• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım ben adet tarıhımı beklıyorum..2 gun var..
pazartesı test yaparım dıye dusunuyorum..nasıp kısmet...
bi umut ışte..
Allah oncelikle saglıklı evlatlar nasıp etsın ınşallah hepımıze..

inşaallah arkadaşım
senin adına çok seviniyorum
hadi başı çekte arkadnadan bizde gelelim :lepi:

kızlar bende geldim hikayemi anlatayım biz 3 senelik evliyiz aralık ayında bebek sahibi olmaya karar verdik ama aralık ayında çalışamadık bazı problemlerden dolayı sonra ocak şubat mart aylarında hep yumurtlama günlerine yakın sistisim tekrar etti antibiyotik kullandım ilaçlar falan aynı zamanda eşimde üst solunum yollarından dolayı antibiyotik kullanıyodu yani sonuç itibariyle bu aylar boş geçti nisanda ve bu ay yani mayısta ateş ölçme yöntemi+tükürükle ovilasyon takibiyle yumurtlama gününde ve sonrasında denedik ama olmadı şuan adetimin 4.günü balçörekotutarçın yiyorum eşimede kabakçekirdeği yağı içirmeyi düşünüyorum bu ay umarım hamile kalabiliriz bu ay hepimiz:Saruboceq:benim sorum sizce bende yumurtlama takibi yaptırımı yada eşime sperm testi ama ben yumurtladığımı hissediyorum zaten ateşte gösteriyo sizce ne yapayım?

ah canım.. işte insan korunmayı bıraktığı ay hamile kalacağını sanıyor..
gıda takviyeleriniz gayet güzel inşaAllah sonuca ulaşırsın hayırlısıyla

öncelikle sen yumurtlama takibi yaptırabilirsin. çünki hissediyor olsan bile banzen psikolojik olarak öyle sanabilirsin
bide doktorda yapılan yum takibinde çok farklı çıkıyor
benim bu ay netten hesaplayıcılara göre epey farklı çıktı doktordaki takibim
onun için her kadının bünyesi farklı ve görerek bilerek daha doğru günler tesbit edilebilir diye düşünüyorum
eşine sperm tahlili senin yumuşundan sonra yapılır gerek görülürse olumunekankayizsmile
adetine kaç gün var ?

yok cnm senin dediğin marka değil markası balen inş şifa olur pekmezi geçen ay almıştık ara sıra yiyor eşim pek sevmedide...:)
bakalım yrn doktor randevum var yine nolmuş yumuşlar..

hayırlı haberlerle gel arkadaşım.. epey gelişme olduğuna inanıyorum ben.. hadi bakalım delikafadulden

eftalyavım günaydın canım.. dileğine gönülden amin diyorum... bakalım bu hafta ne g,ibi gelişmeler olacak..
nasıl gidiyor ?

insallah güzel gelişmeler olur cnm nasıl gitsin bekelemedeyim ne olacak bilmiorum pekte umutlanmak istemiorum herseye hazırlıklıyım

iyi hadi peşpeşe bekleriz benimde 9- 10 gibi görünüyor

bu ay sanki çok uzunmuş gibi geldi bana nedense bilmiyorumkismile

selam arkadaşlarım nasılsınız iyi haftalar
babyyy sen bence daha hiçbişey yaptırma zaten 2 aydır deniyormuşsunuz doğru dürüstdaha çok başındasın kendini doktor yollarında strese sokma şimdiden nasıl olsa tükürük testiyle ovu. takibi yapıyormuşsun bu yeterli şu an için. içini ferah tut elbet olcak...
kızlar ben 10 güne kdar işe başlıorum o yüzden bu ay doktora gidemeyebiliriz biraz telaşım var bu aralar. bide eşimle karar verdik doktora gidicez ama sadece sorun varmı yokmu öğrenmek için. işe yeni başlıorum hemen hamile kalmam iyi olmaz. o yüzden korunmucaz ama çaba da harcamıcaz. eğer bir problem çıkarsa doktorda tabikii tedvisine bakıcaz ama sorun yoksa da kendi halimizde devam edicez biraz. benim yumurtlamada sorun yoktu zaten 2 ay yapıldı takip.artık eşime bakılır belki rahim filmi ister bilemiyorum. ama yine de sizlerle yazışmaya devam edicem. sonuçta bir doktor olayımız olcak her şekilde. sadece biraz rölant,de gitmeye karar verdik. kafam da rahatladı böyle olunca bakalım hayırlsıı

chabliss,, eftalya,, halev.. daha aklıma gelmeyen arkadaşlar... sizler nasılsınız ...... bugün görüşemedik...

kızlar diyorum ki, ilk sayfaya bizde bi liste yapalım
yeni katılan arkadaşları da ekleriz
birbirimzden hep haberdar oluruz böylece..
siz ne dersiniz bu konuda ?? :lepi:

canım bugün dra gittim ama cumartesi adet oldum dr kan tahlili istedi sonuçlarımı yarın sabah göstereceğim eşimden de tekrar sperm tahlili istedi onuda cumartesi yaptırmayı düşünüyoruz hayırlısı bakalım

bu arada liste yap istersen başa iyi olur ben başka topikde de varım mesela orda listemiz var takip yapabiliyoruz bütün arkadaşlarımızı

selam arkadaşlarım nasılsınız iyi haftalar
babyyy sen bence daha hiçbişey yaptırma zaten 2 aydır deniyormuşsunuz doğru dürüstdaha çok başındasın kendini doktor yollarında strese sokma şimdiden nasıl olsa tükürük testiyle ovu. takibi yapıyormuşsun bu yeterli şu an için. içini ferah tut elbet olcak...
kızlar ben 10 güne kdar işe başlıorum o yüzden bu ay doktora gidemeyebiliriz biraz telaşım var bu aralar. bide eşimle karar verdik doktora gidicez ama sadece sorun varmı yokmu öğrenmek için. işe yeni başlıorum hemen hamile kalmam iyi olmaz. o yüzden korunmucaz ama çaba da harcamıcaz. eğer bir problem çıkarsa doktorda tabikii tedvisine bakıcaz ama sorun yoksa da kendi halimizde devam edicez biraz. benim yumurtlamada sorun yoktu zaten 2 ay yapıldı takip.artık eşime bakılır belki rahim filmi ister bilemiyorum. ama yine de sizlerle yazışmaya devam edicem. sonuçta bir doktor olayımız olcak her şekilde. sadece biraz rölant,de gitmeye karar verdik. kafam da rahatladı böyle olunca bakalım hayırlsıı

chabliss canım demek öyle kararlar aldınız, o zaman doktordan gelecek sonuçları aldığında daha rahat olacaksın..
hiç değilse oldu olmadı stresi kalkacak üzerinden.. gerçekten doğal akışına bırakmak lazım ama bizde yapabilsek keşke..

beklenen adet tarihini verirmisin arkadaşım liste yapalım kendi çapımızda :)

canım bugün dra gittim ama cumartesi adet oldum dr kan tahlili istedi sonuçlarımı yarın sabah göstereceğim eşimden de tekrar sperm tahlili istedi onuda cumartesi yaptırmayı düşünüyoruz hayırlısı bakalım

bu arada liste yap istersen başa iyi olur ben başka topikde de varım mesela orda listemiz var takip yapabiliyoruz bütün arkadaşlarımızı

halevcim demek hastalandın.. hayırlısı olsun arkadaşım, bu günlerde gelip geçecek canım, bir daha ki aya daha sağlam ve bilinçli başlarız ..
bende geçen hafta vermiştim kan idrar, troid filan... temiz çıktı hepsi çok şükür
senin eşine sperm testi yapıldımı daha önce, biraz bahsedermisin cnm

ayrıyetten listemiz için önümüzdeki adet tarihini verir misin :1hug:

halevcim demek hastalandın.. hayırlısı olsun arkadaşım, bu günlerde gelip geçecek canım, bir daha ki aya daha sağlam ve bilinçli başlarız ..
bende geçen hafta vermiştim kan idrar, troid filan... temiz çıktı hepsi çok şükür
senin eşine sperm testi yapıldımı daha önce, biraz bahsedermisin cnm

ayrıyetten listemiz için önümüzdeki adet tarihini verir misin :1hug:

canım eşim daha önceden 2 defa vermişti sperm testi ama drum kendi hastanesinde vermesini istedi çünkü diğerlerinde ki değerleri doğru düzgün girmemişler bakalım bu arada bir dahaki adet dönemim belli değil benimki tamamen düzensiz o yüzden benim ismimin karşısına soru işareti koy diğer topikde de öle yaptırdım

kızlar elimde bir çizelge örneği yok.. onun için isimlerden sonra noktalama ardından tarihleri giricem e mi :)

Kendi çabalarıyla hamileliğe ulaşamayıp , doktor takibi altında kontrollere başlayan arkadaşlar....... Neler yaşıyoruz....Birbirimize faydalı olabilmek için deneyimlerimizi paylaşalım..... :1hug:

(((((((((((((((((((((((((((((((((:Saruboceq: HAYDİN KIZLAR LİSTEYE :Saruboceq:)))))))))))))))))))))))))))))))))

İsim..........................Uygulanan Metod.....................Beklenen adet tarihi

GIYMATLIM________Yumurta Takibi__________________ 10 Haziran

bsbirkin____________Yumurta Takibi__________________ 22 Haziran

Chabliss___________ Genel Takip ____________________25 Haziran

Halev______________Yumurta Takibi__________________ ???

Eftalya________________ ?? ___________________________??

Kızlar nasıl olmuş, fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum :lepi:

Back