hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
bende iyiyim çok şükür canım.. ama nedense bugün içimde bir hüzün var...
bide çok çay içmeye başladım ben ya.. zararı olur mu acaba....... bi bakıyorum yine bi fincan doldurmuşum içiyorum :bbo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
sanada günaydın canım.. bugün nasılsın .. mutlu gördüm seni inşaallah öylesin dimi
sağol canım çok şükür iyiym allah bu günümüzden geri koymasıın:ecrin_bebek:
eşinle kahvaltı yapıyor musunuz canm.
benimde çok uykum var şu anda. direnmeye çalışıyorum
bide çok çay içmeye başladım ben ya.. zararı olur mu acaba....... bi bakıyorum yine bi fincan doldurmuşum içiyorum :bbo:
günaydın cnmdivinity dün sen prolaktinim bu ay yükselmezse hiç yükselmez demiştin ya, bende çok heyecanlısın diye öyle dediğini zannetmiştim .bir sürü olaylar atlatmışsın gız bacım
senin yaptığını ben yapamazdım ama yinede tavrıunı koyman iyi olmuş.
yalnız şu dikkatimi çekti, komşunda hemen geliyim siliyim demiş... yaptığını kabul eden biriymiş bari... bazıları olmuşsa olmuş ne var deyip kavga çıkarmaya kalkar. kadın gelip temizleyip gitmiş. çok üzüldüğüne ve utandığına eminim
bir daha inşaallah bu tür sıkıntılar olmaz canım. senin içinde ne kadar tiksindirici olduğunu tahmin edebiliyorum :sinifsinif:
günaydın cnm hayırlı cumalar Şenizgünaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
günaydın cnm
sinirden yükselmiştir kesin ben hissederim memişler dikeldi silikonlu gibi oldular bi görsen kaydirigubbakcemile3
ama çok şükür sakinleştim
komşu hanım erkekse o kadar cesareti varsa bana dalaşsınya anasından emdiği sütü burnundan getiririm
kangallıyım hanım durduğuma bakmasın it damarım kalkarsa o havlarsa ben ısırırım kötükedihüso
insanoğluna acımaya gelmez sonra acınacak hale düşersin
dünkü şoku atlattım bugün daha iyiyim olumunekankayizsmile
günaydın cnm hayırlı cumalar Şeniz
günaydın cnm sanada hayırlı cumalar Şeniz
günaydın hoşgeldin canım
yavyum fazla çay zararlı o yüzden dikkat et emi içindeki hüznüde atmaya çalış üzerinden arada herkeşlere gelir böyle merak etme geçerolumunekankayizsmile
kadırgalı seda gibi konuştun canım iyi yapmışsın dün içinde boşver bizim üstümüzdeki komşularda öledir hiç sesleri durmaz o yüzden ev sahibimizin karşı dairesi boşalınca oraya kaçtık
selam kızlar , ohh ne güzel de kaynatmışsınız , hayırlı cumalar, dünden beri hastayım bende, dün o kadar değildimde gece çok fena oldum kızlar, ne uyudum ne bişey yiybildim, çok kötü grip, boğaz ağrısı, öksürük herşey var:çok üzgünüm: birde akşama misafirler var , bu halimle pasta yapıyorum. Yazılarınızı okudum gıymatlım rahim filmini sormuştun cvp vermiştim aslında, üzerin çarşafla örtülü olunca biişey göremiyorsun tatlım, büyük bi ihtimal spekulum takılıyor, evet herkesin acı eşiği farklı oluyor tabi, ama aşırı adet ağrısı gibiydi benimki. Ayyy sende mi bu ara çok çay içiyorsun, bi zararı mı olurmuş, bende yaklaşık 1 aydır çok çay içiyorum.
Birde divinity canım senin prolaktin yüksekmiş, kaç değerin söylermisini ya, benimde prolaktin yüksek de. Birde 1. bebeğin nasıl oldu prolaktin kızkende var demiştin yanlışım yoksa.
Chabliss ceanım senin adetin yakın, hadi bakalım hayırlısı, halevcim, blueavcım öpüyorum sizleri de
selam kızlar , ohh ne güzel de kaynatmışsınız , hayırlı cumalar, dünden beri hastayım bende, dün o kadar değildimde gece çok fena oldum kızlar, ne uyudum ne bişey yiybildim, çok kötü grip, boğaz ağrısı, öksürük herşey var:çok üzgünüm: birde akşama misafirler var , bu halimle pasta yapıyorum. Yazılarınızı okudum gıymatlım rahim filmini sormuştun cvp vermiştim aslında, üzerin çarşafla örtülü olunca biişey göremiyorsun tatlım, büyük bi ihtimal spekulum takılıyor, evet herkesin acı eşiği farklı oluyor tabi, ama aşırı adet ağrısı gibiydi benimki. Ayyy sende mi bu ara çok çay içiyorsun, bi zararı mı olurmuş, bende yaklaşık 1 aydır çok çay içiyorum.
Birde divinity canım senin prolaktin yüksekmiş, kaç değerin söylermisini ya, benimde prolaktin yüksek de. Birde 1. bebeğin nasıl oldu prolaktin kızkende var demiştin yanlışım yoksa.
Chabliss ceanım senin adetin yakın, hadi bakalım hayırlısı, halevcim, blueavcım öpüyorum sizleri de
aha da adet olma smiley sii buldummmm :tomato: hahahahah biz kaçıyoruz o geliyo buluyo bizi
ben geldimmmm. keyifler nasıl fıstıklar ben de yarın falan adet olcak gibi hissediyorum . karnım şişti sanki böyle bir dolgunluk var. sivilcede çıktı yüzümde haftasonu gelir gibi duruyo. sonrada ver elini bal tarçın çörekotu .. bir de diyorum ki rahim filmini halledeyim bu ay çıksın aradan . korkunun ecele faydası yok.
banada bi uğrasaya bu smii
9 aydır adet olmuyorum içerisi tozdan pislikten örümcek ağından geçilmiyordur
kökten bi temizlik olurdu zemuszemus
ayyyyyy neden bu kadan uzamış senin adet gecikmesi canım