Doğumumu burnumdan getiren kv

Öyle ama bende öyleyim düşünün ki sadece eşim için bu kadına katlandım.
Evet birbirinize layik ciftlersiniz. Bu cok guzel. Artik esinizde annesinin kurnazlik ve kiskancliklarindan sıkılmıs gibi gunde 3 4 kere konusurken araya mesafe koymus. Zamanla cocuguyla vakit gecircek filan annesiyle fazla ugraşmak istemeyecek cekemeyecektir annesinin cocuksu hareketlerini.

Kuvvetle muhtemel armudun sapı üzümün çöpü deyip tartışma çıkarmak ve oğlunun kendi tarafını tutmasını istiyor. Bu benim tahminim. Size tavsiyem fırsat vermeyin. Sizi çok incitiyor olsa bile ters cevaplar vermeyin ve o kavga ortamı asla oluşmasın. Ha sessiz kalıp sineye mi çekeceksiniz, hayır. Mümkün olduğunca mesafeli olun. Saygılı, gelirse hürmetli olun. Ama mesela sık sık aramayın. Siz doğru hissettiğiniz şeyi yapın.

Susup adam yerine koymamak benim kv için geçerli değil buseferde beni dinlemıyorsun diye beddualarını sıralar arkadaşıma gece yatak odama girdiğini anlatınca arkasından kapıyı ört demıstı öyle birşey yapsam acar kapıyı terbiyesiz sen kendını ne sanıyorsun diye saydırır..karakterini anlayın diye yazıyorum bunları

Neyse ki aklı başında bir kocan var. Ben olsam kayınvalidenin sözlerini hiç takmazdım, umursamazdım, bırak sinek gibi vızıldayıp dursun! Sen eşinle, çocuğunla mutlu olmaya bak. Kv nin mızıldanmalarına da, he he deyip geç.

Yok yanlış anlasılmıs hiç mesafe koymadı hala günde 3 defa konusur bende bunu anlamıyorum eşim beni cok sevdıgını söyler öyle davranır bende onu çok sevıyorum eşime o halde biri bukadr haksızlık yapsa onu unutmam ve ona göre davranışım ister istemez degısır işin içine anne girince farklı oluyormus demekki..

Yanliz çiş kaçırıyon demen iyiymiş

Benimki kapıyı tıklamıyor bile :) yatak odasımı han kapısımı belli değil.
Sen değer verdikçe o daha çok tepene biner. Şimdiye kadar davrandığın gibi davran kötü olmamaya çalış, senin gördüğün ilgiyi zamanında görmediği için kıskanıyor, sen kırıcı olmadan güzel güzel ve mesafeli konuş, elbet onun lohusalığıda biter.

Gercekten çok iyi davranıyorum evime gelicek yazın hizmet edicem gezdırıcem laf sokucak nasıl he he diyip gecıcem bunu gerçekten soruyorum bunun yolu nedir ?

Güldürdün beni lohusalıgı biter demek :)

Çok zor canım benim ya. Işte evlilik böyle bişey. Nefrette etsen yüzüne bakıyorsun

Aynen öyle teşekkür ederim güzel yorumunuz için içime ferahlık verdi

evli oğlunun yatak odasina girip bacağını örtüyor yatak odaniza kadar girmis artik ne yapsan bos bastan bu kadar taviz verilmicekti bu tip insanlarda ki kafayı bi 33 yıl daha yasasam çözemem sanirim gelin kiskanmak nedir allah akil fikir versin ruh sagligi bozulmus kayinvalidenin insaallah seninkini de bozmaz

Himm cok fenaymis. Altta kalmayacaksin o zaman inceden inceden lafini soyleceksin. Zor gercekten anliyorum seni. Ben altta kalmadigim halde basedemiyorum. Boyle beddua falan etmez, ama o kadar cingozdur ki ne zaman nerfe ne laf carpacagini anlayamam. Ezdirme kendini ama bu kadın anlamaz. Allah yardimcin olsun

Pardon yanlis okumusum demek ki. Anne evladina nasil cok toleransli davranip sevgiyle sabirla bakiyorsa demek ki anneye düskun evlatlarda bu sekilde davraniyor.. her aile de mutlaka var hosa gitmeyen seyler. Sinav Dünyasi iste sabrimiz ölcüluyor. Yine ne guzel ki esiniz hic cirkinlesmemis. oyle hayatlar var ki ne cirkinliklere alistiriliyor insanlar .. bebeginizin kokusuna gulusune odaklanin umursamayin belli ki ruhsal problemli bir kadin.beddualari kendisini carpmis zaten.. Siz durusunuzu bozmayip mutluluklarinizi gölgeletmeyin

Eyvah Eyvah ! Uzak dur baş edemezsiniz. Ama kadını bu şekilde kabul edin eşiniz için iyi insanmis çok şükür

Neyse ki eşiniz durumun farkında ve sizin yanınızda. Benim doğumumda kayınvalide ve kayınpeder buluttan nem kaptılar, gelip gidip çocuğu uykudan uyandırıp sevdiler, başka odada emziriyorum diye bile surat astılar onlara bebeği göstermek istemiyorum diye, bana küstüler. Üstelik ortada hiç bir sorun, laf söz yoktu. Eşim de beni yeni Doğum yapmış halimle bırakıp annemler bir şeye küstü galibadiye koşa koşa evlerine gitti sürekli. Şimdi işler değişti ama o zamanki tavırlarını affedemiyorum ne onların ne eşimin. 4 yıl geçti.
Bebek doğunca herkes lohusa sendromuna girip asıl lohusanın canına okuyor.

Lohusalıkta anneniz neden gitti?
Kadının annesine bence en ihtiyacı olduğu zaman.
Çok uzun uzadıya kim kalsa sıkıntı gerçi bence.
10-15 gün yeterli eğer bir sağlık problemi yoksa.

Aynı şekilde, kimse 2 ay annesine gitmemeli.
Gidin evinizde kalın, eşinizi çocuğundan ayrı tutmayın.

Kayınvalideyi de hiç sallamayın.
Rol yapın, ve bunu göstere göstere yapın.
Anlasınlar.
Kime ne söylerse söylesin, siz kendinizi biliyorsunuz, umursamayın.
Onun söylemesi ile iyi yada kötü olmazsınız, sizi onun lafına bakıp değerlendirecek insanla zaten işiniz olmaz.
Herkes eşinizi takdir etmiş ama ben aynı fikirde değilim.
Siz bunları yaşarken eşiniz annesini durdurmalıydı.
Tamam lafı ile dolduruşa gelmemiş. Aferin ona ama pasif kalmış ve taraf seçmemiş.
Eşiniz de tepki koymuş olsa kv bu kadar yüz bulamazdı...
en azından nisanda gidecekken eşiniz önden sizin haberiniz yokmuş gibi tembihlesin, tatsızlık istemiyorum, diye.

Kızm korkulur o kadından ama sen sen ol eşine bunu güzel bir dille anlat onunla da normal ol birşey olmamış gibi o zaman daha çöm daralır sanırım bu kendisi gel gitli biri olsun annenin eşi yanlış birşey söyleme yarın bir gün birşey olur üzülürsün biz küçüğüz alttan alalım elbet bir gün insanlığını anlar elini düştüğünde Emin’im o zaman oda senden özür diler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…