Doktor Eşleri

walla canıım cerrahi bölümleri istiyor. genel cerrahi yada ortapedi ama artık çocuk nöbet sayısına göre blüm bakmaya başladı:)
sanırım biz kazandı kazanmadı bakmadan ekim sonu düğünü yapmaya karar verdik.. bu haftasonu ev baktık:) yani kazanamazsa sanırım en fazla 2 sene mecburi hizmet süresi gidip gelcez en azında ist. evimiz olcak geldiğimiz zamanlar. gittiğimiz yerdede ölesine bi ev açıcaz.. yoksa olmuyoo arkadaşlar onu bekle bunu beklee nereye kadar yaşamanın garantisi var mı kii bekleyeyiim dahaaaa? sinir geldii artık.. kazanırsa ne ala sorun yok... buarada nisan aramalarına baktık gecen akşam rezaleeeeeeeet... moral sıfıır:KK43:
bu ne yaaa batı toplasan 10 kişi anca hep doğuu ve öle böle değill..
acaba eylül mecburi atamaları bu kadar kötü olurmuuuuu?
hayırlısı artık ama gercekten bana daral geldiiiii.... daha fazla yıpranmak ve yıpratmak istemiyorum:) ne olucaksa ii yada kötü yasayacağız en azından böle sorun yasamaktansa evlenmiş olur beraber oluruz diyeee düşünüyoruuum yani bir kumardayım :)

öpüyoruum herkesiii nisan tusundan sonuç tahmin edenler paylaşırsa seviniriiiiiiiim

valla beklememek en ıyısı dedığın gıbı.. ama mecburı çıkarsa sen ışını bırakacak mısın?

kılzra tus sonuçları açıklandı. eşleri,sevgilisi,nişanlısı doktor olupta giren varmı? nasılmış sonuçlar?

merhaba bayanlar benimde nişanlım intörn dr benımde merak ettıklrım var tecrubelı olanlarınız varsa cevap yazabılırmı?ilk merak ettiğim sey eylulde sınava gırıcekler sanırım 3 gune sonuc bellı olur sonra hemn tercıh oluyormu bırde o sonuclar ne kdar zamna acıklanıyor?cok tesk.

merhaba bayanlar benimde nişanlım intörn dr benımde merak ettıklrım var tecrubelı olanlarınız varsa cevap yazabılırmı?ilk merak ettiğim sey eylulde sınava gırıcekler sanırım 3 gune sonuc bellı olur sonra hemn tercıh oluyormu bırde o sonuclar ne kdar zamna acıklanıyor?cok tesk.

cumartesi ingilizce sınavı yapılıyor, ertesi gün sınav sonucu hemen açıklanıyor, sınavı gecenler pazar günkü tusa katılıyor. sınavı osym yaptıgından 3 gun içinde sınav sonucu açıklanmaz. puanların açıklanması 15 günü buluyor, sonrasında tercih işlemleri yapılıp, yerleştirmeler de 10 gunde aaçıklanır diye tahmin ediyorum. nişanlın bu arada zorunlu hizmette olursa asistanlığa başlaması ocak ayının ortalarını bulur. inşaallah istediği bbölümü kazanır.

cumartesi ingilizce sınavı yapılıyor, ertesi gün sınav sonucu hemen açıklanıyor, sınavı gecenler pazar günkü tusa katılıyor. sınavı osym yaptıgından 3 gun içinde sınav sonucu açıklanmaz. puanların açıklanması 15 günü buluyor, sonrasında tercih işlemleri yapılıp, yerleştirmeler de 10 gunde aaçıklanır diye tahmin ediyorum. nişanlın bu arada zorunlu hizmette olursa asistanlığa başlaması ocak ayının ortalarını bulur. inşaallah istediği bbölümü kazanır.

ing sınavını bılmıyordum..bıde nişanlım demıstıkı hazıranda bellı oluyor zorunlu hızmet gorev yerlerı demıstı pekı devlet tus sonucu acıklanana kadar musade vermıyomu sonuclar acıklanmadanmı zorunlu goreve baslıyorlar?=CADIARZUgüzel dıleklerın ıcın cok sagol

Merhaba arkadaşlar, benim eşim de doktor. Bir yandan mecburi hizmet yapıyor 112 ambulans doktoru olarak, bir yandan da Tus'a hazırlanıyor. Hatta şu anda nöbette, ben de annemlerdeyim.. :KK43:

buna cevap atmıştım da sistem hata verince yalan olmuş.neyse bi daha yazalım.
tustan sonra 2 hafta filan en az beklersiniz. sonra açıklandıktan bi hafta sonra filan tercihler başlar.tercihler bittikten en az 2 hafta sonra filan da açıklanır. ama kazanırsa başlaması da bi 3 ayı bulur.

ing sınavını bılmıyordum..bıde nişanlım demıstıkı hazıranda bellı oluyor zorunlu hızmet gorev yerlerı demıstı pekı devlet tus sonucu acıklanana kadar musade vermıyomu sonuclar acıklanmadanmı zorunlu goreve baslıyorlar?=CADIARZUgüzel dıleklerın ıcın cok sagol

hayır yaa adamlar zorla gönderiyolar ne izni bi de sanki bizi düşünüolar :)kötükedihüso
nişanlın yeni mi mezun oldu?
yeni mezunlar geçen sene eylülde tustan bi gün önce atanmışlardı.
sonra atanma yazısı gelince -bikaç hafta içinde filan olur- bi hafta içinde göreve başlıosun

müsaade mi? ne müsaadesi ya maalesef öyle bir uygulama bulunmuyor :)

aaa çok şaşrmıs durumdayım suan kızlar nısanlım suan intrn mezun olmadı daha ama ben tusu kaznıp kazanmadıgının sonuncu acıklanan kadar musade var sanıyordum yaaaa bk sımdı kafam karıstı dugun planları

doktor eşleri kaybolmuş nerdesiniz bayanlar sıkıntılarımızı konuşalım gerçekten zorlu bi evlilk bu sabır gerekiyor yoğun nöbet tutan doktor eşleri diye bir konu açtım orada toplanalım mümkünse?ama toplanalım hadi..

doktor eşleri kaybolmuş nerdesiniz bayanlar sıkıntılarımızı konuşalım gerçekten zorlu bi evlilk bu sabır gerekiyor yoğun nöbet tutan doktor eşleri diye bir konu açtım orada toplanalım mümkünse?ama toplanalım hadi..

Benimkinin çok nöbet derdi yok çok şükür fizik tedavi uzmanı.Ama doçentlik sınavına hazırlanıyor.Nisanda dosyasını verecek bakalım.Tam da ikiz bebişlerimiz gelicek kasımda.Nasıl çalışacaksa artık.

bence de çok sessiz kalmış burası...
kızlar birşey soracağım size; eşler gidiyor ya kongrelere falan, siz de gidiyor musunuz?

bence de çok sessiz kalmış burası...
kızlar birşey soracağım size; eşler gidiyor ya kongrelere falan, siz de gidiyor musunuz?

Ben 2 kez gittim çok güzeldi.Biri anyalya da diğeri fethiye de olmuştu.Antalyadaki mayıs ayına denk gelmişti, fethiyedekide eylül ayında olmuştu.İkisinde de hava çok güzeldi.Bol bol yüzmüştüm.Ama eşim genelde dersleri takip ediyordu.Akşamları bana eşlik ediyordu.

X