öyle canım Mevlam plan yapıyor biz değil. Yatılı kalacakalr canım bende düşünüyorum ne yapsam diye hem pratik olsun istiyorum canım çekmesin ama fırında sebzeli tavuk yapayım yanına pilav ve çorba yapayım fırın sütlaç yapayım diyorum . hem kolay
öylemi kuzum adı belli o zaman küçük paşamızın sana kızdan sonra garip geliyordur dimi kızın tadına verdiniz ya , ben olsam öyle hissederim de.
canım altta gözükmüyordun
öyle kuzum 9 aylığız 10 olacağız nerdeyse sorma öyle hareketli ki, buzdolabının kapagi açık olsa oraya dalıyor bi elinde poşet, bulaşık mak. açık olsa oraya, okadar zorki lavobaya zor gidiyorum
balkonum aşırı geniş değil canım normal
inşallah kuzum sen adakta bulundun mu hiç, birde notlarım arasın zekeriya duası ve ali imran duası okumak diye yazmışım bak , nara söyliyim diyordum.
ay kızlar sizi görmüşken çıkmak da istemiyorum, alperen uyanırsa bütün işler kalacak daha çorbasını yapacağımmbenim gibi 3 ada olsa ne iyi olurdu şimdi
![]()
yatılı mı :26:
Allah yardımcın olsun canım.
dediğin yemekler iyi olur bende de ona bezer şeyler var canım çekmez sen rahat ol adacım
bak sen Alperene her yere dalıyor demek. o dalmalaı hiç bitmicek canım sakın heveslenme kocaman olunca bile çok meraklı oluyor bu bıdıklar
evet bana biraz değişik geliyor oğlum olacağı fikri.. acaba yanılma var mıdır diye düşünüyorum bazen.. hayal etmekte zorlanıyorum
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)