doğumgünü icin otel

:KK48::KK48::KK48::KK48:erkek arkadaşın olsaydım ben (işte deme o beni tanıyor ama ),erkeğin anatomisi tek fabrikadan çıkma...yemekleri süslemeleri görmezdim arada onlar yardımcı eleman olarak kaynar giderdi:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
Ahahahahaha :) Aynen. Otel yani ben erkek olsam bu güzel fırsatı kaçırmazdım. O kadar otelde yemek hazırlatıcan, odada vakit geçirecen, Yok vermem mi diyecen? Adamın burnundan gelir be :)

en iyisi ben sizden değişik öneriler alayım daha yaratıcı fikirleriniz elbetteki vardır :)

malesef genel algı sizin düşündüğünüz gibi insanlar otele sadece sevişmeye gider diye düşünüldüğü için sordum ben de uygun olur mu diye
insan kendi sehri içindeki otele baska neden gider ki zaten. Bencede olmaz uygun daha önce ilişki yasamıs olsanız bile senin otel odası tutman uygun olmaz

insan kendi sehri içindeki otele baska neden gider ki zaten. Bencede olmaz uygun daha önce ilişki yasamıs olsanız bile senin otel odası tutman uygun olmaz

size göre sadece seks için gidebilir demek ki , ama ben açıklamasını yaptım okumak isterseniz. teşekkür ederim fikirleriniz için , genel olarak söylenenlerden yola çıkarak vazgeçtim o zaman fikrimden, farklı sürprizler düşüneceğim.

ben aslında kendi ellerimle masa hazırlayıp süslemek istediğim için ve düşünmüştüm , kendi ellerimle hazırladığım pasta yemek vs. şeyleri seviyor diye, daha önce hazırlayıp piknik konseptinde yaptığım için dış mekanın sıradan olacağını düşündüm ondan sormak istedim sizlere de
Aaaa benim dediğimi yapmışsın seeeen :S Şimdi onu yap bunu yap diyecem millet kaç tane sevgilin var senin, hepsine de mi yapılır diyecekler :KK70:Ama sizin ilişkinin boyutu farklı. Zaten tek seçeneğim kaldı, o da olmaz herhalde. Sevgilin sana yakınmış baksana. Şu otel odası sürprizini yaptığım sevgilime askerdeyken de çok güzel bir sürpriz yapmıştım. Ama seninki yakınmış :KK43:

mutlu sonla biten masajlar gibi bi çağrışım yaptı.e adamın da doğum günü kesin başka şeyler umar:))

Aaaa benim dediğimi yapmışsın seeeen :S Şimdi onu yap bunu yap diyecem millet kaç tane sevgilin var senin, hepsine de mi yapılır diyecekler :KK70:Ama sizin ilişkinin boyutu farklı. Zaten tek seçeneğim kaldı, o da olmaz herhalde. Sevgilin sana yakınmış baksana. Şu otel odası sürprizini yaptığım sevgilime askerdeyken de çok güzel bir sürpriz yapmıştım. Ama seninki yakınmış :KK43:

evet canım hemen hemen aynısına benzerini geçen sene yaptım o yüzden farklı olsun diye düşünüyorum.

çünkü o benim doğumgünlerimde özeniyor ciddi anlamda.

size göre sadece seks için gidebilir demek ki , ama ben açıklamasını yaptım okumak isterseniz. teşekkür ederim fikirleriniz için , genel olarak söylenenlerden yola çıkarak vazgeçtim o zaman fikrimden, farklı sürprizler düşüneceğim.
Tatlım sinirlenecek ne var bunda. Bunun için de gidilebilir. Ben bir sakınca görmüyorum ama genel olarak bu tarz otelli falan şeyler bunun için yapılır. En azından ben öyle yapıyordum. Hoş oluyor. Ama erkek arkadaşına umut verme diye yazmış insanlar. Kızma hemen

Tatlım sinirlenecek ne var bunda. Bunun için de gidilebilir. Ben bir sakınca görmüyorum ama genel olarak bu tarz otelli falan şeyler bunun için yapılır. En azından ben öyle yapıyordum. Hoş oluyor. Ama erkek arkadaşına umut verme diye yazmış insanlar. Kızma hemen

yok ben kızmadım siz nasıl ki fikrinizi söylediniz ben de düşüncemi söyledim, kızacak olsam fikir almak için burada konu açmazdım zaten ben o üyelerden değilim :)

benim arkadaşım şöyle bi şey yapmıştı sevgili kitabı diye bir şey var.birlikte fotolarınız güzel sözler falan 1 adet kitap basılıyor biraz büyük ebatta.sonra avm de gezerken d&r a girmişler kız demiş ki aaa çok güzel kitaplar çıktı diye.5 dk önce de oraya başka bi arkadaşı gönderip roman kısmına kendi kitaplarını bıraktırmış.gülçin ve ömerin aşk hikayesi diye birlikte kitaplara bakarken bu kitabı görmüş çocuk çok mutlu olmuştu.daha sonra da romantik bir akşam yemeği yemişlerdi kaliteli hoş bir mekanda.ha bu arada bu kitabın maliyeti 50 tl civarıydı haberin olsun

arkadaşlar dert değil benim ki ama en çok okunduğu için buraya açıyorum konumu

erkek arkadaşımın doğumgünü için bir otelde oda süsletsem hediyelerini önceden odaya koysam, masa hazırlatsam ve pastasını hazırlatsam beraber orada zaman geçirsek uygunsuz olur mu ? gece kalmayacağız otelde , sabah giriş akşam çıkış şeklinde, kararsız kaldım.
Sevişeceksen olur, sevişmeyeceksen olmaz....

Başlığı okuyunca eşine otel odasında doğumgünü süprizi yapmayı düşünüyorsun sandım. Bence gel sen bu işten vazgeç doğumgününü kutla tabii istersen süprizde yap ama otel dışında bir yerde.

evet canım hemen hemen aynısına benzerini geçen sene yaptım o yüzden farklı olsun diye düşünüyorum.

çünkü o benim doğumgünlerimde özeniyor ciddi anlamda.
Ne şanslısıııınnn. Anasını satayım bi doğum günüme özenen sevgilim olmadı lan! Hep ben yaptım. Hep ben özendim. İyi ki kocamla evlenmişim. Bi o yaptıydı zaten :) Çok şanslısınız. İnşallah güzel bir sürpriz bulursunuz. Aaa bak eşime yaptığım sürpriz var. Geçen sene sevgiliyken yapmıştım. Evine gidip sürpriz yapmıştım. Bir günlük tutmuştum. Hikayemizi ve her özel anımızda neler hissettiğimizi, ilk tanışmamızda, buluşmamızda neler hissettiğimi falan yazmıştım. Kırmızı kalpli kapli bişeydi defter. Ama öyle dandiklerden değil. D&R da çok şık defterler var. Sonra magnetler, Küçük küçük kartlar. Ona aşk notları yazmıştım küçük kartlara yastığının altına, çekmecelerine, kıyafetlerine yerleştirmiştim. Hepsinde de benim kokum vardı. Ayrıca değerli taşlardan bir tesbih yaptırmıştım. Güzel yemekler hazırlamıştım, arkadaşlarını çağırıp sürpriz yapmıştım. Bu olmaz mı?

malesef genel algı sizin düşündüğünüz gibi insanlar otele sadece sevişmeye gider diye düşünüldüğü için sordum ben de uygun olur mu diye
hayır ya genel algıdan demedim
yani kendine o kadar güvenme bir öper devamı gelir demek istedim :KK53::KK53:

Vermem mi diyecen?
Nasıl yakıştırıyosunuz bir bayan olarak böyle kelimeleri anlamıyorum.
Canım siz hiç şakalaşmıyor musunuz? Şakasına söylemiştim ben onu. Kadın muhabbeti bu. Gidip sevgilimize ya da eşimize öyle bişey söyleyecek değiliz herhalde. Vinelarda bir kız var adını yazmayacağım. Onun bu konuyla ilgili bir vine ından aklıma geldi. Gülelim diye yazdım. Hemen herkes biliyordur diye yani. Şaka! Yoksa sevgilisine öyle diyen bir kız yoktur herhalde dünya üzerinde.

Ne şanslısıııınnn. Anasını satayım bi doğum günüme özenen sevgilim olmadı lan! Hep ben yaptım. Hep ben özendim. İyi ki kocamla evlenmişim. Bi o yaptıydı zaten :) Çok şanslısınız. İnşallah güzel bir sürpriz bulursunuz. Aaa bak eşime yaptığım sürpriz var. Geçen sene sevgiliyken yapmıştım. Evine gidip sürpriz yapmıştım. Bir günlük tutmuştum. Hikayemizi ve her özel anımızda neler hissettiğimizi, ilk tanışmamızda, buluşmamızda neler hissettiğimi falan yazmıştım. Kırmızı kalpli kapli bişeydi defter. Ama öyle dandiklerden değil. D&R da çok şık defterler var. Sonra magnetler, Küçük küçük kartlar. Ona aşk notları yazmıştım küçük kartlara yastığının altına, çekmecelerine, kıyafetlerine yerleştirmiştim. Hepsinde de benim kokum vardı. Ayrıca değerli taşlardan bir tesbih yaptırmıştım. Güzel yemekler hazırlamıştım, arkadaşlarını çağırıp sürpriz yapmıştım. Bu olmaz mı?

defter fikri hoşuma gitti d&r dan bakayım ben de

X