- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
-
- Konu Sahibi gormedimduymadim
cherry Sen ne zaman doncen turkiyeye sende sevmiyosun anlasilanEvet, 1 uzmana görünmek için 3 hafta bekliyorsun
Özel hastane diye bir şey zaten yok. Parasını versen de sağlık hizmeti alamıyorsun
Doktor kalitesi iyi değil
Onkoloji doktoru çok az, 3 ay sonraya randevu veriyorlar, kanserden ölen insan sayısı çok
Ben çocuğum olursa burda büyütmeyi hiç düşünmüyorum, sağlık hizmeti yüzünden
kanal tedavisi 1000 liraya yapilmaz ki turkiyede. implant olur olsa olsa.
cherry Sen ne zaman doncen turkiyeye sende sevmiyosun anlasilan
burda bir kanal en az bin dolar dusunun. belki bin besyuzdur. implanti tahmin edemiyorum . turkiyenn heryeri ayni degildirImplant nerede 1000 liraya yapiliyormus burada. Euro üzerinden hesaplaniyor. En son 2000 euro idi.
Üniversite hastanelerinde randevu için verilen tarihler 6 ay 1 yıl dişin kendinden düşer zaten. Eşim devlet hastanesinde 10 dk içinde dolgu ve kanal yaptırdı agiz kokusu yapti ve diş 1 yıl içinde kırıldı. Çünkü kullanilan malzeme kalitesiz 10 dakikada da ne kanalı yaptılar bilmem. Diş tedavisi Turkiye de berbat. Para biriktirip özele gidiyoruz.
nereyee alanya bodrum guzel ama pahalidr oralarda turistlerdenValla panpa ya daha güneye ya daha kuzeye taşıncam bakalım kısmet:)
nasil ya kanal orda bin tlmi? heryer mi Boyle yaniahahah şaka gibi, bizzat kuzeni bakırköy gibi tırt bir yerde muayenehanesi olan biri olarak yazıyorum; dolgu 600 tl, kanal 1000 tl, implant da 1000 euro.. lütfen Türkiyeye gelin, en son özel acil de kıytırık bir seruma 400 lira verdik yaşasın beleş sağlık sistemi :)
nasil ya kanal orda bin tlmi? heryer mi Boyle yani
oyledir mutlaka ama gene de doktora ulasmak daha kolay . cherry almanyada sanirim anlattiklarina bakilirsa orasi dshs kotu .gelismis ulkelerde Pek gelisememis .Istanbul un gobeginde meshur kadin dogum hastanelerin birine gitti arkadaşım. Aynen dendiği gibi sekreter basinda bir sürü kişi. Ayni odada perde çekilmiş muayene yerleri hık mık etsen herkes duyar. Mahremiyet ile aranda bir kumaş perde var sadece. Bencede rezillik doğum yapan kadınların acıdan bağırmasına edilen lafları hiç katmıyorum bile.
Bir de et beniniz sivilceniz neyim varsa devlet hastanelerinde kalabalik olduğu icin lokal uyusmasını beklemeden canli canlı kesiyorlar, kurbanlik dana gibi sira ile diziliyorsunuz igneniz vuruluyor Allah icin hizmet hizli, uyusmasini bekleyemiyorlar tabi çünkü yoğunluk var. Ay uyh dediginizde de azar işitiyorsunuz çünkü put gibi durmalisiniz ki yanlis bir yeriniz kesilmesin. 10 dakikada işlem tamam
Allah kimseyi hastanelere dusurmesin ne denirki zor maddi manevi zoryani Hakkari, Şırnak nasıl bilemiyorum ama bu fiyat İstanbul'da sokak arası muayenehane.. siz kaç yıldır gelmiyorsunuz bilmiyorum da 500 e bisiklet bile alamazsınız İstanbulda..
Miss birkac yorum daha yazarsan deport edileceksin benceAblacım Almanya zengin zengin diyorlar alakası yok valla
İnsanlar berbat evlerde yaşıyor. Evler döküntü
Maaşlar düşük
Yemekler berbat
Meyve sebzenin tadı yok
Hayat standardı düşük
Maaşın 1/3ü vergi
İnsanlar giyinmiyor, kendine bakmıyor şofben elektrik yakıyora sebep duş yapmıyor
Bunun neresi zenginlik anlamadım gitti. Burda hayat bk gibi bence
Miss birkac yorum daha yazarsan deport edileceksin bence
dogru soyluyo ama kanada farkli degl yeni evler Pek yapilmiuo nedense .eskiler korunuyo .o instagramlarda gicir gicir evler burda yokMiss birkac yorum daha yazarsan deport edileceksin bence
o zaman Sen turkiyede kralice gibi yasarsin . don ulkene daha iyiBen zenginim panpa sırf verdiğim vergi 3 işe yaramaz hippi öğrenci Hansı beslemeye yeterB
Yok kız hastaneye ne gerek var onun yerine cami yapıyoruz 1 mahallede 3 cami var bi şehirde 1 hastane okul kaç tanedir acabaEn az 3 cocuk demesini biliyorlar ama dogum sayisinin en yuksek oldugu ile ikinci bir hastane yapamiyorlar. Artik nufus planlamasi olmazsa olmaz ama biz ne yapuyoruz??? Her eve 3 cocuk diyoruz.