- 9 Nisan 2014
- 1.972
- 1.310
Ben bunu 3 ay önceden tutmaya başladım yalnız canım. Birlikte geçirdiğimiz günleri falan da yazmıştım. Sen kafana göre yaparsın işte.defter fikri hoşuma gitti d&r dan bakayım ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bunu 3 ay önceden tutmaya başladım yalnız canım. Birlikte geçirdiğimiz günleri falan da yazmıştım. Sen kafana göre yaparsın işte.defter fikri hoşuma gitti d&r dan bakayım ben de
burda herkes kraliyet soyundan herkes pilemses kimse kullanmıyor yaa hatta yeni duydular bu kelimeyi şimdi seni linç edicekler nasıl verceksen dersin diyeCanım siz hiç şakalaşmıyor musunuz? Şakasına söylemiştim ben onu. Kadın muhabbeti bu. Gidip sevgilimize ya da eşimize öyle bişey söyleyecek değiliz herhalde. Vinelarda bir kız var adını yazmayacağım. Onun bu konuyla ilgili bir vine ından aklıma geldi. Gülelim diye yazdım. Hemen herkes biliyordur diye yani. Şaka! Yoksa sevgilisine öyle diyen bir kız yoktur herhalde dünya üzerinde.
ilk özenenle mi evlendin Allahım sana geliyorum çok şeker yazmışsınNe şanslısıııınnn. Anasını satayım bi doğum günüme özenen sevgilim olmadı lan! Hep ben yaptım. Hep ben özendim. İyi ki kocamla evlenmişim. Bi o yaptıydı zaten :) Çok şanslısınız. İnşallah güzel bir sürpriz bulursunuz. Aaa bak eşime yaptığım sürpriz var. Geçen sene sevgiliyken yapmıştım. Evine gidip sürpriz yapmıştım. Bir günlük tutmuştum. Hikayemizi ve her özel anımızda neler hissettiğimizi, ilk tanışmamızda, buluşmamızda neler hissettiğimi falan yazmıştım. Kırmızı kalpli kapli bişeydi defter. Ama öyle dandiklerden değil. D&R da çok şık defterler var. Sonra magnetler, Küçük küçük kartlar. Ona aşk notları yazmıştım küçük kartlara yastığının altına, çekmecelerine, kıyafetlerine yerleştirmiştim. Hepsinde de benim kokum vardı. Ayrıca değerli taşlardan bir tesbih yaptırmıştım. Güzel yemekler hazırlamıştım, arkadaşlarını çağırıp sürpriz yapmıştım. Bu olmaz mı?
istanbuldasın sanırım başbaşa mı kutlamak istiyosun?ona göre söliim
yaş kaç 18 filan mı
Bence super bi fikir. Yani gidebilecegin bi ew yoksa kendi emegini gostermen cok hos. Otel odasi insanlarda degisik bi imaj yaratmis ama ben katilmiyorun yanlis anlayacak olan adam bu suprizi arkadasinin ewinde hazirlasanda yanlis anlayacaktir. Toplum baskisini onemseme bence ozel dusunulmus bi fikir
Bu baskilar yuzunden her duygumuz bastirilmis her hevesimiz icimizde patliyo zaten.. Kolay gelsin umarim insanlara gore daha "edepli" fikirler bulabilirsinben de sizin gibi düşünmüştüm ama genel algı malesef böyle ve vazgeçtim. zaten yapmış olsam bile herkes böyle düşünüyorsa kim bilir otel personeli ne düşünür yani. o yüzden vazgeçtim
Sanki karşıyı tahrik var gibi açıktan siz teklif ediyor gibisiniz
Beni yanlış anladınız öyle anlaşılabilirsiniz demek istedim. Kalbinizi kırdıysam özür dilerim. Tabi hassas bir konunereden vardınız bu kanıya hanımefendi ???
böyle algılanır diyebilirsiniz ama siz teklif ediyor gibisiniz diyemezsiniz !