• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızlar dediğiniz gibi b, bahar atlaması felan oldu ben kendimi takip edeyim yeterli
adacım eymende bu aralar öyle ağlıyor akşam uyutup yatağa koyduğumda daha biz yatmamış oluyorum tabiki ışığıda açık bırakıyorum ama 5dk 10 bi uyanıp duruyor ve ağlayarak uyanıyor normalde uykusunu alınca öyle ağlayarak uyanan değil geveze dır dır konuşa konuşa uyanıyor gecede yine uyanıyor bu sefer biraz ayıkıyor bende yanımda yatırıyorum bazen onun uyumasını beklerken bende dalmış oluyorum sabaha kadar yanımızda ama uyanmadan yatıyor benim kokumu isti,yor sanırım ama bende yanımıza alışmasından korkuyorum 3günlüktü annem ve kayınvaldemin ısrarı üzerine beşiğe koydum odur budur beşiğinde yatardı bu saatten sonra alışırmıki:26:

kızçelerim hepiciğinize hayırlı sabahlar
bugün nasılsınız bakayım...

nar şekerim ilk randevuyu almışsınız hadi inşallah vesileniz bu doktor olsun canım.. hem iyi bir doktormuşta inşallah sizleri doğru yönlendirir de boşa vakit kaybı olmaz
dediğin gibi benimde dikkatimi çekti canım heryer hamile dolu geçen doktora gittik ya yolda sokaklarda hastanede milletin karnı burnunda. eşime dedim bu ne yahu herkes hamile. eşimde diyor ki herkes bizim gibi düşünmüş galiba :1:
inşallah sende bu kervana dahil olursun canım benim.

adacım sen hem o yoğumluğun arasında bide bahar temizliğine mi kalkıştım gız bacım. e böyle kendini hiç dinlendirmezsen tabi sürekli sinirlerin bozuk dolaşırsın. biraz acı kendine güzelim
geçenki olayda eşin desteklemiş çokta iyi oluş. dediğin gibi bir değil iki değil hep aynı anlayışsızlıklarla seni üzüyorlarsa eşinin buna dur demesi lazımdı. inşallah işe yaramıştır bari
Alperene ne oldu acaba yeni huylar mı çıkarıyor kendine.. geçicidir canım sıkma canını.. rüya filan görüp korkuyor olabilir bol bol okuyun.

esinim eymende aynı durumlarda demek ki .. bu sıralar delikanlılar atağa geçti canım hayrolsun :1:
dedin ya uyanınca yatakta bıdı bıdı konuşur gevezedir diye. ay ne hoşuma gitti bak sen bacak kadar şey konuşarak uyanıyor demek :54:
senin durumun inşallah kalıcı değildir canım sen adetini takibe devam et dediğin gibi bahardanda olur herşey olabilir

ranacım kayınpederin nasıl oldu inşallah yalnız kalmıyorsundur
kızçenin kıymetini bil topişimizi kırdı geçirdi canım
bu arada aklıma gelmişken sorayım sen emzirme yastığı alacakmısın ? araştırdın mı kullanışlı birşey mi acaba?

adacım esincim yıldızcım sizler emzirme yastığı kullandınız mı kızçelerim :49:

kızlar dediğiniz gibi b, bahar atlaması felan oldu ben kendimi takip edeyim yeterli
adacım eymende bu aralar öyle ağlıyor akşam uyutup yatağa koyduğumda daha biz yatmamış oluyorum tabiki ışığıda açık bırakıyorum ama 5dk 10 bi uyanıp duruyor ve ağlayarak uyanıyor normalde uykusunu alınca öyle ağlayarak uyanan değil geveze dır dır konuşa konuşa uyanıyor gecede yine uyanıyor bu sefer biraz ayıkıyor bende yanımda yatırıyorum bazen onun uyumasını beklerken bende dalmış oluyorum sabaha kadar yanımızda ama uyanmadan yatıyor benim kokumu isti,yor sanırım ama bende yanımıza alışmasından korkuyorum 3günlüktü annem ve kayınvaldemin ısrarı üzerine beşiğe koydum odur budur beşiğinde yatardı bu saatten sonra alışırmıki:26:

esinim kısa süreliğine eymenin beşiğini sizin yatağa birleştir canım ve yatarken onun elini tut öyle sakinleştir .. eğer yanına alırsan bunun sürekliliğini isteyebilir. ama beşikte ona ten teması ile bu dönemi geçiştirirsen senin içinde onun içinde kolaylık olur
ben gece yatarken beşiği hep yatağa birleştiriyordum :34:

.

Son düzenleme:
Canlarım günaydınnnn anca geldim yaaa sabahtan beri kafam şişti. Daha da otel bakmam lazım internetten dua edin h.sonu hava güzel olsun yaa

esincimm canım valla alışır tabi çocuk sizle yatmaya bencede sevdenin dediği yöntem daha sağlıklı. Bu paşalar bahardanmı etkilenio nedir böle uykuları huzursuzlaştı.. Bencede dua okuyun nazarmı değiyoki

sevdem kuzum sorma kör gözüme sokuolar ayol herkes hamile :) ama işallah çok kısa zamanda allahım bizede nasipetcek bende gezcem gerine gerine :D

nalan kızzz ay çok az kaldı test gününe heyecan durumu nedir

Canlarım günaydınnnn anca geldim yaaa sabahtan beri kafam şişti. Daha da otel bakmam lazım internetten dua edin h.sonu hava güzel olsun yaa

esincimm canım valla alışır tabi çocuk sizle yatmaya bencede sevdenin dediği yöntem daha sağlıklı. Bu paşalar bahardanmı etkilenio nedir böle uykuları huzursuzlaştı.. Bencede dua okuyun nazarmı değiyoki

sevdem kuzum sorma kör gözüme sokuolar ayol herkes hamile :) ama işallah çok kısa zamanda allahım bizede nasipetcek bende gezcem gerine gerine :D

tatlım tabiki de çokk yakında sende gezeceksin göbeğini pörtletipte... hamile bi kadının en büyük gururu göbeğiymiş :52:
sen bu hafta mı gidiyodun Antalya ya.. ay ben unutmuşum kuzum ya.. çok fena unutkan oldum ben.. hiç yemek yaktığımı bilmem ama son zamanlarda eve incir ağacı dikecek performansa sahibim :27:

Esincim paşamız huy değiştirmiş inşallah düzene girer canım sevdecim emzirme yastığını bir arkadasım tavsiye etmişti ama minnacik şey cok pahalı geldi bana gorumcem dikti bana bir tek icini dolduracağım

Narcim Marmaris'e mı gidiyorsunuz orda hava cok güzelmiş canım deniz sezonunda açılmış orda inşallah kafanıza göre bir yer bulursunuz orda :34:

esinim kısa süreliğine eymenin beşiğini sizin yatağa birleştir canım ve yatarken onun elini tut öyle sakinleştir .. eğer yanına alırsan bunun sürekliliğini isteyebilir. ama beşikte ona ten teması ile bu dönemi geçiştirirsen senin içinde onun içinde kolaylık olur
ben gece yatarken beşiği hep yatağa birleştiriyordum :34:

.
canım beşiği zaten yatağımızın yanında ama oyunparkı olduğu için elimizi yukardan sallandırmam gerek ama dediğin gibi öyle yaparak uyutmaya çalışırım akşam yatağına yatırdığımızdada bi yarım saat sonra uyanıyor ağlıyor ışık açık olduğu halde bizde eşimle diyoruzki bu çocuk bizi arıyor illa kendi yatağa girdiğinde bizde yatakta olacaz çok uykusu olduğu halde uyanıyor başka bişeye bağlayamıyoruz bu durumu geçici bir durumdur umarım

öyle yapacam narcım heralde bahardan etkileniyolar yada nazara geliyolar süreklide okuyorum ama değdimi değiyor demekki ben şimdiden dişi düşünüyorum bunlar bahardan böyle etki,lendi dişleri yazın sıcağında çıkıcak gibi o zaman ne yapacaz kendileri kudurur bizide kudurtur allah yardımcımız olsun
inşl canım en kısa zamanda rabbim sanada nasip edecek göbişini gere gere gezersin
Esincim paşamız huy değiştirmiş inşallah düzene girer canım sevdecim emzirme yastığını bir arkadasım tavsiye etmişti ama minnacik şey cok pahalı geldi bana gorumcem dikti bana bir tek icini dolduracağım

inşl canımya geçicidir bu durum neyse bunu böyle atlatalımda dişi inşl kolay çıkarırlar hele bizimki adananın sıcağında inanın şimdiden onun tasasındayım huyu felan değişmez umarım
sevdecim ben emzirme yastığı almadım canım işin ilginci almak hiçç aklımada gelmedi ben kendi yastığı yokmu küçük onunla birlikte kucaklayıp emziriyodum bi 4aylık olana kadarda öyle emzirdim kolaylıkla emzirebiliyodum öyle bu yöntemizde ablamdan görmüştüm o yüzden belkide emzirme yastığını hiç düşünmedim

Canlarım günaydınnn nasılsınız bakalım bugün son işgünüm çok şükür

sevde kızzz hakkat balık hafızalı oldun ne antalyası marmaris ayol:) takip edemiyon artık beni bakıorumda :p

ranacımmm bizde seni çok özledik canım ay demek hava güzelmiş işallah h.sonuda öle olur çok stres olduk valla

esincim ay sende aynı dertten muzdaripsin dimi çok sıcak oluyo yazın orasıda. Bizim işyeri allahtan klimalı hep anlamıoruz ama klimadan beynin sulanıo bi süre sonra. Her h.sonu denize taşınıoruz

ranacım günaydın dicem ama öğle oldu yetişemedim sabah sana :52:
canım kolay bişey mi ki görümcen dikti ? sen onunda fotosunu bi çeksene benim için canım ya .. dikilmiş haline bi bakayım olmazsa bende dikerimde içini dolduruveririm senin sayende..

esinim bende kızımı senin dediğin şekilde emziriyordum ama belim kopuyordu.. sözde bu emzirme yastığı dedikleri şey bebeği kaydırmadığı için daha rahat bi emzirme sağlıyormuş :37:
bende ondan heves ettiydim .. ranacımınkini bi göreyim kolaysa bende diker aradan çıkarırım..
bu arada kızımın beşiği mobilya olduğu için ön tarafını biz 2 yaşına kadar çıkarmıştık. gündür geri yerine itiyordum akşam yatağa bitiştiriyordum yatakla bir oluyordu.. benim yanıma bitişik olunca kendi yatağında yatıyordu ama ben ona rahatlıkla dokunabiliyordum.. emzirme bitene kadar öyle kullandık canım .. tabi seninkinin oyun parkı olacağı benim aklıma gelmedi
inşallah sende bi yol yöntem bulursun canım Allah yardımcın olsun dişlerini hayırlısıyla çıkarsada sende rahat etsen.. dediğin gibi tam sıcaklara denk geldi ama olsun inşallah Allah verir bi kolayını canım

nar şekerim sen ne demek istiyorsun gız bacım aaa benim sana ne kastım var da senin dediklerini dikkate almayım çok teessüf ederim :27: yavrum ne bileyim geçen hafta bi dava için antalya dedin diye çağrışım yaptı bende.. tabi antalyaya teyzene gitmiştin dimi bak şu an şeyettim :52:
e kızım sende az gezmiyorsun ki hangi birini hatırlayım.. benim böyle balık hafızalı olmam hep senden ötürü :52:

kızlar artık kendimi mağazalara alışverişlere atmak istiyorum ama eşimi şu sıra dara sokmayı hiç istemiyorum aklı çok yoğun çünki.. nette herşeye bakıyorum heves ediyorum.. inşallah Mevlam bizede yardım edecek şu sıkıntılar üstümüzden Allahın yardımıyla dağılacak .. :58:

Canlarım günaydınnn nasılsınız bakalım bugün son işgünüm çok şükür

sevde kızzz hakkat balık hafızalı oldun ne antalyası marmaris ayol:) takip edemiyon artık beni bakıorumda :p

ranacımmm bizde seni çok özledik canım ay demek hava güzelmiş işallah h.sonuda öle olur çok stres olduk valla

esincim ay sende aynı dertten muzdaripsin dimi çok sıcak oluyo yazın orasıda. Bizim işyeri allahtan klimalı hep anlamıoruz ama klimadan beynin sulanıo bi süre sonra. Her h.sonu denize taşınıoruz
hem nasıl sıcak narcım geçen yıl hele dahada bi ateş basıyordu klimanın altından çıkmıyordum ama oda dediğin gibi bi süre sonra rahatsız ediyorya bide baş ağrısı yapıyor başka çare olmayınca el mahkum napalım yine her hafta sonu taşının siz denize bu yıl yaz gelmedi gelmedi ama gelincede gitmek bilmeyecek çünkü
hafat sonu havada güzelmiş marmarisin tadını çıkarın canım şimdiden iyi gezmeler size ben yarın giremeyebilirim hafta sonuda kayınvaldemlere gidicez yokum anlaşılan
ranacım günaydın dicem ama öğle oldu yetişemedim sabah sana :52:
canım kolay bişey mi ki görümcen dikti ? sen onunda fotosunu bi çeksene benim için canım ya .. dikilmiş haline bi bakayım olmazsa bende dikerimde içini dolduruveririm senin sayende..

esinim bende kızımı senin dediğin şekilde emziriyordum ama belim kopuyordu.. sözde bu emzirme yastığı dedikleri şey bebeği kaydırmadığı için daha rahat bi emzirme sağlıyormuş :37:
bende ondan heves ettiydim .. ranacımınkini bi göreyim kolaysa bende diker aradan çıkarırım..
bu arada kızımın beşiği mobilya olduğu için ön tarafını biz 2 yaşına kadar çıkarmıştık. gündür geri yerine itiyordum akşam yatağa bitiştiriyordum yatakla bir oluyordu.. benim yanıma bitişik olunca kendi yatağında yatıyordu ama ben ona rahatlıkla dokunabiliyordum.. emzirme bitene kadar öyle kullandık canım .. tabi seninkinin oyun parkı olacağı benim aklıma gelmedi
inşallah sende bi yol yöntem bulursun canım Allah yardımcın olsun dişlerini hayırlısıyla çıkarsada sende rahat etsen.. dediğin gibi tam sıcaklara denk geldi ama olsun inşallah Allah verir bi kolayını canım

nar şekerim sen ne demek istiyorsun gız bacım aaa benim sana ne kastım var da senin dediklerini dikkate almayım çok teessüf ederim :27: yavrum ne bileyim geçen hafta bi dava için antalya dedin diye çağrışım yaptı bende.. tabi antalyaya teyzene gitmiştin dimi bak şu an şeyettim :52:
e kızım sende az gezmiyorsun ki hangi birini hatırlayım.. benim böyle balık hafızalı olmam hep senden ötürü :52:

kızlar artık kendimi mağazalara alışverişlere atmak istiyorum ama eşimi şu sıra dara sokmayı hiç istemiyorum aklı çok yoğun çünki.. nette herşeye bakıyorum heves ediyorum.. inşallah Mevlam bizede yardım edecek şu sıkıntılar üstümüzden Allahın yardımıyla dağılacak .. :58:

hııım anladım canım dediğin gibi bel ağrısı oluyor emzirme yastığında kayma olmuyorsa aklımızda olsun belki bir güne yine lazım olur akşam yine vardı huysuzuğu dönüp dururyordu elini tuttum pış pış felan yaptım ama pek sakinleedi yanıma aldımbiraz karnını felan doyurdum ondan sonra uyudu neyseki
canım başlarsın alışverişe hiç tasalanma bi başladın mı nasıl ilerliyor bitiriyosun farketmezsin bile daha vakit var ben 5aylıkken başlamıştım hiçte eksiğimiz kalmıyor insan başlamak için heves ediyor ama fırsat bulamıyor imkan yaratamıyosun napacan beklemekten başka az daha heves et daha keyfli yaparsın alışverişinizi

esinim canım inşallah dediğin gibi biraz daha zaman geçince bizde başlarız .. size bol bol akıl danışırım ne lazım ne değil diye canım..
demek akşam yine huzursuzlandı eymenimiz geçecek canım diğer huyları nasıl arada bir alevlendi sonra sakinleşti ise buda öyle olacak sen endişe etme

evet bu yaz çok çetin geçecekmiş öyle diyorlar Allah yardımcımız olsun.. ben yaz hamilesi oluyoum bakalım nasıl zorlanacak mıyız.. kızımda kış hamilesiydim :26:

Ranacım bi günaydın demeye fırsat bulmuşun hemen geldi kız heralde bari telefondan oku da yazamasanda sonra okumakla uğraşmazsın sayfaları

sevdemm ay senin heyecanın bana yansıdı valla. Alışveriş yapasın geliomuş ya sen öle diyince bende kendimi hamile ve alışveriş yaparken hayal ettim farkında olmadan. İçim bi hoş oldu :) valla şunu alsammı bunu alsammı diosun ya ben hiç sormadan önüme geleni alcakmışım gibi gelio tam görmemiş olcam heee:)

esincim sevdenin dediği yöntemle yatak bile yapmışlar dergide görmüştüm ben yatakla aynı hizada ve arada parmaklığı yok bitiştiriosun beraber yatıo gibi oluyo.. Ama bizim kız tasarımcılardan önce tasarlamış bunu baksana akıllı hatun vesselam..:)
işallah dediğin gibi güneşli olur canım demek sende yoksun yarın desene h.sonu baya birikcek yazılcaklar..

Ranacım bi günaydın demeye fırsat bulmuşun hemen geldi kız heralde bari telefondan oku da yazamasanda sonra okumakla uğraşmazsın sayfaları

sevdemm ay senin heyecanın bana yansıdı valla. Alışveriş yapasın geliomuş ya sen öle diyince bende kendimi hamile ve alışveriş yaparken hayal ettim farkında olmadan. İçim bi hoş oldu :) valla şunu alsammı bunu alsammı diosun ya ben hiç sormadan önüme geleni alcakmışım gibi gelio tam görmemiş olcam heee:)

esincim sevdenin dediği yöntemle yatak bile yapmışlar dergide görmüştüm ben yatakla aynı hizada ve arada parmaklığı yok bitiştiriosun beraber yatıo gibi oluyo.. Ama bizim kız tasarımcılardan önce tasarlamış bunu baksana akıllı hatun vesselam..:)
işallah dediğin gibi güneşli olur canım demek sende yoksun yarın desene h.sonu baya birikcek yazılcaklar..

nar şekerim işte aynen anlattığın gibi parmaklığı çıkartmıştı eşim öyle kullandık .. aaa demek millet benim fikrimi çalmış bilsem patentini almaz mıydım :52:
yavrum alışverişe bi başlasak devamı gelecekte daha yerimizde sayıyoruz.. inşaallah senin bi olsun da alışveriş çılgını ol canım
sen bunu hepimizden çok hakettin :49:

Yok artık şakaaa kimsemi gelmedi dün o saatten beri

esefle kınıorum hepiciğinizi ben teyyy marmaristen bağlanıorum yahu hıııııhhh

herkese merhaba:3:

anaaaa kız gıttınız mı maşallah valla sıze :nazar: gez gez hava nasıl barı guzelmı??

evet canım geldik eşimin işi bitmiş dönüyo şimdi.. Hava bi çok sıcak bi puslu serinliyo yarın daha iyi olcakmış pazar tam süpermiş ama tekne turuna cesaret edebilcekmiyiz bakalım hava belirsizken..

evet canım geldik eşimin işi bitmiş dönüyo şimdi.. Hava bi çok sıcak bi puslu serinliyo yarın daha iyi olcakmış pazar tam süpermiş ama tekne turuna cesaret edebilcekmiyiz bakalım hava belirsizken..

ayyy ne güzel çıkın kız tekne turuna bizde çıkmıştık gittiğimizde çok eğlenceli geçmişte :34:

Back