chablliss canım adet oldun öyle mi güzelim ya.. ah biz kadınlar ne kadar sabırsızız. birazda biz zorladık seni test yap filan diye canım. ne olur kusura bakma.. ben bu ay hamilesindir diye heves ettim dayanamadım sıkıştırdım seni......halbuki sen perşembe filan test yapayım diyordun :çok üzgünüm:
ah işte yine yeni bir ayın telaşına giricez hep beraber.. benim adetiminde 4. günü.. ama bu ay gerçekten kafamdan attım güzelim ya.
sadece eşime dicem ki 9. günden sonra, 9-19 günler arası sende bebek istiyorsan gün aşırı beraberlik gerekiyor, istiyorsan gel , istemiyorsan bana hiç nağme yapma dicem. çünki peşinden koşmucam aman olsun diye.....
tek taraflı uğraştıkça onlar kıymete biniyor şekerim... mevlam hayırlısını versin.. he bunca dua ve çabadan sonra vermiyorsa da , bizi bi şerden korumak içindir.... diye düşünüyorum..
chablis ilk gün olduğu için şimdi daha fazla moralin bozuk biliyorum canımcım.. yaşamadık mı hep yaşadık bunşları.. ama hele bi adetin bitsin bak mevlam yine nasıl bi heyecan koyacak içimize...
istemeden verilmez güzelim. biz yine isticez inşallah.. elbet güne vakti gelince verecek rabbimiz....... :Saruboceq:
ne kusuru canım benim olur mu hiç öyle şey. adet görsem test yapmasam üzülmicekmiydim ki sanki.. geçti bile valla bu sefer eşime karşı da açık oldum destek gösterdi o da sağolsun.. mesaj attım bugün ona "sevgilim seni çok seviyorum bizim de bebğimiz olcak dimi ne zaman olcak" diye... o da "yerim ben seni tabi olcak bebğimiz en yakın zamanda olcak ben de seni çok seviyorum " demiş ay nasıl sevindim anlatamam. sonrada aradığında dedi... niye öyle diyorsun olcak bizim de bebğimiz niye olmasın dedi.. ben hissediyorum sen kuruyosun kafanda stres yapıosun yapma dedi.. tamam dedim ben de yapmamaya çalışıcam.. bir de bayram tatilinde yurtdışına tatile gitmeyi düşünüyorduk turla. imkanımız olursa zorlucam o olayı da kafamın dağılması lazım. baktım yumurtlamaya denk geliyor mu diye ama oluyor ne yazıkki hatta aklımdan da geçirdim doktora söylesem acaba bu ayki adetimi geciktirip kasım ayında yumurtlamayı o tatile denk getirebilirmiyiz diye. böylelikle kafamız rahat stresten uzakken belki daha faydalı olur... ne dersiniz kızlar
canım evet evdeki çaylara benzemez ama yinede mutlulukla iç. akşama sen mis gibi çayını yapar içersin yine goncanla..
bencede doğru bi karar almışsın. geciktirmeye kalkınca yeni problemlerle karşılaşacaksın. hapı yutmayı unutsan lekelenceksin. bilemnezsin ki güzelim ne olcağını. zaten strs hayatımızda almış başını gidiyor. bide bunu ekleyip kendini mahfetme
benim bugün 5. günüm canım
dün azalmaya başlamıştı. yine adaçayı içtim hemen bitmesin diye. koyulaştı
geçen ay tam olamadım ya, bu ay ne varsa sökülsün istiyorum Allahın izniyle..
sen adaçayı kullanıyormusun canım
oh bi çay yapmışım ki sormayın bacılar
hadi yetişin çabık delikafadulden
Günaydınn canlarım , dün ne oldu anlamadım bi türlü giriş yapamadım buraya , sinir oldum şükür bugün giriş yapabildim. Chabliss canım adet olmuşsun, eşinin sana destek vermesine de çok mutlu oldum, eşlerimizde bize destek olmasa ne yapardık gerçekten :çok üzgünüm: İyi bizleri anlayan eşlerimiz var. Bazen diyorumki kendime özellikle bu ay, evet bebişimiz olsun çok istiyorum ama eşimin benimle olmasını daha çok istiyorum, Rabbim uzun ve güzel seneler nasip etsin , kocacım hep benimle olsun da ne yapalım bebiş olmazsa olmasın Biz elimizden geleni yaptık Rabbim biliyor. dedim. Kızlar sizde de öyle sevdiklerimi kaybetme korkusu oluyor bende , özellikle eşim için ya, geçen gün cüzdanını çaldırmış da bana bir anlatışı var , Allah kalpten gidecektim derdini anlayana kadar, başına bişey geldi sandım ya. Dedim hayatım bunun için mi böyle oldun sen yaa diye, resmen sevindim yani :):) Gıymatlım çok güzel demişsin , vardır bunda da bi hayır demek lazım, elimizden geleni yapıyoruz tevekkül etmek lazım.
Chabliss adet geciktirme ilacına hiç sıcak bakmamıştım bende sonra okudum vazgeçmişsin, en güzeli tatlım oluruna bırak , kafan raht olsun, gez eğlen tatlım ohhh. Nereyi düşünüyosunuz bakimm yerimseniben
Bende sabah kan verip geldim adetimin 19. günü bugün. Birde salı günü vereceğim ? Bu ay rahim filmidir, yakmadır derken stres yaptım ya keşke dr bu ay değilde öbür aya ver kanları deseydi dimi ya ? Stresliydim ne kadar doğru çıkarki sonuçlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?