• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumum ne kadar da dert oldu!!!!

anneler bazen böyleler işte.belkide zamanında kendilerin doğumu çok önemsenmediğinden.ben ona bağlıyorum.
ben sezeryanla 2 doğum yaptım,2 sindede annem 1 hafta kaldı gitti,hatta 3.gün söylenmeye başladı yeter kalk noluyoki,herkes doğum yapıyor bu kadar yatılmaz diye,bende çok bozulmuştum.

sorma canım birde öyle demezler mi herkes doğuruyor ne oldu da yatıyosun:53:
ben buna imkan vermedim tabi normal doğum yaptığım için ertesi gün kalktım evimi süpürdüm yemeğimi yaptım hiçte öle ah vah etmedim annemde herkese böle sölemiş ben şaşırdım bu kıza sanki doğum yapmamış demiş:52:
ne yapacaksın annelerimizde olmasa kaynanalara kalırız gerçi onların içinde kendi anamızdan daha iyi bakanlarıda vardır

herkesin acı duyusu dayanma gücü farklı ben de doğumdan ertesi gün gelince zorlanarak tozxları alım dedim gitmeden temizlik yaptığım halde..ama 2 ay acı çektim alttaki dikişlerim iltihap kaptığı için.... ağlayarak yattım gecelkeri eşim amma da naz yapıyorsun diye azarladı çok ağrıma gitti utanarak eşimden ilacı sürmesini istediğimde bir de dikişleri görünce özür dilredi ; "kusura bakma ben o kadar dikiş olduğunu bilmiyordum" dedi...sanki keyfime ağlıyordum...Allah biran önce toparlanma gücü versin kimseye muhtaç etmesin dilerim...

cnm üzülme gün ola harman olaa belki düşündüğün gibi olmayacak olaylar sen klbini ferah tutt
eşine sakın bahsetmee emi erkeklerii bilirsin ellerine koz geçtimi söyler dururlar artık
sıkıntı yaptııgın kadar olmayacak üzülme cnm benim:50::50:

doğru aslında eşim çok kötü şey de olsa aile ve akrabası hakkında konuşmaz çok ketumdur ve beni deli eder..ben olsam hemen anlatır kızarım..ama koz kullanmaya çalışan olursa da onu fena yaparım bu da benim huyumdur!

canım senin annen uzaktan gelecekmiş benimki 20 dk. uzaklıkta oturuyor ama benim kaynanam geldi bana bakmaya 35 gün kaldı çiçek gibi baktı hemde saolsun hernekadar sevmesemde onu annemde missafir gibi gelmiş amann ben bakamam diyor ben biraz vesveseliyim diye olsun ne olursa olsun kaynanam kadar olamaıyormu kendi annem amann allah muhtaç etmesin kimseye canım hamileydim birde 2 seneden sonra oldu kızım annem demiştiki hiç unutmuyorum abimin çocuğu var adı talha ayy ben talha kadar sevemem seninkini kimseyi sevemem talha kadar demişti daha kızım doğmadan doğru talha kadarda sevmiyor kızımı:43:

canım senin annen uzaktan gelecekmiş benimki 20 dk. uzaklıkta oturuyor ama benim kaynanam geldi bana bakmaya 35 gün kaldı çiçek gibi baktı hemde saolsun hernekadar sevmesemde onu annemde missafir gibi gelmiş amann ben bakamam diyor ben biraz vesveseliyim diye olsun ne olursa olsun kaynanam kadar olamaıyormu kendi annem amann allah muhtaç etmesin kimseye canım hamileydim birde 2 seneden sonra oldu kızım annem demiştiki hiç unutmuyorum abimin çocuğu var adı talha ayy ben talha kadar sevemem seninkini kimseyi sevemem talha kadar demişti daha kızım doğmadan doğru talha kadarda sevmiyor kızımı:43:

üzüldümcanım ya ne deyim şimdi torun ayrımı da oluyor demek:(

Allah sana da hayırlı bi evlat nasip etsin dilerim ;tüm isteyenlere canım...

bugün 2.aşılamamın sonucu negatif çıktı...bunu özellikle yazıyorumki sakın ama sakın üzülme küçük şeyler için.şu an senin üzüldüğün şeye üzülmek için neler neler vermezdim...

bugün 2.aşılamamın sonucu negatif çıktı...bunu özellikle yazıyorumki sakın ama sakın üzülme küçük şeyler için.şu an senin üzüldüğün şeye üzülmek için neler neler vermezdim...

cnm benim allahımkucagınıı doldursun tez zamanda üzülmee tatlım dr lar bana sennn asla çocugun olmaz demişlerdi rahatsızlıgımdan dolayı ayrıca hipotoidim var buda hamile kalamama nedenim di.....ama allahım isteyince sabredince verior bende bir çok kezz aşılama yaptıırdım tutmadı ...kafamdan artık sildim olmayacagı kaanaatini getirdim allahım o ay verdi dilerim sende benim gibi mutlu sonla ulaşıırsn dua edeceğim:34:

Back