Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aslında sezeryandı
- Konu Sahibi hale1903
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?konuyu okurken sok oldum....anneme de boyle yapmislar beni dogururken....offf canim sikildi.
hala var demek boyle doktorlar,inanamiyorum...
size de cok gecmis olsun.
Bebeginizi de Allah korumus gercekten.
Rabbim saglikla buyutmenizi nasip etsin...
cok sagol canım benım kurtulduk sukurler olsunkı..darısı ıkıncı bebegıme ınsallah:Saruboceq:
canım benım ben kahramanmarasın göksun ilçesınde oturuyorum ''süreyya adanalı devlet hastanesı''nde muayene oldum 9 ay boyunca doktorumda ''HATİCE BAŞAR''dı.çok iyi bir doktordu cok ılgılenıyordu..benım ıyılıgımı dusunup sezeryan olmamı önerdı ve gercektende olmam gerektıgını dıle getırdı bırazda mecburdu ama yınede tercıhı bana bıraktı ..bende doktorum ne derse dogrudur dıyıp sezeryan olmaya karar vermıstım.sancılandıgımda gece saat 24:00 du canım hastaneye gıttıgımızde tabıkıde hatıce hocam yoktu aradılar ve gelemeyecegını dıle getırmıs sebebını bılmıyorum...oda hakkımda ıyısını dusunmus olacakkı kayserıye sevk ettırılmemı soyledı..belkıde bılemezdı böle olcagını sezeryan olacagım ıcın guvenmıstır kayserıye belkıde....hocamdan memnundum ama benı sezeryan yapsaydı keske daha cok memnun olacaktım ama kader işte yaşanacakmıs yasadım acıları..allah sımdıkı bebegımde yasatmasın ınsallah...suanda hatıce basar gıttı tayınını ıstemıs haberım yoktu baya uzuldum ama sımdıkı doktorumda cok ıyı bir bayan ''ŞAFAK YILMAZ BARAN'' memnunum canım bakalım ne derse artık ılerde bılmıyorum henuz 7 haftalık gebeyım...yardımcı olmadım ama belkı bılgın vardır bu doktorlarımız hakkında...
anladım halecim tekrar geçmiş olsun. ben de aslen elbistanlıyım ama k.maraş merkezde oturuyorum. doktor işi şans işi geröekten ne kadar araştırılsa soruşturulsa da iş olacağına varıyor. iki haftam kaldı benim de bakalım bizim başımıza neler gelecek. allahım tüm hamileleri bir avazda ya da bir narkozda kurtarsın :) yeni bebeğin de şimdiden hayırlı olsun.
anladım halecim tekrar geçmiş olsun. ben de aslen elbistanlıyım ama k.maraş merkezde oturuyorum. doktor işi şans işi geröekten ne kadar araştırılsa soruşturulsa da iş olacağına varıyor. iki haftam kaldı benim de bakalım bizim başımıza neler gelecek. allahım tüm hamileleri bir avazda ya da bir narkozda kurtarsın :) yeni bebeğin de şimdiden hayırlı olsun.
canım benım allahım senı ve bebegını sag saglım kurtarsın ..en ıyı vıcdan sahıbı allah korkusu olan doktorlarla karsılastırsın...senı ve bebegını öpüyorum tatlım Şeniz
de-hoydinnn-dogumaaaa....
naber-halecigim-nasil-gidiyor-ikinci-hamilelik..dr'a-gittinmi
valla canım sıkıntılar başladı miğdem cok bulanıyor hersey kokuyorr:1no2:ama 3. ayın sonunda duzelır...evet canım gıttım doktora bebek canlı kalbı atıyor dedı doktorum...bakalım kendımı oyalıyorum miğde bulantılarını unutmak ıcın ıyıce bılgısayra dustum zararlı olmasına ragmen ama napayım baska oyalanacakk bu bulantıları unutturacak bişey yok...sen naptın gulum nasıl gıdıyora.s.
allah kurtarmış kardeşim.. ama inan sadece senin başına gelmiyor bunu.. işyerinde çalıştığımız bir arkadaşımda aynı şeyleri yaşadı.. hatta daha da kötüsünü.. oğlu şu an 7-8 yaşında. oğlu 5,5 kg doğmuş.. ve ebeler resmen üstüne cıkmıs doğum esnasında.. hiç mi ultrasona sokmazsınız be kardeşim doğumdan once.. az cok bakıp gorselerdi kilosunu.. neyse arkadas 1 aya yakın hastanede yatmak zorunda kalmıs ve 6 ay oturma problemi çekmiş.. allahtan teknoloji ilerledi şimdi.. gerçi baksana teknolojiyle senin çatının darlıgını görmüşler ama o gerizekalı cok bilmişler kendi bildiklerini uygulamıslar.. tekrar cok gecmiş olsun.. bebeğini sağlıcakla büyüt..
allah kurtarmış kardeşim.. ama inan sadece senin başına gelmiyor bunu.. işyerinde çalıştığımız bir arkadaşımda aynı şeyleri yaşadı.. hatta daha da kötüsünü.. oğlu şu an 7-8 yaşında. oğlu 5,5 kg doğmuş.. ve ebeler resmen üstüne cıkmıs doğum esnasında.. hiç mi ultrasona sokmazsınız be kardeşim doğumdan once.. az cok bakıp gorselerdi kilosunu.. neyse arkadas 1 aya yakın hastanede yatmak zorunda kalmıs ve 6 ay oturma problemi çekmiş.. allahtan teknoloji ilerledi şimdi.. gerçi baksana teknolojiyle senin çatının darlıgını görmüşler ama o gerizekalı cok bilmişler kendi bildiklerini uygulamıslar.. tekrar cok gecmiş olsun.. bebeğini sağlıcakla büyüt..
cok sagol canım bneım bende bılıyorum beterın beterı var benımde bebegım maşallah 4 kilo dogdu bası buyuktu ve benım catım dardı ...allahım bırdaha yasatmasın o arkadasınada benden slmımı soyle cok cok gecmıs olsun
valla canım sıkıntılar başladı miğdem cok bulanıyor hersey kokuyorr:1no2:ama 3. ayın sonunda duzelır...evet canım gıttım doktora bebek canlı kalbı atıyor dedı doktorum...bakalım kendımı oyalıyorum miğde bulantılarını unutmak ıcın ıyıce bılgısayra dustum zararlı olmasına ragmen ama napayım baska oyalanacakk bu bulantıları unutturacak bişey yok...sen naptın gulum nasıl gıdıyora.s.
allah-yardimcin-olsun-canim-yaa-zor-aylardasin-simdi-sen...umarim-yardim-edicek
birilerin-vardir..ben-iki-ay-cektim-sadece-ve-sadece-havuc-yiyodum..
dusunsene-tavsan-gibi-sabah-ogle-aksam-havuc-kemiriyodum.ucuncu-ayda-normale-dondum.
bu-iki-ay-kapagi-ablama-atmistim..sagolsun-cok-yardimci-olmustu..
simdide-o
hamile-ama-ben-yaninda-degilim-cok-uzuluyorum-ama-elden-bisi-gelmiyor.
napalim-iste-bizim-bir-bucuk-erkeklerle-ugras-dur.firsat-bulursam-buraya-takiliyorum.
kis-bizimki-dogurdu-galiba-korku-morku-derken-umarim-yerini-sevinc-mutluluk-almistir:hulya:
allah-yardimcin-olsun-canim-yaa-zor-aylardasin-simdi-sen...umarim-yardim-edicek
birilerin-vardir..ben-iki-ay-cektim-sadece-ve-sadece-havuc-yiyodum..
dusunsene-tavsan-gibi-sabah-ogle-aksam-havuc-kemiriyodum.ucuncu-ayda-normale-dondum.
bu-iki-ay-kapagi-ablama-atmistim..sagolsun-cok-yardimci-olmustu..
simdide-o
hamile-ama-ben-yaninda-degilim-cok-uzuluyorum-ama-elden-bisi-gelmiyor.
napalim-iste-bizim-bir-bucuk-erkeklerle-ugras-dur.firsat-bulursam-buraya-takiliyorum.
kis-bizimki-dogurdu-galiba-korku-morku-derken-umarim-yerini-sevinc-mutluluk-almistir:hulya:
:roflol:hay allahım yaaa ne matrak kıssın yaff sen bızımkı dogurdu falan delikafaduldendelikafaduldeninşallah öledir yaa allahım kurtarsın :Saruboceq:ben ömrü hayatımda havuc yemem hiç sevmem bulantılarımı gıderecek tek sey var oda limonu ortadan kesıyorum üstüne tuz atıyorum bı guzel yıyorum bırazcık dındırıyor...eşim okadar tuzlu şeyler aldı ama poşetını gorsem kacıyorum...sabh akşam papates kızartması yıyorum başka bişe yok...allahtan kayınvalıdem var yanımda benım sıpaya o bakıyor bana o bakıyor allah razı olsun ondan..bırıncı ogluma hamıleykende o baktı bana hepp....bende su 3. aya girseydım bıtecektı hersey bır ay kadar daha cekerım bölee
Son düzenleme:
:roflol:hay allahım yaaa ne matrak kıssın yaff sen bızımkı dogurdu falan delikafaduldendelikafaduldeninşallah öledir yaa allahım kurtarsın :Saruboceq:ben ömrü hayatımda havuc yemem hiç sevmem bulantılarımı gıderecek tek sey var oda limonu ortadan kesıyorum üstüne tuz atıyorum bı guzel yıyorum bırazcık dındırıyor...eşim okadar tuzlu şeyler aldı ama poşetını gorsem kacıyorum...sabh akşam papates kızartması yıyorum başka bişe yok...allahtan kayınvalıdem var yanımda benım sıpaya o bakıyor bana o bakıyor allah razı olsun ondan..bırıncı ogluma hamıleykende o baktı bana hepp....bende su 3. aya girseydım bıtecektı hersey bır ay kadar daha cekerım bölee
benimki-ne-ki-toprak-yiyen-beton-yiyen-var-yahuulaelaelaelaelae
kis-ne-iyi-kayinvaliden-varmis..dehele-bizikinede-bi-kurs-verirmi-acep?
benimkide-iyi-iyi-olmasinada-hec-torun-neyin-bakmaz..
yedi-cocuk-buyuttum-gari-bu-yastan-sonrada-gezicem-diyikafamçokkarıştı
benimki-ne-ki-toprak-yiyen-beton-yiyen-var-yahuulaelaelaelaelae
kis-ne-iyi-kayinvaliden-varmis..dehele-bizikinede-bi-kurs-verirmi-acep?
benimkide-iyi-iyi-olmasinada-hec-torun-neyin-bakmaz..
yedi-cocuk-buyuttum-gari-bu-yastan-sonrada-gezicem-diyikafamçokkarıştı
yaa valla koptumm yaaaa delikafadulden:roflol::roflol:harbıden nasıl konusuyon ölee cok komiksin yaaaa benım kayınvalıdem de 5 cocuk buyuttu ama banamısın demıyo bakıyor...cok ıyıdır sagolsun annemden yakındır bana
hihoyyyt
kop,kop,koppppppphihoyyythihoyyyt.....
canim-yaaaa-allah-yuzumuzden-kahkahayi-eksik-etmesin..:hulya:
yaa valla koptumm yaaaa delikafadulden:roflol::roflol:harbıden nasıl konusuyon ölee cok komiksin yaaaa benım kayınvalıdem de 5 cocuk buyuttu ama banamısın demıyo bakıyor...cok ıyıdır sagolsun annemden yakındır bana
kop,kop,koppppppphihoyyythihoyyyt.....
canim-yaaaa-allah-yuzumuzden-kahkahayi-eksik-etmesin..:hulya:
amaninnnnnnnnnnn,bowwwwwwwwwwwww
yaw,sen-nasi-bisi-dogurmussun-anacimmm...o-ne-guzellik,o-ne-harika,o-ne-sahane-bi-bebek
yeni-baktim-profiline..allahim-nasi-ozene-bozene-yaratmis-masallah-masallah..tutututuuuu
tuh-beaaaa-keske-kizim-olsaydiiiiiiii-dedirtecek-kadar-yakisikli-kerata...
rabbim-hayirli-imanli-uzun-omurler-versin-insss..Şeniz
yaw,sen-nasi-bisi-dogurmussun-anacimmm...o-ne-guzellik,o-ne-harika,o-ne-sahane-bi-bebek
yeni-baktim-profiline..allahim-nasi-ozene-bozene-yaratmis-masallah-masallah..tutututuuuu
ben norml doğum yaptım ama şu yaşadıklarının bind birini yaşamadım inan benimde çatım dardı ama dr um çok çok iyi bir insandı allah razı olsun ondan bin kere..hep başımda durdu üstelik devlet hastanesinde çalışıyordu..o kadar destek oldu ki bana doğum anında..tatlı dillerle doğurttu..darsada çatım farketmedim inan..ama senin için çok üzüldüm dr lara çok kızdım..senin dr unada kızdım o ayrı..neden zorla normal yaptırıyorlarki..sezeryan olan ilk senmi olacaksın sanki..40 dikiş nedemek yaa kabus gibi beim 3 dikişim var lafı bile olmaz seninkinin yanında...
annemde beni kayseride doğurmuş..bu kayseride bişey var herhalde:))
dur onuda anlatayım..
sancıları çok sıklaşınca hastaneye gitmişler,çatala almışlar neyse..anneme de bir arkadaşı öneen tembih etmiş sakın karnına bastırtma çok kötü oluyor diye..ebenin biri basmaya çalışmış annemde olmaz demiş..ebe bir bağırmış anneme ne halin varsa gör,terbyesiz,sen doğuramada o zaman görüşcez mikrop deyip çıkmış odadan..neyse başka biri kızım karnına bastırmtmazsan çocuk haznede boğulur demiş annemde mecburen tamam demiş..kadın çıkmış annemin tepesine bastır allah bastır.nefes alamıyordum diyor..kesik atmamışlar bide yırtılmış vajinası halbuki kesmeleri çok daha sağlıklı..dikmemişlerde yırtılan yerleri.kendi kendine tutmuş ve çok sızlamış yara halinde kaldığı için..
sonra bizi bir odaya koymuşlar beni annemden uzağa cam kenarına..hava buz gibi kış ortası..kimseyi almıyorlarmış odaya.ne anneannem ne babam..giremezler demişler annem yalvarmış yok olmaz deyip çıkmışlar..kadın o kadar bastırmışki annemin karnına ayağa kalkamıyordum diyr..bende tutmuş bi öksürük mosmor olmuş gitmişim sonra sesim gitmiş.annem bu arada yırtıyor yetişin diye..alıp götürmüşler beni meğer kalp sektesi geçirmişim...
hakkımı helal etmiyorum diyor onlara..bide benim doğum anımda annem yanımdaydı şahit oldu her anına..dr uma aşık oldu..ebeler çok ilgiliydi..o öyle görmediği için çok hoşuna gitti bayıldı yani..bide ben hemen ayağa kalktım sanki hiç doğurmamış gibiydim enerjiktim falan..çok hayır duası etti dr a..psikolojik olarakta çok destek olduğu için..
tekrar tekrar geçmiş olsun sana..allah kimseye yaşatmasın.
annemde beni kayseride doğurmuş..bu kayseride bişey var herhalde:))
dur onuda anlatayım..
sancıları çok sıklaşınca hastaneye gitmişler,çatala almışlar neyse..anneme de bir arkadaşı öneen tembih etmiş sakın karnına bastırtma çok kötü oluyor diye..ebenin biri basmaya çalışmış annemde olmaz demiş..ebe bir bağırmış anneme ne halin varsa gör,terbyesiz,sen doğuramada o zaman görüşcez mikrop deyip çıkmış odadan..neyse başka biri kızım karnına bastırmtmazsan çocuk haznede boğulur demiş annemde mecburen tamam demiş..kadın çıkmış annemin tepesine bastır allah bastır.nefes alamıyordum diyor..kesik atmamışlar bide yırtılmış vajinası halbuki kesmeleri çok daha sağlıklı..dikmemişlerde yırtılan yerleri.kendi kendine tutmuş ve çok sızlamış yara halinde kaldığı için..
sonra bizi bir odaya koymuşlar beni annemden uzağa cam kenarına..hava buz gibi kış ortası..kimseyi almıyorlarmış odaya.ne anneannem ne babam..giremezler demişler annem yalvarmış yok olmaz deyip çıkmışlar..kadın o kadar bastırmışki annemin karnına ayağa kalkamıyordum diyr..bende tutmuş bi öksürük mosmor olmuş gitmişim sonra sesim gitmiş.annem bu arada yırtıyor yetişin diye..alıp götürmüşler beni meğer kalp sektesi geçirmişim...
hakkımı helal etmiyorum diyor onlara..bide benim doğum anımda annem yanımdaydı şahit oldu her anına..dr uma aşık oldu..ebeler çok ilgiliydi..o öyle görmediği için çok hoşuna gitti bayıldı yani..bide ben hemen ayağa kalktım sanki hiç doğurmamış gibiydim enerjiktim falan..çok hayır duası etti dr a..psikolojik olarakta çok destek olduğu için..
tekrar tekrar geçmiş olsun sana..allah kimseye yaşatmasın.
- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 909
- 448
merhaba öncelikle geçmiş olsun zor bır dogum yapmısın ben kayserılıyım suan baska sehırdeyım ama dogumumu orda yaptım normal dogumdu ancak senın xorluklarını yasamadım sadece 14 saat sancı cektım cunku kızım 42 haftada dogmak bılmedıgı ıcın sunı sancı ıle dogum yaptım fakat dr ve ebelerımden cok memnundum.merak ettım sen hangı hastanede dogum yaptın?
amaninnnnnnnnnnn,bowwwwwwwwwwwww
ayy canım gercektenmı yaaa cok sevındım begendıgınıze....babasına cekmısss babasıda yakısıklı
yaaa canım böyle dedın cok üzüldüm keşke yazmasaydım ama gercekten hamile anneler korksun dıye yazmadın yemin ederım sadece paylaşmak istedim herkes doktorunu ve hastanesını ıyı secsın ıstedım ..sakın korkma gulum yaa kıyamam sana...bak bende hamileyım 1.5 aylık ınankı artık normal dogumdan korkmuyorum ılk dogumum sadece sansızlıktı...allahım sagsalım kucagına almayı nasıp etsınbebegını umarım..allah en ıyı doktorlarla karsılastırsın ınsallah
Benimde doğum hikayem buraya yazamayacağım kadar kötüydü..okurken kendimi gördüm.Korkmanız gereken doğum değil kesinlikle.Dünyanın en güzel olayı çünkü. Arkadaşımızın dediği gibi doktor çok önemli. Bende normal doğum istedim ama olmadı. Kesinlikle korkmayın doktoru ve hastane ekibini çok iyi seçin..Ben Bodrumun en iyi hastanelerinden birinde yaşadım başıma gelenleri. Özel devlet ayrımı değil olay kesinlikle doktorun deneyimi. Tekrar geçmiş olsun arkadaşım.Yaşadıklarını çok iyi anlıyorum..Doğum yapmaktan kesinlikle korkmuyorum bebeğimi gördükten sonra
Ben anlamiyorum neden peki esin bir sey demedi bu vicdansiz kendini doktor sana kisilere aslinda dava acabilirdin bilmiyorum. Üstelik ne haklari var sana kötü davranmaya üstelikte dogum yapacak olan bir anneye nefret ediyorum böyle doktor olmus ama insan olamamis yaratiklardan.., Keske esinide dogumhaneye isteseydin belki farkli olurdu bilmiyorum...
Evet cok zor dogum yapmisin canim gecmis olsun benimde insallah bir ayim kaldi ne yalan söyleyeyim korktum.. Allah her zaman bizi iyilerle karsilastirsin her yönden insallah.Gercek vicdan sahibi insanlarla karsilastirsin insan oldum sanan hayvanlarla degil... Allahim sen koru yarabbim...
Benim eşim doğumhaneye kadar her adımda ve doğumhanede de yanımdaydı ama olanları değiştiremedi. Çünkü doktor olan onlar ve kendini bırakıveriyorsun bir yerden sonra ellerine yanlış gittiğini bile bile.Doktorları iyi seçmek gerek.Ve kesinlikle eğer kendinizi rahat hissetmiyorsanız doktorunuzu değiştirin. Buna hakkınız var. Hasta hakları vb araştırın. Ben doğumdan sonra çok araştırdım. Şikayet kısmına gelince. Pekte kimsenin umrunda olmuyor hastanede. Nede olsa orda bağıran (onlara göre olay yaratan) sensin. Keşke sonuç alabilsek şikayet ederdik sanırım. Ama olayları hatırlamaktan öteye gitmez elinede birşey geçmiyor. Doktor çok önemli ama bir yandan da o derece önemsiz. Doğum yapan sizsiniz lütfen siz yönetin doğumunuzu çok araştırıp.
ayy canım gercektenmı yaaa cok sevındım begendıgınıze....babasına cekmısss babasıda yakısıklı
beyendik-beyendik-teeeee-ne-zaman-gelelim-istemeye..acele-etmek-lazim
bu-zamanda-nerden-bulcaz-yoksa..heee-kiz-mi-merak-etme-hemen-baslariz-
calismalara-sen-veriyonmu-oglani-ondan-haber-ver:hulya: