- 30 Eylül 2008
- 4.301
- 46
- Konu Sahibi calemityjane
bugün tus var, umarım giren sevdiklerimizinki güzel geçer :)
geç de olsa saol :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün tus var, umarım giren sevdiklerimizinki güzel geçer :)
Zordur doktor eşi olmak...
Benim sevgilim tıp okuyo inşallah ben de ilerde doktor eşi olucm ama şimdiden çok çalışması gerektiği için bana ayırdığı vakit çok fazla olamıyo, gerçi doktor olana kadar bu duruma baya alışırım pek sorun olmaz :) O benim olsun yeter :)) Bana tavsiye verebilir misiniz nasıl davranmam gerekir ?? :))
Selam herkese
Ben de sizden biriyim malesef demeliyim sanırım
3 aylık evliyim eşim de 3 aylık asistan...
Siz düşünün halimi ya o yokken...
Yeni evliyiz evliliğimize bile alışamadık bu yoğunluk yüzünden
Aileden ayrılıp başka şehre gelmek bunalıma girmek yetmiyor, bi de eşimin yoğunluğu tuzu biberi oluyor...
Çıkarken böyle olacağını tahmin bile etmemiştim...
Çok zorlanıyorum((
Kalp damar cerrahisi canımhangi bölümde asistan? tırsmaya başladım :26:
Kalp damar cerrahisi canım
Bence en iyisini yapıyorsunuz inşallah nöbetsiz bi yer tutturursunuz çok önemli bişey bu..oh my God! biz nöbetsiz bölümler istiyoruz, umarım öyle olur. Allah yardımcınız olsun, benim için şimdilik iyi evde tus çalışan bir koca :) ilerde bakalım neler olacak...
Okuduklarimdan sonra daha bi Cok içim karardi.. ben4gun 4gecedir yanlzm.. yeni hamisim. Ve calsmyrm. Eşim para alsaydı yarında bi yerde nöbet tutacakti borcumuz çook. Ama olmamış ve olmamasina borcimuzun olmasina rağmen Cok sevindim. Çünkü onu Cok özledim. rabbim onuda başka yerden kismet eder inşallah.. gerçekten zor dr eşi olmak. Ama iki tatafta çalışınca daha bir zor . Allah yardimciniz olsun... Mecbur artık planlar eşlere göre olucak bazen tartisilsada bu durumlarda.. oda ozlemden. Sikilmaktan.. rabbime şükür ediyorum.. bebeğimin bir an önce gelip bana arkadaşlik etmesini bekliyorum.. hayrlisyla.. doktorlarin işi Cok zor.. nasilki bizim sorunlarimz var e onlarda insan sorunlari olabiliyor... Ve bizim sadece evdeki bir küçük bebeğe sorumlulugumuz varken. Onlar ogun veya 5gün boyunca gelecek olan tum hastalardan sorumlu oluyor..kolay degil. Ve gercekten ama gerçekten okadar lüzumsuz ve gereksiz yere gece giden varki.... Hee sunuda soyliyim her doktor süper degildir yada iyi değildir.. dikkat Cok önemli ...benm iki akraba yanlış müdahale yapıldı mesela.. ikisi ayri pratsyendr Ama aynı yanlış.. her meslekte hata olur ama bu meslekte geri dönüş olmayabiliyor..allah güç kuvvet versin doktorlara..
doktor eşi olmak gerçekten çok zor..
akşama kadar onca sıkıntılı işle uğraştıktan sonra size fazla bişey kalmıyor özellikle ne hali ne vakti,
zavallı bizler
hele nöbetler tam bi felaket sabaha kadar bende uyuyamıyorum yanlızlıktan belki belki başkaa..
nöbetsiz bölümlerin puanları çok yüksek inşallah allah gönlünüze göre verir (mesajı yazalı bayağı olmuş yada vermiştir :) )oh my God! biz nöbetsiz bölümler istiyoruz, umarım öyle olur. Allah yardımcınız olsun, benim için şimdilik iyi evde tus çalışan bir koca :) ilerde bakalım neler olacak...