• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sen nasılsın

bende iyiyim çok şükür canım.. ama nedense bugün içimde bir hüzün var...
bide çok çay içmeye başladım ben ya.. zararı olur mu acaba....... bi bakıyorum yine bi fincan doldurmuşum içiyorum :bbo:

eşinle kahvaltı yapıyor musunuz canm.
benimde çok uykum var şu anda. direnmeye çalışıyorum

yok canım eşimle birlikte yapmıyoruz kahvaltıyı eşim bi yemek şirketinde proje müdürü olarak çalışıyor kahvaltısını orda hazırlıyolar sağolsun eşim bana kıymıyor giderken sadece uyanıp öpüp yolcu ediyorum ayy bebeğim olsa uykum düzene girecek onunla uyanır vakit geçirirm fırsat kollarım uyumak için ama şimdi erken kalıkıp napacam ki temizliğimi bitiriyorum akşama ondan sonra akşam olmaz

bide çok çay içmeye başladım ben ya.. zararı olur mu acaba....... bi bakıyorum yine bi fincan doldurmuşum içiyorum :bbo:

canım hayırdır inşl allah hayra çıkarsın niye böyle hüzünlendinki buarada çaya fazla düşme istersen herşeyin azı karar çoğu zarar derler ya bende temizliğe başladım ara ara gelip bakacam

divinity dün sen prolaktinim bu ay yükselmezse hiç yükselmez demiştin ya, bende çok heyecanlısın diye öyle dediğini zannetmiştim .bir sürü olaylar atlatmışsın gız bacım :1:
senin yaptığını ben yapamazdım ama yinede tavrıunı koyman iyi olmuş.
yalnız şu dikkatimi çekti, komşunda hemen geliyim siliyim demiş... yaptığını kabul eden biriymiş bari... bazıları olmuşsa olmuş ne var deyip kavga çıkarmaya kalkar. kadın gelip temizleyip gitmiş. çok üzüldüğüne ve utandığına eminim
bir daha inşaallah bu tür sıkıntılar olmaz canım. senin içinde ne kadar tiksindirici olduğunu tahmin edebiliyorum :sinifsinif:
günaydın cnm
sinirden yükselmiştir kesin ben hissederim memişler dikeldi silikonlu gibi oldular bi görsen kaydirigubbakcemile3
ama çok şükür sakinleştim

komşu hanım erkekse o kadar cesareti varsa bana dalaşsınya anasından emdiği sütü burnundan getiririm
kangallıyım hanım durduğuma bakmasın it damarım kalkarsa o havlarsa ben ısırırım kötükedihüso
insanoğluna acımaya gelmez sonra acınacak hale düşersin
dünkü şoku atlattım bugün daha iyiyim olumunekankayizsmile
günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
günaydın cnm hayırlı cumalar Şeniz

günaydın cnm sanada hayırlı cumalar Şeniz

günaydın hoşgeldin canım

yavyum fazla çay zararlı o yüzden dikkat et emi içindeki hüznüde atmaya çalış üzerinden arada herkeşlere gelir böyle merak etme geçerolumunekankayizsmile

günaydın cnm
sinirden yükselmiştir kesin ben hissederim memişler dikeldi silikonlu gibi oldular bi görsen kaydirigubbakcemile3
ama çok şükür sakinleştim

komşu hanım erkekse o kadar cesareti varsa bana dalaşsınya anasından emdiği sütü burnundan getiririm
kangallıyım hanım durduğuma bakmasın it damarım kalkarsa o havlarsa ben ısırırım kötükedihüso
insanoğluna acımaya gelmez sonra acınacak hale düşersin
dünkü şoku atlattım bugün daha iyiyim olumunekankayizsmile

günaydın cnm hayırlı cumalar Şeniz

günaydın cnm sanada hayırlı cumalar Şeniz

kadırgalı seda gibi konuştun canım iyi yapmışsın dün içinde boşver bizim üstümüzdeki komşularda öledir hiç sesleri durmaz o yüzden ev sahibimizin karşı dairesi boşalınca oraya kaçtık :1:

günaydın hoşgeldin canım

yavyum fazla çay zararlı o yüzden dikkat et emi içindeki hüznüde atmaya çalış üzerinden arada herkeşlere gelir böyle merak etme geçerolumunekankayizsmile

kadırgalı seda gibi konuştun canım iyi yapmışsın dün içinde boşver bizim üstümüzdeki komşularda öledir hiç sesleri durmaz o yüzden ev sahibimizin karşı dairesi boşalınca oraya kaçtık :1:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 siz kaçmışsınız benim kaçacak biyerimde yok

bugün neşeliyim .mutluyum
gıymatlım gel hüznünü alalım :dance:

ben geldimmmm. keyifler nasıl fıstıklar ben de yarın falan adet olcak gibi hissediyorum . karnım şişti sanki böyle bir dolgunluk var. sivilcede çıktı yüzümde haftasonu gelir gibi duruyo. sonrada ver elini bal tarçın çörekotu .. bir de diyorum ki rahim filmini halledeyim bu ay çıksın aradan . korkunun ecele faydası yok.

selam kızlar , ohh ne güzel de kaynatmışsınız , hayırlı cumalar, dünden beri hastayım bende, dün o kadar değildimde gece çok fena oldum kızlar, ne uyudum ne bişey yiybildim, çok kötü grip, boğaz ağrısı, öksürük herşey var:çok üzgünüm: birde akşama misafirler var , bu halimle pasta yapıyorum. Yazılarınızı okudum gıymatlım rahim filmini sormuştun cvp vermiştim aslında, üzerin çarşafla örtülü olunca biişey göremiyorsun tatlım, büyük bi ihtimal spekulum takılıyor, evet herkesin acı eşiği farklı oluyor tabi, ama aşırı adet ağrısı gibiydi benimki. Ayyy sende mi bu ara çok çay içiyorsun, bi zararı mı olurmuş, bende yaklaşık 1 aydır çok çay içiyorum.
Birde divinity canım senin prolaktin yüksekmiş, kaç değerin söylermisini ya, benimde prolaktin yüksek de. Birde 1. bebeğin nasıl oldu prolaktin kızkende var demiştin yanlışım yoksa.
Chabliss ceanım senin adetin yakın, hadi bakalım hayırlısı, halevcim, blueavcım öpüyorum sizleri de

selam kızlar , ohh ne güzel de kaynatmışsınız , hayırlı cumalar, dünden beri hastayım bende, dün o kadar değildimde gece çok fena oldum kızlar, ne uyudum ne bişey yiybildim, çok kötü grip, boğaz ağrısı, öksürük herşey var:çok üzgünüm: birde akşama misafirler var , bu halimle pasta yapıyorum. Yazılarınızı okudum gıymatlım rahim filmini sormuştun cvp vermiştim aslında, üzerin çarşafla örtülü olunca biişey göremiyorsun tatlım, büyük bi ihtimal spekulum takılıyor, evet herkesin acı eşiği farklı oluyor tabi, ama aşırı adet ağrısı gibiydi benimki. Ayyy sende mi bu ara çok çay içiyorsun, bi zararı mı olurmuş, bende yaklaşık 1 aydır çok çay içiyorum.
Birde divinity canım senin prolaktin yüksekmiş, kaç değerin söylermisini ya, benimde prolaktin yüksek de. Birde 1. bebeğin nasıl oldu prolaktin kızkende var demiştin yanlışım yoksa.
Chabliss ceanım senin adetin yakın, hadi bakalım hayırlısı, halevcim, blueavcım öpüyorum sizleri de

canım geçmiş olsun izinli izinli nasıl kaptın şifayı neyse ki işe gitmiyorsun bir de o halinle dikkat et kendine. evet yakın benim adetim ama bugün yemekte karnımda ağrı oldu biraz hala da sızlıyo azcık yarını da beklemicek galiba ben geliyorum diyo sanki hayırlısı diyorum dicek başka bişey yok :delphin:

cnm benim prolaktin 31,07
1. bebiş için karar verip dr gidince prolaktin yüksek çıktı tabiki her zamanki gibi
dr dopergin diye bi ilaç verdi
4 ay kullandım hiç düşürmemiş prolaktinimi
bende zaman kaybetmek istemiyorum dedim hemen klomene başladık ...prolaktinin düşmesini beklemedik

1 klomenle başladık yumurtlama olmayınca 2 ye sonra 3 e çıkardı dozu
3 e çıkardığı ay hamile kaldım
prolaktin yüksek olduğu için 4 aylık hamileyken sütüm akmaya başladı
doğduktan sonrada zaten ne üst baş kalıyordu ne pijama ne nevresim kafamçokkarıştı
kızım sütümde öğrendi yüzmeyi
hollandanın inekleriydi tek rakibim kaydirigubbakcemile3

kızı sütten keseli 8,5 sene oldu hala sütüm var ...memişler dolgun ve dik aklinialirimsmile
bazılarınınki süt çekilince pörsür süner benimkiler silikonlu gibi :nazar: :lepi:

yani şimdide prolaktinim yüksek ama o kadar çok kafaya takmıyorum
doğru tedaviyle ve sabırla olacağına inanıyorum :Saruboceq:

sana çok geçmiş olsun cnm
hatmi çiçeği iyi gelir eğer varsa sütle kaynatıp sütü içecen
ben kızıma öyle yapıyorum

benimde yarın misafirim var bende pasta börek yapacam ama henüz menü hazırlamadım
ne yapacan liste yapsana kopya çekiyim sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
aha da adet olma smiley sii buldummmm :tomato: hahahahah biz kaçıyoruz o geliyo buluyo bizi

banada bi uğrasaya bu smii
9 aydır adet olmuyorum içerisi tozdan pislikten örümcek ağından geçilmiyordur
kökten bi temizlik olurdu zemuszemus

ben geldimmmm. keyifler nasıl fıstıklar ben de yarın falan adet olcak gibi hissediyorum . karnım şişti sanki böyle bir dolgunluk var. sivilcede çıktı yüzümde haftasonu gelir gibi duruyo. sonrada ver elini bal tarçın çörekotu .. bir de diyorum ki rahim filmini halledeyim bu ay çıksın aradan . korkunun ecele faydası yok.

bencede rahim filmini erteleme canım korkulacak birşeyde yok evhamlanmayın boşuna
canım iyi olur ne var ne yok erkenden öğrenmek adetinde gelecek gibi demek hayırlısı olsun bu ayda bizlerden güzel haber çıkmadı inşallah kasım yada aralık ayında güzel haberler veririz Allahımın izniyle canım

hoşgeldin çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine evde nasıl kaptın şifayı tebrik koyuyorum sana bide o halde misafir ağırlayacaksın kötü olmuş neyse inşallah hemen atlatabilirsin canım

ayyyyyy neden bu kadan uzamış senin adet gecikmesi canım

prolaktinden işte
kendi doktoruma randevu bulamadım ssk ya gittim
kadın bana senin prolaktin çok yüksekmiş antidepresan tedavisi uygulayalım dedi bende daha gitmedim ssk ya
kocik karşı çıktı antidepresana..sersem sepelek dolanırsın ortalıkta gereği yok dedi sempatiksalakcinni

Back