- 22 Kasım 2010
- 11.040
- 19.323
Muhendis bi arkadaşa da bi doktorluk degil belki (!) ama mesleğinizi de küçümsemiyorum yazmisYaşlanınca baktırmak için bence. Mühendis damada ne yaptırsın bu insanlar yazık
Kızın annesi bi alem zaten daktır damat havası atmak istiyor, kız öss! de ilk üç bine girmiş doktor olmasada olur diyor, ayşenaz kaçsın mı yani kossssskoca doktor diyor... Başladık yine bi sayfada bin tane doktor kelimesini ookumaya
Artık onun adı kaçmak olmuyor anacım rest çekip evlenmek, kendi kararını kendin vermek, evlenecek olan benim dilerseniz buyrun gelin demek falan oluyor. Hele kosssskoca doktorlara kaçma fikri hiç yakışmıyor lütfen.
bu annenin mesleği ve annenin kendi kocasının mesleği neymiş....Kızlar merhaba uzun zamandır konu açmıyordum. Benim bir arkadaşım var okuldan, kendisi doktor yani. Bir süre önce mühendis sevgilisiyle evlenme kararı aldı, teklif aldı. Çok mutlu görünüyor. Ama annesi hiç razı değil.
İlla damadı doktor olacakmış, diyordu önce. Şimdi ise diyor ki “sen bu evi, kardeşini ve beni geçindirmek varken, neden kocanın evini geçindiresin?”
Annesi yalnız bu arada, baba vefat etmiş. Ama kendi başına da maaşı, arabası, evi olan bir kadın.
İstemeye gelelim diyor sevgilisi artık, ancak anne diyor ki “benim asla rızam yok, git nerde evleniyorsan evlen. Ben soranlara damadım mühendis demeye utanırım. Bu eve gelmesinler sakın. Evlenirsen de ben yokum.” Bildiğin kaçarak evlen demek istiyor herhalde
Bugün arkadaşımın sevgiliyle tanıştık. Çok nazik, çok efendi bir çocuk bence. Ayrıca çok iyi bir sıralamayla Hacettepe bilgisayar mezunu olmuş, şu an arkadaşım kadar da para kazanıyor zaten. Ama annenin derdini anlayamıyoruz. Çok çıkmaza girdik arkadaşım her gün ağlıyor. Nolur bize bir çıkış yolu gösterin
Artık konu sahibinin yaklaşımına şaşırmıyorum. Bunu hep yapıyor. Bir yorumda da arkadaşım psikolog olsa istemezdi dedi, nedenini de ÖSS puanını gösterdi. Ya o değil de bu ÖSS puan havası üniversiteye girdiğin yıl hadi bilemedin ikinci yıl olur biter. Konu sahibi okulu bitirdi KOSKOCA doktor oldu hala aklı ÖSS puanında. Biraz vizyonunu mu geliştirse acaba.Muhendis bi arkadaşa da bi doktorluk degil belki (!) ama mesleğinizi de küçümsemiyorum yazmisniyeyse bana bu konu da hayal ürünü gibi geldi sebebini bilemicimmm
Onu psikolog arkadaşa demişti galiba ya da onada dediMuhendis bi arkadaşa da bi doktorluk degil belki (!) ama mesleğinizi de küçümsemiyorum yazmisniyeyse bana bu konu da hayal ürünü gibi geldi sebebini bilemicimmm
Anne kendi derdine düşmüş bence. Ben olsam dinlemezdim öyle anneyi.Kızlar merhaba uzun zamandır konu açmıyordum. Benim bir arkadaşım var okuldan, kendisi doktor yani. Bir süre önce mühendis sevgilisiyle evlenme kararı aldı, teklif aldı. Çok mutlu görünüyor. Ama annesi hiç razı değil.
İlla damadı doktor olacakmış, diyordu önce. Şimdi ise diyor ki “sen bu evi, kardeşini ve beni geçindirmek varken, neden kocanın evini geçindiresin?”
Annesi yalnız bu arada, baba vefat etmiş. Ama kendi başına da maaşı, arabası, evi olan bir kadın.
İstemeye gelelim diyor sevgilisi artık, ancak anne diyor ki “benim asla rızam yok, git nerde evleniyorsan evlen. Ben soranlara damadım mühendis demeye utanırım. Bu eve gelmesinler sakın. Evlenirsen de ben yokum.” Bildiğin kaçarak evlen demek istiyor herhalde
Bugün arkadaşımın sevgiliyle tanıştık. Çok nazik, çok efendi bir çocuk bence. Ayrıca çok iyi bir sıralamayla Hacettepe bilgisayar mezunu olmuş, şu an arkadaşım kadar da para kazanıyor zaten. Ama annenin derdini anlayamıyoruz. Çok çıkmaza girdik arkadaşım her gün ağlıyor. Nolur bize bir çıkış yolu gösterin
ben buna bulmuşta bunamak derim :)) tuhaf geldi bana düşünce yapısı annenin.Kızlar merhaba uzun zamandır konu açmıyordum. Benim bir arkadaşım var okuldan, kendisi doktor yani. Bir süre önce mühendis sevgilisiyle evlenme kararı aldı, teklif aldı. Çok mutlu görünüyor. Ama annesi hiç razı değil.
Kızlar merhaba uzun zamandır konu açmıyordum. Benim bir arkadaşım var okuldan, kendisi doktor yani. Bir süre önce mühendis sevgilisiyle evlenme kararı aldı, teklif aldı. Çok mutlu görünüyor. Ama annesi hiç razı değil.
Hmm ben onu görmemişim. Muhendis bi arkadaş mesleğimizin kucumsendigini ilk.sizden duyuyorum yazmıştı ona demisOnu psikolog arkadaşa demişti galiba ya da onada dedi