- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.022
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
yanlıs yere yazmısım ya kusura bakmayın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son cümle cok komikdiUlkede insanlar gerçekten son yıllarda inanılmaz bencillesti bu tamamen onun sonucu .
Bilmedikleri için değil benim isim görülsün istediği gibi karşıdaki ne oluyorsa olsun derdindeler sadece .
Çünkü vergi ödüyorlar diye bütün doktorları satın aldıklarını sanıyorlar . Geçen burada bile biri yazdı benim vergimle maaşınız ödeniyor diye . Biz vergi vermiyoruz çünkü .
Inanılmaz bir doktor göç dalgası başladı . Kimse bu iş yükünü bu halk adabını çekmek istemiyor artık. 10 yıla doktor kalmayınca googledan kendi kendilerine tani koyarlar.
Neyi gormedim ama sorun yokyanlıs yere yazmısım ya kusura bakmayın :)
Siz gittiğinizde 7 8 hasta en fazla 45 dakika kaldığınızı hesap edin 8 saat çalışma saati desek ortlama 60 kişi eder doktora uğrayan insan sayısı mesai 8 saatten 480 dakika 60 kişi olsa ortalama ara vermeden 8 dakika da bir hasta muayene etmesi lazım ki öğlen arası dışında adamın çay içmesi wc ye gitmesi bi hava alması falanı filanı hesaplamadık yani memnun değilseniz doktorunuzu değiştirebilirsinizIlcede yasiyorum neredeyse her gittigim de hastabe bom bos en yaygin hastalık zamaninda bile tas catlasa en fazla 7-8 hasta vardır kucuk memleket rahatliktan yspiyi gibi sehirde boyle rahat olamaz
İşte o tuvalete gidiyor diye söylenen insanlar yüzünden sabirlari taşıyor ama hiç alakasız bir hastaya haksizlik ediyor belki.Asistan 36 saat kalmış hastanede hasta giriyo odaya kız diyo ki teyze bekle ben bi wc ye gidip geleyim teyxe diyo dur şuna bak ondan sonra git ne var sanki 10 dakika sonra gitsen diye söylenmeye başlıyo ya bu kız sabah kadar da akşama kadar o hastanede kalmış wc ye gitmeye izin istiyo üstüne hasta söyleniyo millet zannediyo ki bu doktorlar bütün gün boş boş oturup işte 3 5 hasta bakıyo onla da bakmak istemiyo ilgilenmiyo şartları görseler kazandıkları emeklerinin 10 da biri değil
Yok bn hic hasta gormuyorum memleketimi biliyorum kac yildir burdayim canim gun icinde dedim nse bn buna takılı kalmak istemiyorum kizim cok rahstsuz tsjr ederim ❤Siz gittiğinizde 7 8 hasta en fazla 45 dakika kaldığınızı hesap edin 8 saat çalışma saati desek ortlama 60 kişi eder doktora uğrayan insan sayısı mesai 8 saatten 480 dakika 60 kişi olsa ortalama ara vermeden 8 dakika da bir hasta muayene etmesi lazım ki öğlen arası dışında adamın çay içmesi wc ye gitmesi bi hava alması falanı filanı hesaplamadık yani memnun değilseniz doktorunuzu değiştirebilirsiniz
Rica ederim ne demek:)Cok tskr ederim bugun 4. Gun du yarin 5 olcak ve son 5 gun kalacak insallsh
İlk yardım bilgisi paylastımda yanlıs topic olmusNeyi gormedim ama sorun yok
Aksine aşırı bulaşıcı bir hastalık, solunum, tükürük vb şeylerle geçebiliyor.Hiçbir ilaci yok doktorlarimizin pek bilgisi de yok cunku 50 yil once biten bi hastalik suriyeden çıkıp geldi zamanla geciyor 10 gün bekleyin hatta cocugumdan gecmez dediler bana gecti o dönem dikkat edin siz de..
Masallah size rabbim hic yasatmasin insallah ❤Rica ederim ne demek:)
Biz de başımıza geldikçe öğrendik hep böyle, yanlış teşhis koyup boşuna antibiyotik iğneleri yaptıran doktorlardan, çocuğu hastaneye yatırmaya kalkan hekimlerden geçe geçe, doktor konusunda seçici ve hastalıklar konusunda da bilgili olmak zorunda kaldık.
Çevrem çocuklarını doktora götürmeden önce bana sorar bu nedir ne olabilir götüreyim mi diye
Ahaha sorun degil❤İlk yardım bilgisi paylastımda yanlıs topic olmus
Rica ederimBunu bilmiyordum esime söyleyip degistrecegim insallah tsjr ederim
Malesef viral hastalıkların çözümü olmuyor başka küçükler varsa dikkat edin bulaşmasın ayrıca antibiyotik verdi dediniz antibiyotik mi antibiyotikli krem mi tam anlayamadım virale antibiyotik kullanılmaz ama krem olarak yaralara kullanılır geçmiş olsunYok bn hic hasta gormuyorum memleketimi biliyorum kac yildir burdayim canim gun icinde dedim nse bn buna takılı kalmak istemiyorum kizim cok rahstsuz tsjr ederim ❤
Teşekkür ederim. Gerçekten çok rezil durum. Benim yaşadığım kişiye göre muamele değildi ama(başhekimliğin hastası olarak yönlendirilmiştim) tamamiyle doktorların hötlüğüydü.Canim bnim ya cok geçmiş olsun gule gule buyut bebegini ama kisiye gore muamele yapiyorlar adalet yok bu ülkede indan insani küçümser olmus .
Siz gittiğinizde 7 8 hasta en fazla 45 dakika kaldığınızı hesap edin 8 saat çalışma saati desek ortlama 60 kişi eder doktora uğrayan insan sayısı mesai 8 saatten 480 dakika 60 kişi olsa ortalama ara vermeden 8 dakika da bir hasta muayene etmesi lazım ki öğlen arası dışında adamın çay içmesi wc ye gitmesi bi hava alması falanı filanı hesaplamadık yani memnun değilseniz doktorunuzu değiştirebilirsiniz
Nerde acaba bu 45 dk muayne eden ilgili dr lar :) elbet iyisi vardi oda %2 ancak kimse kimseyi kandirmasin durum ortadaSiz gittiğinizde 7 8 hasta en fazla 45 dakika kaldığınızı hesap edin 8 saat çalışma saati desek ortlama 60 kişi eder doktora uğrayan insan sayısı mesai 8 saatten 480 dakika 60 kişi olsa ortalama ara vermeden 8 dakika da bir hasta muayene etmesi lazım ki öğlen arası dışında adamın çay içmesi wc ye gitmesi bi hava alması falanı filanı hesaplamadık yani memnun değilseniz doktorunuzu değiştirebilirsiniz