iyi akşamlar arkadaşlar
avniyecim öncelikle senden başlamak istedim kendiliğinden yumuoşun oluşmuş çok sebindim canım inşl ektiğin çiçeğin filizlendiği gibi bu ayda senin göbişinde bir çiçek filizlenir rabbim onu sana bir işaret olarak göndermiştir inşl
narcım sizde havalardan dolayı mamaristen erken dönmek zorunda kalmışsınız neyse sağlık olsun biraz kafa dağıttıysanız o bile yeterli eşin demişya bayram tatiline felan hamile olabilirsin diye inşl canım canı gönülden istiyoruz bunuadanın rüyaları sana vesile olsun canım
adacım toplaşıp sana mı geliyoduk kız anam dediğin gibi bunlar yeni doğum yapmış olacak ben büyüttüm ben gelirim
ne güzel rüyaymış o öle demek alperende buzdolabını açınca dibinde bitiyor bizimkide öyle valla hatta rafllardaki şişelere felan sarılıyor yanında buzdolabının yanında tepsi var onunla oynuyor ve sebzeliğimi kurcalıyor aline hafif gelenleri atıyor aşağıya soğanlarımıda çintik çintik ediyor yerlere sen alperenin gece uykusunu hale yola koymuşsun canım bizimkinde bu ara sınıtı yok ama bi gece ben uykuya dalınca ortamızda uyumuştu şimdilik o konuda sıkıntımız kalmadı ama aşağıda anlatacam neler oluyor neler buarada bende yanımıda yatırma taraftarı değilim beşiğinde yatsın ist,yorum gelişimi açısından odasını bile ayırmalıyız aslında bebefonu koyupama anne yüreği işte onu yapamıyorum şimdilik düşündüğümüz zamanda ikinci gelirse inşl eymen bey odasının yolunu tutar
yıldızcım annenleremi gittiğiniz canım iyi tatiller
sevdecim oğlunun ismi kısmen hazır demek hayırlı uğurlu olsun adına yakışan bir evlat olsun inşl bizimkide iki isim ikisinide okuttuk kulağına iki isim koymak sünnetmiş bende eşimde çok istedik
ranacım sende yatak odanı düzenlemişsin sonunda aradan çıkmış bugünde çaamşırlarımı yıkayacan kolay gelsin canım sizin isim hale belli değil demekki azkaldı biraz daha fikir alışverişinde bulunun canım ama koyamazsanız çi,kolatalar için verdiğin fikir gayet güzel öylede yapabilirsin
nalancım kırmızıların geklmiş canım üzülme desemde ne hissettiğini anlayabiliyorum ama hayırlı zaman değilmiş diye düşünmekten başkası gelmez elimizden sabret canım sabrın sonu selamet inşl
gelelim bize eymen cuma sabahı kusmayla uyandı su gibi kustu saba 7.30dan 8kadar üç defa su çıkardı midesini üşüttü dedim nane limon yaptım içirdim biraz arası geçti kahvaltısını yaptırdım biraz yedi ve sonra yerken kustu arası geçti patates haşladım yedirmeye çalıştım midesini tutsun bastırsın diye zar zor oda biraz yedi ama keyfi yerindeydi öğlenden sonra saatler ilerledikçe mahmurlaştı öğlen çorbasını içirirkende kustu ve 5 kez kusmuş oldu akşamına köye gidicez doktordan randevu aldım mecbur bide kakası çok kötü kokuyordu nerdeyse ben kusacaktım o derece akşamüstü yoğurtla patates yedirdim biraz ondan yedi neyseki beni görün o yemiyor aç diye ben kendimi paralıyorum halsizleşti nasıl canım sıkkın neyse kayınbabamla götürdüm doktora muayene etti ciğerler felan temiz şükür amiptn şüphelendi test yaptırdık temzi çıktı midesi gurulduyor diye sancı ilacı bide kakası için bi şurup verdi cumadan beri kullanıyorum hafta sonuda pek keyfi ve isştahı yoktu iyice mız mız oldu görmeniz gerek ortada bişe yoksa bile çın çın ötüyor oda zaten fiziken yorgunum psikolojik olarakta bitiridi beni dişten diye düşünüyoruz bu huzursuzluğu çünkü biieyi çıkmadı ishali ve huysuzluğu var kusmada olabilirmiş diş çıkarırken pazar günü döndük evimize bide giderken eşim kötülendi midesini üşütmüş oda istifar ede ede bir hal oldu cumartesi geceside ben öyle oldum eşim iğneyle ben ilaçla pazara bişeyimiz kalmadı neyseki dünde evimi temizledim bugünde kahvaltıya misafirim vardı geçen salıdan ayalanmıştı işte böyle benden yazarken yoruldum yaşarkenki halimi düşünemiyorum bile unuttuğum bişe varsa kusura bakmayın gerçekten çok ama çok yorgunum öpüyorum hepinizi