Doğuma Hazırlık doğumu yaklaşanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Illaki bildikleri vardir ama insan merak ediyor o kadar zaman kendini normale hazirlayip çatin dar diyerek haydi sezaryene gibi durumlarla karsilasmak istemiyorum zaten son donemler merak,stres,sabir icinde geciyor ne olcaksa olsun diyosun bszen

canım doğdu mu bebeğin merak ettim..inş herşey yolunda gitmiştir.Deneyimlerini yazarsan çok sevinirim en müsait zamanda:)

konuştunmu cnm doktorunla..ne durumdaymışsın.Normal doğum mu olcak senin ki?

Evet doğdu 10 martta sezeryan dogumla cok sukur kavustuk bebegimize :) dunyanin en korkulu en heyecanli en mutlu ani bambaska bir hayat :)

çok sevindim tebrik ederim,sağlıkla büyüsün inş..bizim kide 2 nisanda sezeryanla gerçekleşicek.Gün sayıyoruz artık.Heyecan,endişe,sevinç,biraz burukluk ne ararsan var.Karmakarışık duygular yaşıyorum.
Sen ne durumdasın peki.Doğum sonrası sıkıntı yaşadın mı hiç.Bende şimdi bunları düşünür oldum

Amin insallah sende saglikla al bebegini kucagina :) ben hafta kontrolume dikislerimi actirmaya otobusle metroyle gittim o kadar iyiydim cok sukurki ama her seyin bi zorlugu var tabi dogumdan sonra ilk bi kac saat tabi git gide azalan sancilarim oldu bide boyun agrisi yasadim o sancidan daha zordu benimle birlikte 4 odada ayni sikayet vardi kas agrilari olabiliyomus hem epidural sirasinda kendini kastigin icin hem dengesiz yatmaktan ve sıkmaktan dolayi dediler 2 gun surer dediler gercekten oyle oldu dikislerim tabikide agridi destekle yattim kalktim ama oda bi sure sonra geciyo.. tek uyarim hasta olmamayaa calis ben iki gun oncesinde oksurmeye basladim son gunde sogukta dis cekim hamile cekimi yapilinca dogumdan sonra 4 yastikla yattim akciger enfeksiyonu nefes alamiyodum onun disinda hersey 3. Gunden sonra duzene giriyor merak etme...

anladım cnm.geçmiş olsun dikkat et kendine.Lohusalık dönemi hassatır biraz.İyi beslenmeye çalış.
Ne kadar kendimi rahatlatmaya çalışsamda heyecan yapmak mümkün değil sende bilirsin.Birde ben sezeryana çok alıştırmamıştım kendimi.Ama zorunlu sebeplerden dolayı mecbur kaldık.Şimdi böyle günü saati belli olunca daha bi endişelişyim:) inş herşey yolunda gider darısı başıma artık

bende korku heyecan stres hepsi var çok az kaldı ama kendimi hiç hazır hissedemiyorum ya

canım bende de var aynı hisler.Ama bu yolun sonu belli.Öylede böylede bi şekilde doğacak.Benim doğumumda haftaya sezeryanla gerçekleşicek.Günün saatin belli olması ayrı bi stres yaratıyor.Her gün şu kadar gün kaldı bu kadar gün kaldı diye şafak sayar oldum.Ne kadar çabuk geçti ne zaman bu haftalara ulaştım diye kendi kendime konuşuyorum.
Ve aynı senin gibi ''Hazırmıyım ? '' sorusunu bende kendime çok sorar oluyorum zaman zaman.
Allah bi şekilde yardım ediyor herhalde.Yaşayan herkes zor ama dünyanın en güzel duygusu diye bahsediyor.Bizede bi kolaylık vericektir elbet diye düşünüyorum.Herkes için hayırlı bir doğum olur umarım

Kızlar selam öncelikle hic heyecan telaş yapmayın özellikle normal dogum bekleyenler.. Çünkü bebeğiniz beklenen dogum tarihinde gelmeyebiliyor ben hala bekliyorum ve geriliyorum da artık Allah büyük diyorum vardır mutlaka saati. Ne sancım var ne suyum geliyor ne Nişan geliyor. Bekliyoruz öyle bir mucize olsa diye. Bu hafta ici olur muhtemelen demişti doktorum ama nasip hepimizin hakkında hayırlısı olsun anneler..

O ani dusunmek bile heyecanlandiriyor stres yapmayalim ki bebislerimize de yansimasin bu arada sen neden sezeryan oluyorsun hersey yolunda degil mi?

benim bebeğimin gelişimi biraz ilerden gidiyormuş salı günü kontrolüm vardı dr 2 hafta daha dursun sonra her an bekleyin dedi. heyecan dorukta. bir de benim serklaj dikişim var son günlerde ağrım oluyor kanama yoksa sorun olmuyormuş. sabırla bekliyoruz bebeğimizi

Arkadaslar ben de kismetse 2 nisanda epidural sez.olacagim. ama oyle bi korkuyorumki anlatamam. Geceleri uykum kalmadi, nasil olacak, bebegim nasil, sonraki acilara ve agrilara nasil dayanacagim, uffff hersey karmakarisik kafamda. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah..

ayy az kalmış tarih belli olunca da heyecan başka olur haklı olarak. hayırlısıyla bebeklerimize sağ salim kavuşalım inşallah

Arkadaslar son haftalarda sizinde idrar kesesinde yanma oluyor mu, boyle sanki kasiklarimin ortasindan bicak sokar gibi.

seninle doğum tarihlerimiz aynı cnm.Aynı hisleri bende yaşıyorum.Zaman geçsin istemiyorum bi taraftan.Korku-stres-heyecan herşey birbirine karıştı.Allah yardımcımız olsun.

O ani dusunmek bile heyecanlandiriyor stres yapmayalim ki bebislerimize de yansimasin bu arada sen neden sezeryan oluyorsun hersey yolunda degil mi?

doktorumun kararı.Ben istemedim ama normal doğum yapmaya uygun değilmiş vücut yapısı.Daha önce geçirdiğim bir ameliyattan ötürü risk almak istemedi.Bende ona bırarktım herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…