Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

her şeyin farklı olması için artık çok geç farkında değil misin hala?
kaç sayfa yorum var şurda.
kimse senin kötülüğün için konuşmuyor.
neyi düşünüyorsun hala?
düşünme.
niye deme.
vazgeçirmeye çalışma kendini.
artık düzelmeyecek.
eşim dediğin kişi senin eşin değil.
kimsenin sana ve ailene bunları yaşatmaya hakkı yok.
o adamdan ne sana koca ne çocuğuna baba olur.
bunu sen de biliyorsun ama kabul edemiyorsun.
neden?
seni sevmeyen bir adam var ortada.
aileni eve almadıkları gun çekip gtmen lazımdı.
seni cami avlusundan almadılar bir ailen olduğunu biliyorlardı alırken.
şimdi amacı seni nikahsız oturtup çocuğuna dadı annesine hizmetçi yapmak.
rica ediyorum bu kadar cahil olmayın.
düşünme, üzülme kimse için.
sadece kendini, aileni, bebeğini düşün.
elin oğlu için aileni ezip geçmeye değer mi bunu düşün.

değmez...hiç bir şey için değmez...

doğru kararı vermişsin canım..sakın arkana dönüp bakma
pişman olacak biri varsa o da eşin...önünde yıllar ...bu adamı bırakmakla çokkkk mutlu olacaksın emin ol...

ailene haber verdinmi diye sormustum daha önce haber verdinmi biliyorlarmı gideceğini

bence artık yorum dinleme vakti geçti kendini dinle ne yaparsan mutlu olacağını sen daha iyi bilirsin, eğer umudum var deseydin, daha farklı yorumlar yapardım; hiç bi zaman ayrılık taraftarı olmadım; bu meselenin ilgimi çekmesi şu aile mevzusu oldu, çünkü kendi hayatımdan izler var bu meselede; eğer kocan biraz olsun sana sahip çıksaydı vazgeçme derdim ama umut yok diyosan öyledir, kardeşim Allah yardımcın olsun...

Gayet normal duygular yaşıyorsunuz.
Bazılarına boşanmak kolay geliyor heralde.
Her şartta zordur.
Sizin için zaman çoktan gelmiş.
İnsan o evden çıkarken güle oynaya çıkacak hali yok.
Belirli korkularıda olur.
Gayet insanca şeyler.
Herşey çok iyi olur inş bundan sonra.
Allah yardmcınız olsun.

eşyalarımı topladım..daha doğrusu bebeğimin eşyalarını sadece..zaten kendiminkiler olmuyor üzerime...
ama içimde bir ateş var..ağlayarak topladım onları..içim yanıyor...

canım benim hakkında hayırlısı olsun doğru kara verdin sen sakın üzülme sonradan üzüleceğine baştan üzül çok zor olacak eminim ama atlatacaksın yaşın geç

bebeğinle mutlu olursun inşallah
bizleri habersiz bırakma eylül annelerine gel doğumunu merak ederiz zaten bu sitresle fazla beklemessin ya hayırlısı

teşekkür ederim.. keşke bir umut olsa ama yok...hatta kendimi kandırmaya çalışıyorum..belki doğumla değişir herşey..o da baba olup bebeğini kucağına alınca belki anlar.pişamn olur diyorum..ama..dedim ya kendimi kandırmaya çalışıyorum..keşke..ama umut yok..

ailenden biri gelip seni alsa daha iyi olur yaaaa. bişey yapmasından korkuyorum sana. durumundan bizi haberdar et.

baba da olsa eşin emin ol hiç değişmeyecek..vahiy gelmesi lazım değişmesi için..
ailene bir şekilde ulaş,gelmek istediğini haber ver..büyüklerinden birileri gelebilir almaya..

sağol canım..hakkımda herşeyin hayırlısı..her işte bir hayır vardır ne diyim..demekki böylesi daha hayırlı..zorda olsa kabullenmek zorundayım..başka çarem yok..

canım hakkında hayırlısı,tabiiki böyle karmaşık duygular yaşaman çokk normal,sonuçta evim dedeiğin yerden ayrılıcaksın,ama emin ol bebeğin içinde kendin içinde en doğru kararı verdin.

o adamın elle tutulacak bir yanı olsaydıda keşke bizlerde sana bunun için yuva yıkılmaz sabret gibi şeyler yazsaydık.sabahtan beri aklımdasın naptıı acaba diye çok merak ettim

yardımlarınız için çok teşekkür ederim...şimdi çıkmam lazım..eşim birazdan gelicek..bugün daha giremem..inşallah yarın haber veririm

gitme fikrini ona söyleyince zor kullanmaya falan kalkışmasın sana..ne biliyim şiddet filan..inşallah yapmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…