- 15 Ocak 2015
- 44
- 29
- 37
-
- Konu Sahibi biyolog_nil
Bİ DE YALNIZSANzaman geçmeme konusuna aynen katılıyorum:S insan sonlarına dogru sıkılıyormuş
Bende normal istiyorum bakalım Allah hayırlı Doğumlar nasip etsin hepimizeSanırim ben sezeryan istiyorum :)
Aynen ben bir an önce kucağıma alıyım derken hevesimi kırıyorlar bende aldırış etmiyorum artık inşallah sağlıklı kucağımıza alırızmerhaba, zaman yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum bende. İçimde en ufak bir korku yok çok şükür. Sadece daha önceden doğum yapmış kişilerin bunlar iyi zamanların laflarını duymaktan bıktım.
Aynen ben bir an önce kucağıma alıyım derken hevesimi kırıyorlar bende aldırış etmiyorum artık inşallah sağlıklı kucağımıza alırız
Bende milletin bunlar iyi gunlerin demesinden biktim. Tamam evde aglayan cocuk yok ama ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ne uyuyabiliyorum... cocuk oluncada uyuyamiycam tamm da o zaman en azindan kizimda dogmus ve gunden gune buyuyo olacak. Son gunler gercekten bi farkli oluyo her degisiklige acaba dogum belirtisimi bu diye bakiyorumahh ah ne olacak bu halimiz... onceden erken dogmasin zamaninda gelsin diye dua ediyordum simde de dog artik kizim diyorum
selam canımKizlar saglikli dogsun hepimizin bebisleri sabri simdiden ogreniyoruz bu arada iyi birsey.Nese soruma gelcem
37.haftadayim ama doktor cati kontrolu yapmiyor dogumu tetikleyebilir dedi bnde merak ediyorum haliyle sizinkilerin gorusu ne acaba?
Cok az kalmis allah hayirlisiylada kucagina almayi nasip.etsin benimde 36 bitti... normal.dogummu bekliyorsunuz:)hepimiz son haftalara girmişiz ve hepimizde aynı sorunlar var.Bende herkesin bunlar iyi günler tadını çıkar,sonra hiç vaktin olmayacak.Uykusuz kalıcaksın,sürekli çocuk meme de olucak falan derken içim sıkılıyor.Hatta rüyamlarmda bile böyle bir koşturmaca içinde görüyorum kendimi.Gece yatağa yattığımda da ateşler basıyor uyku tutmuyor,Allahım eski hayatımı özlicekmiyim acaba,hazırlmıyım diye kendi kendime konuşuyorum.Açıkçası bu laflar beni çok demorelize eder oldu.Hergün takvime bakıp şu kadar gün kaldı diye sayar oldum.Bunlar normal mi bilmiyorumbir yanım hemen doğsun kucağıma aliyim kokusunu içime çekiyim herşeyi unutiyim istiyor bir yandan da endişe ve panik hali içindeyim.çok karışık bi his ya.Yaşamadan anlamak çok zor.
Cok az kalmis allah hayirlisiylada kucagina almayi nasip.etsin benimde 36 bitti... normal.dogummu bekliyorsunuz:)
Kizlar saglikli dogsun hepimizin bebisleri sabri simdiden ogreniyoruz bu arada iyi birsey.Nese soruma gelcem
37.haftadayim ama doktor cati kontrolu yapmiyor dogumu tetikleyebilir dedi bnde merak ediyorum haliyle sizinkilerin gorusu ne acaba?
Neden normal doguma yönlendirmiyor. Dogum pozisyonu almadimi. Kilosu fazla oldugu icinmi, sebebini sormadinizmi.. ben normal.dgm.olsn istyrm umarm bi aksilik cikmaz.. zorlayabildgnz kadar zorlayin bence sezaryan berbat bisi.. karsi komsum 40.gun once sezaryan dgm yapti. Cok pismanaslında evet normal olmasını çok istiyorum ama büyük ihtimal sezeryan olucak gibi görünüyor.Sağlık açısından.Bu hafta doktor kontrolüm var şimdiye kadar sadece bi kere konuştuk nasıl doğum yapmam gerektiğini.Ozamanda sezeryan ern risksiz olanı demişti.Konuyu bi kere daha açıcam ve eğer herşey yolundaysa küçük bi şansım da varsa normal istediğimi söylicem.Bize 2 nisan diye tarih verdi.38+2 de doğuma girmiş olucam ve bu sanki erken gibi geliyor.:) Aramızda duygusal bir bağ oldu galiba.Ben ne zaman isterse o zaman gelmesi taraftarıyım
Neden normal doguma yönlendirmiyor. Dogum pozisyonu almadimi. Kilosu fazla oldugu icinmi, sebebini sormadinizmi.. ben normal.dgm.olsn istyrm umarm bi aksilik cikmaz.. zorlayabildgnz kadar zorlayin bence sezaryan berbat bisi.. karsi komsum 40.gun once sezaryan dgm yapti. Cok pisman
Kizlar saglikli dogsun hepimizin bebisleri sabri simdiden ogreniyoruz bu arada iyi birsey.Nese soruma gelcem
Ben yarın 3. Çatı muayenemi olucam ama hala doğurmadım :) tetikleme olayı bende olmadı :)
biraz yürüyüş yapmayı denesen faydası olduğu söyleniyor.Çok yaklaşmışssın bence her an gelebilir :)