doğurganlıkla hava atmak da nedir...

Nedense bana alınan ve kıskanan taraf sizmişsiniz gibi geldi. Birde dul halinizle sizin tabirinizle eşinizin ailesinin yaptıklarını anlatmamız ne bileyim, en az doğurganlığı ile hava atanlar kadar itici geldi bana.

ozelinizi anlatirsaniz o da size mudahale etme hakkini kendinde gorur ..kalbinizi herkese acmayin..gelir eksik gordugu yerde sizi ezer boyle...

Siz kız halinizle görmediğiniz düğünü dul halinizle görmüşsünüz. Arkadaşınız da üzerine ceket atılsa hamile kalıyormuş. Bana denk bir arkadaşlık gibi göründü.

Ne cirkin bir yarisa girmissiniz.
Demek ki dogurmaktan baska bir becerisi veya basarisi yok ki hep bunu ovuyor.
Siz de cok asagi kalir degilsiniz bence.
O dogurganligin havasinda siz de dugunun.

özür dilerim kırdıklarım varsa.... toplum olarak çok fazla hak etmiyor gibi görüldüğümüz için beni bile inandırmışlar bende bu şekilde konuşuyor olmuşum.
bu hatun çok samimi arkadaşım olduğundan bizde onun ailecek geçmişini yaşadıklarını biliriz. anneme ağladığımda böyle böyle kıskandığı için yapmış kendisine yapılmadığından demiş gibi söylemlerde bulundu. bende baştan saçma bulsam da anneme hak verdiğim zamanlar oluyor.
ayrıca ben onun gözüne gözüne sokmadım. her daim yanımda olunca gördü şahit oldu maalesef.

arkadaşlığını neden bitirmiyosun

atsan atılmıyor satsan satılmıyor :) :) hani bazen kardeşine çok ama çok sinirlenirsin ama gene de kopamazsın ya öyle biraz da. benim kız kardeşim ablam vb. yok. onun da etkisi olabilir bilmiyorum.

Var öyle insanlar aynen yaparlar. Ondan tek eksik yönün (ki bence değil herkesin çocuğu olmak zorunda değil) çocuğunun olmaması. Aman hiç takma. Benim de olmuyordu. Ortanca Ablam da kocam üstüme ceketi atsa hamile kalırım diyordu yanımda (ki gerçekten öyle biliyoruz. Belkise kötülükten yapmıyordu bilmiyorum) ağırıma gidiyordu ama farkın değildi. Boşverin kim ne derse desin. Herkes doğurgan olmak zorunda değil.

Biliyor musun boyle insanlara ayar oluyorum. Gercek bir arkadasin olsa degil surekli anlatmak, konusunu acmaz. Bu kadar yaraliyorsa sizi, ki oyle gorusmeyin kardesim gercekten.. Ben olsam istemezdim galiba. Sizin onu sevdiginiz kadar o sizi sevmiyor. Ay bi de o ne oyle ceketini uzerine atsa hamile kalirmismis.. Mide bulandirici insanlar. Allah vermezse ve imtihan ederse kendini de parcalasa olmaz yani neyine guveniyor bu insanlar anlamiyorum.

Bence seni kıskanıyor
172 boyla 62 kiloysan manken gibisindir malum Türkiye ortalaması boy 160 yani kadında
Bebek olayıda tamamen hasetlik
Çocuk dığurunca ne oluyormuş ayrıca
Bu kadın eğitimci birde.çocuklar kimlere emanet yarabbim
Benimde böyle salak bir arkadasım vardı her konuda beni aşağı çekmeye çalışırdı oda bana kilolu derdi mesela ki bende 38 beden bir kadınım kendisi çok zayıftı ama bir karış boyu vardı.ben bunu hiç yüzüne vurmadım ama
Özel hayatıma dil uzatırdı sevgili buldu bana evde kaldın kimseyi bulamazsın yaşın geçti vs diyordu evlendi hiç ne düğününe gittim ne nişanına
Benim enerjimi düşüren birine ihtiyacım yok sonra çok aradı asla görüşmedim bu seferde evde kaldınn kızammm yapacaktı heralde.kendi gibi bir herif buldu evlendi onun kocası gibilerle ben çay içmeye tenezzül etmem o derece yani
Baxı insanlar bence kendilerince ego tatmini yapıyor bizim hayatımızdaki eksiklerimiz yüxünden
Onları kıskandığımızıı düşünüyorlar onun kıro kocasını yada bir karış boyunu kıskanıcak kadar salak bir kadın değilim kendimi geliştirdim yurt içi yurt dışı sayısız yere gittim yabancı diller öğrendim gayet mutlu bir hayatım var yani .
Bence görüşme onla .o iyi biri değil seni üzüyor..

Ben sizi de arkadasinizdan farklı görmedim
Kelimeleriniz rahatsız edici ... Benim dul halimle sunulan imkanları o bekar haliyle görmedi falan demissiniz .

Onun sizde kskanacagi birşey yok mesleği var maaşı iyi daha ne olsun ? Hani siz demissiniz ya boyum bu kilom bu daha ne olsun diye

Ben ikinizi de tanımam yorumum objektif . Birbirinize benzemeseniz bukadar şikayet ettiğiniz arkadaşınızla görüşmezdiniz.

Benimde yakın arkadaşım var gelirlerimizi biliriz zam aldığında sevinçle haber eder bana mesela hic aklıma bunla hava atacağı gelmedi insanın fikri neyse zikri odur biraz

Belki buraya yazdıklarınızı daha münasip şekilde ona soyleseniz mantıklı açıklaması vardır

Sizi kıskanıyor diyemem kiskanmiyor da diyemem çünkü onu dinlemedim ama sizin icinizde biraz kiskanclik belki imrenme diyelim bu olduğu kesin...

Hayatı kendinize zorlastirmayin bu düşünceler sizi yorar
Samimi bulmuyorsanız görüşmeyin

Valla canm.suan geldim.doktordan sorun var dedi bu duygusallikla ve sinirle o kizi parcalarim En sinir oldugum sey ve bide normal.dogum yaptik catir catir demeleri sanki marifet herkesin kendi tercihi bosver takma

Siz ne kadar düğün dernek altından bahsettiyseniz artik onun da bebek konusunda konusasi gelmiştir

Sizin hassas noktanız çocuk
Onunki de sizin sürekli dillendirdiginiz şeyler

atsan atılmıyor satsan satılmıyor :) :) hani bazen kardeşine çok ama çok sinirlenirsin ama gene de kopamazsın ya öyle biraz da. benim kız kardeşim ablam vb. yok. onun da etkisi olabilir bilmiyorum.

Atsan atılmaz satsan satılmaz nedir yahu
Üstelik bu şekilde düşündüğünüz kişiye arkadaş gibi yaklaşıp arkasindan bunları söylüyorsunuz ... Kusura bakmayın ben sizi daha çok kusurlu taraf gördüm

arkadaşın görgüsüz. öğretmen olmuş ama insan olamamış meğer yakın arkadaş artık dokunduğunu hissetmeli. senle şey yarıştırıyor. tövbe Allahım ne günlere kaldık.inşallah sen ondan önce hamile olursun. apışıp kalır.

Siz ne kadar düğün dernek altından bahsettiyseniz artik onun da bebek konusunda konusasi gelmiştir
benim de aklımdan geçiverdi biran ama
arkadaşın ki sağlıkla alakalı

konu sahibi Yüce Rab'bim en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Dikkatimi çeken birşey oldu
öncelikle ' kız halimle yaşamadığımı , dul halimle yaşadım ' demen konunu çok basitleştirmiş kusura bakma.
sen boşanmış bir kadınsın, eşi ölene 'dul ' denir.
boşanan insanların kimliğinde bile bu kelime yazmıyor.

konuna gelecek olursak , doğuran insan doğramayan insanın halinden anlamaz
benim de başımda canım dediğim kuzenim var bu şekilde
sürekli çocuklarından ve doğurganlıgından bahseder

açık açık yazacağım
sabah bana ben işteyken mesaj atar, gece prezervatif yırtılmış koşa koşa eczaneye geldim hap almaya yoksa hamile kalırım yazıyor.

hatta benim için en şoke edici olanı, biz ikinciyi ayakta yaptık demesiydi.

daha ne diyebilirim ki,

Ben rahimde perdeden dolayı 2 kez düşük yaptım. Psikolojik olarak hazır hissetmediğim için ara verdim. Ameliyatta oldum. Bu süreçte inanın sürekli çocuğu sordu en yakın çevrem. Düşünmüyorum dediğimde olmuyordur lafını bile duydum. Bir arkadasıma eşimle çok ğraşıyorum bu aralar dediğimde çocuk yok ya yapacak birşeyin yoktur dendi. Hamileliklerini ilk bana duyurdular övünerek. Hele o sosyal medyalara herşeyi ekleyio doğurdum bakın doğurganım diyenler yok mu. Ben de hamileyim düşünüo olmayan arkadaşalrım için birtek foto atmıyorum. Öğretmenler odasında isteyen çok sorun yaşsyıp düşük yapan hiç doktor randevularımdan bahsetmiyorum. Hep dualarımdalar en iyi ben anlarım çünkü. Ameliyatımda yanımda eltim biliyor musun biz çok doğurganız ailecek demişti düşün.

Yemin edıyorum cok benzerini yasadım..
Benım de ogretmen arkadasım (degıl artık) ogrenmesıyke bebek ıstedıgımı,bu konuda ustume gelmeye basladı..
aile yasantısı,gorgusu,kulturu,kocasıyla ılıskısı her bakımdan acınacak halde olmasına ragmen benden ustun gordugu tek yonuyle uzerıme geldı ve kurtaj oldugumun ertesı gorusmemızde bebek pkanlarını,anan da korunmayı unuttuklarını vs anlattı..
Bir daha gorusmedım. Ve bu da zorla hamıle kalmıstı anlaması lazımdı benı yanı.
Su anda gorusmuyorum. Sıze de tavsıye ederım strese sokar sizi bu tip,çok yıpranırsınız

Buna benzer bi konuda ben acmistim. Anlayissiz insallarla bir arada durmak maalesef cok yipratici.sadece sabredin ve guzel gunlerin sizi bekledigini dusunun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…