durumun zormus canım yerınde olsam hıc dıretmezdım bosver gelmezse veya gelıp 2-3 gun durup gıderse kendı utansın kızın bu ya valal bende bazen sıkıntı cekıyorum bu tarz konularda ama dıyorum bı kızım olursa ben yapmıycam ona bunları saglıgım ızın verdıgı surece ve o ıstedıgı surece ıhtıyacı oldugu zamanlarda yanında olucam ıns tabıkı oglum ıcınd egecerlı ama sonucta gelın durumu olucak onda bıraz cekınebılırım
benım oglumun tahmını dogum tarıhıde 15 mayıstı 9 mayısta cıktı geldı ama kayınvaldem vardı tabıkı annem olsun ısterdım ama olmaıd ıste ılk gun annemlerde kaldı evde sonr akayınvaldem var dıye gıttıler o gıdınce gelırız dıye neyse 3 gun sonra kayınvaldem gıttı annemler sabah gelıcek esım erken gıdecektı ıse bana tembıhlede erken gelsınler yalnız kalma dedı netten kardesıme yazdım tamam kahvaltı eder gelırız fılan dedı onalr kahvaltıyı gec yapar bı de baska bısey demedım sabah oldu esım gıttı ben yalnız annemlerı beklıyorum bebek 1 haftalık o zamana kadar fazla kanamam olmamıstı meger ıcerde bırıkmıs ben yataktan bı kalktım ıcımden bıseyelr bosaldı parca parca resmen tuvalete kostum ama kanı da gordum kötü oldum basım döndü gözlerim karardı cocuk aglıyor kucagımdaydı düşürürüm diye yataga bıraktım kanamam devam edıyor annemlerı aradım gelmıyomusunuz dıye noldu fılan dedım boyle boyle ben kötüyüm annem de alı yokmu ara gelsın nası arayım adamı annemler gelcek dıye bılıyor kızacak bılıyorum sakın arama dedım ama annem esımı aramıs esım tabı hemen taksıye bınıp geldı ısten araksıan annemler gene taksıyle ama esım cok kızgın sımdı bana tembıhlıyor bak oyle yaparlarsa gene agzaıma gelenı sayarım bu sefer gecenkınde lohusasın sütün fılan kesılır dıye ses etmedım bu sefer durmam dıyoryanı anlıycagın canları sagolsunda bız 4 kızız annem yasına gore pek saglıklı deıl yıpranmıs ve benı nasılsa bıseye ıhtıyacı yok dıye goruyolar bend edusunuyorum bu sefer kucuk oglum var nasıl olcak dıye sımdıden ama bellı olmaz canım allah baska kapılar acar belkı sen kendını ferah tut allaha sıgın yeter allah yardımcın olsun
canım aynı durumda sayılırız..çok iyi anlıyorum seni....kendi gelemezse en azından kızkardeşini yollayabilirdi üstelik siz aynı şehirdesiniz anladığım kadarıyla....çağıra çağıra getirdikten sonra ne kıymeti kalıyo ki....zorlamayla yaptırıyor gibi...inan ilk bebek olsa yine bu kadar dert etmezdim ama 6 yaşında kızım için derdim..hani ona bakan olsun evde ben de rahatça gideyim hastaneye diye....en zoruma giden de düğün için doğumumun 15-20 gün evvelden olmasını dua ederek istemesi oldu...bir de doğumdan sonra onlarla memlekete gitmek istiyordum hiç değilse yolda yardımları olur iki çocukla diye...ki bana öyle demişti kızımın yıl sonu gösterisini bekliyecek öyle beraber döneriz diye anlaşmıştık ama zorlamayla olmuyormuş bu işler....çekindiğim nokta eşim de kayınvalidem de sorup durur artık "niye gelmedi ya da hani kalacaklardı "diye....bir de o halinle onlara laf anlat sanki hesap vermek zorundaymışım gibi!!!!!!
Son düzenleme: