- 2 Eylül 2022
- 665
- 632
- 29
Bir iyi bir kötü davranıp kötü davranışların nedenlerini size yüklüyor. Siz benim yüzümden mi gerçekten diye kendinizi sorgulayın diye yapıyor bunu. Kendini iyi göstermeye çalışıyor. Ailenizi ciddiye almıyor. Akşam bebeğe bakıyor çünkü akşam baktığını elaleme duyurup sizden de onay bekliyecek. Oo siz bide bebek 1 yaşını geçince görün full eleştiri sanki çocuk sizin yüzünüzden yaramaz gibi size yüklenicek, bi yerde otururken çocuk durmayınca ters ters bakıcak, çocuğa söz geçiremiyorsun, çok yüz verdin şöle yapma böyle yaptigin icin seni kâle almıyor da bla bla. Aaa ama sakın o kadar biliyorsan sen sözünü geçir deme. bütün gün çocuklasın diyr onunla olan herşey senin sorumluluğunda bla bla konuşup yine kendini suçlamanı isteyecek. Yani dayanılır mı bilmem, eve bi martı alsan qwak qwak sabah akşam viyaklasa kafan daha rahat olur. Benim eniştem bu tarzdı bunlar sadece eleştiririr bide başak burcuysa daha fena, bi bok yapmaz ama etrafa iyi görünür manipülatif, özgüvensiz, bide boşanma aşamasına bir geçsen varya daha bi rezil pislik bişeye dönüşüyorlar, teyzem çok çekti bi boşanmak istiyor, kabul ediyor bi etmiyor, dava ya gelmiyor ama aman hallederiz tavırları sergiliyor, en son imza atmadı hatta ikametini değiştirdi bilerek bana kağıt gelmedi demek için sonra teyzem arabasının camını taşla kırdı falan acayip bi tip yani.