Doğurmakla anne olunmuyormuş ( eşim)

Size minik bi bilgi vereceğim, sizin için sarsıcı olabilir.

İyiyken bakkal Numan amca da iyidir 🥰

İyiyken çok iyidir demek ailenize ettikleri lafları haklı mı kılıyor? Anneniz babanıza da ne desem bilemedim biri çocuğuma şöyle konuşsa bırak arkasında durmamayı ben yaka paça almaya çalışırım evinden. Ama sizden bir ışık görmüyorlar bence, onlara da kocanızı övmeye çalışıyorsanız sonunda kendileri kötü olacak diye korkuyorlardır. Siz kararlı olsanız o babanın bu lafları yutacağını hiç sanmam.
Sanırım konu sahibi tüm açıklığı ile ailesine anlatmıyor eş kişisinin davranışlarını, aile de kızlarından bi adım görmeyince kızlarının hatrına yiyor lafları sanırım. Neresinden baksan oluru yok yahu bununla ömür mü geçer 🙄

Sanırım konu sahibi tüm açıklığı ile ailesine anlatmıyor eş kişisinin davranışlarını, aile de kızlarından bi adım görmeyince kızlarının hatrına yiyor lafları sanırım. Neresinden baksan oluru yok yahu bununla ömür mü geçer 🙄
Anlatmasına gerek bile yok ki, ne haddine yav birinin arayıp sizin kızınız azmış sizin yüzünüzden böyle olmuş demesi. Onların da cevabı kızım gelirse gelme diyemeyiz... Bana daha önce de böyle şeyler yaşadılar ve kızları paşa paşa kocalarına döndü, o yüzden araya girmek istemiyorlar gibi geldi. Sinirlerim zıpladı okurken

Benim babam yaklasik 20 sene önce vefat etti. Düsünüyorum da esim olucak kisi annemle babamla böyle konusacakti. Oha yani olucaklari ben bile kestiremiyorum. Ama taş üstünde taş omuz üstünde baş kalmayacagı net. Anneliginizi sorgulamak yerine onun insanligini sorgulardim. Saygisiz hadsiz. Pasif kalmayin bu kadar

Iyiyken iyi lafina da gicik olmaya başladim şu forumdan sonra. 😃
Iyiyken iyi olmak kolay zaten.

Bu kadar rezillikten sonra nasil anne babanizin yüzüne bakip ayni ortama giriyor esiniz? Siz nasil bununla kari koca ilişkisi kurmaya devam edebiliyorsunuz?
Ben olsam eşimin yaptigindan utancima bir daha annemlere gidemezdim, rahatsiz eder insanlari diye. Boşanmayip ne olacak boyle evlilik?
Teorim şu, boşanma olmayacak keza şimdiye kadar düşünmemiş çünkü iyiysen iyiler! Sonra ikinci bir çocuk yapıp saçını süpürge edip anneliğini kendini ispatlayacak böyle uçlarda yaşayıp gidecekler ☺️

çocukla 5 dk yalnız kaldığında ne yapacağını bilemeyen adamların anneliğe b*k atmaya çalışması.
yazıp yazıp siliyorum banlanmamak için:sinirli: birgün(haftasonu) işiniz çıkmış gibi yapın ve 2 saat çocuğu ona bırakın bakalım babalık yapabiliyor mu ang*t

Merhabalar
Nerden başlasam bilmiyorum 6 aylık bebeğim var hafta da bir annemlere gidiyorum eşim onun için bile kavga çıkarıyor arada 1,2 kalmamı sorun ediyor çok saygızlaşıyor seviyesizleşiyor. Ne kadar istemesem de artık bende onun gibi olmaya başladım beni çıldırıtıp delirtiyor kışkırtıyor ben sinirlenince sinirlendi oluyorum. İyi bir baba hakkını yiyemem iyiyken bana da çok iyi ama en ufak bir şeyde başka biri oluyor örnek vereyim.

Annemlere gelip kaldım diye annemi aradı ve demediği kalmadı yok çocuğu gelip alacakmış kendi ailesi sevsinmiş sonra getirirmiş ki daha bir gün önce gelmiştim benimle değil annem ve babamla iletişim kuruyor sürekli. anneme sen kızından betersin siz kızınızı böyle rahat alıştırmışsınız rahat büyütmüşsünüz o size geldiğin de kızım evine git diyeceklermiş annem de o bizim kızımız ne zaman gelse kapımız açık git diyemeyiz deyince çıldırıyor babama sizin kızınız azmış dikkat edin sizi ısırmasın bilmem ne gibi çirkin şeyler söylüyor. Bu arada en son annemlere 1 ay önce falan gelmiştim aynı şehirdeyiz. Babamla annemle çok ama çok saygısızca konuşabiliyor babam da kızım istediği zaman gelir asla gelme demem deyince daha çok deliriyor siz böyle derseniz o sizden yüz bulur vb gibi . Ben artık bugün sinir krizi geçirince babam telefonu kapatmak zorunda kaldı anneme mesaj atmış siz ancak telefonu kapatacak kadarsınız hepiniz aileme kurban olun gibi şeyler sonra üst üste annemi 10 kere arıyor sen çok iyi birisin ben annemle paylaşamadığm şeyleri seninle paylaştım her şeyimize koşturuyorsun ben kapıdayım geleyim çocuğu göreyim falan filan.

Benim sürkeli anneliğimi sorguluyor Doğurmakla anne olunmuyor sen anne misin ki ben senden daha iyi bakarım falan kendimi çok kötü hissediyorum işin garibi de bazen diyorum ki gerçekten kötü bir anne miyim çünkü geceleri o mama veriyor ben uyuyorum altını açmak için uyanıyorum sadece sabahta gece uyuyana kadar ben bakıyorum. Zaten herkese gece ben bakıyorum sabahtan akşama bakıyor diye mi yoruluyor falan demiş kendi işi bu arada artık gece de bakmasın ben bakarım sorun değil ama ne biliyim boşansam annem arkamda ama babam değil çalışır çocuğuma bakardım gül gibi yaşar giderdik ne yapıcam inanın bilmiyorum.
6 aylık bebeği babaya verme durumu olur mu bilgisi olan var mı oğlumu benden alırsa ben ölürüm yaşamak için hiç bi sebebim kalmaz
Anaaa
Kız kocan Bakırköy Ruh ve sinir hastalıklarından kaçmış da seni almış olmasın
Saglık kaydına bak hele bi

Anlatmasına gerek bile yok ki, ne haddine yav birinin arayıp sizin kızınız azmış sizin yüzünüzden böyle olmuş demesi. Onların da cevabı kızım gelirse gelme diyemeyiz... Bana daha önce de böyle şeyler yaşadılar ve kızları paşa paşa kocalarına döndü, o yüzden araya girmek istemiyorlar gibi geldi. Sinirlerim zıpladı okurken
İşte demek istediğim nokta bu, kızlarından emin değiller.
Yazık

Merhabalar
Nerden başlasam bilmiyorum 6 aylık bebeğim var hafta da bir annemlere gidiyorum eşim onun için bile kavga çıkarıyor arada 1,2 kalmamı sorun ediyor çok saygızlaşıyor seviyesizleşiyor. Ne kadar istemesem de artık bende onun gibi olmaya başladım beni çıldırıtıp delirtiyor kışkırtıyor ben sinirlenince sinirlendi oluyorum. İyi bir baba hakkını yiyemem iyiyken bana da çok iyi ama en ufak bir şeyde başka biri oluyor örnek vereyim.

Annemlere gelip kaldım diye annemi aradı ve demediği kalmadı yok çocuğu gelip alacakmış kendi ailesi sevsinmiş sonra getirirmiş ki daha bir gün önce gelmiştim benimle değil annem ve babamla iletişim kuruyor sürekli. anneme sen kızından betersin siz kızınızı böyle rahat alıştırmışsınız rahat büyütmüşsünüz o size geldiğin de kızım evine git diyeceklermiş annem de o bizim kızımız ne zaman gelse kapımız açık git diyemeyiz deyince çıldırıyor babama sizin kızınız azmış dikkat edin sizi ısırmasın bilmem ne gibi çirkin şeyler söylüyor. Bu arada en son annemlere 1 ay önce falan gelmiştim aynı şehirdeyiz. Babamla annemle çok ama çok saygısızca konuşabiliyor babam da kızım istediği zaman gelir asla gelme demem deyince daha çok deliriyor siz böyle derseniz o sizden yüz bulur vb gibi . Ben artık bugün sinir krizi geçirince babam telefonu kapatmak zorunda kaldı anneme mesaj atmış siz ancak telefonu kapatacak kadarsınız hepiniz aileme kurban olun gibi şeyler sonra üst üste annemi 10 kere arıyor sen çok iyi birisin ben annemle paylaşamadığm şeyleri seninle paylaştım her şeyimize koşturuyorsun ben kapıdayım geleyim çocuğu göreyim falan filan.

Benim sürkeli anneliğimi sorguluyor Doğurmakla anne olunmuyor sen anne misin ki ben senden daha iyi bakarım falan kendimi çok kötü hissediyorum işin garibi de bazen diyorum ki gerçekten kötü bir anne miyim çünkü geceleri o mama veriyor ben uyuyorum altını açmak için uyanıyorum sadece sabahta gece uyuyana kadar ben bakıyorum. Zaten herkese gece ben bakıyorum sabahtan akşama bakıyor diye mi yoruluyor falan demiş kendi işi bu arada artık gece de bakmasın ben bakarım sorun değil ama ne biliyim boşansam annem arkamda ama babam değil çalışır çocuğuma bakardım gül gibi yaşar giderdik ne yapıcam inanın bilmiyorum.
6 aylık bebeği babaya verme durumu olur mu bilgisi olan var mı oğlumu benden alırsa ben ölürüm yaşamak için hiç bi sebebim kalmaz
Şu kadınlarımızın onca şeyin arasında bi yerden yine kocalarını övmeleri beni şaşkınlığa uğratıyor.. Iyi bir baba, çocuğunun annesini üzmeyen babadır!

İşte demek istediğim nokta bu, kızlarından emin değiller.
Yazık
Bilip bilmeden çok net konuşmayın. Babama yalvardım boşanmak için hemde kaç kere ağlaya ağlaya sinir krizi geçire geçire sakin sakin hiç birine onay vermiyor bu ekonomide nasıl ayrılıp ta çocuğuma bakabilirim tek başıma ? Hadi ayrıldım geldim babamın yapacağı piskolojik şiddeti nasıl hiçe sayayım ? Uzaktan konuşmak çok kolay oluyor bazen.

Anne babanız neden muhattap oluyor bu insanla? Siz meselenizi çözmeye çalışın, çözemezsiniz ayrılın falan filan ama aileniz karışmasın. Haklıyken haksız duruma düşeceksiniz.

Bilip bilmeden çok net konuşmayın. Babama yalvardım boşanmak için hemde kaç kere ağlaya ağlaya sinir krizi geçire geçire sakin sakin hiç birine onay vermiyor bu ekonomide nasıl ayrılıp ta çocuğuma bakabilirim tek başıma ? Hadi ayrıldım geldim babamın yapacağı piskolojik şiddeti nasıl hiçe sayayım ? Uzaktan konuşmak çok kolay oluyor bazen.
Yazdıklarınızdan anladığım buydu.
Kocanızın dayanaği belli oldu şimdi, babanızdan güç alıyor eziyor sizi nasıl olsa kızına kan kussada kizilcık şerbeti içtim demesini bekleyen bir baba var. İnanın üzüldüm okurken, eşinize boyun bükmeyin resti çekin böyle hayat yürümez vardır illa ki bir yolu Allah yardımcınız olsun.

Çocuğunuz kreşe verilecek zamana kadar ay*ya dayı demeye devam edin ve evliliği sürdürün biraz para da biriktirin. Sonrasında kreş olmazsa anneniz bakar sizde çalışırsınız. Avukatlar daha iyi bilir ama anne büyük bir kusur işlemediği sürece çocuk annede kalır diye biliyorum.

Yazdıklarınızdan anladığım buydu.
Kocanızın dayanaği belli oldu şimdi, babanızdan güç alıyor eziyor sizi nasıl olsa kızına kan kussada kizilcık şerbeti içtim demesini bekleyen bir baba var. İnanın üzüldüm okurken, eşinize boyun bükmeyin resti çekin böyle hayat yürümez vardır illa ki bir yolu Allah yardımcınız olsun.
Teşekkür ediyorum

Babana yaşlılığında elden ayaktan düştüğünde sana saygı duyulmasını bakılmasını istiyorsan evladına sahip çık de o sana psikolojik şiddet yaparsasen alasını yap. Gerekirse kırıcı konuş. Yani anne baba bu sahip çıkmalı çocuğuna.

Ay şok oldum Allah korusun evlerden ırak. Kusura bakmayın da annenize babanıza böyle konuşabilen adama niye hala eşim diyorsunuz? Bebek tabi ki size verilir boşanma durumunda. saygısız pis bi insan, çocuğunuzu kurtarın bari bu terbiyesizden. Babanız da kusura bakmasın sahip çıkacak ya ne yapacak? kendiyle karısıyla kızıyla böyle konuşacak adamı doğduğuna pişman etmesi lazım babaysa valla

Son düzenleme:
Rızkı veren Hüdadır açar elbet bir yol, yazık değil mi oğlunuza böyle bir adamla yaşayacak? Ani bir sinirde çocuğa zarar vermeyeceğinin garantisi var mı?

Nasıl izin verebiliyorsunuz ailenize böyle şeyler söylemesini. Hatta onlar nasıl izin verebiliyorlar.
Bu sözleri duyup hala sizi onunla aynı evde tutan babanızda bir garip.
Size söyledikleri bile yeterli iken ana babanıza bunları yaşatmak nerden baksan hayırsız evlatlık.

X