• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ranacım günaydın dicem ama öğle oldu yetişemedim sabah sana :52:
canım kolay bişey mi ki görümcen dikti ? sen onunda fotosunu bi çeksene benim için canım ya .. dikilmiş haline bi bakayım olmazsa bende dikerimde içini dolduruveririm senin sayende..

valla sevdecim görümceme gösterdim resmini ben dikebilirim dedi dikti getirdi sağolsun şimdi onun içine ben boncuk elyaf alacagım onuda doldurayım ondan sonra resmını cekerım canım sanada ornek olur kolay gelırse sanada sende dıkersın bosuna para vermene gerek kalmaz ama kolay bırseye benzıyor :34:

canım arkadaşlarım nasılsınız bakalım :34:

uzun zamandır gelememiştim bugün hazır fazla iş yokken yazayım kızçelerime dedim:54:
eee herkese nasıl bakalım herşey yolunda gözüküyor narcım marmarıslerde ohhh gezsin bakalımm:34:
sevdecim sen ne zaman başlıyorsun alışverişe??
yıldızcım sen nasılsın demir beyimiz nasıl?
esincim eymen gene aynımı huysuzlukları devam mı ediyor ?
adacım sen nasılsın güzelim paşa alperen ne yapıyor
melikecim sende uzun zamandır gelmiyorsun neler yapıyorsun sende alışverişlere başladınmı 30. haftada başlayacağım diyordun?
asyacım senin kaşıntıların geçtimi canım resimlerini faceden gördüm çok güzel çıkmışsınız ana oğul :nazar:
marycim sen ne yaptın kilo durumları nasıl gidiyor 80 bana yeter demişsin:1:bence sen bu azımle daha da ınersın ınanıyorum ben :34:
halev gelmiyor sanırım:44:

beni soracak olursanız canlarım işe gelip gidiyorum kayınpederim aynı ama eşim de artık yoruldu o yüzden oda artık fazla zaman geçirmiyor birazda artık alıştılar herhalde arkadaşlarıyla cıkmaya basladı arada iiyi oldu bari yavaş yavaş eski düzenimize dönüyoruz bakalım inşallah :34:
iş yerim aynı bu cuma doktora gideceğim 32. hafta doluyor rapor verecek doktor once nst ye gırecekmısın ona gore calısabılır raporu verecekmıs bakalım hayırlısı
bugün işten çıkışta eve gideceğim yatak odasını değiştireceğiz bir sürü işim var kaç zamandır elimi süremiyorum üşeniyorum gözümde büyüyordu bütün dolabı boşaltacağım kullanmadıklarımızın hepsini atacağım bu sefer boşuna yer kaplıyorlar sonra bazı seylerı annemlere verecegım yer acılsın bır sıforyerı bosaltmam lazım zaten o bebek sıfonyerı olacak sonra yatagın falan yerı degısecek ooffff bır suru ıs var yanı bu hafta bunları bıtırırsek haftaya da bebeğin beşiğni kurarız inşallah ondan sonrada eşyaları yıkayıp yerleştiriim çantamıda hazırlarım 35. haftada herseyi tamamlayım da ne olur ne olmaz :34:
bu akşam da arkadaşın doğum günü var oraya gideceğiz
benden haberler bu kadar kızlar kendinize iyi bakın hepinizi ve bebişlerinizi öpüyoruz kızımla ben:54:

ayyy adacım işallah bana işarettir rüyandaki kız :) demek eşinde gs.lı valla hepordan gittik baksana esinin eşide öyleymiş. Eşin iyi demiş canım annesine en azından sana destek olması bile yeter.. Acaba neden öle huysuz alperen diştenmi oluyo yoksa karanlıkta korkma huyu falanmı oluştu
demek 2 kilo kaldı aman ne güzel valla 1 yaşı dolmadan verdin kiloları maşallah canım.. Temizlikde yaptın demek amann ne zor olmuştur alperenle ellerine sağlık :)
evet canım Allahtan eşim hep benim yanımda yoksa tırlatmıştım heralde, daha önce böyle değildik ben hep içli dışlı değpildim ALPEREN OLUNCA HERŞEY DEĞİŞTİ,
öyle kuzum ya çok şükjür 2 kilom kaldı emme sıkılaşmam lazım sporla.

ohh sende gezmelerdesin gez kuzum stres at gel, ay sorma temizlik faslını canım

Kızlar bu arada pazar günü bizim elti kızı aradım hani kazara 3üze hamile kalıp düşük yapıp kürtajdan bir ay sonra gene kazara hamile kalan :) anneler gününü kutlıyım dedim 4 haftası kalmış şakamaka 36.haftadaymış ay zaman nası çabuk geçiyo yaaa.. Naz koymaya karar vermişler ismini.. Diyoki 2.yi de çok ara vermeden yapcam araları az olsun diyo ah dedim biz birini bulamadık milet planları dizmiş sıraya hayırlısı olsun dedim..

Bu arada doktoru aradım ilk muayeneyi hastanede diil muayenehanesinde yapıomuş. 28 mayısa randevu verebildiler yoğun galiba.. İlkinde önceki tahlillere falan bakıomuş muayene ediomu bilmiorum.. İşin ilginci zamanında adet olursam 28i adetimin 2.-3. Gününe denk geliyo. İyi denk geldi yani:) bide ücreti 215 liraymış :( hayırlısı bakalım vercez el mahkum
kürtajdan sonrada kazara olmuştu dimi bizde inanmıştık hani :) ay canım demek randevuyu aldınız hadi hayırlısı,

narcım almışsın randevuyu hadi hayırlı olsun inşl bu kez umduğumuz sonucu alacaz bu yeni başlangıçla sizin şu eltide 2 kere kazara kalıyor sonra ikinciyi yapmayı şimdiden planlıyor iyiymiş valla
adacım hoşgeldin canım eşinin kayınvaldenle konuşması iyi olmuş o usturuplu bi şekilde konuyu açıklamıştır sen sıkma canını seninde geçmiş anneler günün kutlu olsun canım eşinde ne güzel süpriz yapmış hatıra kalır
sanırım topikçenek gsliyiz benimkide fanatiğin önde gidenlerinden maçtan bir gün önce eymende forma almış banada alacakmış ama bayanlar için kalmamış bi ara gidip tekrardan bakıcam diyor yarında eşimin doğum günü oğlumla gittik küçük bi pasta siparişi verdik gs şampiyon olunca öyle yaptırırm diyodum nyseki oldu yarın için hazırlanıyor pastamız eşime güze bir süpriz olacak am kuzeni askerden gelecek yarın kutlayabilecekmiyiz başbaşa bilemiyorum oraya gitmemiz gerek çünkü
sevdecim allahında izniyle tam istediğim gibi oldun kızından sonra erkek evladada kavuşacaksın hayırlı evlat olsun inşl mutluluğunuz daim olsun
öyle oldu esinim, ay kuzum seninde geçmiş anneler günün kutlu olsun hiç yazamadım da içime dert olmuştu.ay sorma canım bizimkide öyle kuzeniyle birlikte gidiyor maçlara. bizimde var şort thsirt takımı babası altına bi kat giydirip üsütünede onu giydiriyor, şimdiden aşılıyor çocuğa hakkaten oda gs maçlarını duyunca çıldırıyor resmen videolarını çekiyor ilerde göstereceğim başka takımı tutmaya kalkarsa diyor:) geçmiş doğum günü kutlu olsun kuzum nice senelere.. demek gslı pasta yaptırdınız çok beğenmiştir eminim.
canım geçen yazamadım adet olayın hakkında benimde 2. adetim 15 gün geç geldi, bitti sonra 2 gün sonra tekrar başaldı aşırı değildi ama oldu yinede... herkes öyle diyor daha düzene girmez diye, takipte kal yinede tabi

kızlar dediğiniz gibi b, bahar atlaması felan oldu ben kendimi takip edeyim yeterli
adacım eymende bu aralar öyle ağlıyor akşam uyutup yatağa koyduğumda daha biz yatmamış oluyorum tabiki ışığıda açık bırakıyorum ama 5dk 10 bi uyanıp duruyor ve ağlayarak uyanıyor normalde uykusunu alınca öyle ağlayarak uyanan değil geveze dır dır konuşa konuşa uyanıyor gecede yine uyanıyor bu sefer biraz ayıkıyor bende yanımda yatırıyorum bazen onun uyumasını beklerken bende dalmış oluyorum sabaha kadar yanımızda ama uyanmadan yatıyor benim kokumu isti,yor sanırım ama bende yanımıza alışmasından korkuyorum 3günlüktü annem ve kayınvaldemin ısrarı üzerine beşiğe koydum odur budur beşiğinde yatardı bu saatten sonra alışırmıki:26:
ay canım bizimkide öyle ben gelişimi için yanımda yatırmak istemiyorum ama geçen gün bende de hal kalamdı artık sürekli kalk yatır bende yanıma yatırdım artık ama dayanamadım ne yapayım o halde bile 3-4 gün sürekli uyanıp meme istedidi öyle komikki ağzını kuş gibi açıp mızmızlandı bende hemen verince 2 dk emdi sonra yine uykuda sabaha kadar böyle devam etti, sanırım baktı gördü demekki ben aç numarası yaparsam annem kucağına alıyor deyip yaptı, bende 3-4 gün süreklki yanımda yatırdım sonra inanırmısın düzeldi gece hiç kalkmadı nerdeyse 2 kez kalktı o günden beri de maşalalh iyi uykuları, bunlar çok uyanık anacım sırf yanımızda olmak için numara yapıyorlar.

kızçelerim hepiciğinize hayırlı sabahlar
bugün nasılsınız bakayım...

nar şekerim ilk randevuyu almışsınız hadi inşallah vesileniz bu doktor olsun canım.. hem iyi bir doktormuşta inşallah sizleri doğru yönlendirir de boşa vakit kaybı olmaz
dediğin gibi benimde dikkatimi çekti canım heryer hamile dolu geçen doktora gittik ya yolda sokaklarda hastanede milletin karnı burnunda. eşime dedim bu ne yahu herkes hamile. eşimde diyor ki herkes bizim gibi düşünmüş galiba :1:
inşallah sende bu kervana dahil olursun canım benim.

adacım sen hem o yoğumluğun arasında bide bahar temizliğine mi kalkıştım gız bacım. e böyle kendini hiç dinlendirmezsen tabi sürekli sinirlerin bozuk dolaşırsın. biraz acı kendine güzelim
geçenki olayda eşin desteklemiş çokta iyi oluş. dediğin gibi bir değil iki değil hep aynı anlayışsızlıklarla seni üzüyorlarsa eşinin buna dur demesi lazımdı. inşallah işe yaramıştır bari
Alperene ne oldu acaba yeni huylar mı çıkarıyor kendine.. geçicidir canım sıkma canını.. rüya filan görüp korkuyor olabilir bol bol okuyun.

esinim eymende aynı durumlarda demek ki .. bu sıralar delikanlılar atağa geçti canım hayrolsun :1:
dedin ya uyanınca yatakta bıdı bıdı konuşur gevezedir diye. ay ne hoşuma gitti bak sen bacak kadar şey konuşarak uyanıyor demek :54:
senin durumun inşallah kalıcı değildir canım sen adetini takibe devam et dediğin gibi bahardanda olur herşey olabilir

ranacım kayınpederin nasıl oldu inşallah yalnız kalmıyorsundur
kızçenin kıymetini bil topişimizi kırdı geçirdi canım
bu arada aklıma gelmişken sorayım sen emzirme yastığı alacakmısın ? araştırdın mı kullanışlı birşey mi acaba?

adacım esincim yıldızcım sizler emzirme yastığı kullandınız mı kızçelerim :49:
ne yapayım kuzum içim rahat etmedi, yazlık kışlıklar çıktı vs. baya iş çıktı anam ağladı resmen. canım ben kullanmadım sadece küçük bi yastık koyuyordfum başlarda emzirirken alperenin altına , sonra ele avuca gelince bıraktım.
sende alışverişler başlıyor demek ne zevkli oluyor dimi,
Rabim herkese ansip etsin inş,

Yok artık şakaaa kimsemi gelmedi dün o saatten beri

esefle kınıorum hepiciğinizi ben teyyy marmaristen bağlanıorum yahu hıııııhhh
canım benim oralardan bile yetişmiş , iyi gezmeler kuzum keyfini çıkart bide bizim içinde eğlen.

valla sevdecim görümceme gösterdim resmini ben dikebilirim dedi dikti getirdi sağolsun şimdi onun içine ben boncuk elyaf alacagım onuda doldurayım ondan sonra resmını cekerım canım sanada ornek olur kolay gelırse sanada sende dıkersın bosuna para vermene gerek kalmaz ama kolay bırseye benzıyor :34:
canım koy bakalım resim bende merak ettim
canım arkadaşlarım nasılsınız bakalım :34:

uzun zamandır gelememiştim bugün hazır fazla iş yokken yazayım kızçelerime dedim:54:
eee herkese nasıl bakalım herşey yolunda gözüküyor narcım marmarıslerde ohhh gezsin bakalımm:34:
sevdecim sen ne zaman başlıyorsun alışverişe??
yıldızcım sen nasılsın demir beyimiz nasıl?
esincim eymen gene aynımı huysuzlukları devam mı ediyor ?
adacım sen nasılsın güzelim paşa alperen ne yapıyor
melikecim sende uzun zamandır gelmiyorsun neler yapıyorsun sende alışverişlere başladınmı 30. haftada başlayacağım diyordun?
asyacım senin kaşıntıların geçtimi canım resimlerini faceden gördüm çok güzel çıkmışsınız ana oğul :nazar:
marycim sen ne yaptın kilo durumları nasıl gidiyor 80 bana yeter demişsin:1:bence sen bu azımle daha da ınersın ınanıyorum ben :34:
halev gelmiyor sanırım:44:

beni soracak olursanız canlarım işe gelip gidiyorum kayınpederim aynı ama eşim de artık yoruldu o yüzden oda artık fazla zaman geçirmiyor birazda artık alıştılar herhalde arkadaşlarıyla cıkmaya basladı arada iiyi oldu bari yavaş yavaş eski düzenimize dönüyoruz bakalım inşallah :34:
iş yerim aynı bu cuma doktora gideceğim 32. hafta doluyor rapor verecek doktor once nst ye gırecekmısın ona gore calısabılır raporu verecekmıs bakalım hayırlısı
bugün işten çıkışta eve gideceğim yatak odasını değiştireceğiz bir sürü işim var kaç zamandır elimi süremiyorum üşeniyorum gözümde büyüyordu bütün dolabı boşaltacağım kullanmadıklarımızın hepsini atacağım bu sefer boşuna yer kaplıyorlar sonra bazı seylerı annemlere verecegım yer acılsın bır sıforyerı bosaltmam lazım zaten o bebek sıfonyerı olacak sonra yatagın falan yerı degısecek ooffff bır suru ıs var yanı bu hafta bunları bıtırırsek haftaya da bebeğin beşiğni kurarız inşallah ondan sonrada eşyaları yıkayıp yerleştiriim çantamıda hazırlarım 35. haftada herseyi tamamlayım da ne olur ne olmaz :34:
bu akşam da arkadaşın doğum günü var oraya gideceğiz
benden haberler bu kadar kızlar kendinize iyi bakın hepinizi ve bebişlerinizi öpüyoruz kızımla ben:54:

inş. daha iyi olur k.baban canım bakana da zor tabi,evet kuzum bi an önce hazırla sen, baksana hepimiz 36. haftalarda doğurduk , hazırlıksız yakalanma ama çok yorma kendinbi ağır falan kaldırma sakın. eşine yaptır

canlar aklım hep sizdeydi benimde hiç fırsatım olmadı, ev temizliği öyle yorduki beni anlatamam , oturma odamızın şeklini değiştirdim , perdeleri yıkadım ,halıları kaldırıp altlarını sildim, yazlık kışlıkları hallettim, giyilmedik kıyafteleri kaldırdım , alperenin küçülenlerini valizledim, amann bi dünya iş çıktı evimde ama el değmedik bi yer bile bırakmadım nerdeyse bi camlar kaldı hava yağmurlu diye ellemedim, zaten eşim sakın yapma sen ben yaparım dedi. başka bi eve tanışmış gibi iş çıktı....alperenle zaten hiç yapılmıyor bende ya k.valideme koydum ya da onu çağırdım o avuttu o bile diyorki sen hamileyken karınacalara mı baktın:1: gören ne hareketli bu böyle diyor, iyice fena oldu bizimki.

aa bu arada yine rüya gördüm , ben hepinizi davet ediyorum evime ( gerçi kendi evimde değilde annemlerin evde misafir ediyorum ne alakaysa:1: ) sonra sizler diyorsunzu ki hepimiz daha yeni doğum yaptık ada kusura bakma gelemeyiz, bende olsun canlar ben anlarım küçük bebekleriniz var zordur başka zaman gelirsiniz diyorum, Esin de diyorki ben gelirim eymen büyüdü ne de olsa, o geliyor 2 gün kalıyoruz:1:

işte böyle kız Nar sen bu günlerde hamiş kalacaksın he baksana sürekli böyle rüya görüyorum:1: yine sana yordum kuzum :34:

bi arkadaşımız var onlarda 5 yılllık falan evliler geçen sene düşük yaptı ,onlardan geldik alperen yolda uyudu, eşimde film izlerken bende ütümü yaptım bi bakayım sizlere didim ,evi temizledim ya ay hiç batsın istemiyorum, eşime bi sürü kural koydum :1:oda ne bu yahu askerdemiyiz kendi evimdemiyim diyor:1:

Bu arada geç de olsa kutlamak istedim 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun canlar, her ne kadar bu sene anna olmasa da biz Atamızı ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz.

Günaydın canlarrrrr hepinze iyi haftalarrrr kimsecikler yok bugün

biz cts akşamı döndük marmaristen çok soğudu hava çünkü. Denize giremedik tekn turuna gidemedik. O yüzden bi gece daha kalmamızın bi anlamı yoktu. Ama iyi geldi değişiklik oldu. Gezdik bol bol kocişimle. Cts de otelden çıkış yapıp içmeler ve turunça gittik.. Cts akşamıda evimizdeydik..

Ranacım düzenledinmi dolaplarını adanın dediği doğru bu topicin bebekleri hiç beklemediler zamanlarını aceleciler sen hazırla herşeyini bencede 35 haftada.. İşallah fazla yormadın kendini eşine yıksaydın :)

adacımm nerelerdesin kız sen demek temizliğe vurdun kendini kıyamam ne çok şey yapmışsın. Bana her hafta kadın gelio ama bende kendim öle bi temizlik yapmak istiorum. Ne de olsa insanın kendi yapması gibi olmuyo hiç. Ama öle h.sonuyla bitcek gibi diilki o iş de. Ne zaman yapcam bilmiorum..

Ayy alperene bak yaaa demek numaraymış herşey. Sıpaya bak sen yolunu bulmuş ama bu akılları kimden aldılar acaba analarıda akıllı yerlermi bu numaraları :)

ahh rüyaya bak ilahi sen bu aralar ne güzel rüyalar görür oldun öle :) işallah hayırlara çıksın canım keşke içine doğduğu gibi olsada güzel haberler versem yakın zamanda.
Dün eşim diyo şeker bayramında görümcemler datçada olcaklar her sene oraya gidiolar tatile. Büyük apart tutmuşlar sizde gelin diolar bayram süresince. Bende hesapladoım eşime dedim tamda zamanı adete denk geliyo. Ama belli olmaz bir iki gün atar belki o arada kayma olur dedim. O da diyo belki hamile bile olursun o zamana diyo ahh keşke dedimm hiç tatile gitmemeye razıyım valla olsun yeterki :D

kızçelerim hepiciğinize güzel bi hafta diliyorum yine pazartesiyi yaptık
oh gezmeler temizlikler havada uçuşmuş.. ben bu hafta sonu misafir ağırlamakla meşguldüm.. ama ne yoruldum bildiğiniz gibi ddeğil
hep yavruma bişi olacak diye korktum Allah korudu çok şükür

nar şekerim gidip gelmişsin bile.. havalar burdada soğuktu canım hiç güven olmuyor bir açık bir kapalı
iyi bari o soğukta zaten rahat edemeyecekmişsiniz bari bi gecelik daha masraf yapmamış oldunuz otelde.. bi daha ki sefere afiyetle yersiniz o parayı :1:
kendine ciciler aldın mı kız ufak tefek alışverişler yapmışsındır sen yine..
ayrıca eşinin dediği gibi inşallah bayrama hamile olursun canım.. bunun için hepimiz duacıyız..
randevunada az kaldı aşılamadan bu yana epey bi dinlendiniz artık yoğun bi koşuşturma sizi bekliyor.. Allahım ya rabbim inşallah hemencene nasib eder güzel bebişinizi ..

ranacım sende anlattığın değişiklikleri yaptıysan çok yorulmuşsundur ama çok güzel olmuştur ellerine sağlık
kayınpederin inşallah daha iyidir canım
o yastığın resimlerini bekliyorum hatta beşiği kurduysanız onuda çek göster şekerim görelim bakalım minik prensesimizin makamını :52:

..................................................

Son düzenleme:
adacım sende ortalığı kaldırıp koymuşsun epey yorucu olmuştur ama için rahatlamıştır.. artık darısı bizlere canım :18:
alperen kendine has yöntemler geliştirmiş. sende üstesinden gelmişsin. ama hoşuma gitti iyi bi takdik.. demek senin yatağında yatınca kendini güvende hissetti ve bir kaç gün sonra rahat uykuya dalabildi kendi yatağında..
esin de geçende aynı mevzuyu dile getirmişti ya, belki o da aynı şekilde yapsa sakinleşip korkusu geçecek. tabi insan alışır diye korkuyor..
nice çocuklar bilirim okula gidene kadar anne babasının arasında yatıyor :52:
aman Allah korusun o kadar da taviz vermemk gerekir

esincim hafta sonu gelmemisin. zaten cuma yokum demiştin nasıl geçti gezmelerin :34:

yıldızcım tosunun nasıl gız bacım gel anlatta iştahımız kabarsın :1:

mary nalan halev melike kekula sizler nasılsınız canlar.. yeni havadisler yok mu :3:

..................................................

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar :3:

adacım sende bahar temizliğini yapmışssın maşallah ellerine sağlık demi insan temizliği bitirince bir daha hiç kirlenmesin istiyor ama maalefes:50:
neyse epey bir idare eder seni bu temizlik canım alperende baya yormuş seni bu aralar inşallah oda düzene girer yakında:34:

narcım dönmüşsünüz canım hadi ya hava soğuktu demek neyse bir dahaki tatile artık ne yapalım en azından o değişiklik bile iyi gelmiş :34:
kocacın doğru demiş sen o vakte kadar hamiş kalırsın güzelim dualarımız bunun üzerinde merak etme :34:

sevdecim
sende misafir ağırlamışsın canım çokmu yordun kendini güzelim aman dikkat et bak artık tek değilsin:34:
canım minderin resmini çekeceğim aklımda ama daha içini dolduramadım ya şu an bir şeye benzemiyor:1: alayım çekeceğim
beşiği bu hafta sonu kuracağız kısmetse o zaman onuda çekerim:34:

haftanın iki günü yatak odası ile uğraştık ama bitti sonunda tabi bizde bittik baya yorulduk yani:31:
baya atılacak şey çıktı attık bayada kardeşime eşya çıktı artık giyemediklerim üzüldüm koyarken:5: bir daha bunların içine giremem diye:14:
inşallah hemen veririz bu kiloları
haftayada beşiği kuracağız kısmetse bebeğin eşyalarını da yavaştan yıkıyım diyorum ütüleyip yerleştireyim onlarıda yavaş yavaş artık 32 haftalık olduk bizim topik 36. haftada doğurmuş hep benide heyecan sarmaya başladı:18:
zaten kasılmalarımda başladı benim ya sanki geçen akşam karnımda hafif kasılmalar oldu gerçi bu haftalardan sonra normalmış rahim kendini doğuma hazırlarmış tabi bende kasılma böyle doğum nasıl dedim kendi kendime hayırlısı bakalım :34:

Kız sevdeee yazmaya doyamadında çifter çiftermi gönderdin mesajları nedir:)
yaa güzel bi değişiklik oldu canım dediğin gibi kocişimle başbaşa gezdik o bile yetti :D

aman yalebbimm neler duyuyorum sen bu halinle misafirmi ağırladın allahım hiç akıllanmıcak bu kızlarr sen gitcen kuzum artık misafirliğe.. Geççen baş köşeye oturcan el el üstünde üzerinize afiyet biraz hamileyimde yardım edemiorum dicen :D hiç yol yordam bilmion heee :)

valla kuzum cuma akşamüstü bakındık biraz üst baş çünkü cidden serindi özellikle o saatler.. Bizde çok kalın bişey götürmemiştik. Eve gidince heme çekiyim fotolarını kalın bişeyler alıyım didim elbise tişört aldım çıktım :)

ranacım iyi bari odanızı halletmişsiniz o senin üzerinde epey bi yüktü canım
nasıl güzel oldu mu bari.. kullanışlı mı bu şekilde yatak odan..
bizim yatak odamızda gardrop ve yatak yeri hep sabit kalacak gibi görünüyor.. öyle oraya buraya çekmeye pek müsait değil.. en kullanışlı bbu şekilde gibi..
sadece diğer parçalarda değişim yapabileceğiz bakalım nasıl olacak.. daha zaman olduğu için hiç oralı değilim açıkcası :27:
rana canım sen o yastık kılıfını doldurmadan da resmini bi çeksen bize kolaylık olur. dikerken nasıl biçilmiş bi bakarız. sonra içini doldurunca da çekersin canım. şimdi bişeye benzemiyor diye düşünme. bize bu hali de yardımcı olacak çünki.

nar şekerim evet hafta sonu yazamayınca hızımı alamadım defalarca çıkmış yazdıklarım:52:
ah canım gelene gelme denmiyor ki mecburen her iş bize bakıyor .. sen hamile kalda görücem seni bakalım nasıl diceksin millete ben hamileyim kendimi yoramam diye :27:
sağolsun eşimde çok yardımcı olmaya çalıştı ikimizinde beli koptu ayakta uğraşmaktan
benim etrafımda pek anlayışlı değil canım.. annem daha bugünden bana misafir getirmekten bahsediyor cuma günü için :58:
e gelin dedim bende. ne diyim.
neymiş uzun zamandır istiyorlarmış tanıdıklar... e ben hamile olayım diye mi beklediler diceksin diyemiyorsun. anam hemen kapris yapar. herkesi kabul ettin bi bunlar mı ağır gelecek diye :37:

bizim yatak odamızda gardrop ve yatak yeri hep sabit kalacak gibi görünüyor.. öyle oraya buraya çekmeye pek müsait değil.. en kullanışlı bbu şekilde gibi..
sadece diğer parçalarda değişim yapabileceğiz bakalım nasıl olacak.. daha zaman olduğu için hiç oralı değilim açıkcası :27:
rana canım sen o yastık kılıfını doldurmadan da resmini bi çeksen bize kolaylık olur. dikerken nasıl biçilmiş bi bakarız. sonra içini doldurunca da çekersin canım. şimdi bişeye benzemiyor diye düşünme. bize bu hali de yardımcı olacak çünki.

nar şekerim evet hafta sonu yazamayınca hızımı alamadım defalarca çıkmış yazdıklarım:52:
ah canım gelene gelme denmiyor ki mecburen her iş bize bakıyor .. sen hamile kalda görücem seni bakalım nasıl diceksin millete ben hamileyim kendimi yoramam diye :27:
sağolsun eşimde çok yardımcı olmaya çalıştı ikimizinde beli koptu ayakta uğraşmaktan
benim etrafımda pek anlayışlı değil canım.. annem daha bugünden bana misafir getirmekten bahsediyor cuma günü için :58:
neymiş uzun zamandır istiyorlarmış tanıdıklar... e ben hamile olayım diye mi beklediler diceksin diyemiyorsun. anam hemen kapris yapar. herkesi kabul ettin bi bunlar mı ağır gelecek diye :37:

canım evet üstümden büyük bir yük kalktı valla ehh iste bir tek komidinlerimiz ayrı yerlerde olmak zorunda kaldı neyse bebişimize yer açtık artık onunda evimizde bir yeri olacak herşey onun düzenine göre olacak mecbur
tamam canım o zaman doldurulmamıs halınıde cekerım

Ranacım senin mesajın sayfanın sonunda kalmış aynı anda yazıncada görmemişim seni. Demek baya hale yola koydunuz evi canım. Ay kız vermeseydin kıyafetleri onlara bakıp gaza gelirdin doğumdan sonra kilo veriyimde içine gireyim diye..:)
kasılmalarda başlamış aman aman kız korkutma kötümü oluyo yoksamm.. İşallah siz güzel hamişlerimiz ve taze annelerimizin dualarıyla en kısa zamanda gelcek meleğim hissediyorum

kız sevde allah iyiliğini versin ben 3 sene beklemişim bebeğimi hamile kalcamda milleti doyurcam bide heee bi kek çırparım bide çay nelerine yetmio :) ailedekiler zaten bişey yaptırmaz arkadaşlarlada genelde dışarda görüşüoruz kocam sağolsun zaten yönetimi ele alır öle bi durumda. Adam çocuk çocuk diye bi hal oldu 2 misafire yedirmez :D ben böle diyorum diorum bi bakıomuşun evde gelen giden bitmiomuş kalıomuşum mutfakta :)

Günaydın kızlarrr ben kapamışım ben açıyorum :)

bugün burda çok sevimsiz bi hava var ne yağıyo ne açıyo tam evde yan gelip yatma havası :(

sevdem dün akşam aldıklarımın fotosunu çekmeyi unuttum kuzum yemek telaşına daldım eve gidince kusura kalma şekerim

ayy işimde az gelsenizde iki lafın belini kırsak

bu arada nalancım 21i değilmiydi senin test günün haber etmedin noldu

herkese tünaydın :1:
yemek molasında yazayım bari sizlere nasılsınız bakalım:34:

Ranacım senin mesajın sayfanın sonunda kalmış aynı anda yazıncada görmemişim seni. Demek baya hale yola koydunuz evi canım. Ay kız vermeseydin kıyafetleri onlara bakıp gaza gelirdin doğumdan sonra kilo veriyimde içine gireyim diye..:)
kasılmalarda başlamış aman aman kız korkutma kötümü oluyo yoksamm.. İşallah siz güzel hamişlerimiz ve taze annelerimizin dualarıyla en kısa zamanda gelcek meleğim hissediyorum

kız sevde allah iyiliğini versin ben 3 sene beklemişim bebeğimi hamile kalcamda milleti doyurcam bide heee bi kek çırparım bide çay nelerine yetmio :) ailedekiler zaten bişey yaptırmaz arkadaşlarlada genelde dışarda görüşüoruz kocam sağolsun zaten yönetimi ele alır öle bi durumda. Adam çocuk çocuk diye bi hal oldu 2 misafire yedirmez :D ben böle diyorum diorum bi bakıomuşun evde gelen giden bitmiomuş kalıomuşum mutfakta :)

ayy ne bıleyım verdım ama kardesıme verdım nasıl olsa olmadı alırım geri:23:
valla dünde iki kere oldu bakalım cuma nasıl olsa doktora gıdecegım dıye doktoruda aramadım nst ye gırcem nasıl olsa zaten bu haftalardan sonra normal mıs boyle seyler ama genede dıkkatlı olmak lazımmıs:34:
amin canım inşallah gelecek topiğimizin nazlısı:16:

Günaydın kızlarrr ben kapamışım ben açıyorum :)

bugün burda çok sevimsiz bi hava var ne yağıyo ne açıyo tam evde yan gelip yatma havası :(

sevdem dün akşam aldıklarımın fotosunu çekmeyi unuttum kuzum yemek telaşına daldım eve gidince kusura kalma şekerim

ayy işimde az gelsenizde iki lafın belini kırsak

bu arada nalancım 21i değilmiydi senin test günün haber etmedin noldu

aynen öyle olmuş canım :1:
bugün istanbul güzel valla sıcakdı hava biraz çıkıp dolaştık çevrede iyi geldi güneş gördük azıcık
evet nalandan haber yok gerçekten ne yaptı acaba:44:

bu akşamda elbiseleri yıkamaya başlayayım diyorum yavaş yavaş bakalım akşama kendimi nasıl hissedersem:34:

kızlarr gelemedim.. ben annemdeyim, tatile geldik demircanla :)))) merak etmeyin diye yazayım dedim.
şimdi ananeme gidicez çıkmak zorundayım , akşam yazarım...
hepinizi tek tek öptüm gıdılarınızdan :))))

kızçelerim bugün iyi gördüm sizi :3:

nar şekerim olsun be canım foto dediğin ne ki oşver müsait olunca eklemek istersen eklersin şekerim
demek eşin beyefendi dışarda ağırlıyor öyle mi.. oh hanımdaki rahatlığa bak :52: imrenmemek elde değil. bizim çok kesat zamanımıza geldi şekerim buna şükrediyoruz kendi çapımızda yol yöntem bulmaya çalışıyoruz :34:
senin olunca tam naz edeceksin keyfini süreceksin hepimizin yerine :46:

ranacım burda da hava açık. bende narın dediğine katılıyorum. kızın doğunca kilolar gün be gün gitmeye başlayacak çok dağıtma kıyafetleri
gerçi belki yenisini alırsın üstüne göre. o da var. yinede elinin altına kullanışlı bişeyler bırak canım
bende şimdiden etekleri giyememeye başladım. melül melül bakıyorum hepiciğine :27:

yıldızım kız balıkesirlere mi attınız kendinizi oğulcuğunla :52:
e hadi haketmiştin onca gazdan ve kaka sendromlarından sonra sana ve demire ne iyi gelmiştir
çokta özlemiştir annenle baban .. helede demirin tam sevilecek zamanı :emir_bebek:
ablanla mı gittin kuzum. hepiciğine çok selam söyle bizlerden :3:

Günaydın canlarrrrr hepinze iyi haftalarrrr kimsecikler yok bugün

biz cts akşamı döndük marmaristen çok soğudu hava çünkü. Denize giremedik tekn turuna gidemedik. O yüzden bi gece daha kalmamızın bi anlamı yoktu. Ama iyi geldi değişiklik oldu. Gezdik bol bol kocişimle. Cts de otelden çıkış yapıp içmeler ve turunça gittik.. Cts akşamıda evimizdeydik..

Ranacım düzenledinmi dolaplarını adanın dediği doğru bu topicin bebekleri hiç beklemediler zamanlarını aceleciler sen hazırla herşeyini bencede 35 haftada.. İşallah fazla yormadın kendini eşine yıksaydın :)

adacımm nerelerdesin kız sen demek temizliğe vurdun kendini kıyamam ne çok şey yapmışsın. Bana her hafta kadın gelio ama bende kendim öle bi temizlik yapmak istiorum. Ne de olsa insanın kendi yapması gibi olmuyo hiç. Ama öle h.sonuyla bitcek gibi diilki o iş de. Ne zaman yapcam bilmiorum..

Ayy alperene bak yaaa demek numaraymış herşey. Sıpaya bak sen yolunu bulmuş ama bu akılları kimden aldılar acaba analarıda akıllı yerlermi bu numaraları :)

ahh rüyaya bak ilahi sen bu aralar ne güzel rüyalar görür oldun öle :) işallah hayırlara çıksın canım keşke içine doğduğu gibi olsada güzel haberler versem yakın zamanda.
Dün eşim diyo şeker bayramında görümcemler datçada olcaklar her sene oraya gidiolar tatile. Büyük apart tutmuşlar sizde gelin diolar bayram süresince. Bende hesapladoım eşime dedim tamda zamanı adete denk geliyo. Ama belli olmaz bir iki gün atar belki o arada kayma olur dedim. O da diyo belki hamile bile olursun o zamana diyo ahh keşke dedimm hiç tatile gitmemeye razıyım valla olsun yeterki :D
canım erken dönmüşsünüz hava şartlarından dolayı iyi olmuş yine de hava değişikliği bile insana iyi gelir, gerçekten ya aptala malum olurmuş hesap rüyamda görüp duruyorum:1: sabah kalkıyorum narın hamile kalması şart oldu artık diyorum:1: Rabbim hayırlısıyla versin canım,

canım çalışınca öyle derin bi temizlik olmuyor dediğin gibi 2 günlük tatilde ne yapacaksın, birde alperen olunca temizlik konusunda baya tırlattın ben:26: o yüzden paraladım kendimi, dediğin gibi illa kendi ellerim değecek,doğumdan önce kadın gelmişti de arkasından tekrar temilik yapmıştım :26: o yüzden kendi gönlüme göre yapayım dedim, halıları bile sirke karbonatla yıkadım:1: gören deli bu kız der :27:

adacım sende ortalığı kaldırıp koymuşsun epey yorucu olmuştur ama için rahatlamıştır.. artık darısı bizlere canım :18:
alperen kendine has yöntemler geliştirmiş. sende üstesinden gelmişsin. ama hoşuma gitti iyi bi takdik.. demek senin yatağında yatınca kendini güvende hissetti ve bir kaç gün sonra rahat uykuya dalabildi kendi yatağında..
esin de geçende aynı mevzuyu dile getirmişti ya, belki o da aynı şekilde yapsa sakinleşip korkusu geçecek. tabi insan alışır diye korkuyor..
nice çocuklar bilirim okula gidene kadar anne babasının arasında yatıyor :52:
aman Allah korusun o kadar da taviz vermemk gerekir

esincim hafta sonu gelmemisin. zaten cuma yokum demiştin nasıl geçti gezmelerin :34:

yıldızcım tosunun nasıl gız bacım gel anlatta iştahımız kabarsın :1:

mary nalan halev melike kekula sizler nasılsınız canlar.. yeni havadisler yok mu :3:
ay sevdem öyle rahatladı ki gerçekten ama hiç kirlensin istemiyorum, ama çok çabuk dağılıyor yine ev. alpereni deöyle hizaya soktum canım yoksa o yorgunluk halimle çok zor olmuştu bana , hatta bi kere uykuma yenilmişim de eşimle arama yatırmak yerine diğer tarafıma yatırmışım dönse yere düşecek yani, eşim gece kalkmış da ada ne yaptın sen dedi:26: sonra 3-4 gün aramızda yatırdım düzene girdi bende işe yarayacagını tahmin etmemiştim kuzum, başka uyanıklık yapıp 10 dk ya yarım saate mızmızlanıp uyandı emmek istedi anında verince ha demek annemin yanındayım dedi.

evet kuzum ya dediğin gibi erken yaşta odasını ayırmak lazım hatta. Gelişimlerini engelliyor çünkü.

iş konusuna gelince sen kendini öyle yorma canım sakın bırak boşver doğuma yakın yaptırırsın heryeri
nasılsınız kızlar :3:

adacım sende bahar temizliğini yapmışssın maşallah ellerine sağlık demi insan temizliği bitirince bir daha hiç kirlenmesin istiyor ama maalefes:50:
neyse epey bir idare eder seni bu temizlik canım alperende baya yormuş seni bu aralar inşallah oda düzene girer yakında:34:

narcım dönmüşsünüz canım hadi ya hava soğuktu demek neyse bir dahaki tatile artık ne yapalım en azından o değişiklik bile iyi gelmiş :34:
kocacın doğru demiş sen o vakte kadar hamiş kalırsın güzelim dualarımız bunun üzerinde merak etme :34:

sevdecim
sende misafir ağırlamışsın canım çokmu yordun kendini güzelim aman dikkat et bak artık tek değilsin:34:
canım minderin resmini çekeceğim aklımda ama daha içini dolduramadım ya şu an bir şeye benzemiyor:1: alayım çekeceğim
beşiği bu hafta sonu kuracağız kısmetse o zaman onuda çekerim:34:

haftanın iki günü yatak odası ile uğraştık ama bitti sonunda tabi bizde bittik baya yorulduk yani:31:
baya atılacak şey çıktı attık bayada kardeşime eşya çıktı artık giyemediklerim üzüldüm koyarken:5: bir daha bunların içine giremem diye:14:
inşallah hemen veririz bu kiloları
haftayada beşiği kuracağız kısmetse bebeğin eşyalarını da yavaştan yıkıyım diyorum ütüleyip yerleştireyim onlarıda yavaş yavaş artık 32 haftalık olduk bizim topik 36. haftada doğurmuş hep benide heyecan sarmaya başladı:18:
zaten kasılmalarımda başladı benim ya sanki geçen akşam karnımda hafif kasılmalar oldu gerçi bu haftalardan sonra normalmış rahim kendini doğuma hazırlarmış tabi bende kasılma böyle doğum nasıl dedim kendi kendime hayırlısı bakalım :34:
bitti şükü canım ama dediğin gibi hiç kirlenmesin istiyor insan , sende bitirmişsin odanızı ellerine sağlık canım herşeyini hazır et evet ama yorma kendini bak kasılmalarım oluyor diyrsun dikkat et sor druna bakalım.

Kasılma nasıl bişey ben bilmiyorum tabi öyle beni zorlayan bişey olmamıştı hiç.

aaa kuzum yaa ne misafiri bu kadar Allah aşkına ya anlayışsız insanlarsa hiç davet bile etme bu ara , sinir olurum öyle anlayışsız insanlara, olurmu öyle yormaman lazım kendini, ki nasıl yorulmuşsundur tahmin edebiliyorum. Yada sen çok kalkma ayağa senden başka eminim hizmet edecek birileri vardır gelenlerden onlar yapsın.

Uzun zamandır istiyorlarsa gelsinler ama yardımcı olsunlar sana da . Çok kızdım bak şimdi o gelenlere
kızlarr gelemedim.. ben annemdeyim, tatile geldik demircanla :)))) merak etmeyin diye yazayım dedim.
şimdi ananeme gidicez çıkmak zorundayım , akşam yazarım...
hepinizi tek tek öptüm gıdılarınızdan :))))

kızzz hangi ara gittin gezmelere sennn , demir iyice gezenti oldu :1: şaka bi yana iyi olmuş kuzum evde dur dur insanın canı sıkılıyor havalarda pek kötü , bizde seni ve demiri kocaman öpüyoruz, o erkek oğlunu da ısırıyoruz:1:

Nar canım eşinin dediği gibi inşallhj hamiş olursunda öyle gidersin bayram tatiline.

Sevdecim ne zamandır sorayım diyorum siz isim ne düşündünüz söyle bakalım .

Esincim gelmemişsin kuzum iyisiniz dimi.
Mary, melike ,nalan sizler nasılsınız gelmiyorsunuz bayadır.

Kızlar bende çıkıyorum şimdi antdan kuzenim ve eşi gelecek hani hamile olan, pek bişey yapamayacagım zaten ama yemek ve tatlı yapayım diyorum bizimki uyumuşken. Alperen de fena sıkıldı evde yavrum kapıya kadar emekliyorsonra kapıyı vuruyor, hava ısınsa da gezsek bizde.

Back