• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Küvezdeki bebeğim için lütfen dua edin

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
derdini veren Rabbim dermanınıda versin.Allah yavrunuzu size bağışlasın :Saruboceq:

çok teşekkür ederim. şimdi yatıyorum kalkıyorum emziriyorum. Sütüm artsın diye uğraşıyorum. Bu günüme şükür Allahım. Darısı diğer bebeğini bekleyen annelere. Rabbim hepsine şifa sağlık versin.

çok teşekkür ederim. şimdi yatıyorum kalkıyorum emziriyorum. Sütüm artsın diye uğraşıyorum. Bu günüme şükür Allahım. Darısı diğer bebeğini bekleyen annelere. Rabbim hepsine şifa sağlık versin.

çok geçmiş olsun, sık sık emzirin, su içmeyi ihmal etmeyin, mümkün olduğunca uyuyun ve taze soğan, bulgur tüketin derim naçizane buyrunnnnnnnnn

Şükür Allahıma binlerce kez. 2 gün serviste yatırdılar. Artık iyisiniz dediler ve dün itibari ile evimize geldik. kullanmamız gereken bazı ilaçlar var. Allahım sağlıktan sıhhatten ayırmasın.
Küvezde bekleyen tüm bebekleri Allah sağlıkları ile annelerine kavuştursun. Birbirimizi duasız bırakmayalım. İnsan başına gelince anlıyormuş nasıl bir kaygı ızdırap olduğunu. Hepinize çok teşekkür ederim.

Geçmiş olsun Hastalıkların Allah tekrarını göstermesin inş

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun çok sevindim.Gözünüz aydın.İnşallah hasta olan tüm bebekler sağlıklı bir şekilde ailelerine yuvalarına tez zamanda kavuşur..

Back