Doğuma Hazırlık doğumu yaklaşanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bu arada sezeryan olan arkadaşlara bir sorum olucak.Genel olsun spinal anestezi olsun ameliyat öncesi muhakkak sonda takılıyormuş.Merak ettiğim uyuşturulduktan sonramı takılıyor yoksa hazırlık aşamasında mı.Ben ondan çok korkuyorum :KK43:
hissetmek istemiyorum o berbat şeyi.Sizlerin nasıl oldu.Ağrı yapıyor mu.

Benimkini ameliyathanede takmislar haberim olmadi cikarirken minik bir sizi hissettim o kadar inan korkacak bisey degil

Benimkini ameliyathanede takmislar haberim olmadi cikarirken minik bir sizi hissettim o kadar inan korkacak bisey degil[/QUO

teşekkürler cevabın için..doğumun genel anesteziyle mi oldu peki.Benim yüksek ihtimalle genel olucak.Spinal olmayı çok arzu ettim ama sağlık problemleri nedeniyle uygun görülmedi.

Spinal oldu canim, zaten benim suni sanciyla baslatildi sonra kendi sancim basladi suni kesildi sonrada acilma cok yavas oldugu icin sezeryan oldum. Bana hangisini istersin dediler farketmez dedim sonra genel olsun dedim ama benimde baska bir saglik problemim oldugu icin spinal yaptilar, seninde hakkinda hayirlisi olsun

Spinal oldu canim, zaten benim suni sanciyla baslatildi sonra kendi sancim basladi suni kesildi sonrada acilma cok yavas oldugu icin sezeryan oldum. Bana hangisini istersin dediler farketmez dedim sonra genel olsun dedim ama benimde baska bir saglik problemim oldugu icin spinal yaptilar, seninde hakkinda hayirlisi olsun

benim de son iki günüm.Bu perşembe doğuma gircem.Bütün hislerim birbirine karışmış durumda.Günümüzü bekliyoruz böyle

benim de son iki günüm.Bu perşembe doğuma gircem.Bütün hislerim birbirine karışmış durumda.Günümüzü bekliyoruz böyle

Hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah, inan sesini duymak bile butun acilara korkulara degiyo. Biz 12 gunluk olduk inan dusunuyorum ben nasil deliksiz uyuyormusum diye, sanki butun hayatim bu son 12 gun, oncesi yokmus gibi. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin

yaa ne güzell..hepiniz 30 haftanın üzerindesiniz...ben de çok sabırsızlanıyorum, son üç ayıma gireceğim. son üç ay biraz zor geçiyormuş, sizin yaşadığınız sıkıntılar oldu mu?

Hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah, inan sesini duymak bile butun acilara korkulara degiyo. Biz 12 gunluk olduk inan dusunuyorum ben nasil deliksiz uyuyormusum diye, sanki butun hayatim bu son 12 gun, oncesi yokmus gibi. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin

sevgisi eminim buna değicektir yoksa bunca zaman böyle zorlu bir döneme katlanamazdı insan.Doğum sonrası senin gibi düşünürüm belki.Ama şuan yaşadığım hisleri tarif edemem.Beklemesi çok zormuş.Başka hiç bir düşünce yok kafamda.

sevgisi eminim buna değicektir yoksa bunca zaman böyle zorlu bir döneme katlanamazdı insan.Doğum sonrası senin gibi düşünürüm belki.Ama şuan yaşadığım hisleri tarif edemem.Beklemesi çok zormuş.Başka hiç bir düşünce yok kafamda.
Aynen cnm yaa beynimin bi kosesine coreklendi korku dolu dusunceler, ne yapsam atamiyorum.

Evet canim beklemesi cok zor, birde son zamanlarda ben ne yatabiliyordum ne uyuyabiliyordum artik cok bunalmistim, dogsunda en azindan onunla ilgilendigim icin uyuyamamis olayim diyordum. Rabbim herkesin yardimcisi olsun

X