doğumgünü icin otel

Doğum günü tam olarak hangi ayda ve ne kadar bütçen var? Başbaşa mı kutlamak istiyorsun yoksa arkadaşlarında olduğu bir organizasyon düşünür müsün? Günü tamamı size mi ait yoksa sadece belli bir zaman diliminde mi görüşebilirsiniz? Semt olarak nereyi düşünüyorsun? Bunları yazarsan size en uygun planı belirleyebiliriz birlikte. Bi de son olarak erkek arkadaşın romantik birisi midir?

ilk özenenle mi evlendin :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:Allahım sana geliyorum çok şeker yazmışsın:KK70::KK70::KK70:
Ahahahahahaha :) Şaka bir yana ben gerçekten arıza insanım. Mesaja 2 dakika geç cevap vermesini bile bahane edip birilerinden ayrıldığım için hiç bir zaman doğum günümde bir sevgilim olmadı. O sürpriz yaptıklarım da hep doğum günü için barıştıklarımdı. Eşimle evlendikten 5 gün sonra doğum günüm olduğu için, öyle denk geldi :) Bal ayındaydık zaten. Bu arada ne kadar çok sevgilim olduysa unutmuşum valla. Biri de sürpriz yapmıştı. Şu parkta sürpriz yaptığım. :) Ona da sürpriz denirse :p Onunla da ilişkimin 2 aydan öteye gidemedi :KK70:

Ahahahahahaha :) Şaka bir yana ben gerçekten arıza insanım. Mesaja 2 dakika geç cevap vermesini bile bahane edip birilerinden ayrıldığım için hiç bir zaman doğum günümde bir sevgilim olmadı. O sürpriz yaptıklarım da hep doğum günü için barıştıklarımdı. Eşimle evlendikten 5 gün sonra doğum günüm olduğu için, öyle denk geldi :) Bal ayındaydık zaten. Bu arada ne kadar çok sevgilim olduysa unutmuşum valla. Biri de sürpriz yapmıştı. Şu parkta sürpriz yaptığım. :) Ona da sürpriz denirse :p Onunla da ilişkimin 2 aydan öteye gidemedi :KK70:
şu senin sevgili şecereni enişte bey bilmiyor dimi,nolur bilmiyor de :p

burda herkes kraliyet soyundan herkes pilemses :KK70: kimse kullanmıyor yaa hatta yeni duydular bu kelimeyi :KK70: şimdi seni linç edicekler nasıl verceksen dersin diye :KK70:
Heee heee! Sanki küfrettik. Ben normalde küfrü falan asla kaldırmam ama bazen çok fena şeyler yaptığımda, ne bileyim eşimi cinsellikle bişeye ikna ettiğimde falan kız kardeşim yada bir arkadaşım var samimi, onlar bana seni o..... seniiii der güler geçeriz. Hoşuma da gider yani. Burada kız kıza sohbet ediyoruz. Şakalaşıyoruz. Sanki herkes saraydan çıktı... Benim hoşuma gidiyor samimi arkadaşlarımla bu şekilde konuşmak. Orada yazan arkadaş da samimi geldi, paylaştım. Kadınız ayol biz. Kibar da oluruz, çingene de... Bunda bir sakınca görmüyorum. Yapmacık değilim.

Canım siz hiç şakalaşmıyor musunuz? Şakasına söylemiştim ben onu. Kadın muhabbeti bu. Gidip sevgilimize ya da eşimize öyle bişey söyleyecek değiliz herhalde. Vinelarda bir kız var adını yazmayacağım. Onun bu konuyla ilgili bir vine ından aklıma geldi. Gülelim diye yazdım. Hemen herkes biliyordur diye yani. Şaka! Yoksa sevgilisine öyle diyen bir kız yoktur herhalde dünya üzerinde.
tabi canım sarkısı bile var vermicem vermicem benim değil mi vermicem :) tabi bi erkeğin yanında denmez ama kadın kadınayız surda :)

ben de sizin gibi düşünmüştüm ama genel algı malesef böyle ve vazgeçtim. zaten yapmış olsam bile herkes böyle düşünüyorsa kim bilir otel personeli ne düşünür yani. o yüzden vazgeçtim
otel fikrine kötü bakanlardan değilim, sorun senin sonunda sevişmeyecek olman. aynı yorumu bir arkadaşının evinde ya da sevgilinin ya da kendinin evinde yapsan da söylerdim.
mum, yemek, romantik müzik, dans, bunların arkasına otomatik olarak seks eklenir üzgünüm. sana belli etmese de erkek arkadaşın zihninde ekleyecektir bu da sapık olmasından falan değil hormonları olmasından kaynaklanır.
İstanbul'daymışsın. benim aklıma ilk Ağva geldi açıkçası. 2 oda ayırt sonra onun odasına küçük bir sürpriz yap, güzel bir yemek yiyin ve kendi odana dön. 2 oda ayırtırsan böylece herhangi bir yanlış anlama da olmamış olur. sürprizi kendi odanda değil onun odasında yap ki istediğin zaman tek başına kal.
elbette bu plana bütçen yeter mi bilemedim.

tabi canım sarkısı bile var vermicem vermicem benim değil mi vermicem :) tabi bi erkeğin yanında denmez ama kadın kadınayız surda :)
Aynen :) Amaaan ben takılmıyorum böyle şeylere, başkasına yanlış gelebilir ama bu benim fikrim, benim hayatım. Ben kendime yakıştırıyorsam sorun yok. Kadınlar arasında samimi olmayı, şaka yapmayı çok severim. Kadın ortamına girdiğimde de rahat davranırım. Burada binlerce kişi var. Beş parmağın beşi bile bir değil. Bu yüzden kimseye fikirlerimi ve kendimi beğendirme çabası gütmüyorum. Kim topa tutarsa da tutsun. Boş ver :KK66:

arkadaşlar dert değil benim ki ama en çok okunduğu için buraya açıyorum konumu

erkek arkadaşımın doğumgünü için bir otelde oda süsletsem hediyelerini önceden odaya koysam, masa hazırlatsam ve pastasını hazırlatsam beraber orada zaman geçirsek uygunsuz olur mu ? gece kalmayacağız otelde , sabah giriş akşam çıkış şeklinde, kararsız kaldım.
dert değilse lütfen konunuzu ilgili bölme açınız. taşıyorum konunuzu. buna dikkat edin lütfen

Yemekler bitince ne yapacaksınız canım, bence otel hiiiiç uygun değil. Hem oteldeki görevliler ne düşünür sence...

Aranizda bisey gecmeyecekse otel cok boa aklina.karpuz kabugunu sokmua olursun.boyle bisey yapcaksan evde bi yerde toplu halde yada bir cafede yapabilirsin

arkadaşım istanbuldasın madem böyle bir isteğin var otel fikrinden de bu saçma sapan yorumlardan dolayı soğudun anlaşılan günlük ev kirala en iyisi. günlüğü 50 liraya 1+1 mis gibi evler var güzel güzel yemekler hazırlarsın istediğin gibi olur her şey. gidip öyle saçma sapan d&r hediyeleri, cafe kutlamaları falan yapma onlar ergenlere kalsın. biraz mahremiyeti olsun sadece ikiniz için yapılmış bir şey olsun. daha önce de bu tür konulardaki fikrini sevgiline söylediysen aa ev kiralamış sevişelim diye üstüne atlamaz zaten. ayrıca bence otel fikriyle alakalı da kimin ne dediğini umursama. personelmiş diğer insanlarmış ne düşünüyorlarsa düşünsünler 25 yaşında kadınsın kimene senin sevişmenden. insanların seni kendi ahlak kurallarına uymaya zorlamalarına izin verme içinden geleni yaşa.

X