doğurganlıkla hava atmak da nedir...

Tek söyleceğim lütfen arana mesafe koy seni strese sokuyor.
Benimde 6 yıl olmadı aynı arkadaşın gibi çevremde çok kişi vardı inan bana seni psikolojik etkisi oluyor hiç takma cevabını ver cahil terbiyesiz.

Yanlız değilsin, bizimde iki sene olmadi bebisimiz eltim hep nispet yapti, yok ben hamileyken söyle böyle diye diye iki senede ömrümü yedi.. Hee diyip duymazdan geleceksiniz baska çaresi yok allah ıslah etsin

Eğitim,maddiyat bir tarafa görgü başka bir şey cidden. Insan anadan atadan görmeyince ne yaparsanız boş.
Yakın olmasaniz görüşmeyin derdim ama...

Dostlugunuz dediginiz kadar varsa yerine oturtmanin zamani geldi. Hassas konularda haddini bilmeyene haddini bildireceksin. Baska cikar yani yok. El olsa neyise. Ama sana aslinda yakin olan birinin böyle davranmasi cok kötü

Objektif olabilirsen arkadasinin niyeti iyi mi kotumu anlarsin. Bence kurdugu cumleler basitce ama kendisi hep oyle konusuyor olabilir. Yani kendi arkadasimdan Yola cikarsam ev Aldi evli ve bebek planlari icin Ben destekliyorum gaz veriyorum hatta kendisine. Bence cok isterdim bebegim olsun genc Anne olayim ama nasip olmadi. kendimi kiyaslayamam kimseyle. Sizde bebek istediginiz var diye dokunmus olabilir diye dusundum. En dogrusunu siz bilirsiniz yinede. Siz taniyorsunuz onu sonucta..

Böyle insanı arkadaş olarak görüyorsun ve seviyorsun? Şaşırtıcı

Siz de biraz hassas davraniyor olabilirsiniz...
Sizin dugununuzu ya da yasntinizi kiskandgini dusunmenizde pek normal gelmedi bana.

Rabbim isteyen herkese istedgi vakitte cocuk sahibi olmayi nasip etsin.
Beklemek zor insani psikolojik olarak yoruyor. Sahsen hamile haberi almak bile icimi burkuyordu benm hemde 5.ayimda kalmama ragmen.
Bence sizde fazla alinganlk ediyor olabilrsinz.

Gonlunuzce olsun hersey insallah.

Maalesef ki çevremizde bu tip insanlar çok. Sizn en azından arkadaşınız bunu yapıyor ki çok yanlış bir davranış. Benim öz ablam bana hava atıyor. Tavşan gibi doğuruyoruz zaten falan filan gibi laflar edıyor. Bende 6 aylık evliyim ama olmuyo şimdilik. Bence takmayın boşverin. Çünkü kendimizi üzüyoruz taktıkça

Elbette ki bununla hava atılmaz. Hamile kalabilmek, dogurganlik meziyet değil. Her yıl doğurup çocuklarını orda burda bırakanlar var. Hiç kafaniza takmayın. Bir de size onerim boşanmış olmayı bu kadar kötü görmeyin. Kızken görmediğimi dulken yaşadım demissiniz. Sonuç olarak yeni bir evlilik bu. Erkekler ikinci evliliğini yaparken ben dulun diye dusunuyorlar mi.

Boşversene salla gitsin bence ona tedaviye gittiğini de deme ben oğlumu 4 sene sonra tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım utanmadan en yakın dediğim insanlar karşıma geçti korunurken hamile kaldım dedi tabi benim ruh halimi düşünen yoktu siz stresten uzak durun ne güzel hayırlı eşiniz ve ailesi var bunu düşünün tıp çok ilerledi artık inşallah sizinde hayırlı evlatlarıniz olur.

Ol
Var böyleleri ,eltim de bana yapar sağolsun iyiki doğurmuş. Sürekli bunu dillendirir de zaten. Ayıp tabi ki. Benim de cok zoruma gidiyor. Ne diyeyiym. Allah bizlere de nasip etsin.

Yahu doğurganlık doğurganlık diyip durmuşsunuz bende zannettim 3 ü 5 i kapıya dizdi. İkincisi olmuyor onların farkında mısınız? Madem o kadar doğurgan şak diye olsaudı ikincisi de kolaydı!
Takmayın o kadar çok, çocuğu olmayanların çocuklar hakkında bahsedilmesinden rahatsız olduğunu görüyorum genel bir alınganlık hali var istisnalar olabilir ama istisnasına denk gelmedim

Bence seni cekemediginden yapiyor bunu. Verende Allah alanda. Tum bebekler Allah.in emaneti. Bununla hava atmak neymis anlamis degilim. Şaşirmis senin arkadasin. Yine boyle ovmeye devam ederse ona sadece 'Bana neden surekli cocugunu ovuyorsun?' de. Bakalim cevap verebilecek mi?

Olur insallah cnm uzulme.. herseyin vakti zmni vardir

Gercekten icten ice bununla hava atiyorsa, hem de sizi bile bile, bosverin gercekten gunahi boynuna.. kendinizi uzdugunuze degmez.

Bence onu kafaya takmayacak kadar iyi bir hayatınız var. Bence onun kafasına taktiği şeyler sizin taktiklarinizdan bin kat fazladır. Tavsiyem şu ki, onu destekleyin . Evet sen çok dogurgansin , çatır çatır doğuruyorsun mübarek , nut topu gibi kizin vb... Takmadiginizi görürse iyice delirir ya da vazgeçer

Bana sizi kiskanmis gibi geldi.Kendi artisi olarakta dogurdugunu gordugunden sizi burdan vurmaya calisip kendince rahatliyir galiba.

Âmin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…