• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın hayırlı haftalar herkese:3:

bizim hafta sonumuz güzel geçti sayılır ama kayınpederim gene raahtsızlandı sabah gene hastaneye kaldırdılar bakalım ne olacak
bir an evvel iyileşse adamcağızda acı çekmese artık yaa :26:

simgecim mesajını çok geç gördüm o ara olaylarla uğraşıyorduk kusura bakma cevap veremedim çok teşekkür ederim
darısı bir sonraki anneler gününde size inşallah canım kucağında olur belki bebişin:16:

amin canım işallah nasip eder allahım.. Demek gene rahatsızlandı çok geçmiş olsun adam bi tam iyi olamadı yazık yaaa

kızçelerim kuzumun cinsiyetini öğrenicezzzzzzzz
ben çıkıyorum dua edin .. :52:

amaninnnn kız ne diyon sen bak hiçde sölemio önceden hadi hayırlı haberlerle gel işallah merakta bırakma bizi:)

bizim hafta sonumuz güzel geçti sayılır ama kayınpederim gene raahtsızlandı sabah gene hastaneye kaldırdılar bakalım ne olacak

simgecim mesajını çok geç gördüm o ara olaylarla uğraşıyorduk kusura bakma cevap veremedim çok teşekkür ederim
darısı bir sonraki anneler gününde size inşallah canım kucağında olur belki bebişin:16:
çok geçmiş olsun canım inşallah iyi olur biran önce..
kızçelerim kuzumun cinsiyetini öğrenicezzzzzzzz
ben çıkıyorum dua edin .. :52:
hayırısı olsun sevdecim inşallah o güzel gönlünden ne geçiriyosan o olsun..

hayırlı haftalar olsun canlarım geçmiş anneler günümüz kutlu olsun faceden kutlamıştım buraya fırsat bulup bakamamıştım
buarada bede bi galatasaraylı olaraktan şampiyonluğumuzu kutluyorum o gün bizim ev yıkılıyorudu maç izlerken hele karşı komşumuz fnrliki onlar şampiyon olunca kapımıza foma asacakken biz gördük o işi:1:
nalancım annene geçmiş olsun canım allah şifa versin inşl bu ay senden güzel haberler alırız canım
narcım açılacak kontenjanlara göre yazacaz sanırım şehir dışını ama öncelik buarası tabiki
sevdecim hayrılı haberlerle gel alah gönlüne göre vrsin canım merakta bırakma bizi heyecan bastı şimdden
ranacım kayınbabana geçmiş olsun daha fazla acı çekmeden şu rahatsızlığını atlatır inşl
mary canım annenler gelecekmiş gözün ydın olsun
ada yıldız asya sizler nasılsınız

huhuuuuuuuu kuzucanlar ne edionuz bakiyim????
demir uyanmadan geçmişi okuyup gelmeye çalışayım..
mucks

yıldızım aman senin paşanıda gördüm tipitip yarabbim o yanaklar o kollar gel beni çiğ çiğ ye diyo. Ayol neyle beslenio bu çocuk bu kadar topaç oldu maşallah sevdenin dediği gibi yüzünden pırıltı akıo :) sende pek güzelsin gene çok yakışıosunuz demirinle :D 6.ayınız kutlu olsun bu arada darısı yaşına işallah

ay valla kızı bulalımda demiri adam eder o dinsizin hakkından imansız gelirmiş :D

saol bitanem sizde bebişlerinizde kutlarsınız inş... topaç ki ne topaç, Allahtan çok ek gıda almıo sıpa, emerek meyveyle felen geçiştiriyoz öğünlerimizi teyzesi...
ayy çok mersi dobilik halimi de beyenmişin kuzum :))))

Kızlar merhaba nasılsınız beni unutmadınız inşallah ben kilo verme işine adapte olmuş durumdayım..şükür iyi gidiyorum sayılır bide dersler var tabii.. 11gün sonra annemler gelicek ananem ve dedemle düşündükçe heycanlanıyorum hepsi ilk defa gelicekler evime..gerçi annem istanbula gelmişti ama erzuruma ilk gelişi sürekli onlara neler yapsam diye düşünüyorum=)))
sizler nasılsınız göbüşleri gördüm hepinizin maşallahı var inş sağ sağlim alın kucaklarınza bebişlerinizi..
narcım inşallah ikiz olur canım bende ikiz çok isterim..istanbuldaki komşumun kardeşi 3 kere 3 aylıkken düşük yapmıştı tedavi falan uğraşıyolardı amaann dedi ne olursa olsun uğraşmıcam artık ve hamile kaldı hemde büyük ihtimal ikizleri geliyomuş=))
benimde adetim yeni bitti kızlar ama bi değişik durumlar söz konusu..benim adetim bitiyo bi gün çok az geliyo ertesi gün hiç gelmiyo banyomu yapıyorum ilişkiye giriyoruz sonra ne göreyim bi dolu kan geliyo tuvalete gittiğimde..iki aydır böle nedendir anlamadım eşimde beklesek mi daha napsak diyo bilemedim bi akıl veriniz bana=)
nese hepinizi öperim ara ara girip okuyorum ama yazamıyorum beni affedin nolur...

ilişki sonrası oluyosa dr a git marycim.
ohh anneciğinde geliomuş gözün aydın şimdiden

evet pelin teyzesi büyüdüde benimle poz veriyor:1:
sizin resimlerde harika yaa tam ısırmalık olmuş seninki:54:

büyümüşde poz verio zilliye bak hele..
tam ısırmalık oldu benm zibidi sorma teyzesi

yıldızcım hamarat olsanda olmasanda ev işi çok nankör oluyor be güzelim... insan kendini saf gibi hissediyor bugün temizle yarın yine aynı oluyor ortalık. ne bileyim benim ev öyle yani. belki sizinkiler temiz kalıyordur
resimlerinizi çok beğendim öyle tombiş bi bebem olsa ne güzel olurdu.. ay kaldırması neyinde zordur onun dimi şekerim. ama anası babasıda ona göredir.
benim zamanımda doğıum yapmış bir kaç arkadaş vardı onların bebeleri tosun gibiydi tabi benim ki cılız olunca oyuncak bebek gibi bize hiç ağır gelmiyordu, arkadaşlarınkini azıcık seveyim diye alıyordum Allahım o ne öyle içi dolu küp gibi oluyorlardı maşallah. azıcık tutunca geri veriyordum :27:

kadın varken topluyuz ama haftasonu savaş alanına dönüo ev kuzum :))))
evet uzun süre kucakta durunca zorluo sıpacan :) 8600 olmuş maşallahhhhhhh :nazar:
inş senin bebişinde bööle olur kuzummm

slmm kıslarrr.. nasılsınızz?? şimdiden içimizde anne olanların ve anne adayların anneler gününü canı gönülden kutluyorum.. bende biras gelişmeler var gibim:)) doktora gittim tedaviye başladıkk bu ay 24 nisanda hastalandım klomen ve iğne oldum.. 21 mayısta test yaptırırsın sonucuna göre konuşuruz tekrar dedi.. cmrt si iğne oldum salı günü çağırdı gittik çatlamış dedi .biliyorsunuz geçen seferde çatlamıştı ama olumsuz sonuçlandı. ama şu var bu sefer 2 yumurtam oluşmuş öyle dedi. Allahım nolurr bu sefer olsun içimden hep öyle diyorum bu ay nasip et bana diyee:((( ülee yanimm ve bugün işten gelince aşırı bir akıntım olmuş ama bembeyaz çok sıvıda değil sizce belirti olabilir mi?? nedersiniz.. ve çok belim ağrıyorr:((ay yorum yapın bana pls... dualarınıza şimdiden aminnnn diyorumm..

gelelim gelememe mevzularıma yaa çok özlüyorum sizinle muhabbet etmeyi napıyonuz ne ediyonuz diye ammaa bi türlü olmuyorki iş yerinde o imkanımda kalktı artık..
eve geliyorum geç, bilgisayarın başına bile geçemiyorum kimi zaman.. zaten bu aralar moralimde bozuk annemin bacağı çok ağrıyordu uzun zamandır hatta yolda kalcak kadar kıramplar giriyor olduğu yerde kalıyor adım atamaz oluyordu doktorlara falan gittik baya bi ,halada gidiyor en son gene gittiğimiz doktor ilave filmler istedi..şuana kadar şekilen emar emg filmlerinde sinir sıkışması görülüyormuş acil ameliyat diyorlar pilatin falan takılcak dediler. yani insan korkuyor bel sinir olunca allah korusun yaa:((( öyle yanii salı tekrar gidicek bacaktan tomografii istemişlerdi.. şuana kadar 3 doktora çıktı bende diyorum birkaç doktora daha çıkalım..Allah hayırlısını nasip eder inşallah.kıslar ben kaçar hepicinizi tek tek tek tek tek tek tek tek öpüyorumm kendinize çok çok iyi bakın .. biliyonuz maç var bu akşammm fenalardayız:P eşim GS li ben ise FB li düşünün halimiziii:))) kuzilerine gidiyos şimdiii..

öncelikle maç için geçmiş olsun kuzum :))))
demek iş zorluo hala kuzum yaa, walla üzülüom sana :(
ayy hadi inş hayırlı haberler veririsin bşze canım yaaaa
annenede geçmiş olsun, inş gerekli tedaviyi olur hemencik iyileşir

kızçelerim hepiciğimizin anneler gününü tebrik ediyorum

Allah ayaklarının altına Cennetleri serdiği analardan eylesin hepimizi inşallah :3:

seninde kutlu olsun bebişimmmmmm

Günaydın şekerlerrr herkese hayırlı bi hafta diliyorummm

korktum valla geçen h.sonu olduğu gibi yazmışınızdır bi sürü diye ama neyseki ilerlememiş sayfalar
bu h.sonum gene yoğun geçti. Cts ist.dan arkadaşım gelmişti kızlar günü yaptık. Akşamda görümcemlerde maç izledik ama ben galatasaraylıyım çok güzel moral oldu. Yıldızda az fanatik diil bu arada kendimi gördüm faceteki yorumlarında :D
pazarda malum anne kayınvalide öle geçti. Bu arada faceten kutlamıştım ama burdan da yazıyım. Hepinizin anneler gününü kutluyorum yavrucuklarınıza sağlık diliyorum. Bizlerede evlatsız son anneler günü olmasını umuyorum..

ahh kuzum daha beterdim de demir bağladı beni :))) beraber izledik oğluşumla..
3-5 dallama arkadaşım var birazda onlar için yazdım aslında, kıl ettilerdi 1 haftadır :))):27::27::27:
inş son evlatsız anneler gününüz olur, seneye kucağında ikisiyle kutlarsın bebişimmmm

alla alla yaaaa, inş hemen iyileşir cnm

kızçelerim

oğulcuğum ile aranızdayız :49: Allahıma sonsuz şükürler olsun

wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gelenek bozulmadı desene, ben dediydim :46:
maşallah koçuma benimmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52:

sevdecim hayırlı olsun canım aşağı yukarı gelenek değişmedi bir paşa daha ekleniyor listeye ranacım kızımız hala gözde

kızlar benim geçen ay 24de kırmızılar gelmişti bu ay 12de geldi ve tam 12gün önce oldum ilk defa böyle bişey oluyor ben ne ara yumurtladımda tekrardan kırmızı kart gördüm anlamadım gitti bi kaç ay takip edecem sonra bana doktor yolları gözükecek gibi inşl gerek kalmaz bide önümüzdeki ay ayın 12sinimi baz alacam

kızçelerim hepiciğinizin tebriklerini sevinerek kabul ettim Allah razı olsun :49:
bizde çok sevinçliyiz kız nimeti tattık Mevlam bide erkek nimetini nasib etti şükürler olsun
darısı sizcağızların başına :52: hem kız hem erkek anası olun inşallahhhhh

ranacım canım sen geleneği bozmadın bilakis güzelleştirdin. bunca delikanlının arasına bide hanımefendi çok güzel oldu :34: helede bi doğsun o zaman nasıl değişik olucak kız güzelliği tatlılığı bambaşka oluyor :46:
kızıma söylemeye gerek kalmadı çünki onuda yanımızda götürdük bu sefer canım .. kardeşini gördü.. çok sevindi
onun için kız yada erkek olması bi değişiklik yapmadı yeterki kardeşim olsun havasında :52:

yıldızcım evet hislerinde yanılmamışsın inşallah senin tosunun gibi benimde bi tosuncuğum olur şöyle yumoş yumoş severiz onuuu :27:

esinim sağol canım Allah razı olsun inşallah bende sevicem bi tane.. hep sizinkilere bakerken içim gidiyordu :1:
bu arada senin adetin bu ay öyle olmuştur canım endişe etme düzene girer inşallah
hem emzirdiğin için yumurta oluşmamışta olabilir süt hormonların yumurtayı baskılıyordur..
eğer böyle devam ederse görünürsün doktora ama muhtemelen düzenini bulacaktır canım üzme sen kendini.. :34:

mary sende mutlaka doktora görün hem bu vesileylede bi baktırırsın ne var ne yok inşallah bebişine vesile olur
tebriklerin içinde teşekkür ederim canım Allah sizlerede nasib etsin hem kız hemde oğul :46:

nar şekerim nerdesin gız bacım sevden havadisler getirdi senin haberin yok :52:

sevdemmmmmmmmmmmmmm ayy yetişemedim damat halayına :)))
ayyy nası sevindim yaa ne güzel allahım ikisinide tattırdı darısı başımıza

şimdi yemeğe oturcaz sonra daha detaylı sorularımla gelicem :21:

Günaydın kızçelerim dün akşam sevdeye yazdıktan sonra yemek yedik eşim tabi yürüyüşe çıkmak istedi gene :) 10.5ta geldik sonrada biraz işi vardı bilg.da bi daha giremedim bende

ay yalebbim nedir bu topicimizin oğlanlardan çektiği bi tanecik kızımız var şu hale bak. Nazarlık o da valla sap kalcak oğulcuklar yahu :) sevdem ay ne mutluki sana allah hem kız evlat hem erkek evlat tattırıcak. Darısı hepimizin başına işallah. Kızın ne tepki verdi hemen isim düşünmeye başlamıştır o da.. Sende düşünmüşündür kesin söle bakem ne geçti aklından erkek ismi :)

ilk alışverişinizide yapabilirsiniz bölelikle :D

sevdemmmmmmmmmmmmmm ayy yetişemedim damat halayına :)))
ayyy nası sevindim yaa ne güzel allahım ikisinide tattırdı darısı başımıza

şimdi yemeğe oturcaz sonra daha detaylı sorularımla gelicem :21:

Günaydın kızçelerim dün akşam sevdeye yazdıktan sonra yemek yedik eşim tabi yürüyüşe çıkmak istedi gene :) 10.5ta geldik sonrada biraz işi vardı bilg.da bi daha giremedim bende

ay yalebbim nedir bu topicimizin oğlanlardan çektiği bi tanecik kızımız var şu hale bak. Nazarlık o da valla sap kalcak oğulcuklar yahu :) sevdem ay ne mutluki sana allah hem kız evlat hem erkek evlat tattırıcak. Darısı hepimizin başına işallah. Kızın ne tepki verdi hemen isim düşünmeye başlamıştır o da.. Sende düşünmüşündür kesin söle bakem ne geçti aklından erkek ismi :)

ilk alışverişinizide yapabilirsiniz bölelikle :D

narım şekerim sağol canım yahu bende hala şoklardayım. :52: Evet ne kadar şükretsem azdır.. canım kızımdan sonra bitanede yavru oğulum olacak :55: Güzel Rabbim sizlerede nasib etsin narcım en büyük dualarımdasınız ... sen şöyle bi açılışı yapsan devamı gelecek inşallah ondan sonra sıra sıra düzücen gız bacım :1:
kızım çok mutlu.. erkek olmasından dolayı pek bi değişiklik yaşamadı mutluydu zaten yine mutlu :46:
diyor ki anne kız olsada erkek olsada ben sonuçta ikisininde ablası olacaktım ne farkeder ki :27: Maşallah çok olgun yavrum benim :29:
isim telaşı henüz başlamadı diyebilirim.. ilk hamile kaldığımda kızım birden heveslenmişti ne koyarız diye.. ama ben demiştim ki anneciğim şu an daha çok uzun zaman var bunu düşünmeye epeyce vaktimiz olacak yavaş yavaş düşünürüz.. o yüzden atağa geçen kimse yok henüz :52:

narım şekerim sağol canım yahu bende hala şoklardayım. :52: Evet ne kadar şükretsem azdır.. canım kızımdan sonra bitanede yavru oğulum olacak :55: Güzel Rabbim sizlerede nasib etsin narcım en büyük dualarımdasınız ... sen şöyle bi açılışı yapsan devamı gelecek inşallah ondan sonra sıra sıra düzücen gız bacım :1:
kızım çok mutlu.. erkek olmasından dolayı pek bi değişiklik yaşamadı mutluydu zaten yine mutlu :46:
diyor ki anne kız olsada erkek olsada ben sonuçta ikisininde ablası olacaktım ne farkeder ki :27: Maşallah çok olgun yavrum benim :29:
isim telaşı henüz başlamadı diyebilirim.. ilk hamile kaldığımda kızım birden heveslenmişti ne koyarız diye.. ama ben demiştim ki anneciğim şu an daha çok uzun zaman var bunu düşünmeye epeyce vaktimiz olacak yavaş yavaş düşünürüz.. o yüzden atağa geçen kimse yok henüz :52:

ay maşallah kızına tam abla oldu artık canım. Bencede bundan sonra yavaş yavaş düşünürsünüz

valla dediğin gibi 1.yi bi yapsam sıra sıra dizcem gerisini :p bende bugon hastaneyi arıcam haftaya doktordan randevu alcam. Eşimin bir tanıdığının eşi aynı hastanede doktor. Bizim doktorunda yakın arkadaşıymış kadın. Dün onla görüştük.. Siz randevu alın sonra bana haber verin ben israel ile görüşürüm dedi. Zaten sizde görünce anlıcaksınız benim konuşmama gerek bile yok aslında çok ilgili çok iyi bi doktordur dedi.. Öğlen boşalsın buralar arayıp randevu alcam

bu arada esincim dün sevdenin oğulcuğunun heyecanıyla yazamadım. Adet düzensizliğin olmuş sevdenin dediği gibi emzirmeyle ilgili olabilir. E tabi mevsim geçişi birde.. Sen 12sinden say gene gününü canım normal döngünle gene düzensizlik yaşarsan doktora gidersin

anaaaa sevdecimmm sendedn de mi bi paşa geliyorrr :emir_bebek::emir_bebek: hayırlı evlat olur inşallahh ne güzel hem erkek hem kız annesi oldun Allh bizlere de nasip etsin inşallh, rananınki daha bi kıymetli olacak şimdi baksana tacını kimse alamadı narım darısı sana diyim kuzum . Rüyamda görümüştüm ya inşallah sevdenin kide erkek olunca içim bi kıpır kıpır oldu senden ötürü:1:

Canlarım hepinizin anneler günününi geç de kalsam kutlamak istiyorum. Anne adaylarımızın da diğer anneler gününde kucakları dolu olsuninşallh.

kızlar ipin ucunu kaçırıdm ben ya nasıl yazacagım , bu ara yine çok yoğunum sağolun hepiniz tek tek yazmışsınız benim sorunum hakkında Allh razı olsun sizlerden ,okudum ama cvp veremedim , uzun uzun yazdım tam bitirmek üzereyken acilen ofise gitmem gerekti kapattım hemen bilgisayarı, bikaç gün önce yine uzun uzun yazdım sayfa dondu kaldı sinir oldum yine ya :5:

dediğiniz gibi canlar tek olay buolsa dert değil tabi üst üste gelince herşey ogün yine taştım tabi. eşim sağolsun yine arkamda durup annesiyle konuşmuş o gün , sonra ben üzüldüm neden gidip konuştun diye oda yok yok endişelenme uygun bi şekilde anne sen adanın işine karışma boşver o ayarlar herşeyini gelmek isterse arar sizi zaten ben bile işine karışmam , o gün senden sonra uyuamamış alperen o yüzden gelememiş demiş. şimdi böyle canlar yine yazarım konuyla ilgili.

alperen1 haftadır geceleri çok huysuz yatağına koyduğum an bağırıyor ağlamanın yanına birde bağırmayı ekledi sıpa. bi gece 5 defa ben yatırdım 5 dksonra kalktı sonra uzun süre kucağımda tuttum dalsın diye, yine aynı tam koyacagım yatağına hissediyor sanırım anında bağırmaya başladı... geceleri falan uyuyamıyorum zombi gibi sabaha uyanıyorum... nedir derdi anlamadım kucağımda olunca rahat uyuyor.

Eşimde bi demet karanfil almış, birde alperenle ikimizin resmini çerçeveletmiş Canım Annem yazdırmış resim kenarına:38: buda alperenin hediyesi diye verdi canım kocam , böyle geçti anneme gittik sonra bi gün öncesi malum maç vardı eşimde fanatik gs lı , 2 gündür formayı çıkartmıyor üstünden:1: alperenede almıştık alt üst takım forma, onada giydirdi:1:

Narcım sende haftaya gideceksin dra demek hadi hayırlısı kuzum inşalalhh güzel haberler alırsın bütün kalbimizle dua ediyoruz kuzum Rabbim bu sefer hayırlısıyla versin,

Ranacım kuzum seninde k.babam rahatsızlanmış yine çok geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl durumu, hastanede mi, Rabbim şifalarını verisn.

Esincim sen ve eymen nasılsınız kuzum, eşinde mi fanatik gs lı anaa topiğin hepsimi gslı yoksa,

Yıldızcım resimlerinizi gördüm kuzum kocaman olmuş demirimiz de yaa maşallah nasılda el atmış pastaya.

Sevdecim ya şaşırttın kız sen bizi yine, cinsiyet için şu gün gideceğim falan dememiştin ya,irde göbüşün hemencik çıkıvermiş kuzum senin maşallah, 2. gebelik olunca o yüzden mi acaba ,genelde erkek göbeği geç olur diye bilirdim ben, isim arayışı başlar, alışverişler başlar artık dimi, maşallah kızına da nasıl da benimsemiş ablalığı.

kızlar o kada ryoğunluk arasında dün bahar temizliğine başladım birde, hala bitmedi tabi, bügün bitirebilsem bari diyorum ama çok zor ... Bu arada yazmadan geçemeyeceğim:1: 20 günde 2 kilo daha vermişim ben 61 oldum, :1:son 2 kilo kaldı :nazar:

Narcım sende haftaya gideceksin dra demek hadi hayırlısı kuzum inşalalhh güzel haberler alırsın bütün kalbimizle dua ediyoruz kuzum Rabbim bu sefer hayırlısıyla versin,

Ranacım kuzum seninde k.babam rahatsızlanmış yine çok geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl durumu, hastanede mi, Rabbim şifalarını verisn.

Esincim sen ve eymen nasılsınız kuzum, eşinde mi fanatik gs lı anaa topiğin hepsimi gslı yoksa,

Yıldızcım resimlerinizi gördüm kuzum kocaman olmuş demirimiz de yaa maşallah nasılda el atmış pastaya.

Sevdecim ya şaşırttın kız sen bizi yine, cinsiyet için şu gün gideceğim falan dememiştin ya,irde göbüşün hemencik çıkıvermiş kuzum senin maşallah, 2. gebelik olunca o yüzden mi acaba ,genelde erkek göbeği geç olur diye bilirdim ben, isim arayışı başlar, alışverişler başlar artık dimi, maşallah kızına da nasıl da benimsemiş ablalığı.

kızlar o kada ryoğunluk arasında dün bahar temizliğine başladım birde, hala bitmedi tabi, bügün bitirebilsem bari diyorum ama çok zor ... Bu arada yazmadan geçemeyeceğim:1: 20 günde 2 kilo daha vermişim ben 61 oldum, :1:son 2 kilo kaldı :nazar:

ayyy adacım işallah bana işarettir rüyandaki kız :) demek eşinde gs.lı valla hepordan gittik baksana esinin eşide öyleymiş. Eşin iyi demiş canım annesine en azından sana destek olması bile yeter.. Acaba neden öle huysuz alperen diştenmi oluyo yoksa karanlıkta korkma huyu falanmı oluştu
demek 2 kilo kaldı aman ne güzel valla 1 yaşı dolmadan verdin kiloları maşallah canım.. Temizlikde yaptın demek amann ne zor olmuştur alperenle ellerine sağlık :)

Kızlar bu arada pazar günü bizim elti kızı aradım hani kazara 3üze hamile kalıp düşük yapıp kürtajdan bir ay sonra gene kazara hamile kalan :) anneler gününü kutlıyım dedim 4 haftası kalmış şakamaka 36.haftadaymış ay zaman nası çabuk geçiyo yaaa.. Naz koymaya karar vermişler ismini.. Diyoki 2.yi de çok ara vermeden yapcam araları az olsun diyo ah dedim biz birini bulamadık milet planları dizmiş sıraya hayırlısı olsun dedim..

Bu arada doktoru aradım ilk muayeneyi hastanede diil muayenehanesinde yapıomuş. 28 mayısa randevu verebildiler yoğun galiba.. İlkinde önceki tahlillere falan bakıomuş muayene ediomu bilmiorum.. İşin ilginci zamanında adet olursam 28i adetimin 2.-3. Gününe denk geliyo. İyi denk geldi yani:) bide ücreti 215 liraymış :( hayırlısı bakalım vercez el mahkum

narcım almışsın randevuyu hadi hayırlı olsun inşl bu kez umduğumuz sonucu alacaz bu yeni başlangıçla sizin şu eltide 2 kere kazara kalıyor sonra ikinciyi yapmayı şimdiden planlıyor iyiymiş valla
adacım hoşgeldin canım eşinin kayınvaldenle konuşması iyi olmuş o usturuplu bi şekilde konuyu açıklamıştır sen sıkma canını seninde geçmiş anneler günün kutlu olsun canım eşinde ne güzel süpriz yapmış hatıra kalır
sanırım topikçenek gsliyiz benimkide fanatiğin önde gidenlerinden maçtan bir gün önce eymende forma almış banada alacakmış ama bayanlar için kalmamış bi ara gidip tekrardan bakıcam diyor yarında eşimin doğum günü oğlumla gittik küçük bi pasta siparişi verdik gs şampiyon olunca öyle yaptırırm diyodum nyseki oldu yarın için hazırlanıyor pastamız eşime güze bir süpriz olacak am kuzeni askerden gelecek yarın kutlayabilecekmiyiz başbaşa bilemiyorum oraya gitmemiz gerek çünkü
sevdecim allahında izniyle tam istediğim gibi oldun kızından sonra erkek evladada kavuşacaksın hayırlı evlat olsun inşl mutluluğunuz daim olsun

Back