Doğuma Hazırlık Doğuramadım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben kaçayım. Son hazırlıklarımı yapıcam. Erken uyuyp dinlenmeye çalışıcam ki umarım başarabilirim. Daha koltukların üstünde bi oraya bi buraya uçan kızımı uyutma derdi var tabi. Heycanlı ve gerginim. Dua eder dua beklerim hepinizden aklınıza gelirsem benide katın dualarınıza. nirra nirra umarım yarın can derdiyle unutmam ama aklımdasın senin için şifa isticem Rabbimden sende bana dua et kolaycacık forlayıversin bebem. Neyse hepinize öpücükler💞💞💞💞 tekrar görüşmek üzere.
Rabbim tek bir sancida kurtarsın inşallah sağlıklı bir şekilde kavuş evladına 🙏🙏🙏

Ben kaçayım. Son hazırlıklarımı yapıcam. Erken uyuyp dinlenmeye çalışıcam ki umarım başarabilirim. Daha koltukların üstünde bi oraya bi buraya uçan kızımı uyutma derdi var tabi. Heycanlı ve gerginim. Dua eder dua beklerim hepinizden aklınıza gelirsem benide katın dualarınıza. nirra nirra umarım yarın can derdiyle unutmam ama aklımdasın senin için şifa isticem Rabbimden sende bana dua et kolaycacık forlayıversin bebem. Neyse hepinize öpücükler💞💞💞💞 tekrar görüşmek üzere.
Hadi Allah yardimcin olsun,az sancili tatli cilekli bir dogum diliyorum
images (3).jpeg

Selam kızlar,

Ben 38+5 günlük hamileyim. Nasipse ikinci kızımı bekliyorum. Ama hala doğuramadım. Daha vaktin var diyenler olacak biliyorum ama inanılmaz darlandım kendimi çok depresif hissediyorum bazen. Eşim sürekli şaka da olsa doğur artık diye diye beni de etkiledi.

Kızım 13 ünde 2 yaşını dolduracak geceleri zaten uyuyamadığım yetmiyomuş gibi ona koşturmak ta yoruyo bu halde artık. Sabrımın sonlarındayım. Sinir küpü geziyorum. Ne yapsamda doğursam diye dolanıyorum resmen.

Felaket bir çatı ağrım var yattığım yerde dönemiyorum bile bazen. Ayağa kalktığıöda iki büklüm oluyorum yürüyemiyorum. Eğer doğurmazsam pazartesi kontrolüm var artık doktora yalvarıcam bu gidişle. Bana bi akıl verin doğumu normal yollarla nasıl hızlandırabilirim nasıl başlatabilirim.
Allahım ne güzel bi dert 🤲🏻

X