Gözde tenya larvası

ben daha o zamanlar çok küçüktüm
amcamın kızı önce bas agrısından şikayet etmişti sonra gözleri agrımaya baslamıstı kızarıklık falan dediğin gibi
annem yatırdı dizine baktı gözüne göz kapagını bi kaldırdı kurt wardı orda yani kurt mu baska bişey mi bilmiyorum biz kurt demiştik..eline aldı temiz bi bez 3 tane çıkarmıştı boy boy
o zamanlar doktora götürmediler zaten bizimle yasıyodu annesi babası kabul etmiyodu..
belki o da buna benzer bi olaydır
cinsi,boyutu ve bulunduğu yer önemli canım benimki 1 cm domuz tenyası ve gözün en arkasında retinaya yapışmışş görmee alanının yanındaabilmiyorumkismile

çok geçmiş olsun arkadaşımm ilk defa duyduğum bişii
teşekkürlerropuyorumnanaktan

geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın. domuz tenyası demişsiniz domuz tenyası sadece domuz mamüllerinden ağız yoluyla vücuda girer diye biliyorum dışarda yediğiniz yiyeceklere , et ve et mamüllerine çok dikkat edin derim.

off allahım sen koru
benimde boğazımda bademcğimin üstündeki delikte kurt gibi şeyler vardı çok iğrençti ben kurt sanmıştım ama meğerse yemek artıkları birikiyormuş adınada bademcik taşı deniyormuş doktor doktor gezdim en son bademcikleri aldırdım kurtuldum..

off allahım sen koru
benimde boğazımda bademcğimin üstündeki delikte kurt gibi şeyler vardı çok iğrençti ben kurt sanmıştım ama meğerse yemek artıkları birikiyormuş adınada bademcik taşı deniyormuş doktor doktor gezdim en son bademcikleri aldırdım kurtuldum..
geçmiş olsun...

geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın. domuz tenyası demişsiniz domuz tenyası sadece domuz mamüllerinden ağız yoluyla vücuda girer diye biliyorum dışarda yediğiniz yiyeceklere , et ve et mamüllerine çok dikkat edin derim.

paazartesi günü patoloji sonucunu aldıkk yüzde yüzz domuz tenyasıı diğer adıyla tenya solium...dediğiniz gibi çiğ veya az pişmiş domuz etiylee geçmiş..müslümanımm ve domuz etii yemiyorumm..kalitesiz yerlerde asla yemek yemem..bilindik yerleri tercih ediorum restoran vs.konusundaaa ama ne olursa olsunn burdan da dışarıdaa yediğimiz etlerinn ne olduğunun belli olmadığı ortaya çıkmış oluyorr..uyarınızz için teşekkür ederimm..kırmızı et uzun bi süre yiyemem heralde..

Geçmiş olsun canım. İyiki anlattın bizde öğrenmiş olduk böyle birşey olabileceğini.

çok çok geçmiş olsun.gerçekten okurken bile insan bi hoş oluyor.daha önce izlediğim parazit ve tenya videolarından çok etkilenmiştim zaten..:bbo:eşimde dahil herkes hijyene fazla dikkat ettiğimi hatta hasta olduğumu söylüyorlar..fisfisfisama ne kadr dikkat etmemiz gerektiğide ortada..
maalesef benimde bi haftadır gözümde AĞRI ,KAŞINTI VE KIZARIKLIK VAR BENİMDE İLK AKLIMA GELEN DE BU SİZİN BAŞINIZA GELEN OLMUŞTU.eyvahedigeldismile.EN İYİSİ BENDE GECİKMEDEN Bİ MUAYENE OLSAM İYİ OLAACAK.ALLAHIM SEN KORU YARABBİM:Saruboceq:

UYARILARIN VE PAYLAŞIMIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER VE TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIMM

Tam nasıl olmuş diye soracaktım ki, domuz eti demişsiniz. Sağlıklı pişirilmemiş etteki zararlı gözünüze nasıl yerleşmiş ben anlamadım. Büyük geçmiş olsun, bende olsa akıl sağlığımı yitirebilirdim açıkçası.

geçmiş olsun, çok sevindim başarılı bir operasyon geçirmene yazıyı okurken çok üzüldüm iyi olmana sevindim arkadaşım:Saruboceq:

çok çok geçmiş olsun.gerçekten okurken bile insan bi hoş oluyor.daha önce izlediğim parazit ve tenya videolarından çok etkilenmiştim zaten..:bbo:eşimde dahil herkes hijyene fazla dikkat ettiğimi hatta hasta olduğumu söylüyorlar..fisfisfisama ne kadr dikkat etmemiz gerektiğide ortada..
maalesef benimde bi haftadır gözümde AĞRI ,KAŞINTI VE KIZARIKLIK VAR BENİMDE İLK AKLIMA GELEN DE BU SİZİN BAŞINIZA GELEN OLMUŞTU.eyvahedigeldismile.EN İYİSİ BENDE GECİKMEDEN Bİ MUAYENE OLSAM İYİ OLAACAK.ALLAHIM SEN KORU YARABBİM:Saruboceq:
UYARILARIN VE PAYLAŞIMIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER VE TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIMM
inşallah kötü bir şey yokturr ama doktoraa gidin içinizi rahatlatmış olursunuzz..hijyen gerçekten çok önemli

canım çokgeçmiş olsun.allah beterinden korusun.
teşekkür ederim canım:KK16:

Tam nasıl olmuş diye soracaktım ki, domuz eti demişsiniz. Sağlıklı pişirilmemiş etteki zararlı gözünüze nasıl yerleşmiş ben anlamadım. Büyük geçmiş olsun, bende olsa akıl sağlığımı yitirebilirdim açıkçası.
bağırsaklara giden parazit orada yerleşiyoo sonra yumurtaları tekrar ağızdan alınırsaa kan yoluylaa gidebiliormuşş..

çok çok geçmiş olsun...
teşekkür ederim..

geçmiş olsun, çok sevindim başarılı bir operasyon geçirmene yazıyı okurken çok üzüldüm iyi olmana sevindim arkadaşım:Saruboceq:
çok teşekkür ederim

arkadaşlarr şu an vücudumun başka bir yerinde de domuz tenyası olma ihtimali olduğu için ilaç tedavisi görüyorum..2 günde bir kan veriyorum kan değerlerime bakılıo ve belli aralıklarla emar çekilcekmişim..yaklaşık bi altı ay sürücek..beyinee ve kalbe gitmemesi için..ki gidebiliomuş çünkü göze giden beyne de gidebilirmiş..göz doktorum gerçekten mükemmell,infeksiyon doktorumdaaa tavsiye ederim..özellikle göz doktoru türkiyedee tek diyebilirim..isteyenlere özelden adresini ve telefonu atabilirim..

X