- Konu Sahibi balpetegim
-
teşekkür ederim orası öyle,yazdıların doğru ama çok çektim...sen de çekmişsin beni anlarsın,bi türlü içimden atmıyorum..bütün her şeyi yaşadım ama sonuna ulaşamadım,manyak gibi hep o anı hayal ediyorum,şöyle yapsaydım,yapsaydılar...şöyle doğuracaktim falan...aaah aaah...üzerinden epey zaman geçmeden unutamayacağım galiba,içime dert oldu resmen
düşünmemeye çalış.Allah'ın gücüne gider valla:1hug:
topikleri bi oku bak burdaki.ölü bebeğini normal doğumla doğurmaya çalışanlar,neredeyse yaşına gelmiş bebeklerini kaybeden anneler,bebeklerini normal doğurup şu anda ciddi hastalıklarla uğraşanlar.oku ve düşün.
herkesin çekeceği bi sıkıntı olacak.seninkide bu olsun.bebeğini sağlıkla kucağına almışsın,çektiğin sıkıntıda diyetin olsun,sadakan olsun...
şükret sadece.
boşver öyle olması gerekiyormuş olmuş.
Allah izin veriyorda oluyor her şey.O'ndan daha iyisini bilemeyiz.
vardır bir hikmeti:)
düşünmemeye çalış.Allah'ın gücüne gider valla:1hug:
topikleri bi oku bak burdaki.ölü bebeğini normal doğumla doğurmaya çalışanlar,neredeyse yaşına gelmiş bebeklerini kaybeden anneler,bebeklerini normal doğurup şu anda ciddi hastalıklarla uğraşanlar.oku ve düşün.
herkesin çekeceği bi sıkıntı olacak.seninkide bu olsun.bebeğini sağlıkla kucağına almışsın,çektiğin sıkıntıda diyetin olsun,sadakan olsun...
şükret sadece.
boşver öyle olması gerekiyormuş olmuş.
Allah izin veriyorda oluyor her şey.O'ndan daha iyisini bilemeyiz.
vardır bir hikmeti:)
Bak ben bu yazının altına imzamı atarım. Ne güzel anlatmış kronick'im olayı.
Ben şimdi gene kendimden örnek vereyim sana. 6 yıllık uğraşlarım sonuç vermemiş ve ben bir türlü hamile kalamamıştım. Sonunda kendi kendine hamile kaldım. 8 aylık hamileydim her şey yolundaydı. Bir sabah kalktığımda lekelenmem olduğunu gördüm. Hemen hastaneye gittik. Doktor (bebeğim makat geliyordu) normal doğumun başladığını rahmin açıldığını ve tekrar kapandığını, bebeğimin makat gelişi olduğu için doğumun gerçekleşmediğini, kordonun sarktığını ve bebişimin ölmüş olduğunu, beni zehirlemeye başladığını söyledi. Koridordo soyarak ve kan alarak beni ameliyathaneye götürdüler. Doktor avazı çıktığı kadar bağırıyordu, hasta ölüyor çabuk ameliyathaneyi hazırlayın diye. Neyse beni hemen ameliyata aldılar, hocaları geldi ve hocalarına "bebek ölmüş anneyi zehirlemeye başlamış" dediler. Aynı filmlerdeki gibi bir koşuşturma yaşanıyordu ameliyathanede. O anda "Allahım eğer bebeğim öldüyse bu ameliyat masasından kalkmayı nasip etme bana" demiştim.
Sonuçta bebişim doğdu ve şimdi 12 yaşında koca bir dana oldu. Ama ben 1,5 gün narkozdan çıkamamışım. Bir türlü uyanmıyormuşum. Çok uğraşmışlar. En sonunda hocanın aklına gelmiş ve bebeğimi yanıma koyup göğsümü tutmasını sağlamışlar. Biri bana "bebeğin yaşıyor" diyordu devamlı. Meğer psikolojik olarak uyanamıyormuşum.
Ben şimdi o günleri bir anı olarak hatırlıyorum. Önemli olan bulunduğumuz andır güzelim.
meraba.öncelikle geçmiş olsun.ben henüz 35+3deyim.allah kısmet ederse bi aydan az bi zaman sonra doğum yapacağım.aslında bu yazılanları okumakla iyi mi kötü müyapıyorum bilmiyorum ama bence allaha şükretmelisin.onca yaşanan şeyden sonra sen ve bebeğinin sağlık durumunuz iyi anladığım kadarıyla...sende bebeğinde hayatınızı kaybedebilirdiniz ki allaha şükür böle bişi olmamış...doktor ve ebedewn yanada pek şansın olmamış ne yazık ki.ama bence artık kafana takma.bebeğine odaklan..onunla geçireceğin zamanların değerini bil.psikolojisi bozuk bi anne ne kadar ilgili olabilir ki..bu doğum olayı kötü bi tecrübe olmuş senin için....açıkçası normal doğumdan çok tırstım.galiba sezeryan şansımı deneyeceğim..tabi bellide olmas sancılarım geldiğinde neye karar vereceğim göreceğiz bakalım....teşekkür ederim orası öyle,yazdıların doğru ama çok çektim...sen de çekmişsin beni anlarsın,bi türlü içimden atmıyorum..bütün her şeyi yaşadım ama sonuna ulaşamadım,manyak gibi hep o anı hayal ediyorum,şöyle yapsaydım,yapsaydılar...şöyle doğuracaktim falan...aaah aaah...üzerinden epey zaman geçmeden unutamayacağım galiba,içime dert oldu resmen
canım okuduklarından kesinlikle kötü etkilenme..bak burda çok kolay doğum hikayeleri de okuyoruz,herkesin doğumu bir olmuyor...kesinlikle her kadın farklı bir doğum tecrübesi demek...inşallah rahat bi doğum geçirirsin...meraba.öncelikle geçmiş olsun.ben henüz 35+3deyim.allah kısmet ederse bi aydan az bi zaman sonra doğum yapacağım.aslında bu yazılanları okumakla iyi mi kötü müyapıyorum bilmiyorum ama bence allaha şükretmelisin.onca yaşanan şeyden sonra sen ve bebeğinin sağlık durumunuz iyi anladığım kadarıyla...sende bebeğinde hayatınızı kaybedebilirdiniz ki allaha şükür böle bişi olmamış...doktor ve ebedewn yanada pek şansın olmamış ne yazık ki.ama bence artık kafana takma.bebeğine odaklan..onunla geçireceğin zamanların değerini bil.psikolojisi bozuk bi anne ne kadar ilgili olabilir ki..bu doğum olayı kötü bi tecrübe olmuş senin için....açıkçası normal doğumdan çok tırstım.galiba sezeryan şansımı deneyeceğim..tabi bellide olmas sancılarım geldiğinde neye karar vereceğim göreceğiz bakalım....
son cümle olarak bir daha bu olayı düşünme derim.bi kabus gördün sadece öle farzet..gerçi kabusların etkisinden bile kurtulmak zor olduğuna göre bunu atlatman bayağı bi zaman alacaktır sanırm.allah yardımcın olsun.bebeğinle geçireceğin güzel günlere ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?