- 16 Haziran 2009
- 231
- 46
- 38
-
- Konu Sahibi biyolog_nil
arkadaşlar 32+6 günlük hamileyim.Bebişin doğmasına az bir zaman kaldı şu zamana kadar çok rahattım ama artık bir endişe bir telaş başladı bende.Dışarıya belli etmesem de içimde bunu çok yaşıyorum.Günler su gibi geçiyor sanki.Tam 40 güne yakın bir zamanım var.Doğum korkusundan çok doğumdan sonra nasıl bir hayat beni bekliyor bunu düşünüyorum hep.
Sizler ne durumdasınız.Benim gibi panik olanlar varmı(
selam cnm, seninle doğum tarihlerimiz aynı :) ben de merak içerisinde bebişi bekliyorum. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)aynen...anlattığınz gibi hep sonrasını düşünüyor oldum.İlk öğrendiğimde mutluluktan havalara uçmuştum.Yine mutluyum çok şükür allah aratmadı ama hep bi endişeyle geçirir oldum şu haftaları.Nasıl çabucak geçti zaman.Ne ara bu haftalara geldim anlamadım sanki.İyi bir anne olabicekmiyim.Çocuğa yetişebilEcekmiyim. Nasıl bir gelecek bizi bekliyor bilmiyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bu hissettiğim panik duygular bebeğime de yansıyordur eminim.Sonrada kendime çok kızıyorum.
Cnm bende tam tersi ilk bebeğim olduğu halde heyecan çok yok doğuma çok az kaldi drum normal dedi neden korkmuyorum onuda bilmiyorum belkide başıma ne geleceğini bilmediğim için korkmuyorumarkadaşlar 32+6 günlük hamileyim.Bebişin doğmasına az bir zaman kaldı şu zamana kadar çok rahattım ama artık bir endişe bir telaş başladı bende.Dışarıya belli etmesem de içimde bunu çok yaşıyorum.Günler su gibi geçiyor sanki.Tam 40 güne yakın bir zamanım var.Doğum korkusundan çok doğumdan sonra nasıl bir hayat beni bekliyor bunu düşünüyorum hep.
Sizler ne durumdasınız.Benim gibi panik olanlar varmı(
Cnm bende tam tersi ilk bebeğim olduğu halde heyecan çok yok doğuma çok az kaldi drum normal dedi neden korkmuyorum onuda bilmiyorum belkide başıma ne geleceğini bilmediğim için korkmuyorumhastahane gitmesi gereken herseyimiz hazirdi ama cantaya yerlestirmemistim az önce yerlestirdim sanki gece doğuma gidecek misim gibi hissediyorum yada cantayi hazirladigim için böyle bir psikolojiye büründüm Allahtan hayırlısı hepimiz için
selam cnm, seninle doğum tarihlerimiz aynı :) ben de merak içerisinde bebişi bekliyorum. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)
Bizimde bugün kontrolümuz vardi cnm dr bebek her an gelebilir dedibenimde hemen hemen herşeyim hazır ama valize yeleştirmedim hala.Bu hafta hafif bir lekelenmem oldu doktorum istirahat ediceksin herşeye hazırlıklı olalım diyince daha da bi telaş yaptım.Sanki her an bebek gelicekmişi gibi hissediyorum.Şu zamana kadar çok da iyiydim.Yürüyüşümü yapar,ufak egzersizlerle rahatlardım.Şimdi hiç birini yapmıyorum.Hakkımızda hayırlısı artık
Allah yardım etsin sağlıkla kucağına alın inş.Bizimde bugün kontrolümuz vardi cnm dr bebek her an gelebilir dedi
Amin cnm inşallah hepimiz sagsalim kavusalim bebislerimizeAllah yardım etsin sağlıkla kucağına alın inş.
Cnm drum bana 35.haftada söyledi normal doğum olacağınıKizlar normal mi sezeryan mi oldugu kacinci haftada belli oluyor