• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumumda annem yanımda olamayacak:(

ofsistimcidden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2022
2.120
5.029
78
kızlar selam. şuan hamileyim oldukça zor geçiyor. anneme çok ihtiyacım olan bir dönem ve ilk çocuğum tecrübesizlik vs de var tabi. babaannem yaşlı ve bakıma ihtiyacı var. annem ve teyzem eltiler, aralarında bazı problemler oldu ve babaannemi almasını istedi annemin. şu dönemde isteme sebebi de bizim rahatımızı kaçırmak istemesi. annemin desteğine çok ihtiyacım olacağını hissettiğim bir dönem ve kaygılarımda var doğum sonrasına dair. annemin yanımda olamayacağını öğrenince çok bunaldım. doğum sürecinde tek başına geçirenler var mı? nasıl atlattınız? öncesinde neler yapmamı tavsiye edersiniz lohusalık sürecini rahat atlatmak için.

kızlar selam. şuan hamileyim oldukça zor geçiyor. anneme çok ihtiyacım olan bir dönem ve ilk çocuğum tecrübesizlik vs de var tabi. babaannem yaşlı ve bakıma ihtiyacı var. annem ve teyzem eltiler, aralarında bazı problemler oldu ve babaannemi almasını istedi annemin. şu dönemde isteme sebebi de bizim rahatımızı kaçırmak istemesi. annemin desteğine çok ihtiyacım olacağını hissettiğim bir dönem ve kaygılarımda var doğum sonrasına dair. annemin yanımda olamayacağını öğrenince çok bunaldım. doğum sürecinde tek başına geçirenler var mı? nasıl atlattınız? öncesinde neler yapmamı tavsiye edersiniz lohusalık sürecini rahat atlatmak için.
Ben tek geçirenlerdenim ilkten biraz zorlandım ama sonradan alıştım bebeğe alışınca emme saatini uyku saatini düzene sokunca rahatlıyorsun bende de öyle oldu hamdolsun ama bunun için strese girme eşinde inşaklah sana yardımcı olursa iyi olur

Söyle düşünün siz koskoca 9 ayi tek başınıza atlattınız ilk hafta biraz zor olabilir ama geçecek 💜 herkes ailesi yanında olacak kadar şanslı olamıyor hayatınız boyunca o evlat sizin, kesinlikle siz bunu başarırsınız sikmayin güzel canınızı 🩵

Ben tek geçirenlerdenim ilkten biraz zorlandım ama sonradan alıştım bebeğe alışınca emme saatini uyku saatini düzene sokunca rahatlıyorsun bende de öyle oldu hamdolsun ama bunun için strese girme eşinde inşaklah sana yardımcı olursa iyi olur
ne yapayım mecbur artık Allah bir kolaylık verir inşallah 🤲

Söyle düşünün siz koskoca 9 ayi tek başınıza atlattınız ilk hafta biraz zor olabilir ama geçecek 💜 herkes ailesi yanında olacak kadar şanslı olamıyor hayatınız boyunca o evlat sizin, kesinlikle siz bunu başarırsınız sikmayin güzel canınızı 🩵
umarım ya korkuyorum tek başıma yapamam diye. sırf annemi bunaltmak maksatlı yaptı beni de bu denli bunalttı ya dilimle demiyorum kötülük dilemiyorum ama içim Allahta onu bunaltsın diyor o kadar sinirlendim.

umarım ya korkuyorum tek başıma yapamam diye. sırf annemi bunaltmak maksatlı yaptı beni de bu denli bunalttı ya dilimle demiyorum kötülük dilemiyorum ama içim Allahta onu bunaltsın diyor o kadar sinirlendim.
Hiç demeyin beddua iki taraflıdır.
Olabilir imtihan bu, çocuk bakımı kolay altından kalkarsınız yaşlı bakımı zor.
Tesadüf yok tevafuk var bu konuyu açmanız bile bir vesile
Kalbinizi karartmayın o doğum her şekilde olacak evelallah üzülmeyin lütfen herkesin annesi yok yanında eşiniz yok mu o yeter sizep

Esiniz yardımcı olur size dert etmeyin kolay geçecek her şey güzel olacak diyin dua edin evrene güzel mesaj yollayın kendinizi motive edin. Herkesin annesi kayınvalidesi yok veya çok uzak hastalıktan gelemiyorlar bu durumda eşinizin ilk Bi kaç gün desteği çok önemli onun dışında biz kadınlar çok güçlüyüz her şeyi basaririz

Annem babam yok , gurbetteyim , hamileyim ve tek başımayım, bence eşiniz size yeter panik yapmayın...

benim annem hayatta olmadığından ve herkesten farklı bir şehirde yaşadığımız için kimseyi çağırmadığımızdan doğum anında da sonrasında da yalnızdım. bence çok konforluydu. bebek bakımını da zerre bilmeyen biriydim. kucağımda tuttuğum ilk bebek kendi bebeğimdi. doğum öncesi kurslara gidip bol bol okudum ve youtubedan bebek bakımı videosu izledim. eşim bana ben bebeğe baktık. böylece neredeyse hiç zorlanmadım diyebilirim. şimdiden tebrikler ve kolaylıklar dilerim

Back