- 15 Ocak 2015
- 44
- 29
- 37
-
- Konu Sahibi biyolog_nil
aynenIllaki bildikleri vardir ama insan merak ediyor o kadar zaman kendini normale hazirlayip çatin dar diyerek haydi sezaryene gibi durumlarla karsilasmak istemiyorum zaten son donemler merak,stres,sabir icinde geciyor ne olcaksa olsun diyosun bszen
Nasipse bizde ayin 10unda doguma gidicez heyecan korku ameliyata kadar olan kismi ayri bide sonrasinda bi anda olusan acaba bakabilcekmiyim acaba yetebilcekmiyim endisesi var sanirim hamile olup cok rahat olan kimse yoktur ozellikle ilk gebeliklerde ne yasicaz bilmiyoruz o psikolojiyle eslerimizi cevremizi kirmadan bebeklerimize en iyi sekilde bakariz insallah
kızlar merhaba bende yeni üye oldum sayfaya. bende tam 38. haftayım
yarın doktorum çatı muayenesi yapacak ve doğum şekline karar vericez inşallah. bebeğim önde gidiyodu hep hala öyle 3.200 gr dı geçen hafta boyuda 49 cm di. allah herkesin yardımcısı olsun
canım doğdu mu bebeğin merak ettim..inş herşey yolunda gitmiştir.Deneyimlerini yazarsan çok sevinirim en müsait zamanda:)
Evet doğdu 10 martta sezeryan dogumla cok sukur kavustuk bebegimize :) dunyanin en korkulu en heyecanli en mutlu ani bambaska bir hayat :)
çok sevindim tebrik ederim,sağlıkla büyüsün inş..bizim kide 2 nisanda sezeryanla gerçekleşicek.Gün sayıyoruz artık.Heyecan,endişe,sevinç,biraz burukluk ne ararsan var.Karmakarışık duygular yaşıyorum.
Sen ne durumdasın peki.Doğum sonrası sıkıntı yaşadın mı hiç.Bende şimdi bunları düşünür oldum
Amin insallah sende saglikla al bebegini kucagina :) ben hafta kontrolume dikislerimi actirmaya otobusle metroyle gittim o kadar iyiydim cok sukurki ama her seyin bi zorlugu var tabi dogumdan sonra ilk bi kac saat tabi git gide azalan sancilarim oldu bide boyun agrisi yasadim o sancidan daha zordu benimle birlikte 4 odada ayni sikayet vardi kas agrilari olabiliyomus hem epidural sirasinda kendini kastigin icin hem dengesiz yatmaktan ve sıkmaktan dolayi dediler 2 gun surer dediler gercekten oyle oldu dikislerim tabikide agridi destekle yattim kalktim ama oda bi sure sonra geciyo.. tek uyarim hasta olmamayaa calis ben iki gun oncesinde oksurmeye basladim son gunde sogukta dis cekim hamile cekimi yapilinca dogumdan sonra 4 yastikla yattim akciger enfeksiyonu nefes alamiyodum onun disinda hersey 3. Gunden sonra duzene giriyor merak etme...
bende korku heyecan stres hepsi var çok az kaldı ama kendimi hiç hazır hissedemiyorum ya
canım bende de var aynı hisler.Ama bu yolun sonu belli.Öylede böylede bi şekilde doğacak.Benim doğumumda haftaya sezeryanla gerçekleşicek.Günün saatin belli olması ayrı bi stres yaratıyor.Her gün şu kadar gün kaldı bu kadar gün kaldı diye şafak sayar oldum.Ne kadar çabuk geçti ne zaman bu haftalara ulaştım diye kendi kendime konuşuyorum.
Ve aynı senin gibi ''Hazırmıyım ? '' sorusunu bende kendime çok sorar oluyorum zaman zaman.
Allah bi şekilde yardım ediyor herhalde.Yaşayan herkes zor ama dünyanın en güzel duygusu diye bahsediyor.Bizede bi kolaylık vericektir elbet diye düşünüyorum.Herkes için hayırlı bir doğum olur umarım
Arkadaslar ben de kismetse 2 nisanda epidural sez.olacagim. ama oyle bi korkuyorumki anlatamam. Geceleri uykum kalmadi, nasil olacak, bebegim nasil, sonraki acilara ve agrilara nasil dayanacagim, uffff hersey karmakarisik kafamda. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah..
Arkadaslar ben de kismetse 2 nisanda epidural sez.olacagim. ama oyle bi korkuyorumki anlatamam. Geceleri uykum kalmadi, nasil olacak, bebegim nasil, sonraki acilara ve agrilara nasil dayanacagim, uffff hersey karmakarisik kafamda. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah..
O ani dusunmek bile heyecanlandiriyor stres yapmayalim ki bebislerimize de yansimasin bu arada sen neden sezeryan oluyorsun hersey yolunda degil mi?