- 26 Mayıs 2020
- 563
- 1.300
- 63
- Konu Sahibi biranliknefes
insallah öyledir cnmYorgunluktan size öyle geliyordur.
Aksine annelik kadına güzellik üstüne güzellik katar. Bir iki ay sonra fark edersiniz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah öyledir cnmYorgunluktan size öyle geliyordur.
Aksine annelik kadına güzellik üstüne güzellik katar. Bir iki ay sonra fark edersiniz.
kiz bebek geliyor deseneBen de doğumdan önce çirkinleştim9 haftalık hamileyim yüzüm fenalarda..sivilceler, kızarıklıklar
![]()
o sirada erkekler bizden daha lohusaymis gibi davraniyorlar ya agzina bi tane patlatasim geliyor benimkinindoğum da yıpranıyoruz,doğumdan sonra yoruluyoruz,sorumluluk artıyor kendimize daha az vakit ayırıyoruz,belki de bakım yapıyorduk bir çoğumuz bebekler olana kadar o da yalan oldudüzenimizi bebeklerimize göre ayarlıyoruz,tam oturacakken bebişlerin derdi şahlanıyor,bize göre geldi geçti dediğimiz olay vücudumuza neler yapıyor..emziren anneler vücudunda ki yararlı şeyleri süt yoluyla bebişleriyle paylaşıyor..var da var..nasıl yamulmayalım
![]()
sürekli yorgunum sürekli yorgunum. demek herkes böyleEğer bir de emziriyorsanız insanın gözünün feri gidiyoryorgunluk da eklenince psikolojik olarak kendimizi eski halimizden kötü hissediyoruz. Vitamin takviyesi gerekiyor hatta çoğu anneye. Ben gidip değerlerime baktırmıştım neler neler eksilmiş meğer.
oyyss sen de öylesin canimBunu morarmış gözaltlarımla dağınık saçlarımla pijamamla 11 aylık bebeğimi yeni uyutmuş şekilde yazıyorum, sen çok güzel bir annesin![]()
tuvalete gitmek bile yeri geliyor lüks oluyor yaa inanilmaz bi olay yani esi benzeri yokBen de öyle hissediyorum bebeğim 4 aylık. Kendimize vakit ayıramıyoruz bence ondan oluyor bu![]()
al benden de o kadar. sac dökülmesi hele inanilmaz bi seviyede, kel olacam sandim bi ara, Allahtan biraz hafifledi simdiHamilelikte başlayan sivilceler yakamı hala bırakmadısaçlar dökülüyo memeler sarktı kilo desen aldı başını gitti. 2 sene verdim ben kendime eski halime dönebilmek için
![]()
Bu sefer de flamingolara ağlamam yok mu, uzatılmış lohusalık yaşıyorumFlamingolar bile bebesi olunca pembe renklerini kaybediyormuş stress yüzünden büyüyünce düzeliyormuş. Onların bebeleri bizim bebeler gibi muhtaç değil pıtı pıtı annesini takip eder. Gayet normal kolay bi süreç değil. Hava ısınınca yürüşe başlarsınız dışarı çıkarsınız. Biraz alışveriş yapın bakım günü yapın. Modunuz yükselir
belki onlar da biraz düzelir zamanla bilmiyorum kiSaç dökülmesi kesiliyor da memelerimle nasıl barışacağım bilmiyorum. Çok kötüler be ya![]()
hahahah dogru yaaa insan oldugumuzu unutturuyor bazen bebek bakimi özellikle ilk 3 aybugün doğumdan sonra ilk defa saçlarımı yaptım dedim ne karıymışım beeekaşımı bıyığımı da alsam tamamamım
doğum, bebek bakımı zaten yorgunluk, bitkinlik veriyor. e birden vücuttan çekilen hormonlar da var.. çirkinleşmiyoruz ama bi şeyler oluyorben doğumdan beri kendimi kadın olarak da hissetmiyorum mesela.. inek gibi hissediyorum
toparlicaz toparlicazz.. bu bir süreç diyerek geleceğe umutla bakıyorum
![]()
saat 8den beri uyutmaya calisiyorum.. yemeğimi yiyemedim, çorba halıya döküldü.. az önce uyudu.. çok da sağlam uyumadı kıpırdanıyor hala ama en azından ağlaması kesildihahahah dogru yaaa insan oldugumuzu unutturuyor bazen bebek bakimi özellikle ilk 3 ay
Ayyy valla bilmiyorum suratıma bakarsak öyle hahahakiz bebek geliyor desene![]()
Kız kaldı ya o zaman benim 1 sene 5 ayım2 yaş civarı, emzirmeyi bıraktıktan sonra biraz bi toparlanma geliyor![]()
40 günlük merakk etme geçicekk. Çok sorardım arkadaşlarıma geçiyormuş. Kızım 6 aylık. Şarkı söyleye söyleye yemekler yapıyoruz mutfakta. 1 saat o da tabi uyku saati gelince mızmızlanıyor. Bunada şükürrsaat 8den beri uyutmaya calisiyorum.. yemeğimi yiyemedim, çorba halıya döküldü.. az önce uyudu.. çok da sağlam uyumadı kıpırdanıyor hala ama en azından ağlaması kesildisalona geldim buz gibi olmuş yemeğimi yedim ağlayarak.. tipimiz, güzelliğimiz geri gelir eminim de Allah aklımızı korusun
esim de yüzsüz gibi ikinci çocuktan bahsediyor
![]()
Onlar bile pembesini kaybediyorsa biz ne yapalım insan bebesi full anneye bağlı. Tiktokta akım var hatta böyle. Pembemi geri kazanmaya çalışıyorum pembemi kaybetmedim sadece bebeğime verdim vs diye. Kim ne derse desin zor. Ben de hamileliğimin başındayım dönüşeceğim insandan korkuyorumBu sefer de flamingolara ağlamam yok mu, uzatılmış lohusalık yaşıyorum![]()
o sirada erkekler bizden daha lohusaymis gibi davraniyorlar ya agzina bi tane patlatasim geliyor benimkinin![]()
Öyle tabi de alerjik bebe annesiyim, bu bi tık daha zorluyor beni sanırım. En başından sıkı tutup herşeyi düzene bindireceğim demiştim ki bebeğim buna karakter olarak uygun bi bebekti ama bağırsak tepkili olunca 4.ayında bile gaz kesilmeyip üzerine 2.ayından beri diyete girince lohusalığım iyice uzadı enerjim kalmadı, bir eksik gece uykusu ertesi gün enerjimin düşük olması demek oluyorOnlar bile pembesini kaybediyorsa biz ne yapalım insan bebesi full anneye bağlı. Tiktokta akım var hatta böyle. Pembemi geri kazanmaya çalışıyorum pembemi kaybetmedim sadece bebeğime verdim vs diye. Kim ne derse desin zor. Ben de hamileliğimin başındayım dönüşeceğim insandan korkuyorummemelerime vs bakıyorum bol bol belki son kez dik göreceğim. Hamilelikte bebek parazit gibi annenin üm vitamini sömürüyor dişine kadar sömürüyor. Manipüle ediyor cenin hüclerini beynine yolluyor. Ama geçecektir sonuçta sıfırdan bir bebe oluyor elimizde. Değmese geçmese 2. 3. Çocuğu kimse yapmazdı