bende sezeryanla doğum yapmıştım doğumda bir sorun yoktu ama doğumdan sonra yaşadığım o acı inanılmazdı...yanlış anestezi sonucu tam 7 gün can çekiştim,resmen felç inmiş gibiydim kafamı oynatamıyordum,hareketsizliğini bırakın acısını çekmemek için yattıgım yatagın önündeki pencereden kendimi atmak istemiştim o acıyı çekmemek için,oysa en mutlu anlarımdı kızım sağlıklı idi ama gözüm bir şeyi göremez olmuştu,o acının beni öldüreceğini düşünmüştüm.dr a sordugumuzda geçistiriyorlardı,tabi derler mi bizim anestezi uzmanımızın hatası diye biz bunu sonradan araştırıp ögrendik..omuriliğime sıvı''narkoz''ulaşmış nasıl oluyorsa, zaten damarı da 7-8 denemeden sonra anca bulmuşlardı ve ben yarı baygındım,araştırıp ulaştıgım bilgi bu sağlık çalışanlarından ve binde bir kişiye denk gelen bir durum imiş bu...anestezi uzmanı çok önemli arkadaşlar aman dikkat edin ne olur...(ki ben özel yaptım doğumumu )... bu arada sezeryanla alakalı diil sorunum,okuyan arkadaşlarımı korkutmayım... üstüne basa basa söylüyorum;anestezi uzmanınızı iyi seçin,bu çok önemli... sizede geçmiş olsun diliyorum..bebeğiniz sağlıklı buna şükür edin ... ben bahsettiğim bu acıyı yaşarken bile bebeğim için şükrettim ve iyiki benim acım vardı, ya kızıma verse idi bu acıyı,ona gelen bana gelsin razıyım..kızım için yine çeker,ölür ölür dirilirim..yeter ki ;onun canı hiç yanmasın..şimdi kızım 2.5 yasında ve ben bu acıyı bir anı olarak kabul ediyorumhem de herşeye rağmen güzel bir anı.. ve 2. bebek düşünüyorum ve asla korkmuyorum...lütfen sizde düşünüp kendinizi hırpalamayın...buda sizin bir anınız acı yada tatlı,bebeğinize bakın,gülümseyin ve unutun bu acınızla barışın... sevgiler...