- 26 Mayıs 2020
- 563
- 1.300
- 63
- Konu Sahibi biranliknefes
-
Saç dökülmesi kesiliyor da memelerimle nasıl barışacağım bilmiyorum. Çok kötüler be yaHamilelikte başlayan sivilceler yakamı hala bırakmadısaçlar dökülüyo memeler sarktı kilo desen aldı başını gitti. 2 sene verdim ben kendime eski halime dönebilmek için
100 beden toparlayıcı bile kaldırmıyo öyle söyleyeyimSaç dökülmesi kesiliyor da memelerimle nasıl barışacağım bilmiyorum. Çok kötüler be ya
Canim merhaba. Hamilelikte gercekten daha bi guzellesiosun ben kendime bakmalara doyamiyordum. Dogum sonrasi tabi birden yeme duzeni uyku duzeni vs degisince, bir de emziriyorsan yedigin ictigin hep bebgine gidiyor sana pek birsey kalmiyor, buyuzden bi solgunlasiyorsun. Uykusuzluk inanilmaz etkiliyor. Bunun yaninda stres psikoloji de cok etkiliyor. Merak etme gecici bir durum tabiki.Arkadaslar sizler de dogumdan sonra bi cirkinlestiniz gibi oldu mu? Bebegim 5 aylik oldu. Hamilelikte yüzüme nur inmis gibiydi, simdi makyaj bile yapsam hep soluk, bi tuhaf yani önceki gibi degil. Insallah gecici bir durumdur
Hormon etkisi. Herkeste oluyor.Arkadaslar sizler de dogumdan sonra bi cirkinlestiniz gibi oldu mu? Bebegim 5 aylik oldu. Hamilelikte yüzüme nur inmis gibiydi, simdi makyaj bile yapsam hep soluk, bi tuhaf yani önceki gibi degil. Insallah gecici bir durumdur
ay sorma ben de emziriyorum diye ayi gibi yedim tatlilari simdi dogumdan öncesinden bile daha kiloluyum yaz da geliyor simdiden moralim sifirAhahah bebeğim 6 aylık çok gudubet görünüyorum. 8 kilo da fazlam var veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?