• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Uzaktan bir akrabamız var dün hamile olduğunu öğrendik, 3. bebeği olacak ve istemeyerek olmuş , en büyük kızı 17 yaşında diğeri 11 yaşında , hatta aldırmayı falan düşünmüşler hala da öyle, kabullenememişler, bundan baya bi öncede böyle hamileliği olmuş aldırmışlar, günah olduğunu bildiği için sanırım bunu doğuracak , Eşimle konuştuk da Allah iste 2 türlü bizi sınava tabi tutuyor, onlara verip şükredeceklermi diye, bizlere de sabredebiliyorlarmı diye geç veriyor. Vardır bunda da bir hayır diyelim arkadaşlar, ümidimizi kaybetmeyelim. Geldiğim belli oldu dimi geçen düştü yine sempatiksalakcinni

hoşgeldin canım evet dün yoktun demek giriş yapamadın neyse geldin ya şimdi..
bende de acaip kaybetme korkusu var özellikle eşimle ilgili .. hatta bazen okuduğum kitaplarda öyle şeyler denk geliyor nasıl kötü oluyorum nasıl ağlamaklı oluyorum hemen..
Allah eşlerimizi bağışlasın bize en önemli onlar tabi gıymatlım kızı da buna dahil o bizden bir adım önde en azından allahım bizlere de ona da tekrar nasip etsin işallah
cumartesiye de randevu aldım doktora gidicem artık eşimin spermiyogramdan kaçacak yeri kalmadı.versinde kurtulsun işalah güzel çıkar sonuçları
canım kısmetse maddi olarak da iyi durumda olursak kurbanda nice'e gitmek istiyoruz güney fransa yani turla.. ben çok istiyorum özellikle benim öyle takıntım var bir kez evlenmeden annemlerle gitmiştim prag'a dedimki sonra param oldukça gitmek istiyorum çok sevdim yani.. eşimle de ilk kez gitces kısmet olursa o yüzen çok heyecanlıyım opuyorumnanaktan

Bende de öyle kaybetme duygusu çok fazla , hatta yersiz yere kalbini kırınca hemen aklıma gelir artık nazlanmaya başlarım eşime , canım kocam da hiç kapris yapmazopuyorumnanaktan, İnşallah eşinin sonuçlarıda iyi çıkar tatlım,
Ben prag diye tahmin etmiştim sizin için:) demek gittiniz , git canım ohh gez gel nice turu da güzel olur , Bizde prag istiyoruz ama şimdi bi yere gidecek halimiz kalmadı, 3 yılda bize bi yere gitmek yok sanırım , ev zorladı bizi de. Seneye eğer müsait olursak eşim karadeniz turu için söz verdi bana , bakalım ben çook istiyorum karadenizi

kızlar kaçırmışım muhabbeti
ikinizde kaybetme korkusun a kapılmışsınız. yıllar geçtikçe bu daha beter bi hal alıyor. demişti dersiniz
biz kızım olmadan önce gece yattığımızda arada bi duygusallaşırdık. ben eşimin kolunda yatıyorken nasıl oluyorsa birden birimiz, bir gün ölümle ayrılacağımızı söyleyiveriyorduk. sonra ağlamaya başlıyorduk için için. bi görseydiniz hlimizi çocuklar gibi sarılıp sarılıp ağlardık. hee sonra kızımız oldu, demek hayatta daha kıymeyli şeylerde varmış dedik.
o zaman dahada bağlanıyorsunuz çünki eşiniz o yavrunun babası, onu kaybetme korkusu çok derin oluyor, ona bişey olsa siz eşinizi kaybedeceksiniz tamam, ama bebeğiniz babasını kaybedecek. asıl o iç parçalıyor.
bi kadın evlenebilir başka bi kocası olabilir. ama insanın tek babası var, onu kaybettiği zaman hiç geri gelmeyecek bi değeri kaybetmiş olacak.. vel hasıl eşiniz size, siz eşinize daha bi bağlanıyorsunuz..
Allah hiç birimizi ayırmasın..
he tabi biz inançlı insanlarız değil mi, bu hayatın herkese olduğu gibi bizede bir sonu olacak. Rabbim dünyada olduğu gibi ahirettede bizi ayırmasın inşaallah.
biz eşimle ahiret husussunada dikkat etmeye çalışıyoruz ki, ordada birbirimizden ayrılmayalım diye. ne yaparsak beraber yapıyoruz :lepi:

oh gezin bakalım el ele kol kola ne güğzel kızlar.... sonra bebiş olunca uyudu terledi ağladı durmadı filan derken biraz seromoniye dönüşüyor sempatiksalakcinni

Çok güzel anlatmışsın Gıymatlım mutlaka öyledir canım, Allahım kimseyi yavrusundan eşinden ayırmasın , mutluluk, huzur versin Rabbim kızına kardeşler versin, bizlere de bebişler versin inşallah :)

amin canımcım. hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin rabbim......

sen adetten sonra takibe başlıcakmısın smalangel canım

Ne yapacağımı bende hiç bilmiyorum canım , kafam çok karışık :1ninca: Öncelikle şuyaram tamamen kapanırmı, az da olsa yaram kalmışmıdır diye düşünüyorum, sonra tüpler açık ama dr filmen net bişey anlamadı, geçenlerden mi acaba bu rahim böyle olmaz dedi. 2. Adetin bitince gel kamera ile rahme bakacağım demişti, bunu düşünüyorum, birde eşimin spermleri biraz azdı ya, altta morfoloji sıfır diyordu onu sordum, şaşırdı dr bu kadar spermi olan birin morfolojisi sıfır olamazki dedi, tüp bebek uzmanı olan bi dr a gösterdi oda şaşrıdı bunda bişey var bunu dikkate almayın dedi. Diyorum Allahım bütün terslikler bizi mi buluyor diye. Bütün bunlar kafamı karıştırıyor, diyorum eşime bak nede olsa 2 ayımız var o sıra başka bi dr a gitsen aynı hastane olmak zorunda değil, birde orda versen, baksalar yada bi muayene etseler varikosel diye bişey varmış bak diye, işte eşimde öyle olsa dr demezmiydi neden bu kadar irdeliyosun sen bi rahat ol diyor. :bbo::bbo: Ne diyim ki :1ninca: 3 hafta ilişki yasak 1 haftamız geçti bakalım zor zar .

evet canım biraz karışıklıklar üstüste gelmiş
maden rahime kamerayla bakacak senin için çok aydınlatıcı olacaktır o muayene. hem yaraya bakar hem rahimi net görür. ya tüplerin açıkmış ya hamdolsun gerisi daha kolay işlemler bence canım.
ben şimdi yumurtlamamı ve çatlamamı takibe giderken gördüm o yönde içim rahat hamdolsun. ama acaba tüpler açık mı diye beynimin içinde bişeyler beni yemeye başladı. bu senin olayından sonra özellikle..
ama vesveseye kapılmak istemiyorum. tüpler kapalı olsa düşükte olmazdı değil mi. evet 1 yıla yaklaşıyor düşüğüm ama sonuçta hamile kalmıştım

aslında eşin senin teklifini göz ardı etmeyip başka bi dr a daha gitse çok güzel olur ama işte erkekler bizim kadar didiklemiyortlar güzelim.,
ama zaten ilaç kullanıyordu değil mi, bi düzelme oldu mu diye doktor yakında ondan spermiyogram yine ister. sen içini ferah tut. bi yanlışlık varsa o zamanda çıkar inşallah

Canım tüplerinde bişey olsa hamile kalamazdın sanırım , ama bazen tüplerde yapışıklık falanda oluyormuş, fahim filminden sonra da hamilelik oranı artıyormuş, Sen ne yapmayı düşünüyorsun tatlım gidecekmisin dr a, aşılamayı düşünmüyormusun ? Evet erkekler bizler gibi değil, çok istiyorum başka bi dr a gitmesini ama bakalım ikna edebilirsen, birde üzerine fazla gitmiyorum çünkü 3 hafta cinsel ilişki yazak , spermiogramlarda da 3 ila 5gün perhiz gerekiyor nasıl olacak ? Bakalım ekim ayında dr a gitmeden deneyeceğiz ya , o zaman bari gelse diyorum ya. Yada ekimde çalışmalar başlayacak o zaman başka bi dr a gider eşimde.

Canın senin düşükten sonra dr a gittin mi, bi sebebi falan varmıydı yani düşüğünün. Birde ben bugün 19. gün progesteron için kan verdim birde salı günü vereceğim. Bu ay stresli geçti benim için yakma, rahim filmi derken sonuçlar ne kadar doğru çıkarki ? Bugünde bu aklıma takıldı

sen neden pregesteron içiyorsun halen anlayamadım canım. o hap bebek varsa düşmesin diye. acaba başka bi faydası daha mı var.
3 hfta dolunca belki hastalanmadan eşinle beraber olursun. oda o zaman perhize başlar o şekilde verir.
doktor söyledi dimi sana bu ay kan vermen gerektiğini. acaba bu olayların seni etkilediğini düşünseydi istemezmiydi canım. belki boşa zaman kaybetmek istememiştir

benim düşükte sorun araştırılmadı. dr bana dedi ki, ilk düşük olduğu için çok irdelemeye gerek yok. rahim sağlıksız bebeği dışarı atar öyle olmuş olabilir yada başka sebeplerden olabilir bilmiyoruz dedi.
ama 2. yada 3. düşük olursa o zaman patolojiye gönderiyorlarmış. bilmiyorum artık.
ben bu ay dr a gitmeyi düşünmüyorum. ilaç kullanmak istemiyorum çünki geciktirici kullandım biliyorsun. bünyem bi kendine gelsin. zaten gelirsen 3. gün gel demişti dr. geçti yani.

İlaç kullanmıyorum canım kan tahlili vereceğim kağıtta sadece progesteron hormonu işaretliydi onun için verdim kanı, zaten buda yumurtlama yada çatama oluşmuşmu onu göstermiyormuydu ? oO hormona da bakacak, büyün bu tahlillere toplu olarak bakacak ve aşılamaya geçecek sanırım.Doğru 1 kere düşük yapılınca arşatırmamışlardır, kür falan dene bu ay olmazsa canım

selam kızlar ya var ya şu tüpler beni de düşündürüyo. ben de ondan korkuyorum nedense en zor onun çözümü ya ondan bu kadar kafamıza takılıyo galiba. rahim filmi de çok korkutuyor beni. uyutmadan olursa acısında korkuyorum. uyutarak olursa uyutma işleminden korkuyorum. yani Allahıma diyorum psikolojik olarak sınıyorsun bizi. bir de fiziksel acı yaşatma diye..
bir de bu aşılama olayı bana çok mantıklı görünüyor. doktorum dese aşılamaya geççez atlarım balıklama. ne yumurtlama günü düşünmesi var ne stres var ne ilişki var oh stressiz bi şekilde doktor herşeyi yapıyo. valla öyle bıktım ki görev gibi ilişki psikolojisinden denize düşen yılana sarılır oldum....

Aşılama da korkulacak bişey yokki gıymatlım, hiç ağrılı bir işlem de değil , sadece aşılama da olmazsa diye korkuyorum o kadar

chabliscim başa gelince çekiliyor hiç merak etme bende korkuyorumdum ne oldu :) bitti bile. Merak etme 10 dk sürüyor en fazla. Ne yapalım bebek için oda çekilir, İnşallah Rabbim o aşamaya getirtmeden verir yavrunu

evet canım haklısın..
rahim filminini ayrıntılarını anlatmadın hiç bize.. vaktin olduğunda neler olduğunu bi anlatırmısın canm.
rahme su gibi bişey mi veriyorlar

evet canım haklısın..
rahim filminini ayrıntılarını anlatmadın hiç bize.. vaktin olduğunda neler olduğunu bi anlatırmısın canm.
rahme su gibi bişey mi veriyorlar

canım korkudan bakamadım ki bakmaya kalksan daha göremezsin zaten, Masaya yatıyorsun altında üstünde çarşaf oluyor zaten. dr sana ayaklarını masanın ucuna koy diyor gösterdiği yere kadar geliyorsun , Önce aleti takıyor , sonrasında da ilacı veriyor tabi ama göremiyorsun, bi miktar kanama oluyor, hani adet ağrısı olur ya en şiddetli adet ağrısı gibi. Biz bayanlar o ağrıya alışkın olunca katlanamayacağın bi ayrı değil zaten, Gözlerimi kapatıp bütün duaları okudum valla delikafadulden

ay canım çok geçmiş olsun hakkaten bakamaz insan bende senin gibiyimdir. diş hekimine filan gittiğimde daha kapıdan girerken gözlerimi kapatırım sempatiksalakcinni

Back