Doktor Eşleri

Benim sevgilim tıp okuyo inşallah ben de ilerde doktor eşi olucm ama şimdiden çok çalışması gerektiği için bana ayırdığı vakit çok fazla olamıyo, gerçi doktor olana kadar bu duruma baya alışırım pek sorun olmaz :) O benim olsun yeter :)) Bana tavsiye verebilir misiniz nasıl davranmam gerekir ?? :))

Benim sevgilim tıp okuyo inşallah ben de ilerde doktor eşi olucm ama şimdiden çok çalışması gerektiği için bana ayırdığı vakit çok fazla olamıyo, gerçi doktor olana kadar bu duruma baya alışırım pek sorun olmaz :) O benim olsun yeter :)) Bana tavsiye verebilir misiniz nasıl davranmam gerekir ?? :))

valla ben alışmadım, alışmıcam da :)) ki verebileceği azami vaktini bana verdiği halde. bu tus oldukça bize çok zaman yok, gıcık oluyorum şu tusa :KK20: umarım sen alışırsın ne diyeyim. hangi konuda tavsiye istediğini anlamadım bu arada.

arkadaşla çok güzel söylemişler zordur dr eşi olmak.....benim eşim genel cerrahi asistanı...ayda 15 nöbetle başladık çok şükür 8 nöbete kadar düştü.bende yoğunbakım hemşiresiyim.görüşmek zor oluyo...çalışma listemize bakıp şu gün görüşebiliyoruz diyoruz.bazen 1 hafta görüşmediğimiz oluyo.olsun o böyle mutlu sevdiği işi yapıyo.görüşemiyoruz üzülüyoruz ama bitnce rahatlayacak.sabrediyoruz.benim işimde stresli ama onların ki daha fazla.napmalıyım nasıl yaklaşmalıyım diye soran arkadaşlar özveri anlayış ...

Selam herkese
Ben de sizden biriyim malesef demeliyim sanırım :KK43:
3 aylık evliyim eşim de 3 aylık asistan...
Siz düşünün halimi ya o yokken...
Yeni evliyiz evliliğimize bile alışamadık bu yoğunluk yüzünden:KK14:
Aileden ayrılıp başka şehre gelmek bunalıma girmek yetmiyor, bi de eşimin yoğunluğu tuzu biberi oluyor...
Çıkarken böyle olacağını tahmin bile etmemiştim...
Çok zorlanıyorum:KK43:((

Selam herkese
Ben de sizden biriyim malesef demeliyim sanırım :KK43:
3 aylık evliyim eşim de 3 aylık asistan...
Siz düşünün halimi ya o yokken...
Yeni evliyiz evliliğimize bile alışamadık bu yoğunluk yüzünden:KK14:
Aileden ayrılıp başka şehre gelmek bunalıma girmek yetmiyor, bi de eşimin yoğunluğu tuzu biberi oluyor...
Çıkarken böyle olacağını tahmin bile etmemiştim...
Çok zorlanıyorum:KK43:((

hangi bölümde asistan? tırsmaya başladım :26:

Okuduklarimdan sonra daha bi Cok içim karardi.. ben4gun 4gecedir yanlzm.. yeni hamisim. Ve calsmyrm. Eşim para alsaydı yarında bi yerde nöbet tutacakti borcumuz çook. Ama olmamış ve olmamasina borcimuzun olmasina rağmen Cok sevindim. Çünkü onu Cok özledim. :KK43: rabbim onuda başka yerden kismet eder inşallah.. gerçekten zor dr eşi olmak. Ama iki tatafta çalışınca daha bir zor . Allah yardimciniz olsun... Mecbur artık planlar eşlere göre olucak bazen tartisilsada bu durumlarda.. oda ozlemden. Sikilmaktan.. rabbime şükür ediyorum.. bebeğimin bir an önce gelip bana arkadaşlik etmesini bekliyorum.. hayrlisyla.. doktorlarin işi Cok zor.. nasilki bizim sorunlarimz var e onlarda insan sorunlari olabiliyor... Ve bizim sadece evdeki bir küçük bebeğe sorumlulugumuz varken. Onlar ogun veya 5gün boyunca gelecek olan tum hastalardan sorumlu oluyor..kolay degil. Ve gercekten ama gerçekten okadar lüzumsuz ve gereksiz yere gece giden varki.... Hee sunuda soyliyim her doktor süper degildir yada iyi değildir.. dikkat Cok önemli ...benm iki akraba yanlış müdahale yapıldı mesela.. ikisi ayri pratsyendr Ama aynı yanlış.. her meslekte hata olur ama bu meslekte geri dönüş olmayabiliyor..allah güç kuvvet versin doktorlara..

gerçekten zor doktor eşi olmak çok zor..eğer eşiniz doktorsa ve siz de çalışıyorsanız benim öğrendiğim eşinizin işine göre hayatınıza yön veriyorsunuz..çok planlı bir hayatınız olmuyor..a.b.d den iş teklifi aldı ve kabul etti.eşimin işi nedeniyle ocak ayında taşınıyoruz.benim işimde çok iyiydi.özel bir şirkette yöneticiydim.hatta geçen hafta işten ayrıldım ve kalsaydım gm yardımcısı olacaktım..şimdi taşınınca haliyle çalışma şansım en azından bir müddet olmayacak..yani doktor eşi olmak extra fedakarlık demek...

oh my God! biz nöbetsiz bölümler istiyoruz, umarım öyle olur. Allah yardımcınız olsun, benim için şimdilik iyi evde tus çalışan bir koca :) ilerde bakalım neler olacak...
Bence en iyisini yapıyorsunuz inşallah nöbetsiz bi yer tutturursunuz çok önemli bişey bu..
Ben eşim aile hekimiyken evlendim şansıma tusu kazandı böyle oldu bugünümüze şükür....
Ama çok zorlanıyorum hiç kolay değil :KK14:

Okuduklarimdan sonra daha bi Cok içim karardi.. ben4gun 4gecedir yanlzm.. yeni hamisim. Ve calsmyrm. Eşim para alsaydı yarında bi yerde nöbet tutacakti borcumuz çook. Ama olmamış ve olmamasina borcimuzun olmasina rağmen Cok sevindim. Çünkü onu Cok özledim. :KK43: rabbim onuda başka yerden kismet eder inşallah.. gerçekten zor dr eşi olmak. Ama iki tatafta çalışınca daha bir zor . Allah yardimciniz olsun... Mecbur artık planlar eşlere göre olucak bazen tartisilsada bu durumlarda.. oda ozlemden. Sikilmaktan.. rabbime şükür ediyorum.. bebeğimin bir an önce gelip bana arkadaşlik etmesini bekliyorum.. hayrlisyla.. doktorlarin işi Cok zor.. nasilki bizim sorunlarimz var e onlarda insan sorunlari olabiliyor... Ve bizim sadece evdeki bir küçük bebeğe sorumlulugumuz varken. Onlar ogun veya 5gün boyunca gelecek olan tum hastalardan sorumlu oluyor..kolay degil. Ve gercekten ama gerçekten okadar lüzumsuz ve gereksiz yere gece giden varki.... Hee sunuda soyliyim her doktor süper degildir yada iyi değildir.. dikkat Cok önemli ...benm iki akraba yanlış müdahale yapıldı mesela.. ikisi ayri pratsyendr Ama aynı yanlış.. her meslekte hata olur ama bu meslekte geri dönüş olmayabiliyor..allah güç kuvvet versin doktorlara..

4 gün mü :KK53:
Ne kadar zor bi durum hem de hamilesin :KK50:
Umarım bu zor günlerin kolay günleri de gelir :KK25:
Benim eşim bi gece evdeyse diğer gece evde değil :KK14:
4 aylık evliyim ve hala alışamadım hala ağlıyorum o yokken :26:
Güya yeni evliyim ama hiç birşey anlamadım evlilikten :KK25:
Aile hekimliğine başvursa da kimbilir nereye gönderecekler hangi köye kasabaya :KK50:
Böyle böyle alışmak zorundayım :KK50:
Keşke öğretmen olsaydı diyorum bazen :26:

doktor eşi olmak gerçekten çok zor..
akşama kadar onca sıkıntılı işle uğraştıktan sonra size fazla bişey kalmıyor özellikle ne hali ne vakti,
zavallı bizler
hele nöbetler tam bi felaket sabaha kadar bende uyuyamıyorum yanlızlıktan belki belki başkaa..

Doktor eşi olmak; eşinin her gün dayak yemeden eve gelmesine şükretmektir.
Doktor eşi olmak; Öss sınavında en yüksek notu alarak Çapa Tıp Fakültesini kazanıp, orayı birincilikle bitirip sonra Tus denen Dünya'nın en zor sınavına girip Siyami Ersek gibi bir hastane de Kardiyoloji Asistanı olarak başlayıp, sonra mecburi hizmet için Nusaybin'e gidip ve gelip 1 yılda askerliğini yapıp(bu arada yaş olmuş 30),babasında mal kalmadıysa hala evi barkı olmayıp ve İstanbul'a dönmek için tekrar ders çalışıp sınava giren,sosyal hayatı olmayıp sadece kitap okumak ve tıbbı gelişmeleri takip etmek zorunda kalan,zor şer evlenip hastaneye yakın bir yerde kiraya çıkıp(hastaneye yakın olmazsa bazen trafikten geç kalır ve o zaman işte hastalar doktora küfretmeye başlar),her gün hasta yakınından dayak yer miyim,acaba bugün hangi doktor arkadaşıma ya da hemşireye saldıracaklar diye düşünen,sürekli nöbetlere kalan,eşinden ve çocuğundan bir haber olan,eve geldiğinde günde 90 hastayla uğraştığı için gözleri morarıp sesi kısılan,konuşmaya hali kalmayan,eğer saat 10:00 gibi 5 dk ara verip lavaboya gittiyse poliklinik kapısında küfürlere maruz kalan,anjiyo salonuna girmeye çalışan kalas hasta yakınlarını engellemeye çalıştığı için darbe yiyen,aradan giren hastaların kalbini kırmadan geri göndermeye çalışırken diğer hastalar tarafından torpilci diye tanımlanan,yaşı 35 olmuş hala okuyan okuyan okuyan ama sonunda hiç birşeye sahip olamayan,ömrünü millete adamış bir kişiyle evli olmak ve eşine üzülüp hayatını mutsuzca yaşayıp sürdürmek demektir.

Doktor eşim ve arkadaşlarım olduğu için bunu yazmak ihtiyacı duydum. İstedikleri çok şey değil.Günde daha az hasta bakıp daha iyi ilgilenmek.Hasta yakınları ve de hastalar tarafından hoş olmayan kelimelere ve davranışlara maruz kalmamak,hepsi bu...Yanı saygı istiyorlar saygı hekime saygı…

Bu arada her iş zor lafım yok ama burada insan hayatını kurtaran bir meslekten bahsediyoruz,.
Kendi mesleğimden örnek vereyim ,ben mimarim.Bir bina inşa etmekle onun stresiyle,insan hayatını kurtarmanın stresi bir olabilir mi??? Kilişeleşmiş cümlelerden vazgeçelim artık,her iş zormuş,biliyoruz heralde.Burada işin zorluğunun derecesi önemli

allah hepinize sabır versin.okudukça içim sıkıldı.demek ki doktorla evlenmeyeceksin.nöbet nöbet oooff sıkıcı.insan çocuk bile yapamaz.

Eşim anestezi uzmanı ve aynı zamanda yoğun bakım sorumlusu yani ölümle en yakın branşta bu nedenle hayata toz pembe bakamıyoruz hayatın gerçeklikleri ile yasamak zorundayız Özelliklede vefat eden bir çocuksa ister istemez empati yoluyla aynı acıları yasıyoruz ben cok duygusal bir ınsanım bu nedenle cok etkileniyorum :KK43: 10 yıllık evliyim esimle evlendiğim icinde cok sansliyim hastalarına ve hasta yakınlarına yaklaşımı iş ahlaki mükemmel bir insanla evliyim birde toz pembe bakabilmeyi öğrensek süper olacak :)

oh my God! biz nöbetsiz bölümler istiyoruz, umarım öyle olur. Allah yardımcınız olsun, benim için şimdilik iyi evde tus çalışan bir koca :) ilerde bakalım neler olacak...
nöbetsiz bölümlerin puanları çok yüksek inşallah allah gönlünüze göre verir (mesajı yazalı bayağı olmuş yada vermiştir :) )

benim eşimde doktor yıllarca pratisyen olarak görev yaptı 2 yıl aile hekmliği yaptı sonra tus u kazandı genel cerrahiyi,şimdi ayda 9 nöbet tutuyor ajşamları geç geliyor bölük pörçük bir aile hayatımız var,bu durumdan en çokta oğlum etkileniyor :KK43: bu arada facebookta umutsuz doktor eşleri :) diye bir gurubumuz var isterseniz katılın :)

X