Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ehehehe bu sözlerini sana hatırlatırım :lepi:

ben isimlerin etkisine çok inanırım canım. sen naz diyorsun ama korkutmuyor mu seni huyu çeker diyee :1shok:
bide dua vaktine gelip, tam naz olmasın sonra bilmiyorumkismile

ben isimlerin etkisine çok inanırım canım. sen naz diyorsun ama korkutmuyor mu seni huyu çeker diyee :1shok:
bide dua vaktine gelip, tam naz olmasın sonra bilmiyorumkismile

Öylemi olur dersin :1ninca: ama çok nazlı baksana , ikinci ismi Naz olsun deyiverdik eşimle :)

evet canım tabi nasıl isterseniz öyle olacak.
hele bi doğsunlar isim işi çok eğlenceli :ecrin_bebek:

Öyle canım dereyi görmeden paçaları sıvamak gibi oldu bizimki :):):) Chabliss yok gerçekten, sen adaçayını içtinmi bugünde ? Ben içtimm :)

canım çok yoğunum bugün anca geldim de okudum. pazartesine yetiştirmem gereken bir evrak var gelemedim.. ne güzel sohbet etmişsiniz ben de son zamanlarda yakınıyorum eşime çok.demekki bu yıllarla alakalı. ilgilnemiosun sen benle dyorum. bir de benim eşim gün içinde çok yoruluyor. akşama da mecali kalmıyor çoğu zaman benle ilgilenmek için.genede elinden geleni yapıyor ama bazen bana yetmiyoır. bir de son zamanlrda sanki yatak odamız benim için bebek yapma yeri gibi oldu. çok sıkıldım bu durumdan eski ateşi geri getirmek lazım bayanssulusmileaklinialirimsmilebu ay eskiye döndürcem olayı biraz.bıraktım bebek kısmını kendimiz i,çin çalışalım biraz da :)))))

Öyle canım dereyi görmeden paçaları sıvamak gibi oldu bizimki :):):) Chabliss yok gerçekten, sen adaçayını içtinmi bugünde ? Ben içtimm :)

olsun baştan tedbiri almak lazım. hayat çok çabuk geçiyor..
adaçayımı içmedim canım iyi hatırlattın. hemen su koyayım demliyim.
sana afiyet şifa olsun inşallah çayın :lepi:

Chabliss canım tahmin ettim yoğun olduğunu, Allah kolaylık versin tatlım, sende içebiliyorsan iş yerinde iç adaçayını, seninlede sohbet ederiz tatlım. Evet sanırım yıllar geçtikçe biraz o ateş de azalma oluyor sanırım ya Bu ay öyle yap tatlım sadece bebk için düşünme odanızı.

ah güzelim o mümkün olsa zaten...... bi fomülü varsa banada söyle.. değişebilecek bi oda olsa yatak odamı değiştircem ama mümkün değil..... acaba salona mı yatak açsam bi müddet.. orda koltuğumuz yatak oluyor.. aslında fena fikir değil dimi sempatiksalakcinni
benimkide çok yoğun çalışıyor. bide eve gelince netten takip etmesi gereken şeyler oluyor işiyle alakalı. içime fenalık geliyor ama hadi iş diyorum sesimi çıkarmıyorum.. sonra oturmaktan yoruluyor kanepeye uzanıyor uyuyuveriyor. aman ne biliyim yaşlandık heral biz :1ninca:

Siz kocalarınıza arısütü- bal-polen yedirmiyormusunuz bakimmm, enerji toplasınlar biraz , hergün yorgunluk yok kızlar , çalışmalar bitene kadar :) evet adaçayı yoklamamız olsun bundan sonra :)

Siz kocalarınıza arısütü- bal-polen yedirmiyormusunuz bakimmm, enerji toplasınlar biraz , hergün yorgunluk yok kızlar , çalışmalar bitene kadar :) evet adaçayı yoklamamız olsun bundan sonra :)

ah canım benimki koskocaman adam. ağzına bişeyler sokuşturmama sinir oluyor.. kendi rızası olacak ki yesin. :çok üzgünüm:
dicem demiştim ya, kendide istiyorsa o gelcek artık bugün beraber olmamız gerek diye.. he gelmiyorsada kendi bilir paşam :dilcikar:

ben adaçayımı hüpletiyorum kızlar.. siz şeker koyuyormusunuz. ben accık koymadan içemiyorum

yoklama alıyorum

smalangel +
gıymatlım +
chablis lmaz:

Canım yorgunluğundan şikayet ediyorsa , bu karışım var bak bana çok iyi geliyor falan demişsindir sanırım dimi :1ninca: Canım bitki çaylarını şekersiz iç, şeker koyduğunda hiç bi etkisi kalmıyormuş , biraz bal koy şeker yerine, ben şekersiz içiyorum hep

kız demezmiyim kırmamak için elimden geleni yapıyorum ama oda nazlandıkça nazlanıyor
tamam bundan sonra şekersiz içicem. zaten çay kaşığının ucuyla koyuyordum

ben biraz çıkıcam canm. ateş bastı. adaçayından heralde. balkona çıkayımda çamaşır asayım bari. hava alırken bi iş çıkmış olur aradan dimi :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…