• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

avniye klomen kullanmandan dolayı rahim incelmiştir değil mi canım. ara vermen iyi olmuş biraz toparlarsın kendini
bak kolomensizde yumoşun oluyormuş evet çok güzel bi haber bu.. inşallah artık ilaca gerek kalmadan devamı gelir :34:

canim gecen ay da klomen kullanmamistin. neden inceldi bilmiyorum..evet ilacsiz yumosum oldu mutluym ama baklim nasil sonuclanacak bu a. icimde pek umit yok ama.yinede bakliyorsun tabi bat i. artik ben herseyi esimin morfolojisine baglar oldum. sebep o gibi geliyor bana. tabi bi de kader

ranacım evet başkasına isim söylemek çok kolayda kendimiz epey zorlanıcaz
sen eşine bırakma kendi gönlüne göre belirle ki sana sonra üzücü gelmesin canım zaten çok alınganız bide bu eklenmesin listeye
dediğin şekerlere isim belli değilse o fikirde iyiyimiş anne babanın ismiyle yazdırırsınız gayet mantıklı. ama blli olur belki o vakte kadar sen sıkı tut bu işi

avniye o kürler sende güzel sonuçlar veriyor demek ki.. bi süre bu tür kürleri kullansan aslında çok güzel olur. belki tedaviye bile gerek kalmaz hayırlısıyla yavrun nasib olur inşallah

adacım
narcım
işlerinizde kolaylıklar diliyorum benimde eşim geldi kızlar
ranacım sen gelince çıkıyormuş gibi olduk kusura bakma öyle denk geldi canım
inşallah yine toplanırız böyle

evet canım ama bir türlü beğenemedik bir isim benim beğendiklerimide eşim beğenmiyor bakalım ne olacak
bakın işlerinize kızlar ben de denk geldim zaten bir bakayım demiştim herkesi görünce bir kaç sey yazayım bari dedim:34:

bu arada avniye seninde gözünaydın canım bak tedaviye gerek kalmadan da yumurtan olmuş inşallah hayırlara vesile olur:34:

sagolasin cnm. bu ay kendi yumurtami kendim yaptim cok mutluyum bi de dollenme meydana gelse hersey bambaska olacak benim icin. bekliyorum bakalim. evlendigimde diktigim cicek bu ay yani 2 sene sonra cicek acmaya basladi benimde icime bi kipirti oldu acaba bende bir cicek acarmiyim diye:52::52::52::52::52:

iyi akşamlar arkadaşlar
avniyecim öncelikle senden başlamak istedim kendiliğinden yumuoşun oluşmuş çok sebindim canım inşl ektiğin çiçeğin filizlendiği gibi bu ayda senin göbişinde bir çiçek filizlenir rabbim onu sana bir işaret olarak göndermiştir inşl
narcım sizde havalardan dolayı mamaristen erken dönmek zorunda kalmışsınız neyse sağlık olsun biraz kafa dağıttıysanız o bile yeterli eşin demişya bayram tatiline felan hamile olabilirsin diye inşl canım canı gönülden istiyoruz bunuadanın rüyaları sana vesile olsun canım
adacım toplaşıp sana mı geliyoduk kız anam dediğin gibi bunlar yeni doğum yapmış olacak ben büyüttüm ben gelirim:1:ne güzel rüyaymış o öle demek alperende buzdolabını açınca dibinde bitiyor bizimkide öyle valla hatta rafllardaki şişelere felan sarılıyor yanında buzdolabının yanında tepsi var onunla oynuyor ve sebzeliğimi kurcalıyor aline hafif gelenleri atıyor aşağıya soğanlarımıda çintik çintik ediyor yerlere sen alperenin gece uykusunu hale yola koymuşsun canım bizimkinde bu ara sınıtı yok ama bi gece ben uykuya dalınca ortamızda uyumuştu şimdilik o konuda sıkıntımız kalmadı ama aşağıda anlatacam neler oluyor neler buarada bende yanımıda yatırma taraftarı değilim beşiğinde yatsın ist,yorum gelişimi açısından odasını bile ayırmalıyız aslında bebefonu koyupama anne yüreği işte onu yapamıyorum şimdilik düşündüğümüz zamanda ikinci gelirse inşl eymen bey odasının yolunu tutar
yıldızcım annenleremi gittiğiniz canım iyi tatiller
sevdecim oğlunun ismi kısmen hazır demek hayırlı uğurlu olsun adına yakışan bir evlat olsun inşl bizimkide iki isim ikisinide okuttuk kulağına iki isim koymak sünnetmiş bende eşimde çok istedik
ranacım sende yatak odanı düzenlemişsin sonunda aradan çıkmış bugünde çaamşırlarımı yıkayacan kolay gelsin canım sizin isim hale belli değil demekki azkaldı biraz daha fikir alışverişinde bulunun canım ama koyamazsanız çi,kolatalar için verdiğin fikir gayet güzel öylede yapabilirsin
nalancım kırmızıların geklmiş canım üzülme desemde ne hissettiğini anlayabiliyorum ama hayırlı zaman değilmiş diye düşünmekten başkası gelmez elimizden sabret canım sabrın sonu selamet inşl
gelelim bize eymen cuma sabahı kusmayla uyandı su gibi kustu saba 7.30dan 8kadar üç defa su çıkardı midesini üşüttü dedim nane limon yaptım içirdim biraz arası geçti kahvaltısını yaptırdım biraz yedi ve sonra yerken kustu arası geçti patates haşladım yedirmeye çalıştım midesini tutsun bastırsın diye zar zor oda biraz yedi ama keyfi yerindeydi öğlenden sonra saatler ilerledikçe mahmurlaştı öğlen çorbasını içirirkende kustu ve 5 kez kusmuş oldu akşamına köye gidicez doktordan randevu aldım mecbur bide kakası çok kötü kokuyordu nerdeyse ben kusacaktım o derece akşamüstü yoğurtla patates yedirdim biraz ondan yedi neyseki beni görün o yemiyor aç diye ben kendimi paralıyorum halsizleşti nasıl canım sıkkın neyse kayınbabamla götürdüm doktora muayene etti ciğerler felan temiz şükür amiptn şüphelendi test yaptırdık temzi çıktı midesi gurulduyor diye sancı ilacı bide kakası için bi şurup verdi cumadan beri kullanıyorum hafta sonuda pek keyfi ve isştahı yoktu iyice mız mız oldu görmeniz gerek ortada bişe yoksa bile çın çın ötüyor oda zaten fiziken yorgunum psikolojik olarakta bitiridi beni dişten diye düşünüyoruz bu huzursuzluğu çünkü biieyi çıkmadı ishali ve huysuzluğu var kusmada olabilirmiş diş çıkarırken pazar günü döndük evimize bide giderken eşim kötülendi midesini üşütmüş oda istifar ede ede bir hal oldu cumartesi geceside ben öyle oldum eşim iğneyle ben ilaçla pazara bişeyimiz kalmadı neyseki dünde evimi temizledim bugünde kahvaltıya misafirim vardı geçen salıdan ayalanmıştı işte böyle benden yazarken yoruldum yaşarkenki halimi düşünemiyorum bile unuttuğum bişe varsa kusura bakmayın gerçekten çok ama çok yorgunum öpüyorum hepinizi

buarada hamile kalmadan önce benimde adaklarım vardı bi kurban adağım bi zekeriya sofrası adağım( ki daha onu yapmadım) bide 4444 kez salatı tefriciye okudum ve sizlerin ve bi çok kişinin duasını aldığımı biliyorum birinden biri vesile oldu işte şükürler olsun

iyi akşamlar arkadaşlar
avniyecim öncelikle senden başlamak istedim kendiliğinden yumuoşun oluşmuş çok sebindim canım inşl ektiğin çiçeğin filizlendiği gibi bu ayda senin göbişinde bir çiçek filizlenir rabbim onu sana bir işaret olarak göndermiştir inşl
narcım sizde havalardan dolayı mamaristen erken dönmek zorunda kalmışsınız neyse sağlık olsun biraz kafa dağıttıysanız o bile yeterli eşin demişya bayram tatiline felan hamile olabilirsin diye inşl canım canı gönülden istiyoruz bunuadanın rüyaları sana vesile olsun canım
adacım toplaşıp sana mı geliyoduk kız anam dediğin gibi bunlar yeni doğum yapmış olacak ben büyüttüm ben gelirim:1:ne güzel rüyaymış o öle demek alperende buzdolabını açınca dibinde bitiyor bizimkide öyle valla hatta rafllardaki şişelere felan sarılıyor yanında buzdolabının yanında tepsi var onunla oynuyor ve sebzeliğimi kurcalıyor aline hafif gelenleri atıyor aşağıya soğanlarımıda çintik çintik ediyor yerlere sen alperenin gece uykusunu hale yola koymuşsun canım bizimkinde bu ara sınıtı yok ama bi gece ben uykuya dalınca ortamızda uyumuştu şimdilik o konuda sıkıntımız kalmadı ama aşağıda anlatacam neler oluyor neler buarada bende yanımıda yatırma taraftarı değilim beşiğinde yatsın ist,yorum gelişimi açısından odasını bile ayırmalıyız aslında bebefonu koyupama anne yüreği işte onu yapamıyorum şimdilik düşündüğümüz zamanda ikinci gelirse inşl eymen bey odasının yolunu tutar
sevdecim oğlunun ismi kısmen hazır demek hayırlı uğurlu olsun adına yakışan bir evlat olsun inşl bizimkide iki isim ikisinide okuttuk kulağına iki isim koymak sünnetmiş bende eşimde çok istedik
ranacım sende yatak odanı düzenlemişsin sonunda aradan çıkmış bugünde çaamşırlarımı yıkayacan kolay gelsin canım sizin isim hale belli değil demekki azkaldı biraz daha fikir alışverişinde bulunun canım ama koyamazsanız çi,kolatalar için verdiğin fikir gayet güzel öylede yapabilirsin
nalancım kırmızıların geklmiş canım üzülme desemde ne hissettiğini anlayabiliyorum ama hayırlı zaman değilmiş diye düşünmekten başkası gelmez elimizden sabret canım sabrın sonu selamet inşl
gelelim bize eymen cuma sabahı kusmayla uyandı su gibi kustu saba 7.30dan 8kadar üç defa su çıkardı midesini üşüttü dedim nane limon yaptım içirdim biraz arası geçti kahvaltısını yaptırdım biraz yedi ve sonra yerken kustu arası geçti patates haşladım yedirmeye çalıştım midesini tutsun bastırsın diye zar zor oda biraz yedi ama keyfi yerindeydi öğlenden sonra saatler ilerledikçe mahmurlaştı öğlen çorbasını içirirkende kustu ve 5 kez kusmuş oldu akşamına köye gidicez doktordan randevu aldım mecbur bide kakası çok kötü kokuyordu nerdeyse ben kusacaktım o derece akşamüstü yoğurtla patates yedirdim biraz ondan yedi neyseki beni görün o yemiyor aç diye ben kendimi paralıyorum halsizleşti nasıl canım sıkkın neyse kayınbabamla götürdüm doktora muayene etti ciğerler felan temiz şükür amiptn şüphelendi test yaptırdık temzi çıktı midesi gurulduyor diye sancı ilacı bide kakası için bi şurup verdi cumadan beri kullanıyorum hafta sonuda pek keyfi ve isştahı yoktu iyice mız mız oldu görmeniz gerek ortada bişe yoksa bile çın çın ötüyor oda zaten fiziken yorgunum psikolojik olarakta bitiridi beni dişten diye düşünüyoruz bu huzursuzluğu çünkü biieyi çıkmadı ishali ve huysuzluğu var kusmada olabilirmiş diş çıkarırken pazar günü döndük evimize bide giderken eşim kötülendi midesini üşütmüş oda istifar ede ede bir hal oldu cumartesi geceside ben öyle oldum eşim iğneyle ben ilaçla pazara bişeyimiz kalmadı neyseki dünde evimi temizledim bugünde kahvaltıya misafirim vardı geçen salıdan ayalanmıştı işte böyle benden yazarken yoruldum yaşarkenki halimi düşünemiyorum bile unuttuğum bişe varsa kusura bakmayın gerçekten çok ama çok yorgunum öpüyorum hepinizi

esinim okurken kendimden geçtim canım :53::53: çok geçmiş olsun hepinizi mikrop kırmış geçirmiş neyse ki çabuk toparlamışsınız Allahın izniyle
Allah başka keder hastalık vermesin canım...
evet bizim ismimiz kısmen belli ... Allah o mübarek ismi koymayı nasib eder inşallah esinim.. bu konuyla alakalı çok rüyalar gördüm Allah hayretsin bakalım..
eymenin diğer ismi kağan dı değil mi ben yanlış hatırlıyorda olabilirim son zamanlarda hafızam çok gerileme yaşadı :27:

buarada hamile kalmadan önce benimde adaklarım vardı bi kurban adağım bi zekeriya sofrası adağım( ki daha onu yapmadım) bide 4444 kez salatı tefriciye okudum ve sizlerin ve bi çok kişinin duasını aldığımı biliyorum birinden biri vesile oldu işte şükürler olsun

esinim Zekeriya sofrası adağı nasıl oluyor canım

Kızlar herkese günaydın öğlen olmadan yakaladım günaydını :) gerçi kimsecikler gelmemiş

sevdem en sondan başlıyım sana yazıyım kuzum. İşallah adıyla yaşar oğluşun ismini taşıcak kadar karakterli düzgün bi r insan olur. 2. İsim düşünüosanız kısa olsun bencede yavrucuk zorlanmasın ilerde.. Bu arada kuzum cts adet günüm tekrar haber veremesemde unutma sen cts adet oldum gibi başlarsan o gün sevinirim meryeme..

Esincim çokk geçmiş olsun canım demek diş yaparmış ha kusma falan.. Ailecek kırılmışınız allah daha beterinden korusuın.. Demek sende bunları yaptın hamile kalmadan.. 4444 kez okuyabilirmiyim acaba yaa güvenemedim kendime bende.. Sen bunu adak olarakmı yaptın yoksa duayı öncedenmi okudun..birde sevdede sormuş ağzımdan almış zekeriya sofrası nasıl bişey esincim aydınlat bizi bacım

avniyecim maşallah canım bak bitkisel yollarla kendiliğinden yumurtluosun demek. Ama bence işallah bu ay olur ama olmazsa soğan kürünü yap ne yap ne et zorla kendini. Bendede pko görünümü vardı eskiden adetlerimde 32 günde birdi ama düzenliydi. Sonra ben o kürü yaptım 15 gün. İnanırmısın maşallah diyim 28 günde bire düştü ve artık usgdede görünmüyo o pko.. Var bi hikmet bu soğanda

ranacım ismi belli olamadıysa hala çikolatalar için en iyisi senin dediğin yöntem duruyo hem daha sempatik öle.. Hemde son dakka isme karar verme şansı verir size.. Ama eşinde niye tanem diye tuttudu yaaa bizim lisede tanem diye bi kız vardı çok da kilolu iri yarıydı. İsmine çok zıt olaraktan :) hep tanem diyince öle olcak gibi gelio allah korusun :)

Selam kızlarrr
eee burası tam benlik miş....

cumartesi kontrolüm var klomen kullanıyorum

süper yumurtluyorum , büyütemiyor ve çatlatamıyorum :1:

bakalım nolcaz .. artık heyecan filan kalması gerçiii eskiden nasıl heyecanlı meraklı giderdim doktora :50:

adacım hoşgeldin demek akşama yatılı misafirin var ve sen hem bize yazıyon hem yemek hazırlıyon hemde arada alperene bakıyon:nazar:
kız kaşı bir yerlerini nazar değmesin:1:
kuzum alperende artık sokaklara cıkmak ıstıyor demek bıraz daha düzelsin havalarda artık içeri girmek bilmez valla:34:
yok kuzum o kadar da marifetli değilim elim mahkum savrulup duruyorum sadece. evet canım ya bi ısınsa hava fena darlandık evde.

canım k.baban nasıl oldu bi gelişme varmı

narcım isme hala karar veremedik:31:
eşimde diyor sen hastanede aygın baygınken ben gider nüfüsa yazıdırırım elif tanem diye sinir ediyor beni ama bulamazsak öyle kalcak cocugun ısmı:30:
başkasına isim önermek çok kolaymış ama kendimiz bir türlü isim beğenemiyoruz:50:
yaa dimi başkasına önermek çok kolay oluyor, seninm aklında başka isimler varmı canım , elif çok güzel bi isim aslında.

yürüyünce de sürekli düşüyorlar adacım hiç birşeyin çaresi yok yani her dönemin farklı kaygıları oluyor Yeter ki Allah muhafaza etsin yavrularımızı kazalardan belalardan
canım göbek ismi kulağına okundu mu. kulağına okununca o isim ona ait oluyor
canım kulağına okuturken hoca ya söyledik göbek adı da var diye ama oda dediki, nüfusta yazıyormu yazmıyorsa okunmaz dedi, öylece kaldı , sünnet olduğunu biliyordum ama uzun olmasın diye koymadık 2. isim, birde 2. isim düşünseydik k.validemler iyice surat ederlerdi sanırım neden dedesinin ismi değil diye,

iyi akşamlar arkadaşlar
ayy kuzum ne oldu size böyle ailecek yaa, canım yediğiniz bişey mi dokundu ne oldu böyle, çok geçmiş olsun yaa valla çocukların hastalığı zaten insanı perişan ediyor üstüne sen ve eşinde hasta olmuş ya, canım o AMİPTN nasıl bi hastalık ki ilk kez duydum... çok şükür temizmiş havalar değişti ya o yüzden hafif rahatsızlandı belkide gelmiş geçmiş olsun.

evet esinim ya bütün hatunları davet ediyorum hepsi taze çocuklarımız var deyip gelmiyor bi sen geliyorsun eymen büyüdü diye

canım bazen düzenleri bozuluyor öyle bi ana denk geldi bizimkilerde sanırım bazen iştahı çok oluyor bazen az oluyor, böyle böyle büyüyecekler . Bak sen eymen beye neler neler yapıyormuş oda anlatırken bi anda alperen gözümün önüne geldi tıpkısı nerdeyse canım, arada masa sandalye altına giriyor tutunup kalkıyor hele dediğin gibi tepsi tencere çata kaşıkla oynamasına bayılıyor sıpalar.

Selam kızlarrr
eee burası tam benlik miş....

cumartesi kontrolüm var klomen kullanıyorum

süper yumurtluyorum , büyütemiyor ve çatlatamıyorum :1:

bakalım nolcaz .. artık heyecan filan kalması gerçiii eskiden nasıl heyecanlı meraklı giderdim doktora :50:

hoşgeldin cnaım çatlatmna iğnesi oluyormusun , doğal kürler denedin mi

nar şekerim ben hazırolda bekliyorum . tamam cumartesi başlarız inşallah. sen bana özel mesaclada bildir mutlaka hastalandım yetiş diye :52:

adacım hoca niye öyle söyledi ki, kulağa okumak için nüus kağıdında yazılması lazım diye bi şart yok dinimizde :27:

adacım ağırladın mı misafirlerini nasıl geçti dün gece yoruldun mu

hoşgeldin cnaım çatlatmna iğnesi oluyormusun , doğal kürler denedin mi

hoşbuldukkkk :16:

yok ya kür filan yapmıyorum incir yiyodum onu da bıraktım...
catlatma ignesi bu ay olur heralde
bakalım cumartesi günü belli olucak :30:

Sen napıyosun gecmişi okumaya hiç kalkmadım cünkü : ) yavaş yavaş tanırım sizi
avniye yi daha önce bi yerde görmüştüm ama nerden bilmiyorum : )

inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebene
bizde zamanında çok yaptık o kürlerden canım.. sen yapmadıyysan yapmaya çalış .. şifa olur inşallah

nar şekerimin dediği gibi daha önce bende de pko görünümü vaardı soğan kürü yapmıştım en son gittiğim doktora dedim bende pko var mı.. o da pko sayılmaz milikistikover kalmış hiç zararsız dedi.
mutlaka faydası var soğan kürünün
sonrada bal tarçın çörekotu ile yumurtlarsın :1: bak avniye yumurtladı bu ay o kürle :52:

nar şekerim ben hazırolda bekliyorum . tamam cumartesi başlarız inşallah. sen bana özel mesaclada bildir mutlaka hastalandım yetiş diye :52:

adacım hoca niye öyle söyledi ki, kulağa okumak için nüus kağıdında yazılması lazım diye bi şart yok dinimizde :27:
hocaöyle dedi sevdem bu konuda pek bilgi sahibi olmadığım için haa demek zorunda kalmıştım, bak şimdi o hocayı bulurum :47:
adacım ağırladın mı misafirlerini nasıl geçti dün gece yoruldun mu
gittiler canım çok yoruldum canım 2 ye geliyordu uyuduğumda ,sabahda erkenden kalkıp kahvaltılaırnı hazırladım erken çıktılar evden, çay yanına bişey yapamadım diye içime dert oldu alpereni eşime bıraktım oturdum birde tatlı pasta yapıverdim, gerçi kuzenimde yardım etti hemen pişiverdi,

incir kürü iyi geliyor diye biliyorum çatlatma konusunda içine havuş falan konuluyordu sanırım, bi araştır istersen. Hayırlısı olsun inşallah

Selam kızlarrrr valla çok güzel oldu ama ben yemeğe çıkcam birazdan :(

adacım bende hep tek isim istiyorum sebebi hem senin dediğin mevzu. Madem 2 isim düşünüosunuz biri şu olsun falan gibi polemiğe girmemek :)
birde okul hayatında falan zorluk olabiliyo bi hocası başka isimle hitap ediyo arkadaşları başka isimle falan..

Sevdemmm sağolkuzum mesac atarımben gene.. Valla hoca prensipliymiş baksana resmi kayıt yoksa okumam dedi demek :)

gelecek-se hoşgeldin canım kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın

adacım bilmez miyim seni eksik kaldı diye nasıl dert etmişsindir. iyi bari pastanı yetiştirmişsinde içinde kalmamış yoksa hep üzülüp dururdun
benimde cuma günü yine misafirim olacak şimdiden kafamda yapacaklarım dönmeye başladı hayırlısıyla atlatıversem benden iyisi yok

Back