Doğurmakla anne olunmuyormuş ( eşim)

Birincisi çocuk hiç bir zaman senden alamaz. Mahkeme Anne’den yana.. benim anlamadığım sen kocana nasıl izin verdin ailene anne babana dil uzatmasına? Yerinde olsam o herifin ağz*na s*çardım, dava açardım.. yok kocam iyi yanları var falan falan örtmeye gerek yok seninki sıkıntılı herif benden söylemesi

bu çocuğu siz tek başınıza peşinizden mi getirdiniz ki tabikide bakacak tabikide size yardım edecek bu bi tercih değil mecburiyet eğer bunları yapamayacak biriyse zaten başta o çocuğu hiç yapmamalıydı, eşiniz sizi psikolojik baskı altına almış fakat anlamadığım eşiniz ailenize bu kadar kötü konuşurken aileniz hala yanına dönmenize nasıl izin veriyor veya karşılık vermiyor! Eşinizin psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum bu gel gitler hiç normal değil böyle tipler hırsından öfkesinden size ve ailenize bile zarar verebilir, böyle biriyle nereye kadar gider bu evlilik bilemiyorum

Ben ne okudum böyle. Eşiniz insan olamamış bir embesil. Sizi ne seviyor ne de sayıyor. Çocuğunuz büyüyünce adet böyle diyip o da baba gibi olursa ne yaparsınız?
Acilen ayrılın. Eşiniz yerine babanız söylenir elbet o da bir süre sonra bırakır söylenmeyi.

Sizin babanız ve annenize bunları diyince nasıl sakin kalıyor ben onu anlamadım. Benimkiler olsa delirir, senin kızın azmış ne yaww. Benim anneme yada babama kızınız azmış diyecek o adam daha cümle kuramaz ki bizimkilere. Çok saygısız eşiniz, sınırı yok. Ayrıca yapması gerekenleri yapıyor diye iyi baba demeyin ya. Onları yapmak zorunda o çocuğu sadece siz yapmadınız.

Eşin çirkinlesmis ama bence ailen de bu kadar laf karşısında pasif tavır sergilemis. Gerekirse baban da yüz göz olacak ,ağır konusacak . Böyleleri dayak bile hakediyor

Nişanlım benimle ilgili böyle bir şey dese babam onu döver . Gerçekten tuhaf.

çok saçmasınız olan çocuğa olacak bu ailenin yanında benim kocam babama böyle şeyler dese çeker bilmem napar. zaten ben müsade etmem. yaa bi de desteklemiyormuş boşanmanızı

Bu laflar bi erkeğin düşünebileceği laflar değil .. hele ki hepiniz aileme kurban olun falan. . Muhtemelen birileri tarafından aklına yerleştiriliyor bu bir. İkincisi ne demek gece de bakmasın ben bakarım... O da babası farkında mısınız. Bırakın baksın, bakacak... Söylenirse de söylensin... Babalar da sorumluluk almayı bilmeli

Babanın eline bir tane hokkalı kalın bir sopa alıp hediye edelim kemiklerini kırsın. Babanız elden ayaktan mı düştü böyle pervazsızca hadsizce salyalarını saçıyor ortalığa kocanız? Benim babam böyle konuşucak dedeme varya dedem bu yaşta babamı dağa kaldırır samimi söylüyorum.

yazdıklarını soluksuz okudumve maalesef çok üzüldüm.. hiç düşünmeden boşan arkadaşım be saygı kalmış ne sevgi. Babanda arkanda durmuyorsa durmasın inanıyorum sen çok giçli bir kadınsın çalışır bebeğine annenin yardımıyla kral gibi bakarsın. Ne güzel bir söz söylemişler zamanında; nereden biliyorsun hayatının altının üzerinden daha güzel olmadığını. Bekleme kendin için harekete geç arkadaşım hayata bir kere geldin. Annesinin adam edemediği eğitimini veremediği bir adamı düzeltemezsin.

Nişanlım benimle ilgili böyle bir şey dese babam onu döver . Gerçekten tuhaf.
Vallaha babamı bile beklemem ilk ben tokadı geçiririm yüzüne.Köpek diyor resmen sen kimsin yani benimle böyle konuşuyorsun ve ailemle.Kendini ne sanıyorsa artık.Konu sahibi bu adamı çokmu aradın canım?

Ee boşanma gibi bir seçeneğiniz yoksa neyi soruyorsunuz?

Vallaha babamı bile beklemem ilk ben tokadı geçiririm yüzüne.Köpek diyor resmen sen kimsin yani benimle böyle konuşuyorsun ve ailemle.Kendini ne sanıyorsa artık.Konu sahibi bu adamı çokmu aradın canım?
Biz konuları okuyup okuyup deliriyoruz da konu sahiplerinin hiçbir aksiyon aldığını sanmıyorum ben ya. Daha da iyi baba diye güzelleme yapmış, bu ne biçim iyi baba olmaksa… insanların iyilik kriteri de ne kadar değişken her gün daha bir şaşırıyorum

Aynen haklısın baya sinirlendim ben bu konuya bu ne ya böyle.
Bu adamdan olsa olsa iyi bir öküz olur ne babası.Babası yaşında insana saygısı olmayan birisi kendisi nasıl iyi bir baba ola bilirki?Olamaz.
Şimdi çocuk kuçuk diye iyi davranıyor biraz büyüsün kız çocuguyusa kısıtlar çocuga gününü zehir eder.Anamda anam başka bir şey bilmiyor.Anası kadın ama digerleri boru tabi.

Öyle olmasa bu kadar toksik ilişki nasıl yürüyecek.ilk paragrafta şahane, mükemmel ilişki, büyük aşkla evlilik, sonraki paragraflar bu şekilde.onları da anlıyorum.insan kolay kolay kabullenemiyor payına böyle birinin düştüğünü.illa birşeyleri başardığını düşüneceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…