Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kusuru canım bende seni görmüşken kapatmıyım sayfayı dedim cnaım nasılsınadacım ben yazarkene kimseler yoktu canım bende diğer topiklerde kim ne ediyor diye bakıyordum. tüh seni bekletmişim kusura kalma gız bacım![]()
Ranacım fazla yorma kendini canım halin oldukça yıkar yıkar kaldırırsın prensesimizin giysilerini isim olayında varmı bi netlik bu arada. Zaman daralıo :)
sevdem kızzz nerden ağırlıcaz milleti dışarda ayol demek istediğim arkadaşlarla genelde dışarı yemeğe falan çıkıoruz e o zamanda alman usulü zaten şekerim. Miras yedimi benim kocam nerde o bollukbencede adanın dediği gibi geliolarsa yardım etcekler yok öle yağma. Amann herkes biz kadar düşünse zaten karşısındakini...
Yıldızımm sen yafrukuşunuda alıp annenemi kaçtın ne iyi etmişin kafanı dinlersin biraz demiri onlara paslayıp:) fazla uzatma arayı özleriz biliosun
adacım canım ahhh senin o rüyaların gerçeğe çıksa zaten dile benden ne dilersen.. Çok iyi anlıorum seni bazen bende esiyo kadın geldiği halde temizliğe girişiyorum yada misafir falan gelcek oluyo. Anamm o temizlik bitiyo ya nerdeyse arayıp misafire gelmeyin dicem ev kirlenmesin diye o hale geliorum :)
havalar düzelse ciddende alperen enerjisini parklarda atsa artık sığamıodur tabi çocuk eve
demeks sendede misafir var hadi kolay gele
bu arada kızlar faceten yazmıştım nalana sonucu ne diye. Dün akşam kan testi yaptırmışlar negatifmiş ne yazıkki.. Adet olmayı bekliomuş![]()
Ayy adacım ben anca yazdım kusura bakma canım iyiyim sen nasılsın sevde nereye gittiki yahuu
öyle canım Mevlam plan yapıyor biz değil. Yatılı kalacakalr canım bende düşünüyorum ne yapsam diye hem pratik olsun istiyorum canım çekmesin ama fırında sebzeli tavuk yapayım yanına pilav ve çorba yapayım fırın sütlaç yapayım diyorum . hem kolaydeme yahu
Ah ne zor yollar ya rabbim insan çok kaptırıyor kendini.. bende kaç defa çat iğnesi oldum biliyorsunuz kızlar insan çok ümitleniyor.
ama ortada hiç bir tedavi yokken verdi güzel Mevlam. biz kendi planımız hemen olsun istiyoruz ama yaradan bizim için uygun gördü mü diye düşünüp sabredemiyoruz elimizde değil galiba :26:
nar şekerim ne bilim bende sandıydım eşin karşılıyor masrafları
dediğin gibi bu zamanda zaten insan kendine zor yetiyor nerde öyle bol keseden harcamak
Adacım misafirin mi gelecek yine. bereketleriyle gelsinler bari canım. inşallah çok talan olmaz ortalık
ne yemek yapıcan kız de hele.. benim bugün yemek telaşım yok. akşam yine misafirim vardı da onlardan epeyce kaldı
bu arada yavrumuzun ismini rüyamda defalarca Muhammed koyduğumuzu gördüm canım..![]()
canım altta gözükmüyordunay kızlar burdayım niye beni göremiyorsunuz iki sayfadır yazdığım halde hala sevde nerdeki diyorsunuz.
kesin arada gözünüzden kaçıyor yazılarım. cıngar çıkarıcam şimdiiiiiiiiii![]()
öyle kuzum 9 aylığız 10 olacağız nerdeyse sorma öyle hareketli ki, buzdolabının kapagi açık olsa oraya dalıyor bi elinde poşet, bulaşık mak. açık olsa oraya, okadar zorki lavobaya zor gidiyorumadacım baktımda alperen 9 aylık olmuş ay canım tam sevilmelik oldu bu yaz içeri giremezsiniz artık
balkonun genişmi bari
aman dikkatli ol her yere tırmanır o tırtıl![]()
Valla adacım bilmiorum nalan doktora gitcekmİ bu ay.. Sordum face ten ama bakamadım daha..
Ah kuzummm hamile olsam zaten hem mirasyedi gibi para harcıcam hemde dağıtıcam neler yapcam nelerrrr:)
avniye sen nasılsın yeni gelişmeler var mı gız bacım![]()