canım bak ben 11. gün gittim ve 19 mm lik bi solda yumum vardı
senin yarına kadar o kadar olur yumun. sakın canını sıkma
hatta o sırada ben dr a dedim tek bi tarafımda mı yumum var diye, o da evet dedi, her zaman iki tarafta olmaz dedi
sakın üzülme..
benim 13. günümde de sağda yumum olduğunu gördük, iki yumumda güzelce çatladı Allahın izniye..
sende de olur endişelenipte hormonlarını etkileme arkadaşım
geçen ay bana doktor yumurrta günde 2 mm büyür dedi bnm daha 10 mm 4 gün boyunca büyümesi lazımki çatlayabilsin
doktorda pek ii değil deyince bozulsu moralim napayım daha bu ay adet olmadan bi dahaki ay ne zmn tarihim onu hesaplkamaya başladım
ah canım çok iyi anlıyorum seni
ama doktorun dediği gibi 2 mm büyüyor olsaydı benim 11. gün 19 mm olmazdı dimi canım
sonuçta adet esnasında olmuyor ki yumurtamız
inş öyledir cnm..
bende yarın hemen incir alayım
bide bu arı sütü polen aktarlardamı oluyo
merhaba arkadaşlar bende buay çok umutlanmam rağmen regli oldum eylülden beri korunmuyoruz ama olmadı bir türlü bende doktora gidicem bu ay.reglim bitince hemen gitmelimiyim ? zamanı nedir ?
merhaba arkadaşlar bende buay çok umutlanmam rağmen regli oldum eylülden beri korunmuyoruz ama olmadı bir türlü bende doktora gidicem bu ay.reglim bitince hemen gitmelimiyim ? zamanı nedir ?
canım nasılsın...hersey normal gıdıyor anladıgım kadarıyla..maşşallah..bır problem oldugunu duşunmuyordum ben zatten...
ınşallah bu ay hamıle kalmıssındır..
Arı sütü polene başladım incirde aldım yiyorum bakalım inş iyi olur..
iyiyim gülüm hamdolsun, işte bir yumurtlama döneminide böyle atlattık
inşaAllah hayırlı sonuçlar alırız..
biz elimizden geleni yapmaya çalıştık.. takdir yüce Mevlanın artık :lepi:
sen ne durumdasın hiç anlatmıyorsun bilmiyorumkismile
afiyet şifaa olsun gız bacım
benim bahsettiğim markadan bulabildin mi? onun içindeki kaşıkla yiyorsan 2 kaşık ard arda al..aç karna, sabah akşam.. marka farketmez de merak ettim..
incir bol bol ye arkadaşım, hakkaten bak ben çok faydasını gördüğüme inanıyorum..
eşinede yedir inciri.. bide evde varsa harnup pekmezi yedir enişteye.. o da iyi gelir.. kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?