• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogumdan sonra cirkinlesmek

doğum da yıpranıyoruz,doğumdan sonra yoruluyoruz,sorumluluk artıyor kendimize daha az vakit ayırıyoruz,belki de bakım yapıyorduk bir çoğumuz bebekler olana kadar o da yalan oldu 😄düzenimizi bebeklerimize göre ayarlıyoruz,tam oturacakken bebişlerin derdi şahlanıyor,bize göre geldi geçti dediğimiz olay vücudumuza neler yapıyor..emziren anneler vücudunda ki yararlı şeyleri süt yoluyla bebişleriyle paylaşıyor..var da var..nasıl yamulmayalım 😄
o sirada erkekler bizden daha lohusaymis gibi davraniyorlar ya agzina bi tane patlatasim geliyor benimkinin 🤣

Eğer bir de emziriyorsanız insanın gözünün feri gidiyor 😄 yorgunluk da eklenince psikolojik olarak kendimizi eski halimizden kötü hissediyoruz. Vitamin takviyesi gerekiyor hatta çoğu anneye. Ben gidip değerlerime baktırmıştım neler neler eksilmiş meğer.
sürekli yorgunum sürekli yorgunum. demek herkes böyle ☹️ Allah yardimcimiz olsun

Hamilelikte başlayan sivilceler yakamı hala bırakmadı😑 saçlar dökülüyo memeler sarktı kilo desen aldı başını gitti. 2 sene verdim ben kendime eski halime dönebilmek için🤷‍♀️
al benden de o kadar. sac dökülmesi hele inanilmaz bi seviyede, kel olacam sandim bi ara, Allahtan biraz hafifledi simdi

Flamingolar bile bebesi olunca pembe renklerini kaybediyormuş stress yüzünden büyüyünce düzeliyormuş. Onların bebeleri bizim bebeler gibi muhtaç değil pıtı pıtı annesini takip eder. Gayet normal kolay bi süreç değil. Hava ısınınca yürüşe başlarsınız dışarı çıkarsınız. Biraz alışveriş yapın bakım günü yapın. Modunuz yükselir
Bu sefer de flamingolara ağlamam yok mu, uzatılmış lohusalık yaşıyorum 😩

bugün doğumdan sonra ilk defa saçlarımı yaptım dedim ne karıymışım beee 😂😂 kaşımı bıyığımı da alsam tamamamım 😂

doğum, bebek bakımı zaten yorgunluk, bitkinlik veriyor. e birden vücuttan çekilen hormonlar da var.. çirkinleşmiyoruz ama bi şeyler oluyor 😂 ben doğumdan beri kendimi kadın olarak da hissetmiyorum mesela.. inek gibi hissediyorum 🥲😂 toparlicaz toparlicazz.. bu bir süreç diyerek geleceğe umutla bakıyorum 😂
hahahah dogru yaaa insan oldugumuzu unutturuyor bazen bebek bakimi özellikle ilk 3 ay

hahahah dogru yaaa insan oldugumuzu unutturuyor bazen bebek bakimi özellikle ilk 3 ay
saat 8den beri uyutmaya calisiyorum.. yemeğimi yiyemedim, çorba halıya döküldü.. az önce uyudu.. çok da sağlam uyumadı kıpırdanıyor hala ama en azından ağlaması kesildi 🥲 salona geldim buz gibi olmuş yemeğimi yedim ağlayarak.. tipimiz, güzelliğimiz geri gelir eminim de Allah aklımızı korusun 😟 esim de yüzsüz gibi ikinci çocuktan bahsediyor 😒

saat 8den beri uyutmaya calisiyorum.. yemeğimi yiyemedim, çorba halıya döküldü.. az önce uyudu.. çok da sağlam uyumadı kıpırdanıyor hala ama en azından ağlaması kesildi 🥲 salona geldim buz gibi olmuş yemeğimi yedim ağlayarak.. tipimiz, güzelliğimiz geri gelir eminim de Allah aklımızı korusun 😟 esim de yüzsüz gibi ikinci çocuktan bahsediyor 😒
40 günlük merakk etme geçicekk. Çok sorardım arkadaşlarıma geçiyormuş. Kızım 6 aylık. Şarkı söyleye söyleye yemekler yapıyoruz mutfakta. 1 saat o da tabi uyku saati gelince mızmızlanıyor. Bunada şükürr🥹

Ay bi dakka. Benim cildim bozuldu hamilelikte. Basenlerim falan çıktı hiç yoktu. Doğum sonrası düzelir eski güzelliğime kavuşurum diye hayal kuruyorum. Şaka yapıyoruz diyin lütfen ama 😥😥

Bu sefer de flamingolara ağlamam yok mu, uzatılmış lohusalık yaşıyorum 😩
Onlar bile pembesini kaybediyorsa biz ne yapalım insan bebesi full anneye bağlı. Tiktokta akım var hatta böyle. Pembemi geri kazanmaya çalışıyorum pembemi kaybetmedim sadece bebeğime verdim vs diye. Kim ne derse desin zor. Ben de hamileliğimin başındayım dönüşeceğim insandan korkuyorum 🤣 memelerime vs bakıyorum bol bol belki son kez dik göreceğim. Hamilelikte bebek parazit gibi annenin üm vitamini sömürüyor dişine kadar sömürüyor. Manipüle ediyor cenin hüclerini beynine yolluyor. Ama geçecektir sonuçta sıfırdan bir bebe oluyor elimizde. Değmese geçmese 2. 3. Çocuğu kimse yapmazdı

Son zamanlarda popüler bi everything shower var bu benim her duşta yaptığım şeydi uzun uzun. Şimdi saçlarımı yıkarken yoruluyorum. İlk aylarda duş almaya bile üşenirdim. Artık hanımefendinin keyfi yerindeyse dışarı çıkarken makyaj yapıyorum o da beni izliyor değilse koştur koştur hazırlanıyorum. Yani bi yapabiliyorsam bi yapamıyorum ama alıştım, kabullendim. Saç dökülmem durdu sanırım emzirmediğim için, ilk zamanlar aynanın karşısına geçer kendime bakardım kusasın gelirdi gerçekten. Şimdi daha güzel görüyorunm 😬 herkesin süreci farklı ama geçiyor, geçeceğine inanın.
AdChoices
ADVERTISING​

Bebeğim 5 aylık, her gün aynı olmasa da artık biraz daha rahat hissediyorum. Ben büyüdükçe sorunlar da büyüyor lafına sinir oluyorum ve inanmıyorum bu mantıkla da hareket etmiyorum. Siz de inanmayın. Büyüdükçe kolaylaşıyor yavaş yavaş.

Onlar bile pembesini kaybediyorsa biz ne yapalım insan bebesi full anneye bağlı. Tiktokta akım var hatta böyle. Pembemi geri kazanmaya çalışıyorum pembemi kaybetmedim sadece bebeğime verdim vs diye. Kim ne derse desin zor. Ben de hamileliğimin başındayım dönüşeceğim insandan korkuyorum 🤣 memelerime vs bakıyorum bol bol belki son kez dik göreceğim. Hamilelikte bebek parazit gibi annenin üm vitamini sömürüyor dişine kadar sömürüyor. Manipüle ediyor cenin hüclerini beynine yolluyor. Ama geçecektir sonuçta sıfırdan bir bebe oluyor elimizde. Değmese geçmese 2. 3. Çocuğu kimse yapmazdı
Öyle tabi de alerjik bebe annesiyim, bu bi tık daha zorluyor beni sanırım. En başından sıkı tutup herşeyi düzene bindireceğim demiştim ki bebeğim buna karakter olarak uygun bi bebekti ama bağırsak tepkili olunca 4.ayında bile gaz kesilmeyip üzerine 2.ayından beri diyete girince lohusalığım iyice uzadı enerjim kalmadı, bir eksik gece uykusu ertesi gün enerjimin düşük olması demek oluyor 😩, stres tek başına bebek bakmak falan bunlar zaten annelikle gelen standartlar. Onlar kabulümdü de bu alerji hiç beklemediğim yerden çarptı 🥹

Back