canım ne güzel anlatmışsın bak, yanyana geldiğiniz anda ee ben nereye oturcam diyen bi yaramazınız var, maşallah, yerim ben onu ya. Olsun mutlusunuz ya, Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah, ben razıyım Naz bebeğimiz gelsin de eşim benden çok onu sevsin zemuszemus
ehehehe bu sözlerini sana hatırlatırım :lepi:
ben isimlerin etkisine çok inanırım canım. sen naz diyorsun ama korkutmuyor mu seni huyu çeker diyee :1shok:
bide dua vaktine gelip, tam naz olmasın sonra bilmiyorumkismile
Öylemi olur dersin :1ninca: ama çok nazlı baksana , ikinci ismi Naz olsun deyiverdik eşimle :)
canımcım Allah ol demediyse yavrucuk ne yapsın. o da geleceği zamanı bekliyor zavallı :1hug:
Öyle canım dereyi görmeden paçaları sıvamak gibi oldu bizimki :):):) Chabliss yok gerçekten, sen adaçayını içtinmi bugünde ? Ben içtimm :)
canım çok yoğunum bugün anca geldim de okudum. pazartesine yetiştirmem gereken bir evrak var gelemedim.. ne güzel sohbet etmişsiniz ben de son zamanlarda yakınıyorum eşime çok.demekki bu yıllarla alakalı. ilgilnemiosun sen benle dyorum. bir de benim eşim gün içinde çok yoruluyor. akşama da mecali kalmıyor çoğu zaman benle ilgilenmek için.genede elinden geleni yapıyor ama bazen bana yetmiyoır. bir de son zamanlrda sanki yatak odamız benim için bebek yapma yeri gibi oldu. çok sıkıldım bu durumdan eski ateşi geri getirmek lazım bayanssulusmileaklinialirimsmilebu ay eskiye döndürcem olayı biraz.bıraktım bebek kısmını kendimiz i,çin çalışalım biraz da :)))))
Siz kocalarınıza arısütü- bal-polen yedirmiyormusunuz bakimmm, enerji toplasınlar biraz , hergün yorgunluk yok kızlar , çalışmalar bitene kadar :) evet adaçayı yoklamamız olsun bundan sonra :)
ah canım benimki koskocaman adam. ağzına bişeyler sokuşturmama sinir oluyor.. kendi rızası olacak ki yesin. :çok üzgünüm:
dicem demiştim ya, kendide istiyorsa o gelcek artık bugün beraber olmamız gerek diye.. he gelmiyorsada kendi bilir paşam :dilcikar:
ben adaçayımı hüpletiyorum kızlar.. siz şeker koyuyormusunuz. ben accık koymadan içemiyorum
yoklama alıyorum
smalangel +
gıymatlım +
chablislmaz:
Canım yorgunluğundan şikayet ediyorsa , bu karışım var bak bana çok iyi geliyor falan demişsindir sanırım dimi :1ninca: Canım bitki çaylarını şekersiz iç, şeker koyduğunda hiç bi etkisi kalmıyormuş , biraz bal koy şeker yerine, ben şekersiz içiyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?