- 13 Eylül 2015
- 21.740
- 68.411
- Konu Sahibi CilekRecelim
Cilek ve cilek anasi,bi gelin bakalim,bebek sevelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar,
Ben 38+5 günlük hamileyim. Nasipse ikinci kızımı bekliyorum. Ama hala doğuramadım. Daha vaktin var diyenler olacak biliyorum ama inanılmaz darlandım kendimi çok depresif hissediyorum bazen. Eşim sürekli şaka da olsa doğur artık diye diye beni de etkiledi.
Kızım 13 ünde 2 yaşını dolduracak geceleri zaten uyuyamadığım yetmiyomuş gibi ona koşturmak ta yoruyo bu halde artık. Sabrımın sonlarındayım. Sinir küpü geziyorum. Ne yapsamda doğursam diye dolanıyorum resmen.
Felaket bir çatı ağrım var yattığım yerde dönemiyorum bile bazen. Ayağa kalktığıöda iki büklüm oluyorum yürüyemiyorum. Eğer doğurmazsam pazartesi kontrolüm var artık doktora yalvarıcam bu gidişle. Bana bi akıl verin doğumu normal yollarla nasıl hızlandırabilirim nasıl başlatabilirim.
Doğdu doğduPerine masajı ya da cinsel ilişki ertesi gün doğurursunuz örneği çok fazla. Kesin doğar söyleyeyim
Benim oğlanlar çok ağlamıştı ben doğum a gittiğimde inşallah uzulmeden sana kavuşur yavrucakAklım kızımda kalcak. Ben hiç o kadar uzun kalmadım ondan. Allah göstermesin ya bidaha göremezsem korkusu yedi bitirdi beni. Her bana annem diye sarılışında gözlerime yaşlar doluyo. Rabbim ikisini bir büyütmeyi nasip etsin bana inşallah
Ne Zaman doğduYazamıyorum kusuruma bakmazsınız inşallah. Şansımıza eşimin doğum izni iptal oldu malesef. Evde de olmadığından giremiyorum siteye. Zaten çoğunlukla da dinleniyorum. ☺
Salı günü öğlen 13.30 da doğduNe Zaman doğdu
Nasıl doğdu
Ben hala doguramamissijdir diye girdim yapılır mı bu
Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin güzel ömür versinSalı günü öğlen 13.30 da doğdu
Ben didim ki cilek sicak suyu havlulari hazirla,yeter bekledigimiz,korkusundan dogurduNe Zaman doğdu
Nasıl doğdu
Ben hala doguramamissijdir diye girdim yapılır mı bu
Saat kacta gidildi hastaneye,kolay mi dogdu,oyleye benziyordu kac günkü sancili beklemekten.Salı günü öğlen 13.30 da doğdu
Evet 8 de yatışım oldu 9 olmadan sancı takıldı. 13.30 da geldi minik kuş.Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin güzel ömür versin
Suni sancı ilk mi alıyorsun peki
Ne korkusu zorla doğurttumk suni sancılarlaBen didim ki cilek sicak suyu havlulari hazirla,yeter bekledigimiz,korkusundan dogurdu
Yoksa kizin okula kadar gelmeye niyeti yoktu
Hayırlı olsun nihayet gelmiş :)Ne korkusu zorla doğurttumk suni sancılarla
8de gittim hastaneye. 13.30 da doğdu tosbik. Valla dr bi ara muayeneye geldi ohoo harika sen 8 kilo bile doğurursun dedi. Can havliyle bi tekmeatma isteği olmadı değil haniSaat kacta gidildi hastaneye,kolay mi dogdu,oyleye benziyordu kac günkü sancili beklemekten.
Teşekkür ederim geldi şükürHayırlı olsun nihayet gelmiş :)
Bak sen,kız ense yapıyormuş yani,vay vay,anasi beklesin dursunAllah bagislasin yavrularini,ablasi ne yaptı gorunce:)Ne korkusu zorla doğurttumk suni sancılarla
Çok sevdi. Çekine çekine geldi yanımıza. Kucağına koyduk yanağını okşadı burnunu öptü şimdi alıştı biraz daha görünce çıldırıyo sevcem diye o benim bebek diyo kucağına istiyo sürekliBak sen,kız ense yapıyormuş yani,vay vay,anasi beklesin dursunAllah bagislasin yavrularini,ablasi ne yaptı gorunce:)
Diğer arkadaşlar çok güzel önerilerde bulunmuşlar zaten. Bana da bir avazda inşallah demek düşüyor canım.Selam kızlar,
Ben 38+5 günlük hamileyim. Nasipse ikinci kızımı bekliyorum. Ama hala doğuramadım. Daha vaktin var diyenler olacak biliyorum ama inanılmaz darlandım kendimi çok depresif hissediyorum bazen. Eşim sürekli şaka da olsa doğur artık diye diye beni de etkiledi.
Kızım 13 ünde 2 yaşını dolduracak geceleri zaten uyuyamadığım yetmiyomuş gibi ona koşturmak ta yoruyo bu halde artık. Sabrımın sonlarındayım. Sinir küpü geziyorum. Ne yapsamda doğursam diye dolanıyorum resmen.
Felaket bir çatı ağrım var yattığım yerde dönemiyorum bile bazen. Ayağa kalktığıöda iki büklüm oluyorum yürüyemiyorum. Eğer doğurmazsam pazartesi kontrolüm var artık doktora yalvarıcam bu gidişle. Bana bi akıl verin doğumu normal yollarla nasıl hızlandırabilirim nasıl başlatabilirim.