doğurganlıkla hava atmak da nedir...

Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah.Arkadasinizin belki her zamanki halidir ama çocuk konusunda sizin durumunuzu bildiği halde bu şekilde konusmasi bence de biraz görgüsüzlük okuyup öğretmen olsa da pek birşey öğrenememiş bence önce insan kendini egitmeli nerede ne konuşulması gerektiğini bilmeyen çok insanlar var sen takma onu stres sıkıntı yapma herşeyin en iyisini Allah bilir kullar da arada böyle boş boş konuşur işte

Bende mi var bi gariplik? Bende olupta baskasinda olmayan birseyse onun lafini dahi edemem.. bu cocuk olsun baska maddi birsey olsun.. gercekten insanlar bi tuhaf

Sizin konuşmanızı da hiç beğenmedim sanmıyorum farkınız oldugunu arkadaş arkadaş aynısınız bence. Arkadaşınızı burada eleştireceğinize memnun değilseniz görüşmeyin yarışa girmeyin

Allah mesut etsin ..
Mutluluğunuza mutluluk katsın ..
bir melekle sevindirsin inşallah..

Arkadaşiniza gelince
bizzat en yakın akrabam yaptı bana bunu..
Ben de tedavi sürecindeyim
bunu bilmesine rağmen
aynı arkadasinizin minvalde
kelimeler kullandı. .

Sizi çok yaralıyorsa
görüşmeyi kesin derim. .

Müzmin kalitesiz insan hastalığı, o olmasa başka bir şey bulur kendince hava atmak için. Basit insan emareleri bunlar. Bu tarz insanlar genelde kompleksli ve içten içe hep mutsuz olur. Ne diyelim değişmez yapı hamur bu.

suriyeliler her iki yılda bir bebek doğuruyor ve bunla övünüyorlar
ama çoğunun bebeği sümük içinde aç bilaç gözlerinin feri sönmüş
arkadaşınıza bunu söyleyin

eğer bir bebeğiniz olursa suratını daha şimdien merak etmeye başladım o arkadaşınızın
aslında ne güzel ki kıskanılacak bir sürü özelliğiniz var
zavallımda ne yapsın sizde olmayıp kendinde olan tek şeyi doğurmak görmüş

yerinizde olsaydim aa siz hesap yaparakmi birlikte oluyosunuz biz hergun cok isteyerek sevisiyoruz esim beni cok arzuluyo acaba bugun yumurtlama gunummu diye hesap yapmiyorum oyuzden derdim

Ben de öğretmenim ve bir öğretmen arkadaşımdan aynı muameleyi gördüm. İki kez düşük yaptım. O arkadaş bunu bildiği halde okulda bir iş yapılacağı zaman hemen çocuksuzlar yapsın diyordu. Her şeyde çocuksuzlar diye diye adım öyle kaldı resmen. Artık bir gün dayanamadım eve geldim hüngür hüngür ağladım. Eşim geldi beraber ağladık... Neyse. Bir de öğrendim ki o ay hamileymişim. Kızımı aldım kucağıma. İki yaşına girdi hatta. Kimse ne çektiğinizi anlamaz. Bazı insanlar çok acımasız. Kaba bir tabir olacak ama eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmış. Dilerim en yakın zamanda evladınızı kucağınıza alırsınız...

Her doguran ana olmuyor malesef arkadasiniz kesinlikle cok kiskanc mesafe koyun bence tamamen uzaklasmayin Ama yakinda durmayin Allah insallah sizede bebis nasip eder benim iki tane var dunyanin En guzel seyleri kimseye boyle bi konuda hava atmadim atmamda heleki bebek hasreti ceken birine caninizi acitmak icin yapiyor resmen

Canim sen de ona "sokaktaki kediler, inekler vs de catir catir doguruyor. O zaman onlara da madalya takilmali" de olsun bitsin!
Dogurmayi her canli beceriyor ama bu onlara ekstradan muhtesemlik katmiyor.
Onemli olan annelik vasfini hakkiyla yerine getirebilmek zaten.
Iyi bir insan, iyi bir anne, mutlu bir birey olabilmek.
Asla ve asla konusmam ben o insanla.

Boyle insanlar gercekten varmi ya , nasil bir yarış bu böyle.
Eger gercek soyledigin gibiyse Çok çirkin bir kalbi varmiş arkadasinizin.
Bence açık açık yuzune soyleyin tűm hissettiklerinizi.
Vicdani az bisey varsa sizlar zaten
Sonra birdaha yuzune bile bakmayin.
Arkadasinizla doğmadiniz ki onunla ölesiniz.
Seni uzen kimseyle gorusme , en cok kendine yaparsın..

Oldukca patavatsız davranmis. Uzerinde dusunulecek bir konu bile degil bence bosuna kendinizi uzmeyin. Var malesef boyle kisiler napalim üç maymunu oynuyoruz (görmedim-duymadım-bilmiyorum).

Evlendikten sonra arkadas falan yoktur bi acayip oluyorlar bende yasadim o yuzden dusuncelerini onunla paylas

Çok cirkin bir düşünce böyle insanlar varlar malesef öğretmen, ev hanımı farketmiyor ben doğurdum,istedim oldu zihniyeti var

Allah verir ,alır ,elindekiyle imtihan eder hicbirimiz peşin peşin konuşamayız

doğurganlığı ile övünmek mi komik bu çok komik... bunu ben ego tatmini olarak görüyorum. sizden kendini eksik hissettikleri için bu boşluğu bel aşağı vurarak doldurma çabası derim ben buna. kıskanılıyor ve başarılı bir kariyer hatta mükemmel bir eşe sahipsiniz belkide....

Cnm İnşallah seninde bebeğin olur. Bizimde 6 sene sonra oldu. Seni cço iyi anlıyorum çünkü benimde etrafımda böyle insanlar vardı. Hatta iş yerinde vardı. O hep böyle konuşunca ben icimden okudum ve mesafe bıraktim. Rabbim bizede nasip etti bi evlat sonunda.
Sana tavsiyem sen sen ol böyle kişilerden
uzak dur. Böyle bilinçsiz yaptığınida düşünmüyorum. Sonuçta herkes yaşını başını almış insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…