Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

nar hoşgeldin kuzum nasılsın, sevde gelir diye açık bıraktım sayfayı maratona hazırlanır gibi bi koşu çamaşır serdim bi koşu bulaşıkları topladım bi koşu alpereni emzirdim

adacım ben yazarkene kimseler yoktu canım bende diğer topiklerde kim ne ediyor diye bakıyordum. tüh seni bekletmişim kusura kalma gız bacım

adacım ben yazarkene kimseler yoktu canım bende diğer topiklerde kim ne ediyor diye bakıyordum. tüh seni bekletmişim kusura kalma gız bacım

Ranacım fazla yorma kendini canım halin oldukça yıkar yıkar kaldırırsın prensesimizin giysilerini isim olayında varmı bi netlik bu arada. Zaman daralıo :)

sevdem kızzz nerden ağırlıcaz milleti dışarda ayol demek istediğim arkadaşlarla genelde dışarı yemeğe falan çıkıoruz e o zamanda alman usulü zaten şekerim. Miras yedimi benim kocam nerde o bolluk bencede adanın dediği gibi geliolarsa yardım etcekler yok öle yağma. Amann herkes biz kadar düşünse zaten karşısındakini...

Yıldızımm sen yafrukuşunuda alıp annenemi kaçtın ne iyi etmişin kafanı dinlersin biraz demiri onlara paslayıp:) fazla uzatma arayı özleriz biliosun

adacım canım ahhh senin o rüyaların gerçeğe çıksa zaten dile benden ne dilersen.. Çok iyi anlıorum seni bazen bende esiyo kadın geldiği halde temizliğe girişiyorum yada misafir falan gelcek oluyo. Anamm o temizlik bitiyo ya nerdeyse arayıp misafire gelmeyin dicem ev kirlenmesin diye o hale geliorum :)
havalar düzelse ciddende alperen enerjisini parklarda atsa artık sığamıodur tabi çocuk eve
demeks sendede misafir var hadi kolay gele

bu arada kızlar faceten yazmıştım nalana sonucu ne diye. Dün akşam kan testi yaptırmışlar negatifmiş ne yazıkki.. Adet olmayı bekliomuş

Ayy adacım ben anca yazdım kusura bakma canım iyiyim sen nasılsın sevde nereye gittiki yahuu

ne kusuru canım bende seni görmüşken kapatmıyım sayfayı dedim cnaım nasılsın

valla mı kız bak o zaman hem snei hem kocanı miras yedi kabul ederim ona göre o zaman dersin ay nerden dedim adaya ne dilersen dile diye olsun kuzumm yeterki sen hamiş kal bize vereceğin en güzel sürpriz olur. ayy dimi evim kirlenmesin istiyor bende öyle misafir gelince pırıl pırıl misafir gidince yine ev kirlenmiş, sevdenin dediği gibi ev işi nankör

canım burda 10 gündür sürekli yağmur vardı hala kapalı hava, bugün esiyor baya, azcık balkona çıkartıyorum eve girmek istemiyor bu sefer kucağımdan inip yerde duracak beyfendi

öylemi üzüldüm bak dr a gidecek dimi nalan , inş. bu sefer bekletmez

Avovvvvvv yokmu arttıran pek sevindim yaaa nasılsınız kızçelerim

deme yahu
Ah ne zor yollar ya rabbim insan çok kaptırıyor kendini.. bende kaç defa çat iğnesi oldum biliyorsunuz kızlar insan çok ümitleniyor.
ama ortada hiç bir tedavi yokken verdi güzel Mevlam. biz kendi planımız hemen olsun istiyoruz ama yaradan bizim için uygun gördü mü diye düşünüp sabredemiyoruz elimizde değil galiba :26:

nar şekerim ne bilim bende sandıydım eşin karşılıyor masrafları
dediğin gibi bu zamanda zaten insan kendine zor yetiyor nerde öyle bol keseden harcamak

Adacım misafirin mi gelecek yine. bereketleriyle gelsinler bari canım. inşallah çok talan olmaz ortalık
ne yemek yapıcan kız de hele.. benim bugün yemek telaşım yok. akşam yine misafirim vardı da onlardan epeyce kaldı
bu arada yavrumuzun ismini rüyamda defalarca Muhammed koyduğumuzu gördüm canım..

Ayy adacım ben anca yazdım kusura bakma canım iyiyim sen nasılsın sevde nereye gittiki yahuu

yok güselim ne kusuru, sevde ddiğer topiğe mi kaçtı acaba bulup getirmek lazım bende iyiym canım bi yandan hazırlık yapıyorum,şaşkın gibi bi o yana bi bu yana savruluyorum

ay kızlar burdayım niye beni göremiyorsunuz iki sayfadır yazdığım halde hala sevde nerdeki diyorsunuz.
kesin arada gözünüzden kaçıyor yazılarım. cıngar çıkarıcam şimdiiiiiiiiii

adacım baktımda alperen 9 aylık olmuş ay canım tam sevilmelik oldu bu yaz içeri giremezsiniz artık
balkonun genişmi bari
aman dikkatli ol her yere tırmanır o tırtıl

Valla adacım bilmiorum nalan doktora gitcekmİ bu ay.. Sordum face ten ama bakamadım daha..

Ah kuzummm hamile olsam zaten hem mirasyedi gibi para harcıcam hemde dağıtıcam neler yapcam nelerrrr:)

öyle canım Mevlam plan yapıyor biz değil. Yatılı kalacakalr canım bende düşünüyorum ne yapsam diye hem pratik olsun istiyorum canım çekmesin ama fırında sebzeli tavuk yapayım yanına pilav ve çorba yapayım fırın sütlaç yapayım diyorum . hem kolay

öylemi kuzum adı belli o zaman küçük paşamızın sana kızdan sonra garip geliyordur dimi kızın tadına verdiniz ya , ben olsam öyle hissederim de.

ay kızlar burdayım niye beni göremiyorsunuz iki sayfadır yazdığım halde hala sevde nerdeki diyorsunuz.
kesin arada gözünüzden kaçıyor yazılarım. cıngar çıkarıcam şimdiiiiiiiiii
canım altta gözükmüyordun

adacım baktımda alperen 9 aylık olmuş ay canım tam sevilmelik oldu bu yaz içeri giremezsiniz artık
balkonun genişmi bari
aman dikkatli ol her yere tırmanır o tırtıl
öyle kuzum 9 aylığız 10 olacağız nerdeyse sorma öyle hareketli ki, buzdolabının kapagi açık olsa oraya dalıyor bi elinde poşet, bulaşık mak. açık olsa oraya, okadar zorki lavobaya zor gidiyorum
balkonum aşırı geniş değil canım normal

Valla adacım bilmiorum nalan doktora gitcekmİ bu ay.. Sordum face ten ama bakamadım daha..

Ah kuzummm hamile olsam zaten hem mirasyedi gibi para harcıcam hemde dağıtıcam neler yapcam nelerrrr:)

inşallah kuzum sen adakta bulundun mu hiç, birde notlarım arasın zekeriya duası ve ali imran duası okumak diye yazmışım bak , nara söyliyim diyordum.

ay kızlar sizi görmüşken çıkmak da istemiyorum, alperen uyanırsa bütün işler kalacak daha çorbasını yapacağımmbenim gibi 3 ada olsa ne iyi olurdu şimdi

avniye sen nasılsın yeni gelişmeler var mı gız bacım

valla canim ayni yerde sayiyorum diyebilirim. sadece 1.5 ay dr gitmedim onun rahatligindayim ama gecen gittim bu saferde rahim incelmesi cikti basima . hemen mavi donmelei bi ilac var ona baslatti. iyi gelmes dr demesine gore taoparlanmis. en sevindigm bu ay klomensiz bir yumurtam olustu.pko luyummda. demekki ilacsizda yumurtluyormusum.

ay aceleden yanlış yanlış yazmışım, kusuruma bakmayın canlr, eşimin bil.dan giriyorum klavyeye alışkın olmayınca birde sürekli hata yapıyorum.

Sevdem adıyla yaşasın inşalalh ismine yakışır bi evlat olsun

Rana karar verdimi ki acaba en son Elif gibi diyordu, ben kızlarda Elif erkekler de Yusuf ismini çok seviyorum, 2. erkek olursa Yusuf diyorum hep eşimle pek tartışıyorduk zaten onun dediği oldu

Adacım evet kuzum de bakalım ne yemek yapcan

benimde yemek telaşım yok dayımlar burda ankaradan geldiler ailecek yemeğe çıkcaz..

Sevdem demek rüyanda gördün hayır olsun tek isimmi düşünüosunuz çift isimmi

ay ben seni görüyorumda yazana kadar bu salak telefonda konu değişiyo bacım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…