Doğumgünü ikram sorunsalı

Sarma kisir yiyen kac cocuk vardir? Sade pogaca sigara boregi tuzlu ve tatli kurabiye cocuklarin yiyecegi seyler. Bunlarin yanina anneler icin bir cesit salata yapin yeter

Ben kızımın doğum gününde masaya pasta, cupcake, makaron, bonibonlu kurabiye, pop corn ve yaban mersini-çilek koydum şık sunumlarda. Fotoğraflarda da çok güzel çıktı. Annelere de sarma, patates salatası, börek , sade poğaça çocuklarda yedi annelerde.
çocuklara da hediye olarak kitap ve baloncuk hediye hazırladım.imkanınız varsa bu tarz hazırlayabilirsiniz.

Bi kurabiye hamuru hazırlayıp çocukların önüne koyabilirsiniz oyun hamuru gibi şekiller verirler üstlerine süsleme şekerleri dökerler sonra fırına verirsiniz hemen pişer kendi yaptıkları şekilleri yerler. Çocuklara da eğlence olur

Çok yeterli olur pekde güzel olur Zaten saydığınız şeyler mideyi şişiriyor niice yillar dilerim sağlıkla inşallah

Haklisiniz çocuklar çok masum yaa.. biz büyükleri mutlu etmek için uğraşıyoruz

Cupcake güzel görünüyor ama pasta olunca kurabiye, kek türü şeylere pek dokunulmuyor gibi..

Ben geçen yıl dondurma servis ettim. Masaya da üzerini süslemeleri için şekerler soslar bonibonlar falan koydum. Çok sevdi çocuklar.

Makarna salatas ve bisküvi ile yapılan toplardan yapabilirsiniz

Eklentiler

• IMG_3909.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 31
Sarma kisir yiyen kac cocuk vardir? Sade pogaca sigara boregi tuzlu ve tatli kurabiye cocuklarin yiyecegi seyler. Bunlarin yanina anneler icin bir cesit salata yapin yeter

Mesajları okuyunca çok şaşırdım bu sebeple.
Benim kız ve arkadaşları mı sarma/kısır/çiğköfte delisi tek ya?
Sarmayı beslenmede falan da çok istiyorlar diye illallah ettik veliler olarak.
Kısır da seviyorlar ama çiğköfte olursa yüzüne bakmazlar mesela.

Yani mercimek köftesi yapabilirsiniz veya migrostan hazır meze alabilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam migrosta vardı.

ya bence daha sağlıklı şeyler yapılabilir. bu kadar şeker, karbonhidrat hamur işi yerine. İnternette fit tatlı tarifleri var birsürü, o tip şeyler daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…