- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Ayşenaz bence kimseye bir şeyler ispatlamana gerek yok, daha önceden de söylemiştim sana kendini biliyorsan, kendinden eminsen kimseye kendini kanıtlama mecburiyetin de yok. Bize burada doktoruz, mühendisiz diye madalya takmıyorlar sonuçta. Ama illa yok ben kendimi ispatlayacağım, fake olmadığımı cümle alem bilecek dersen, yaz bir kağıda Kadınlar Kulübü diye selfie çektir kurtul yani. Kaşık maşık boşver.
Astoriacım ona da bir kılıf bulurlar ki. Bu işin sonu yok
Aynı şeyi yazmışız.Ayşenaz bence kimseye bir şeyler ispatlamana gerek yok, daha önceden de söylemiştim sana kendini biliyorsan, kendinden eminsen kimseye kendini kanıtlama mecburiyetin de yok. Bize burada doktoruz, mühendisiz diye madalya takmıyorlar sonuçta. Ama illa yok ben kendimi ispatlayacağım, fake olmadığımı cümle alem bilecek dersen, yaz bir kağıda Kadınlar Kulübü diye selfie çektir kurtul yani. Kaşık maşık boşver.
Aynı şeyi yazmışız.Bence kimse burda kendini kanıtlamak için çarşaf çarşaf fotoğraf paylaşmak zorunda değil. O veya değil. Gizli gizli gezinen ne kadar sahte üyelik var biliyor muyuz? Benim yüzde yüz sahte olduğuna inandığım bir sürü üye var. Oladabilir yani. Adı üstünde sanal alem.
Green yapmaa bari sen yapma karşim
Canın sağ olsunAyşenaz kusura bakma valla benzetemedim
Bütün kimlik bilgileri doğru olup başına gelenler hayal ürünü de olabilir. Ki gördük öylesini de hikaye yazıyorum demişti sonra çıkıp. Aynen insanları kışkırtmasın, yanlış yönlendirmesin önemli olan o. Bir de tabi insanları salak yerine koyup galeyana getirmesin. Herkesin seferber olup yardımcı olmaya çalışıp sonunda üyenin sahte olduğunu öğrendiği durumlara çok kızıyorum.Yani burada dediğin gibi fake olduğu 100 m öteden belli çok eski üyeler var. Hiçbirinin konusuna gidip de "Sen fakesin tamam mıaaa" yazmadım, anca yeni üyelere yazıyorumdur "Off fake kokuyorsun trolleme" diye. Onun dışında gerçek hayatında başka bir meslektedir burada kendini mühendis olarak tanıtır, bana ne yani; o şekilde sanal hayatta mutlu oluyor, kendini öyle tatmin ediyor belki. Başkalarını yanlış bir şekilde meslek titrinin altına sığınarak yönlendirmiyorsa beni ilgilendiren bir durum olamaz.
Sanki doktorum da mayo clinicten teklif geldi gideyim mi diye soruyorum. Gayet normal bir arkadaşım için konu açmışım, arkadaşımın da uzaylı talibi yok mühendis talibi var.Inanmayip fake fake diye diye konu uzuyor sadece
Diğer konusu da ayni sekilde kapanmış , yazık.
Fake olup da tecavüz konulu olay sallamamis.
Fake ise sonucunda kendi etkilenecek. Burada yorum yapınca hayatimizdan 10 saniye falan gidiyor sadece.
Sanki doktorum da mayo clinicten teklif geldi gideyim mi diye soruyorum. Gayet normal bir arkadaşım için konu açmışım, arkadaşımın da uzaylı talibi yok mühendis talibi var.
Plastik olur mu yemeği yapan arkadaşın Pek kaşık kültürü yok ahahahaha
Masadakş herkesi güldürdünüz
Eki Görüntüle 2211470
şu özel de okuyanları kıskanma huyu bir bitmedi ya.yok baba parasıyla okuyormuşta yok hakkı değilmiş te bıdı bıdı.bazı özel okullar devletten kat kat daha kaliteli eğitim de ve hoca kadrosun da.bir çok ülkede unıversite eğitimi paralıdır hem aileler çocuğun doğumundan itibaren para biriktirir unıversite için.paralı da okunsa devlette de okunsa kendini iyi yetiştıren ıyı ınsan faydalı insan ilerici insan değerlidir .Moralim bozuldu ozel uni. Tip fakultesi ucretlerini inceleyince. 35-40bin arasi ucretler gordum. E zaten nerdeyse bir o kadar harcadık 4 yıl dısarda okul okurken. Keşke özelde tıp fak. Okusaymışımhukuk, tıp ve mühendislik kesinlikle parayla okunan bölümler olmamalı. Gecenlerde bir gelin aldik ozel uni.de hukugu para vererek okumus. Sonra agzina doluyor ki ben avukatim bıdı bıdı hayir canim sen baba parasiyla sadece oylesine bir okul mezunusun iste.. sonuc olarak da evde oturuyosun ve kocadan para bekliyorsun. Bunu da acikca soyluyorsun ustelik nasil bir avukatliksa artik evde yapiliyor
acaba ben gerçek miyim bak şimdi kendimden bile şüphelenir oldumBoşver o zaman. Fotoğraf falan atınca kendini ispatlamaya çabalıyormuşsun gibi duruyor. Burada da bana fake olduğumu falan yazan oldu, tınmadım ben bana ne yani. İsteyen inanmama hakkına sahip, ben konu açınca bana yardım edecekleri baltalamasın yeter yani. Fake olduğumu iddia edip özelden yardım talep edenlere hele hiçbir şey demiyorum, diyemiyorum.
acaba ben gerçek miyim bak şimdi kendimden bile şüphelenir oldum
şu özel de okuyanları kıskanma huyu bir bitmedi ya.yok baba parasıyla okuyormuşta yok hakkı değilmiş te bıdı bıdı.bazı özel okullar devletten kat kat daha kaliteli eğitim de ve hoca kadrosun da.bir çok ülkede unıversite eğitimi paralıdır hem aileler çocuğun doğumundan itibaren para biriktirir unıversite için.paralı da okunsa devlette de okunsa kendini iyi yetiştıren ıyı ınsan faydalı insan ilerici insan değerlidir .
türkiye de binlerce doktor yok çünkü puha haa.hepsi hayali hepsi fakeBir kişi yazmıştı bana öyle "fakesin sennn hep yakışıklı erkekler sana geliyo allah allah yaaa" falan yazmıştı oysa ben hiçbir sevgilim için burada "Çok yakışıklı yavvv bir o kadar da zengin Allah sizi inandırsın" falan yazmadım hatta eski sevgilim için ağlaya ağlaya kaç konu açtım buraya kimse de bana özenmemiştir yani herkes terk et terk et deyip duruyordu. 40 yılda bir biriyle tanıştım, onun heyecanıyla geldim buraya yazdım hurraaa sen fakesin. Fake isem yazma konuma kardeşim dedim meğer tek tek bütün konularıma yazan, "heyecanımı paylaşan" (!) bir üyeymiş bu ablamız. Benim bir lafımı kendi üzerine alınmış orada, ne yazmıştım hatırlamıyorum onun üzerine bütün konularıma fake fake yazmaya başladı, sonra üyeliğini iptal ettirdi.
türkiye de binlerce doktor yok çünkü puha haa.hepsi hayali hepsi fake
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?