• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aslında sezeryandı

:roflol:

:roflol:yaa koptum yaaa harbıden kıs soylede sebnemle dovelım :) yaa gülüm sakın korkma canım ben bıle dogurduysam sen haylı haylı dogurursun:dance:

hale-jale-butun-mahalleeee--hazirmiyizzzzz...
oklava-merdane-tencere-tava-ne-varsa-kap-gel...:oklava::oklava::oklava:

kotuyum-ben-kotuyum-kotuyummmmkötükedihüsokötükedihüsolll

Kızlar sağolun hem cesaret veriyorsunuz söylediklerinizle hem de güldürdünüz beni valla. Dövün annem bütün hamileleri korkutanları dövün ya :)) Ben böyle koca göbüşlü olmasam kendim dövücem ama kolumu kaldırmaya halim kalmadı :)))

hale-jale-butun-mahalleeee--hazirmiyizzzzz...
oklava-merdane-tencere-tava-ne-varsa-kap-gel...:oklava::oklava::oklava:

kotuyum-ben-kotuyum-kotuyummmmkötükedihüsokötükedihüsolll

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Kızlar sağolun hem cesaret veriyorsunuz söylediklerinizle hem de güldürdünüz beni valla. Dövün annem bütün hamileleri korkutanları dövün ya :)) Ben böyle koca göbüşlü olmasam kendim dövücem ama kolumu kaldırmaya halim kalmadı :)))

kısss durrrr sana noluyoo şebnem butun mutfagı yuklemiş hurraaa geliyooo:roflol: valla kaza kurşunu yersin şbnemden otur oturdugun yerdeee:dance::roflol:

ya ne fena bır dogum olmus bu sızın ıcın.Çok gecmıs olsun.Bir yandan kendı hastanenızde tedavınıze baslarken bır yandanda onları mahkemeye vermeye ne dersınız?? (ha bu arada devlet hastanelerı il saglık mudurluklerınden delı gıbı cekınırler orayada maıl yoluyla sıkayet edebılırsın raporlarının maıllerını atabılırsın )

Son düzenleme:
ya ne fena bır dogum olmus bu sızın ıcın.çok gecmıs olsun.bir yandan kendı hastanenızde tedavınıze baslarken bır yandanda onları mahkemeye vermeye ne dersınız?? (ha bu arada devlet hastanelerı il saglık mudurluklerınden delı gıbı cekınırler orayada maıl yoluyla sıkayet edebılırsın raporlarının maıllerını atabılırsın )

canım bende bılıyorum şikayet etmeyı ama ben onları allaha havale ettım simdide hamıleyım allahım dusurmesın onların elıne bırdaha..dunyada tek hastane ve doktor onlar kalsa ölmeyı tercıh eder evde dogurrum daha ıyı

canım bende bılıyorum şikayet etmeyı ama ben onları allaha havale ettım simdide hamıleyım allahım dusurmesın onların elıne bırdaha..dunyada tek hastane ve doktor onlar kalsa ölmeyı tercıh eder evde dogurrum daha ıyı

Ah be guzelım yanlarına bırakmasaydın keske ama sımdı yıne hamıleymıssın ugrasamayabılırsın boyle seylerle.senın daha yenı olmadımı yav bebişin,kız hemde okadar zor bı dogumdan sonra ıyı cesaret etmıssınn allah hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın:)

Ah be guzelım yanlarına bırakmasaydın keske ama sımdı yıne hamıleymıssın ugrasamayabılırsın boyle seylerle.senın daha yenı olmadımı yav bebişin,kız hemde okadar zor bı dogumdan sonra ıyı cesaret etmıssınn allah hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın:)

canım oglum henuz bır yasında bende bılıyorum erken oldugunu ama planlanmıs bır hamılelık degıldı malesef kazaya kurban gıttım ..ama var bundada bır hayır ..

canım oglum henuz bır yasında bende bılıyorum erken oldugunu ama planlanmıs bır hamılelık degıldı malesef kazaya kurban gıttım ..ama var bundada bır hayır ..

e gulum barı artık korun.Biliyosun dımı yontemlerı ıstersen bende sana tavsıyelerde bulunabılırım korunma konusunda yardım ıstersen.Oldukca yıpratıcı olucak ama guzel olucak hersey bundan sonra..O minik canavara ulaşmak kolay olmamıs ama hıssedıyorum bunda cok kolay olucak işin ras gidicek gibi geliyo bana...(lütfen cocukları ucleme maddı gelır 5000 tl den az ise optum):1hug:

:hulya:

pardon canım kimi tebrik edıyorsun anlamadım CADIARZU

babababbababa-hic-bisi-yokmus-gibi-nasilda-orgu-oruyo-kizz-kalkkk..
savasa-gidiyozzz....yok-yok-vazgectim--:1ninca:sessiz-gidiyoruz..
saka-bi-yana..herseyin-hayirlisi-olsun-arkadaslar..
gecmisi-yad-gelecege-feryat-etme-derdi-nenem..rabbim-neyler-neylerse-guzel-eyler...

babababbababa-hic-bisi-yokmus-gibi-nasilda-orgu-oruyo-kizz-kalkkk..
savasa-gidiyozzz....yok-yok-vazgectim--:1ninca:sessiz-gidiyoruz..
saka-bi-yana..herseyin-hayirlisi-olsun-arkadaslar..
gecmisi-yad-gelecege-feryat-etme-derdi-nenem..rabbim-neyler-neylerse-guzel-eyler...

olay budur lafı yapıştırdın nenen sayesınde..son nokta oldu ..eyvallah valla guzel laftıı GEÇMİŞİ YADD GELECEGE FERYAT ETMEE........ SÜPERRRRRRR:lepi:

Rabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsın.Allah analı babalı büyütsün oğluşunuzu:nazar:

Ben anlamiyorum neden peki esin bir sey demedi bu vicdansiz kendini doktor sana kisilere aslinda dava acabilirdin bilmiyorum. Üstelik ne haklari var sana kötü davranmaya üstelikte dogum yapacak olan bir anneye nefret ediyorum böyle doktor olmus ama insan olamamis yaratiklardan.., Keske esinide dogumhaneye isteseydin belki farkli olurdu bilmiyorum...
Evet cok zor dogum yapmisin canim gecmis olsun benimde insallah bir ayim kaldi ne yalan söyleyeyim korktum.. Allah her zaman bizi iyilerle karsilastirsin her yönden insallah.Gercek vicdan sahibi insanlarla karsilastirsin insan oldum sanan hayvanlarla degil... Allahim sen koru yarabbim...

Ben anlamiyorum neden peki esin bir sey demedi bu vicdansiz kendini doktor sana kisilere aslinda dava acabilirdin bilmiyorum. Üstelik ne haklari var sana kötü davranmaya üstelikte dogum yapacak olan bir anneye nefret ediyorum böyle doktor olmus ama insan olamamis yaratiklardan.., Keske esinide dogumhaneye isteseydin belki farkli olurdu bilmiyorum...
Evet cok zor dogum yapmisin canim gecmis olsun benimde insallah bir ayim kaldi ne yalan söyleyeyim korktum.. Allah her zaman bizi iyilerle karsilastirsin her yönden insallah.Gercek vicdan sahibi insanlarla karsilastirsin insan oldum sanan hayvanlarla degil... Allahim sen koru yarabbim...

canım benım eşimi bırak dogumhaneye odama bıle almadılar yasakmıs.dogumhane katında tum hastaların eslerı yanlarında yoktu erkegın gırmesı yasakmıs bu kata..benımde yanımda kayınvalıdem vardı..allahım senınde benımde tum hamiş annelerı ıyı ınsanlarla karsılastırsın bende7 haftalık gebeyım ama asla bırdaha o hastaneye gıtmem dunyada tekde kalsa gıtmem..buyuk konusmıyım rabbıme ama gıtmem...sende sagsalım dogum yaparsın kardesım ınsallah..korkma lutfen rabbım yanında olsun :Saruboceq:

mrb hale. allah bir daha yaşatmasın. ben de k.maraş'ta oturuyorum 37 haftalık hamileyim. doktorunun adı neydi acaba? ve neden doğum başladığında gelemeyeceğini söyledi?

mrb hale. allah bir daha yaşatmasın. ben de k.maraş'ta oturuyorum 37 haftalık hamileyim. doktorunun adı neydi acaba? ve neden doğum başladığında gelemeyeceğini söyledi?

canım benım ben kahramanmarasın göksun ilçesınde oturuyorum ''süreyya adanalı devlet hastanesı''nde muayene oldum 9 ay boyunca doktorumda ''HATİCE BAŞAR''dı.çok iyi bir doktordu cok ılgılenıyordu..benım ıyılıgımı dusunup sezeryan olmamı önerdı ve gercektende olmam gerektıgını dıle getırdı bırazda mecburdu ama yınede tercıhı bana bıraktı ..bende doktorum ne derse dogrudur dıyıp sezeryan olmaya karar vermıstım.sancılandıgımda gece saat 24:00 du canım hastaneye gıttıgımızde tabıkıde hatıce hocam yoktu aradılar ve gelemeyecegını dıle getırmıs sebebını bılmıyorum...oda hakkımda ıyısını dusunmus olacakkı kayserıye sevk ettırılmemı soyledı..belkıde bılemezdı böle olcagını sezeryan olacagım ıcın guvenmıstır kayserıye belkıde....hocamdan memnundum ama benı sezeryan yapsaydı keske daha cok memnun olacaktım ama kader işte yaşanacakmıs yasadım acıları..allah sımdıkı bebegımde yasatmasın ınsallah...suanda hatıce basar gıttı tayınını ıstemıs haberım yoktu baya uzuldum ama sımdıkı doktorumda cok ıyı bir bayan ''ŞAFAK YILMAZ BARAN'' memnunum canım bakalım ne derse artık ılerde bılmıyorum henuz 7 haftalık gebeyım...yardımcı olmadım ama belkı bılgın vardır bu doktorlarımız hakkında...

Son düzenleme:
geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın o olayları...Herkese kolya doğumlar inş.

yalnız anlatmadan geçemeyeceğim annem doğum yaptıktan sonra doktoru dikiş atarken anneme hanım bak çok rahat bir doğum geçirdin sana özel dikişimi atacam çok estetik olacak desenli desenli diye esprikler yapıomuş. annem de diyo ben orda baygın haldeyim adam bana şakalar yapıo haha hihi gülüyodu :roflol:

Back