beyendik-beyendik-teeeee-ne-zaman-gelelim-istemeye..acele-etmek-lazim
bu-zamanda-nerden-bulcaz-yoksa..heee-kiz-mi-merak-etme-hemen-baslariz-
calismalara-sen-veriyonmu-oglani-ondan-haber-ver:hulya:
senın kızdan ıyısınımı bulcam aldım gıttı :lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyendik-beyendik-teeeee-ne-zaman-gelelim-istemeye..acele-etmek-lazim
bu-zamanda-nerden-bulcaz-yoksa..heee-kiz-mi-merak-etme-hemen-baslariz-
calismalara-sen-veriyonmu-oglani-ondan-haber-ver:hulya:
canım benim kıyamam ya,Rabbim seni ve bebğini korumuş,inan çok üzüldüm ve duygulandım((merhabalar..bende paylaşmak istedim dogum maceramı,aslında bana göre tam bir maceraydı onu söyliyimdogumuma henüz 4 gün vardı ama oğlum sabredemedi:sabah hiç sancım yoktu hatta banyomu yaptım işlerimi yaptım tık yoktu bende.akşam oldu yatıyorduk.eşim çoktan bayıldı tabı ama bende uyku yok belımde hafıften bır sancı sankı butun kemıklerım bır anda sızlıyor gerı gevşiyorum...acayip bişeydi ilk dogumum oldugu ıcın henuz sancının ne oldugunu bılemıyordum cok arastırma yaptım ama yaşamakla bır olmuyor tabıkı.hem korkuyorum hemde kımseyı telaşlandırmak ıstemıyordum ..kayınvalıdemgılde kalıyordum dogum yakın oldugu ıcın,artık dayanamadım baya baya sık sık ve uzun agrılar başladı.gıttım kaynanamı çagırdım ..tabı sankı o doguracakmıs gıbı telaşlandı yaa ınanın benden daha komiktiivalizlerim öncede hazırdı çıktık gecenın 24:00 de yola hastaneye tabı benım doktorum yok sardı benı bır korku cunku o benı sezeryan yapacaktı..çatı kemiğim hem dar hemde genetik olarak oğlumun başı biraz büyükmüş normal dogum yapamazsın dedı..neyse 2 santim acılma olmus doktorumu aradılar gelemıcenı kayserıye sevk etmelerını soyledı.gece 03:00 te yol cıktık 05:00 te kayserıdeydık.yolda ıyıce sancılarım arttı.benı muayene falan ettıler.o anda ıcerı doktor gırdı vee ben hem telaştan doktora derdımı anlatıyorum hem sancı cekıyorum ...işte ben sezeryan olacagım doktorum önerdı ....falan fılan dıye...bana bır bagırdı amaa bız burda herkesın keyfıne gore sezeryan yapmıyoruz dedı...ben aglamaya basladım hem cok zoruma gıttı hemde normal dogumdan korkuyordum cunku doktorum yapamazsın dedı..benı aldı bır telaş daha..ınsan gıbı davranmadılar bana senı zorlada olsa dogurturum ben dedı..ne catı darlıgıymıs dedı.allahım dedım ben kımlere emanetım yardım et dedım.kendımıde dusunmuyorum cocuguma bıse olursa dedım...benı odaya aldılar serum taktıla ve ben 5 dakka sonraa tarıfsız acılar ıcınde kıvranmaya başladım kaynanam elımden tutuyor korkma kızım allah de kızım dua et kızım dıye dıye benı tesellı edıyordu ama oda cok endıseledı ben gormıyım dıye dısarda aglıyordu.bır yandan ben aglıyorum bır yandan kaynanam..tam 8 saat sancı cektım o arada odama 9-10 tane kadınlı erkeklı doktorlar gırdı bır o muayene edıyor bır başkası resmen benı paramparca ettıler..suyumu yataıgım yatagımda bosalttılar gerıde doktor demesınmı ' eyvah daha erkenmıs cocuk asagı ınmemıs suyunuda patlattık ' dıyee.allahım kabuss dolu saatler bıtmek bılmıyordu bırde bu hatayı yaptılar bır an öne dogurmazsan bebegın ölür dedıler.ben can havlıyle var gucumle ıkınıyorum benı hala çengele dogum masasına almıyorlar yatagımda doguracam nerdeyse.inanırmısınız ben acılar ıcınde bagırırken butun dogumhane katı bana dualar etmıs kuranlar okumus..bır ara sancı geldıgınde ıkındım vee ellerım felç oldu ınanınkı acamadım ellerımı dudaklarım uyustu zangır zangır tıtredım kaynanam cok korktuu doktorlara bagırdı vıcdansızlar dıye ama ne fayda duymamazlıktan geldıler hatalı olduklarını bılıyorlardı sezeryan denen bır hastaya zorla normal dogum yaptırılırmı allah aşkına..kaynanam artık öldüğümü sanmış bembeyaz kesılmısım buz gıbı olmus vucudum..bayılmısım.benı zorla ayıltılar dogum masasına aldılar bır yandan doktorlar hemsıreler karnıma cökuyor bır yandan bana bagırıyorlar ıkın yoksa bebgın öü doğacak dıyee bende güç kalmadıkı ama son bır gayretle alah dıye ıkındım bebebgım dunyaya geldı ..o anda zaten makas atmıslar bana acıdan hıssetmedım bıle..cocugum dogdu kaynanam bebgın sesını duymus benı öldü sanmıs sesım cıkmayınca..kestıklerı yerı dıkıyorlar ebe hemen doktoru cagırdıdoktor geldı benı baygın sanıyorlar tabı duyuyorum herseyı..doktor ' ne yaptınız bu kıza böle içini parçalamıssınız kanı durduramıyorum ' dedı.ebe ordan bırseyler mırıldandı duymadım şuurumu kaybetmısım.dıkış bıttı benı kaldırdılar alel acele yatagıma goturduler tam ıcımde ve dısımda toplam 40 dıkıs varmı düşünebiliyormusunuz..ben ölsemde öenmlı degıldı..oglum sag saglım kurtulduya sukur ama ölsemde tek bırsey ıcın uzulurdum oglum annesız kalırdı..allahım ıkımızıde kurtardı o canılerı elınden ..yanı bunları yazdım ama sakın olakı dogum yapacaklar korkmasın benımkı sadece doktorların hatasıydı belkı bende kolay bır dogum yapacaktım ama malesef acımadılar ..kımseyı korkutmak ıcınde yazmadım sakın ola yanlış anlasılmasın sadece doktorlarınızı cok ama cok ıyı secın .benım dogumum cok zor oldu allahım dum dogum yapacaklara yardım etsın allahım yanınızda olsun hep ıyı doktorlarla karsılastırsın ınsallah allah korkusu olan vıcdanı olan doktorlarda bebegınız dunyaya gelır umarım..hepınızı öpüyorum umarım kızmamıssınızdır böle bır paylasım yaptıgım ıcın..kımseyı korkutmak ıstemıyorum bana denk geldı herkes dıkkatlı olsun dıyorum doktor ve hasane secımınde..hayırlı gunler