• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Ranacım kız işi öğrenmedimi kendi masasına ne zaman geçecek artık, isim konusu öyle olur kuzum son ana kadar isim arayışı devam eder, bizimde öyleydi sonunda eşimin çok istediği isim oldu, ha bide göbek adı var İlker ( yazmışmıydım daha önce hatırlayamadım ) drumuzun ismi

yok canım bilmiyordum göbek adı olduğunu kimlikde yazmıyor ama değilmi??

ranacım evet yakında benim göbüşümde pörtler sizde görürsünüz
kim bilir belki yarın belki yarından da yakın :52:

abowwwww boş kalmış topicik :))) yettim gari toplanın sizde :D

yıldızcım hadi gözün aydın büyük beben iyileşmiş atmış kendini dışarı :1:
tatlılara gömülüpte sonra kilo aldım diye kendini helak etmeyesin gız bacım :52:
çok fena kahır yaparsın bak demedi deme
demirin dişi büyümeye başladı mı tamamen boyuna geldi mi ne çok yakışmıştır Allahım ya
bizde seni öpüverdik canım demiride mıncıklarız aşkla :52:

çok şükür düştü yakamdan sevdecim :)) walla yiyip duruyom kuzum ne edem, diyetisyene gidicem o zaman tutarım boazımı inş :D
büyüdü dişlerimiz teyzesi büyümezmiiii, anasını ısırmakla meşgul kendileri :))) koparacam sökücem o dişleri az kaldı :27::27::27:
bizde sizi koccamannnnnnnnnn öptüx

Tünaydın güzelllerrrrr gelemedim yoğunluktan bu saate kaldım

Yıldızzz bacım aldınmı benim kızı yani ohhh daha kızı bulamadan kocasını buldum desene :) gerçi seninki fırlama olcak belli ama artık dizginlicez bi şekilde el birliiğiyle :D

işallah tüpe gerek kalmaz canım ama umudumda yok pek artık

walla bu fırlamayı adam edersen bende sevinirim kuzummmm
inş tüpe gerek kalmadan masrafsız gelir senin küçük hanfendi :DDD

günaydın canlarım kimsecikler gelmemiş daha bi nar gelip gitmiş dün mi,safifim vardı hiç giremedim ve bi gün öncesinden kırgınlığım vardı dün bugün azıttı eymende bundan etkileniyor galiba dün akşam 10.30ta mızmızlanmaay başladı uyutayım dedim 2de artık azarla uyudu yoktu uyuyacağı ayaklarını çırpıyor gülüyor uyumamak için elinden gelen herşeyş yapıyor benim zaten halim yok eşim uyutmaya çalıştı bi yandan o bi yandan ben helak etti bizi bende dedimki bidaha senin kahvaltılarına ceviz badem koymayacam eşimde koyma ya niye koyuyorsun baksana şuna dyor bende beyni geliştiriyor diye koyuyorum dedim hıım koymaya devam et o zaman dedi :1:

yıldızcım evet canım eymende alperende düştüler canımya ufak kazalarımız başladı bizim:2:
kızlar hepinişz iyisinizdi umarım eymen ağlıyor ben çıkıyorum öpüldünüz

kaçırmışım demek geçmiş olsun ikisine de kuzum... demek seninkine fazla geldi yedikleri :)))
geçen bende bizim sıpaya pekmez verdim, enerji fazlalığından nereye saldıracağını şaşırdı :) hiç cevize felen girmiyim ben o zaman :D

kızlar sizi özledim:16:

bu arada face e iki resim koydum göbüşüm:34:

bende koydum nolmuşşşş :P
mercimek hanım büyümüşte poz vermiş bi de :D

diğer kızçelerim nerelerdesiniz

yıldızcım goncanı evden postalayınca yine işe güce mi daldın canım.. Demir nasıl göreşiyor musunuz :1:

yok be yawrum ööle hamarat bi hatun değilim ki işe güce daliyim :)))) sıpacan 2 gündür tepemden inmio, sürekli bende olmak istiyo, fena yordu beni, perte çıktım :D
senin o göbüşünü yirim kızz, ne güzel çıkmış ööle

Günaydın hatun gızlarımmmm

dün tam keşmekeşti işlerim tam okuorum yazıyım diorum başlıorum pat bişey çıkıo kapatıorum.. En az 3 kez böle oldu bende ahhh didim yiter yaaa..

Ranacım dün gelmişin ben gelemedim bu seferde görüşemedik. Ya ne güzel çıkmışın öle boydan maşallah arkadaşımada prensesinede :) kız şaka maka azcık bişey kaldı yaa demek doğan büyüyo lafı gibi aynı hamile kaldımı doğuyo :)

sevdem ay ben senin ayva tipli göbüşünü yerim yaa ne ara pörtlettin sen o göbüşü bilmemki :) valla ben beklemiodum orayada yazdım ya çıkmamıştır diye düşünüodum daha. Yoksam seni taciz etmezmiyiz hiç sen rahat ol :D
sevdem işallah bu ikiz laflarını allah söletiodur ne kadar zor olsada ikiz bu kadar bekleyince anca keser. Bu arada benim 14. Günüm bugün ama hiç ağrı akıntım yok :| normalde 11-12 gibi başlardı ağrılar 14-15tede uzayan akıntı gelirdi. Artık gün sayıpda olmuyo ilişki açıkçası ama ağrılarım hala başlamayınca saydım işallah geç yumurtlama falan olmazda adet gecikmesine sebep olmaz. Boşuna aklıma sokmasın gecikipde :(

yıldızım aman senin paşanıda gördüm tipitip yarabbim o yanaklar o kollar gel beni çiğ çiğ ye diyo. Ayol neyle beslenio bu çocuk bu kadar topaç oldu maşallah sevdenin dediği gibi yüzünden pırıltı akıo :) sende pek güzelsin gene çok yakışıosunuz demirinle :D 6.ayınız kutlu olsun bu arada darısı yaşına işallah

ay valla kızı bulalımda demiri adam eder o dinsizin hakkından imansız gelirmiş :D

Kızlar merhaba nasılsınız beni unutmadınız inşallah ben kilo verme işine adapte olmuş durumdayım..şükür iyi gidiyorum sayılır bide dersler var tabii.. 11gün sonra annemler gelicek ananem ve dedemle düşündükçe heycanlanıyorum hepsi ilk defa gelicekler evime..gerçi annem istanbula gelmişti ama erzuruma ilk gelişi sürekli onlara neler yapsam diye düşünüyorum=)))
sizler nasılsınız göbüşleri gördüm hepinizin maşallahı var inş sağ sağlim alın kucaklarınza bebişlerinizi..
narcım inşallah ikiz olur canım bende ikiz çok isterim..istanbuldaki komşumun kardeşi 3 kere 3 aylıkken düşük yapmıştı tedavi falan uğraşıyolardı amaann dedi ne olursa olsun uğraşmıcam artık ve hamile kaldı hemde büyük ihtimal ikizleri geliyomuş=))
benimde adetim yeni bitti kızlar ama bi değişik durumlar söz konusu..benim adetim bitiyo bi gün çok az geliyo ertesi gün hiç gelmiyo banyomu yapıyorum ilişkiye giriyoruz sonra ne göreyim bi dolu kan geliyo tuvalete gittiğimde..iki aydır böle nedendir anlamadım eşimde beklesek mi daha napsak diyo bilemedim bi akıl veriniz bana=)
nese hepinizi öperim ara ara girip okuyorum ama yazamıyorum beni affedin nolur...

abowwwww boş kalmış topicik :))) yettim gari toplanın sizde :D

çok şükür düştü yakamdan sevdecim :)) walla yiyip duruyom kuzum ne edem, diyetisyene gidicem o zaman tutarım boazımı inş :D
büyüdü dişlerimiz teyzesi büyümezmiiii, anasını ısırmakla meşgul kendileri :))) koparacam sökücem o dişleri az kaldı :27::27::27:
bizde sizi koccamannnnnnnnnn öptüx

walla bu fırlamayı adam edersen bende sevinirim kuzummmm
inş tüpe gerek kalmadan masrafsız gelir senin küçük hanfendi :DDD

kaçırmışım demek geçmiş olsun ikisine de kuzum... demek seninkine fazla geldi yedikleri :)))
geçen bende bizim sıpaya pekmez verdim, enerji fazlalığından nereye saldıracağını şaşırdı :) hiç cevize felen girmiyim ben o zaman :D

bende koydum nolmuşşşş :P
mercimek hanım büyümüşte poz vermiş bi de :D

yok be yawrum ööle hamarat bi hatun değilim ki işe güce daliyim :)))) sıpacan 2 gündür tepemden inmio, sürekli bende olmak istiyo, fena yordu beni, perte çıktım :D
senin o göbüşünü yirim kızz, ne güzel çıkmış ööle

evet pelin teyzesi büyüdüde benimle poz veriyor:1:
sizin resimlerde harika yaa tam ısırmalık olmuş seninki:54:

Günaydın hatun gızlarımmmm

dün tam keşmekeşti işlerim tam okuorum yazıyım diorum başlıorum pat bişey çıkıo kapatıorum.. En az 3 kez böle oldu bende ahhh didim yiter yaaa..

Ranacım dün gelmişin ben gelemedim bu seferde görüşemedik. Ya ne güzel çıkmışın öle boydan maşallah arkadaşımada prensesinede :) kız şaka maka azcık bişey kaldı yaa demek doğan büyüyo lafı gibi aynı hamile kaldımı doğuyo :)

sevdem ay ben senin ayva tipli göbüşünü yerim yaa ne ara pörtlettin sen o göbüşü bilmemki :) valla ben beklemiodum orayada yazdım ya çıkmamıştır diye düşünüodum daha. Yoksam seni taciz etmezmiyiz hiç sen rahat ol :D
sevdem işallah bu ikiz laflarını allah söletiodur ne kadar zor olsada ikiz bu kadar bekleyince anca keser. Bu arada benim 14. Günüm bugün ama hiç ağrı akıntım yok :| normalde 11-12 gibi başlardı ağrılar 14-15tede uzayan akıntı gelirdi. Artık gün sayıpda olmuyo ilişki açıkçası ama ağrılarım hala başlamayınca saydım işallah geç yumurtlama falan olmazda adet gecikmesine sebep olmaz. Boşuna aklıma sokmasın gecikipde :(

yıldızım aman senin paşanıda gördüm tipitip yarabbim o yanaklar o kollar gel beni çiğ çiğ ye diyo. Ayol neyle beslenio bu çocuk bu kadar topaç oldu maşallah sevdenin dediği gibi yüzünden pırıltı akıo :) sende pek güzelsin gene çok yakışıosunuz demirinle :D 6.ayınız kutlu olsun bu arada darısı yaşına işallah

ay valla kızı bulalımda demiri adam eder o dinsizin hakkından imansız gelirmiş :D

sorma narcım valla zaman çok çabuk geçiyor gerçekten hayırlısı bakalım:34:

Kızlar merhaba nasılsınız beni unutmadınız inşallah ben kilo verme işine adapte olmuş durumdayım..şükür iyi gidiyorum sayılır bide dersler var tabii.. 11gün sonra annemler gelicek ananem ve dedemle düşündükçe heycanlanıyorum hepsi ilk defa gelicekler evime..gerçi annem istanbula gelmişti ama erzuruma ilk gelişi sürekli onlara neler yapsam diye düşünüyorum=)))
sizler nasılsınız göbüşleri gördüm hepinizin maşallahı var inş sağ sağlim alın kucaklarınza bebişlerinizi..
narcım inşallah ikiz olur canım bende ikiz çok isterim..istanbuldaki komşumun kardeşi 3 kere 3 aylıkken düşük yapmıştı tedavi falan uğraşıyolardı amaann dedi ne olursa olsun uğraşmıcam artık ve hamile kaldı hemde büyük ihtimal ikizleri geliyomuş=))
benimde adetim yeni bitti kızlar ama bi değişik durumlar söz konusu..benim adetim bitiyo bi gün çok az geliyo ertesi gün hiç gelmiyo banyomu yapıyorum ilişkiye giriyoruz sonra ne göreyim bi dolu kan geliyo tuvalete gittiğimde..iki aydır böle nedendir anlamadım eşimde beklesek mi daha napsak diyo bilemedim bi akıl veriniz bana=)
nese hepinizi öperim ara ara girip okuyorum ama yazamıyorum beni affedin nolur...

canım unutmadık tabikide seni kilo verdin mi bu aralar ohhh annenlerde geliyormuş gözünaydın:16:
bu arada kanama ilişkiden sonramı oluyor istersen bir doktora git göster ne olur ne olmaz aklında soru işareti kalmaz :34:

evet pelin teyzesi büyüdüde benimle poz veriyor:1:
sizin resimlerde harika yaa tam ısırmalık olmuş seninki:54:

sorma narcım valla zaman çok çabuk geçiyor gerçekten hayırlısı bakalım:34:

canım unutmadık tabikide seni kilo verdin mi bu aralar ohhh annenlerde geliyormuş gözünaydın:16:
bu arada kanama ilişkiden sonramı oluyor istersen bir doktora git göster ne olur ne olmaz aklında soru işareti kalmaz :34:

verdim canım 4.5 kilo inşallah daha da vericem azimliyim=))
adetten sonra ilk ilişkide oluyo canım yaa bende anlamadım nedendir acaba içerde kalıyo onlar mı çıkıyo bilemedim..ikincide olmuyo ama ilkinde sadece.doktora gitmem lazım evet normalden kısa sürüyo adetlerim iki aydır iki günde kesiliyo sonra damla damla keyfine göre geliyo..bide rüyamda sürekli hamile görüyorum kendimi bebişler görüyorum birbirinden güzel..ben kafaya takmamaya çalıştıkça bilinç altım bana oyun oynuyo=((
demin sakıdan çıkan falı yazıyorum bak şimdi..
Yanakları ah ne tombik
elleri var minik minik
bu tatlı şey senin kızın
falda göründü bir beşik:emir_bebek::emir_bebek::52:

Aaaaa kimsecikler yok yaa

sevdem ay kuzum keşke bu kadar beklemey ikizi hakettim dimi ama bi daha uğraşmayız hem. Her türlü zorluğuna razıyım..

Esincim ya tatil işi haftaya kaldı. Duruşma diil hacizmiş. Bu cuma da ankaraya gitmesi gerekebilirmiş eşimin.. Birde hava pek limoni olcakmış bu h.sonu.. Yani anlıcağınız bu hafta evdeyiz gibi duruyo.. Eşin gircekti dimi kpssye işallah gönlünüze göre olur canım çalışırkende ders çalışmak pek zor

ranaaaa kuzumm bizde seni çok özledik bi resim dahamı koydun hemen bakıorum
nese canım madem bu hfta sonu hava limoni marmaris işinin ertelenmesi iyi olmuş.evet canım girecek inşl hayırlısıysa kazanır çalışırken drs çalışmak gerçektenn zor oluyor gelincebiraz uyuyup başlıyor çalışmaya iş yerindede fırsat buldukça çalışıyor yolda geli gidişlerde konu dinliyor gelince soru çözüyor yöntemler geliştiriyor bakalım haftayada 1hafta izin alacak baya vermli olur umarım son 3ayda niyetledi ve başladı ama işi sıkı tutuyor gibi
KIZÇELERİM HEPİCİĞİNİZE HAYIRLI SABAHLAR

ranacım sen benden önce gelmişsin günaydın canım.. bişey yazamadan gitmişsin
face de göbüşüne baktım bunca aradan sonra görünce şaşırıp kaldım gız bacım. ne güzel büyümüşsünüz.. bizde yolundan geliyoruz artık :1:

nar şekerim bu hafta sonu geziniz iptal mi oldu.. dediğin gibi havalarda belli olmuyor önümüzdeki haftalarda daha güzel olur canım yine gidersiniz inşallah şöyle tüpten önce bi keyif yapın bakalım :46: facede melike demiş 2 tanede koyulabiliyo diye sizin doktorda bulur bi çaresini güzelim şöyle ikiz bi göbüş görelim gözümüz gönlümüz açılsın gız bacım :53:

esincim o enerjiyle sizi çökertmiş eymenciğimiz.. Canım insanın bazen tehammül edecek hali kalmıyor o günleri hatırladıkça şimdiden beni tasa basıyor.. helede o kolik ağlamaları aman Allahım.. eşime diyorum bu bebemiz halim selim bi bebek olsa bari :18:
ayyy çökertmekki ne çökertme bende arsızm hala veriyorum enerjik şeyler ya saırım artık iyice büyüyorlrkendi tercihleri oluşmaya başlıyor uyumak uyumamak oynamak gibi eee bide diş huzursuzluğuda olabilir tamda sıcaklara gelecek bizimkiler inşl çok etkilemez

canım aksatmabir doktora git n azına kafana takıln bişe kalmasın böyleolması normal değil çünkü
hepiniz iysinizdir umarım face resimler eklenmiş bir ara girip bakıcam hepinizi öptüm

kızçelerim nasılsınız bakayım.. bugün ortalığı kolaçan edemedim :1:

yıldızcım hamarat olsanda olmasanda ev işi çok nankör oluyor be güzelim... insan kendini saf gibi hissediyor bugün temizle yarın yine aynı oluyor ortalık. ne bileyim benim ev öyle yani. belki sizinkiler temiz kalıyordur
resimlerinizi çok beğendim öyle tombiş bi bebem olsa ne güzel olurdu.. ay kaldırması neyinde zordur onun dimi şekerim. ama anası babasıda ona göredir.
benim zamanımda doğıum yapmış bir kaç arkadaş vardı onların bebeleri tosun gibiydi tabi benim ki cılız olunca oyuncak bebek gibi bize hiç ağır gelmiyordu, arkadaşlarınkini azıcık seveyim diye alıyordum Allahım o ne öyle içi dolu küp gibi oluyorlardı maşallah. azıcık tutunca geri veriyordum :27:

nar şekerim sen bebek bakımının ne zor olduğunu bilmediğin için tabi şimdi böyle ikiz heves edersin :52: ama artık herkes bi işin ucundan tutar sizin sülaleyi değerlendirirsin canım.. her halükarda çok güzel bişeydir . helede sevmesi çok güzel oluyor. ağlarken anası naparsa yapsın :27:

esinim eşin bayağı yoğun bi tempoya girmiş Allah gayretlerini boş çıkartmasın Hakkınızda hayırlısını versin canım
eymen nasıl biraz duruldu mu.. sen yine kıyamazsın verirsin cevizleri bademleri.. analar her kahrı çeker haklısın güzelim

mary rejimin gayet iyi devam ediyor maşallah iyi vermişsin 4 buçuk kilo
bu yaptıklarını not al canım ilerde banada lazım olabilir hele bi Allahın izniyle doğum yapayım artık tutucaz gırtlağımızı :37:
annenler gelecekmiş oh ne güzel hazırlıklar yapacaksın kimbilir.. İnşallah hayırlısıyla gelirler sanada çok güzel oyalanma çıkacak :34:

kızlar yürüyüşe çıkıyorum ikidir.. iyi oluyor şimdilik.. ilk birkaç gün önce çıkmıştım tabi hamlamışım iyice hep sancım oldu. hatta gelince korktum lekelenme filan olduysa diye.. çok şükür bişey yoktu.. bu akşam daha güzel yürüdüm azıcık randıman almaya başlasak bari :49:

slmm kıslarrr.. nasılsınızz?? şimdiden içimizde anne olanların ve anne adayların anneler gününü canı gönülden kutluyorum.. bende biras gelişmeler var gibim:)) doktora gittim tedaviye başladıkk bu ay 24 nisanda hastalandım klomen ve iğne oldum.. 21 mayısta test yaptırırsın sonucuna göre konuşuruz tekrar dedi.. cmrt si iğne oldum salı günü çağırdı gittik çatlamış dedi .biliyorsunuz geçen seferde çatlamıştı ama olumsuz sonuçlandı. ama şu var bu sefer 2 yumurtam oluşmuş öyle dedi. Allahım nolurr bu sefer olsun içimden hep öyle diyorum bu ay nasip et bana diyee:((( ülee yanimm ve bugün işten gelince aşırı bir akıntım olmuş ama bembeyaz çok sıvıda değil sizce belirti olabilir mi?? nedersiniz.. ve çok belim ağrıyorr:((ay yorum yapın bana pls... dualarınıza şimdiden aminnnn diyorumm..

gelelim gelememe mevzularıma yaa çok özlüyorum sizinle muhabbet etmeyi napıyonuz ne ediyonuz diye ammaa bi türlü olmuyorki iş yerinde o imkanımda kalktı artık..
eve geliyorum geç, bilgisayarın başına bile geçemiyorum kimi zaman.. zaten bu aralar moralimde bozuk annemin bacağı çok ağrıyordu uzun zamandır hatta yolda kalcak kadar kıramplar giriyor olduğu yerde kalıyor adım atamaz oluyordu doktorlara falan gittik baya bi ,halada gidiyor en son gene gittiğimiz doktor ilave filmler istedi..şuana kadar şekilen emar emg filmlerinde sinir sıkışması görülüyormuş acil ameliyat diyorlar pilatin falan takılcak dediler. yani insan korkuyor bel sinir olunca allah korusun yaa:((( öyle yanii salı tekrar gidicek bacaktan tomografii istemişlerdi.. şuana kadar 3 doktora çıktı bende diyorum birkaç doktora daha çıkalım..Allah hayırlısını nasip eder inşallah.kıslar ben kaçar hepicinizi tek tek tek tek tek tek tek tek öpüyorumm kendinize çok çok iyi bakın .. biliyonuz maç var bu akşammm fenalardayız:P eşim GS li ben ise FB li düşünün halimiziii:))) kuzilerine gidiyos şimdiii..

slmm kıslarrr.. nasılsınızz?? şimdiden içimizde anne olanların ve anne adayların anneler gününü canı gönülden kutluyorum.. bende biras gelişmeler var gibim:)) doktora gittim tedaviye başladıkk bu ay 24 nisanda hastalandım klomen ve iğne oldum.. 21 mayısta test yaptırırsın sonucuna göre konuşuruz tekrar dedi.. cmrt si iğne oldum salı günü çağırdı gittik çatlamış dedi .biliyorsunuz geçen seferde çatlamıştı ama olumsuz sonuçlandı. ama şu var bu sefer 2 yumurtam oluşmuş öyle dedi. Allahım nolurr bu sefer olsun içimden hep öyle diyorum bu ay nasip et bana diyee:((( ülee yanimm ve bugün işten gelince aşırı bir akıntım olmuş ama bembeyaz çok sıvıda değil sizce belirti olabilir mi?? nedersiniz.. ve çok belim ağrıyorr:((ay yorum yapın bana pls... dualarınıza şimdiden aminnnn diyorumm..

gelelim gelememe mevzularıma yaa çok özlüyorum sizinle muhabbet etmeyi napıyonuz ne ediyonuz diye ammaa bi türlü olmuyorki iş yerinde o imkanımda kalktı artık..
eve geliyorum geç, bilgisayarın başına bile geçemiyorum kimi zaman.. zaten bu aralar moralimde bozuk annemin bacağı çok ağrıyordu uzun zamandır hatta yolda kalcak kadar kıramplar giriyor olduğu yerde kalıyor adım atamaz oluyordu doktorlara falan gittik baya bi ,halada gidiyor en son gene gittiğimiz doktor ilave filmler istedi..şuana kadar şekilen emar emg filmlerinde sinir sıkışması görülüyormuş acil ameliyat diyorlar pilatin falan takılcak dediler. yani insan korkuyor bel sinir olunca allah korusun yaa:((( öyle yanii salı tekrar gidicek bacaktan tomografii istemişlerdi.. şuana kadar 3 doktora çıktı bende diyorum birkaç doktora daha çıkalım..Allah hayırlısını nasip eder inşallah.kıslar ben kaçar hepicinizi tek tek tek tek tek tek tek tek öpüyorumm kendinize çok çok iyi bakın .. biliyonuz maç var bu akşammm fenalardayız:P eşim GS li ben ise FB li düşünün halimiziii:))) kuzilerine gidiyos şimdiii..

nalancım uz<un zamandır yazılarını göremiyorduk hoş geldin canım... tedaviye başlamışsın çok sevindim ne büyük heyecan oluyor insanda.. Allah müjdeler almanı nasib etsin bu ay senin halayını çekelim inşallah
Annene geçmiş olsun evet dediğin gibi küçük bi operasyonda olsa insan endişeleniyor inşallah ilaçla filan tedavisi mümkündürde ameliyata gerek kalmaz..
bu arada galatasaray şampiyon oldu. sen yastasındır Allah başka keder vermesin :1:

kızçelerim hepiciğimizin anneler gününü tebrik ediyorum

Allah ayaklarının altına Cennetleri serdiği analardan eylesin hepimizi inşallah :3:

Günaydın şekerlerrr herkese hayırlı bi hafta diliyorummm

korktum valla geçen h.sonu olduğu gibi yazmışınızdır bi sürü diye ama neyseki ilerlememiş sayfalar
bu h.sonum gene yoğun geçti. Cts ist.dan arkadaşım gelmişti kızlar günü yaptık. Akşamda görümcemlerde maç izledik ama ben galatasaraylıyım çok güzel moral oldu. Yıldızda az fanatik diil bu arada kendimi gördüm faceteki yorumlarında :D
pazarda malum anne kayınvalide öle geçti. Bu arada faceten kutlamıştım ama burdan da yazıyım. Hepinizin anneler gününü kutluyorum yavrucuklarınıza sağlık diliyorum. Bizlerede evlatsız son anneler günü olmasını umuyorum..

Marycim demek kilolar gidiyo hızla maşallah zaten kilolar gidince bebekde gelcek gibi gelio bana. Annende geliomuş gözün aydın senden mutlusu yoktur şimdi :) ah canım insanın gözüne sokar gibi sen unutmaya çalıştıkça fallarda rüyalarda çıkar hamileler karşına çıkar devamlı. Öle büyük bi sınav işte bu işallah rüyalarındakilerden daha güzel bi bebeğin olur canım. Bu arada albüme bakamadım burdan evde bakarım
doktoruda ihmal etme hiç normal gelmedi bana hormonlara bakar belki

esincim eşin baya azimli görünüyo canım işallah gönlüne göre bi işe girer. Peki başka illeride yazmayı düşünüyomu tercih esnasında

sevdem yürüyüşlere başlamışsın pek iyi olmuş canım hareketsiz kalmaman lazım bu dönemde. Ayyy sen benim böle ikiz dediğime bakmaa valla olsa ne ederim bilmiyorum kaldıki ben bakıcıyada bırakcam büyük ihtimal ikize kim bakar ayol :) allah yazdıysa bulunur bi yolu ama benimki biraz lafta açıkçası :D

nalancımmm demek 21 mayıs test günün eee 1 hafta kalmış ayolll ay çok helecanlıııı :) takılma belirtilere kuzum nede olsa hormon aldın yanıltıcı olur hadi bu ay halay çktir bize.
Yaaa işte sonunda hepiniz benim durumuma düşçeniz alalım topluca iphoneları muhabbete devam ordan diyorum ben size :)
demek annene platin takılcak geçmiş olsun şimdiden benim teyzeme takılmıştı korkcak bişey yok canım doktorlar için çok basit bi ameliyat işallah kısa zamanda şifa bulur anneciğin

diğer kızçelerim yıldız ada melike halev rana asya sizler nassınız bakemm

korktum valla geçen h.sonu olduğu gibi yazmışınızdır bi sürü diye ama neyseki ilerlememiş sayfalar

bu h.sonum gene yoğun geçti. Cts ist.dan arkadaşım gelmişti kızlar günü yaptık. Akşamda görümcemlerde maç izledik ama ben galatasaraylıyım çok güzel moral oldu. Yıldızda az fanatik diil bu arada kendimi gördüm faceteki yorumlarında :D

pazarda malum anne kayınvalide öle geçti. Bu arada faceten kutlamıştım ama burdan da yazıyım. Hepinizin anneler gününü kutluyorum yavrucuklarınıza sağlık diliyorum. Bizlerede evlatsız son anneler günü olmasını umuyorum..

Marycim demek kilolar gidiyo hızla maşallah zaten kilolar gidince bebekde gelcek gibi gelio bana. Annende geliomuş gözün aydın senden mutlusu yoktur şimdi :) ah canım insanın gözüne sokar gibi sen unutmaya çalıştıkça fallarda rüyalarda çıkar hamileler karşına çıkar devamlı. Öle büyük bi sınav işte bu işallah rüyalarındakilerden daha güzel bi bebeğin olur canım. Bu arada albüme bakamadım burdan evde bakarım

esincim eşin baya azimli görünüyo canım işallah gönlüne göre bi işe girer. Peki başka illeride yazmayı düşünüyomu tercih esnasında

sevdem yürüyüşlere başlamışsın pek iyi olmuş canım hareketsiz kalmaman lazım bu dönemde. Ayyy sen benim böle ikiz dediğime bakmaa valla olsa ne ederim bilmiyorum kaldıki ben bakıcıyada bırakcam büyük ihtimal ikize kim bakar ayol :) allah yazdıysa bulunur bi yolu ama benimki biraz lafta açıkçası :D

nalancımmm demek 21 mayıs test günün eee 1 hafta kalmış ayolll ay çok helecanlıııı :) takılma belirtilere kuzum nede olsa hormon aldın yanıltıcı olur hadi bu ay halay çktir bize.
Yaaa işte sonunda hepiniz benim durumuma düşçeniz alalım topluca iphoneları muhabbete devam ordan diyorum ben size :)
demek annene platin takılcak geçmiş olsun şimdiden benim teyzeme takılmıştı korkcak bişey yok canım doktorlar için çok basit bi ameliyat işallah kısa zamanda şifa bulur anneciğin

günaydın hayırlı haftalar herkese:3:

bizim hafta sonumuz güzel geçti sayılır ama kayınpederim gene raahtsızlandı sabah gene hastaneye kaldırdılar bakalım ne olacak
bir an evvel iyileşse adamcağızda acı çekmese artık yaa :26:

simgecim mesajını çok geç gördüm o ara olaylarla uğraşıyorduk kusura bakma cevap veremedim çok teşekkür ederim
darısı bir sonraki anneler gününde size inşallah canım kucağında olur belki bebişin:16:

Back